1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#1025 :D -
#1024 Nyilván semmióta mert xbox360-on és ps3-on kint van már és pc-re is napokon belül érkezik. -
#1023 Murdered??????????????????????????????????????????????????????????????
mióta? -
#1022 ps4 exkluzivok:
Murdered : SoulSuspect
WAR Thunder
The Order: 1886
The Witness
RIME
es van egy tonna jatek ami kijon mas platformra is de XO -ra nem
"Multipkatok" =)
amugymeg : PS4_Games_vs_Xbox_One_Games
veletlenul sincs tobb title ps4 -re ;)
-
#1021 Destiny
Witcher 3
Tehát Multiplatformok más gépekre is jön nem csak ps 4 re mitől lenne ez nagy szám hogy ps 4 re jön...
SunsetOverdrive meg csak X1 en van...
"Multipkatok" ? ha csak kukacoskodni akartál akkor ne olvasd tovább de van,hogy mellé üt az ember(1el balra).
Multipkatok=Multiplatok=Multiplatform,de hívhatod cross platformnak tömören más gépre is jön és meg is van a megoldás... -
#1020 "Multipkatok" ? -
#1019 Multipkatok a sunset meg xbox exkluzív -
#1018 destiny,witcher3,sw:battlefront,SunsetOverdrive,Destiny stb stb -
Tyrant01 #1017 Mondj már párat abból az ütős címből -
#1016 Ezt nem kell magyarázni. -
#1015 Nagyon jó hangulat árad belőle és valami új. Halo meg mindig is lesz ahogy PSre Killzone meg Uncharted :)
PS4re mik azok a király címek? Szerintem alig van 1-1 érdekes cím Xre meg PSre is. Quantum Break , Halo , Sunset Overdrive , Killzone , PS4ex Souls játék (ez csak pletyka) -
#1014 Hat ebben semmi utos nincs, nemtudom mi basz ezen nalad oda... ps4 re meg jonnek ki a tenylegesen utos cimek, mink meg megvagyunk verve n+1 edik haloval meg ezzel -
#1013 Uramisten, tudtam hogy oda fog BASZNI!!!!!!!!!!!!!!
-
Zozo76 #1012 thanks!!! :) -
#1011 ok intézem. -
Zozo76 #1010 jobb lenne link az ilyen "filmek" helyett mert a mobilnet lehal miatta teljesen... -
#1009 -
Zozo76 #1008 ez csak egy troll. eleg megnezni a regisztraciojat:
MResistance felhasználói adatlapja A felhasználó nincs chaten
Hozzászólásainak hasznossága: 0 (0/0)
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Város: Nincs megadva
Regisztráció időpontja: 2014. 05. 15.
Utolsó üzenet időpontja: 2014. 05. 16. 15:49
Utolsó látogatás időpontja: 2014. 05. 16. 16:07 -
#1007 Tudom hogy manapság ez trendi, de hidd el jobban jársz, ha más szemmel nézed a világot -
Tyrant01 #1006 Hol vetted?
Én is day1 vettem 153k-ért. -
#1005 Jah egy rendes videokari 200+k
ehez kepest az en day one 200k-s XO -m nemis olyan veszes ;) -
r4pt0r #1004 Ahoz a 4k monitorhoz vehetsz majd egy jó vidkarit, ami minimum magában annyi min a nevetséges konzol. :D -
#1003 gondoltam veszek új konzolt, de utánanézve, nevetségesek ezek a mai konzolok, az előző genben PS3-at és X360-at is vettem, de ezek...
792p meg 900p??? 2014-ben?
na, inkább majd veszek egy 4k monitort év végén meg egy fasza videókarit, mint ezeket a nevetséges konzolokat... -
#1002 -
#1001 Én is USA-ból vásárolok 60$ a játék. És nincs ÁFA. -
#1000 viszont amivel multizok : titanfall & bf4 (ez utobbi lemezes) mind olyan gama amiknek a xboxlive -tol fuggetlen szerverparkuk van (jatszhatsz akarmelyik regioban) igy nemtudom mennyire transzparens a rendszer, ugyanakkor le kell szogezni hogy x360-on hiaba allitgatod mas orszagra a lokaciot , attol meg csak a sajat xboxlive accod regiojat fogod csak tudni elerni... -
#999 Köszönöm szépen a választ ez jól hangzik!
