1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#543 Idő előtt boltokba került az X-One -
bacaelit #542 GTA 5 esetleg lesz? -
#541 Forza 5
-
#540 Powerstar Golf
-
bacaelit #539 Remélem azért a MS tanult a hibákból, és nem akarnak így járni! Szerintem nem lesznek hűtés hibák és remélem más sem. -
Zozo76 #538 hat akkor nem szoltam :)
viszont en megszoptam az elso 360-nal a 3 led miatt. visszakuldtem, megcsinalta az ms majd megint bediglott, aztan mar a gari is lement rola, rogton utana megint beszart, pesten megcsinaltattam, eladtam de az uj tulajnal is beszart, mondtam neki hogy visszaveszem de asszem inkabb megcsinaltatta megint. aztan hogy megy-e meg nala nem tudom. kozen kenytelen voltan masikat venni (slim), na az most jo. halkabb es jobb is a hutese ugye mert fentre nyomja a meleget nem hatulra igy a hutes leallasa utan is megmarad ez a folyamat nagyjabol. annyira meg nem zavar hogy varok picit vele igy megfigyelem legalabb az elso reakciokat az uj geppel kapcsolatban. szoval nekem vegulis jo ha masok rogton megveszik... :) -
bacaelit #537 -
Tyrant01 #536 eddig 3 generációban béta teszter voltam, most ne legyek? :-D -
Zozo76 #535 valoszinu nem lesz olcsobb de legalabb nem leszel beta teszter mikor kiderul hogy az elso szeria valamiert szar. :) -
bacaelit #534 Nem tudom, de ha veszel mondjuk a konzolokszervizéről, és ha valami lesz vele, biztos segíteni tudnak! Ha nem így lenne nagyon csodálkoznék! -
#533 Nem tudtok egy linket ahol a garanciát tárgyalják ki? -
#532 Én lakcímet is a net sebesség alapján választok,mert ez a legfontosabb tényező. -
#531 Az ország jelentősebb területén elérhetetlenek ezek a netek, nincsenek ki építve..
példa:
kis város ahol élek, wiki pédia szerint 12k a lakosság 2010. jan. adatok szerint, és azt hiszem a legnagyobb internet amit betudsz köttetni az 15 mega a t-online jóvoltából...
(legalább is fél éve haverom mesélte hogy ő próbálkozott bika nettel, de a t-online is csak ezt tudta adni, mert ennyire van ki építve a hálózat )
Ja, és Bp-től 50 km-re lakok lol -
#530 80-100-120+ Mbites netek mellett nevetséges méretek.Most is van már ps3 ra 4x gbos game azokba se haltunk bele ;-) -
#529 A 40 gigás játékok korában jó móka lesz -
#528 Bevárják a törést biztos, mert akkor fogy majd igazán. -
#527 1 év? hm... -
#526 Jövő szeptembertől lesz Magyarországon hivatalosan forgalmazva az Xbox One! -
Tyrant01 #525 1. Minek kéne sorba állni? Előrendeltem, day1 kihozzák ingyen.
2. Ha várok 1-2 hónapot olcsóbb lesz? Nem, akkor mire várjak? -
Thaddeus #524 Ez nem csak az Apple cégre vonatkozik, hanem bármilyen új, megjelenő termékre, úgy hívják a jelenséget, hogy hype... Az az érzés mikor lelkesedsz valamiért, számolod a napokat, izgulsz, hogy mikor jön el. Baromi jó érzés, hidd el. -
Zozo76 #523 tisztara mint a sok eszkombajn apple hivo. kepesek napokat sorban allni hogy az elso iphone/ipad az ovek legyen de ha var mondjuk egy honapot vagy kettot kenyelmesen megveheti. aaaa..... -
#522 A Ryseból amúgy hogyhogy nincs CE sehol? De még special sem, csak D1. -
bacaelit #521 Azt mondták, hogy visszafelé nem lesz kompatibilis az Xbox One, de valahol meg talán valami olyat olvastam, hogy letölthető formában meg le lehet tölteni a régebbieket! Most mi az igazság? Valaki felvilágosítana? -
bacaelit #520 ja nekem is azt mondták, hogy már folytak az egyeztetések azzal kapcsolatban, hogy itthon is ki tudják szolgálni a népet! 1 hónappal ezelőtt! -
Tyrant01 #519 Konzolokszervizében nekem azt mondták, hogy 100% lesz 22-én gép. -
bacaelit #518 konzolokszerviéről! Beszéltem már velük, de ha nem lesz kiugrok a szomszédba és veszek ott, mert ott hivatalosan is megjelenik! -
Thaddeus #517 Hol veszel boxot? Amerikában? -
bacaelit #516
"Úgy optimalizáltuk a játékot, hogy mindkét konzolon 60 FPS-sel fusson, s mindkettőn remekül néz ki."
Box1en mennyire szar a grafika, de ha látunk egy összehasonlító videót, azon meg szinte észre se venni! Pl. BF4 es video. Mind a 2 60 Fps ennyi.
Amúgy annyira felbosszant, hogy egyesek lejárató videókat indítanak a másik ellen, hogy úgy döntöttem nekem mind a 2 lesz, legalábbis egy darabig, hogy eldöntsem én magam melyiket tartom meg! Boxot most Ps4 azt majd jövő év elején veszem, és amelyik csalódást okoz "számomra" azt eladom! Elegem van itt a Pixel háborúból. Majd szépen közel hajolok monitorhoz és nekiállok számolgatni, meg a francokat! :D -
Ulthane #515 Cod Ghost 1080p PS4 -
bacaelit #514 Köszi :) -
#513 Fogyasztásról tudni valamit? -
#512 max 64 -
bacaelit #511 Xbox One -on hány fős szerverek lesznek (hány játékos fér be egy szerora) Battlefield 4 ben? Tud valaki erről valamit? -
Kormányokról -
bacaelit #509 Szerintem az se rossz! Sokan azt hiszik, hogy ezzel nagyon csúnya lesz a játék. Én nem hinném. -
#508 Boxra egyelőre úgy néz ki 720p marad. PSen lesz 900, de még semmi se biztos. -
#507 Remélem mind a két gép esetében ... -
#506 Sose ígérték BFnél. Stabil 60ra mennek. Gen elején még nem ismerik ezeket a gépeket annyira. Később jobb lesz ez. -
#505 Számomra nem.
Se a PS4 se ONE nem tudja 1080p-t pedig igérték. -
bacaelit #504 Szerintem ez teljesen érthető!