60 dollárért vettél Titanfallt, áfa mentesen, ugye? -
#998 Júniustól az Xbox One-tulajdonosok is örülhetnek ajándék játéknak az Xbox Live Gold előfizetésükért cserébe - mindjárt kettőnek. A sort a Max: The Curse of Brotherhood és a Halo: Spartan Assault nyitja.Barcsak fallout4 is kojonne most karira, isten adja hogy tevedek (2015 oktober elegge tavolinak tunik jelenleg ;( )
Arn : nekem jelenleg UK regisztracioju a live-m de a konzol usara van allitva, igy elso nap megvehettem a titanfall-t usa storeban es jatszhattam azonnal... -
#997 Sziasztok.
Olvastam a Knitec nélküli Xbox One hírt. Így már engem is érdekel az Xbox One.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e itthonról 60 dollárért digitális játékot venni? Gondolom egy USA accounttal lehet, de ha megvan a játék, akkor azt tudom használni Európai accounttal is? Mi van a DLC-kkel. Meg tudom azt is venni US accounttal és majd használni az EU-sal?
Amit szeretnék: olcsó játék+DLC és európaiak ellen játszani (kicsi ping). Csak multiplayer játék érdekel.
Amit tudok, hogy PS4 digitális játékot lehet venni 60 dollárért az amazonban. Ha Xbox One-nal is lehet hasnló áron, akkor komoly érdeklődő leszek :) -
#996 elfelejtettem oddairni , mindez nem most 2015 oktober a fallout4 ;) a masik szinten jovore
mindez E3 2014 keretein belul lesz bejelentve, -
#995 pletyka pletyka pletyka! -
#994 Még csak hasonlót sem olvastam sehol. Forrás? -
#993 wow
....
- Xbox One-on is elrajtol a Games with Gold, a jelenlegi akcióhoz hasonlóan havonta egy AAA-címmel és egy kisebb, letölthető játékkal.
de ami leverte nalam igazan a biztositekot : Fallout 4 ....
VÉGRE!!!!!!! -
#992 en az XO belassulasait ruhellem, dvr al felveszek valamit es homokorazik , hogy "menti" es elkezd beszaggatni, lassulni a BF4 es lelonek egy lag spike tetejen ;) hat ez aztan "nagyon buli" neha teljesen "unresponsive" -ve valik maskor kimegy home-ba es elveszti a fokuszt (erdekes modon ilyenkor kontrolerrel nem, de hangvezerlessel vissza tudok valtani a jatekra) ezekhez kepest egy lemezcsere smafu -
#991 Én csak a cserélgetést rühellem BF4 meg DR3 van meg lemezen de ha kimaxolom a DR3-mat adom is el:D -
Zozo76 #989 meg nem kell azt a kurva optikai lemezt cserelgetni. ruhhelem az egesz elobb utobb (inkabb elobb) meghalo lezerfejes technikat mar a cd ota... :) -
#988 A letöltöttnek van még 2 előnye:
-olcsóbb, főleg ha USA-ba regisztrálsz, például Oregon állambeli lakcímet adsz meg mert ott nincs "sales TAX".
-megoszthatod a haveroddal. Ennek feltétele hogy legyen Xbox One mind a kettőtöknek és legyen Internet elérésetek. Te az ő gépét állítod be HomeXbox-nak az accountodhoz ő pedig a tiédet. Így tudtok egymás játékaival játszani. -
Tyrant01 #987 Pontosan ennyi a különbség. -
vico81 #986 Sziasztok,
ma végre én is Xbox1 tulaj lettem, 123k volt a gep :)
első konzolom így azt hiszem van mit olvasnom és majd lehet jönnek a láma kérdések, azokért előre is bocsi.
Itt is az első...mi a különbség a letöltött és a vett játék között (előny-hátrány) ? Azonkívül hogy a letöltöttet nem tudod eladni.
Üdv, -
#985 attól függ milyen napja van