XBOX ONE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Tisztában vagyok, és egyetértek.
PS4 felé húzok ezért én is - már mondtam - attól még 1-2-3 év múlva jön a ONE.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
AC4 miért húz PS4 felé? :o az 1 órás PSVita karakteres cumó miatt?
Az a baj, hogy te hiába akarod szórakoztató központnak használni. Itthon nem fogod, mert USbe készül. Itthon kb ezekbõl a ficsõrökbõl te semmit nem fogsz látni. Mert ms telibeszar, úgy ahogy teszi EU 80%val most launchnál meg a föld többi részével, ahol nem rajtol a konzol el idén.
Nem vagyok elfogult, de tény, hogy hiába van mindhárom konzolom és az elsõ a 360 volt, mégis a Sonyt favorizálom, de nem véletlen. Játékosként ezerszer szimpatikusabbak, a 180-as fordulatokról meg az új box bejelentése óta eltelt dolgokról már nem is beszélve.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Számomra az uj Kinect , a HDMI IN (settopbox kezelés), Skype ... ezek újdonságok. Amik elõre viszik vagy vihetik az ipart.
Nekem fontos lehet az is hogy ne csak játék legyen, hanem szórakozás is. Videonézés, akár skype film kölcsönzés stb ... (csak példák)
Egy szóval se mondtam hogy a PS4 rosszabb, vagy jobb. PS4-re húzok én is erõsen. (AC4 BF4 Killzone stb)
Hogy mi hol lesz elérhetõ az meg kiderül (de tuti semmi 😄 )
Halkan jegyzem meg, számomra a ONE ellen legjobban a mostani vezetés baromkodása szól. Vicc. MS fan vagyok , cégnél is minden MS de kicsit mókás.
PS4 számomra egy felturbózott PS3, viszont lehet mellette döntök mert több olyan játék van ami ott erõsebb. De skype, appok és kinect számomra fájó pont lehet.
1, Az XBO kicsit drágább de cserébe kapok Kinectet ami nekem kell (és nem mellesleg tudom, hogy jó játékok vannak/lesznek rá szemben a Pseye-al). Valamint kapok egy Fifa14-et amit valószínûleg szintén megvennék.
2, Maga a készülék egyébként szerintem szintén jobban néz ki.
3, Üzletpolitika: Nálam ebbõl a Sony a negatív etalon. Az a cég aki bármilyen termékére ráteszi a 1.3-1.5x szorzót csak azért mert rajta van a neve. (Hifinél, TV-nél mindenképpen - nem véletlenül most adtam el az utolsó Sony terméket itthonról). Amit a PS3 esetében csináltak az meg kimeríti nálam a fõgusztustalanság fogalmát - igazából meglepõ, hogy csak nálam, mindenki más tapsikol nekik: a, hardver PS2 kompatibilitást ígértek, de kiszedték, a linuxot lenullázták a martketing hazugságukból (A Ps3 szupererõs, 2x gyorsabb mint az X360) semmi nem lett, ezek után én azt sem hiszem el ha valamit kérdeznek, és pont ezért kezelem iszonyatos nagy fenttartással, hogy a PS4 annyival erõsebb lenne az XBO-nál.
4, Ez szintén üzletpolitika, de amit most csinálnak marketing szintjén az szánalmas, mint az óvodások mutogatnak az XBO-ra és az MS-re, hogy bibibii nálunk ez nem így van, de egyetlen eredeti ötletet sem láttam tõlük, ez a fenti meg nem egy komoly cégre vall hanem egy szedett-vedett társaságra (mondjuk én annak is tartom a Sonyt, tehát nem hazudtolták meg magukat). Azt viszont csak kisbetûvel elvétve közölték, hogy mostantól fizetõs náluk is a multi, de kétségtelenül jól adták elõ mert a PS3 közösség aki eddig ezért röhögött a boxosokon, most nem szidja érte a Sonyt).
5, Játékkínálat; már korábban is leírtam, az exkluzív játékok abszolút az XBO oldalán nyerõk, a PS4 jelenlegi kínálatából egyet sem tudok kiemelni. Killzone-t PS3-on sem játszottam végig, gyanítom most sem lesz jobb, a driveclub a forzához képest egy gyerektaliga - más meg cimrõl sem jut eszembe. Viszont Halo, Forza, Fable nélkül nekem nem gép egy gép. A multicímeket meg gyak. szinte mindegy lesz min játszom.
Remélem elég részletes és kimerítõ volt a válaszom. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan, de a lenti "tanács"-ra nekem abszolút nem volt nehéz a döntés, annyira egyértelmû mint az 1x1!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha az oldalán stabilan megáll, felállíthatod, csak a lemeztálcának legyen pereme, merthát miért ne lenne, ha meg adagolós mint a cd-s rádió a kocsiba, akkor pláne.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vagy lehet tévedek? <#nemtudom>#nemtudom>
Vagy sok vendég jár hozzád?
Az én szobám pl nem E3 stand a kutyát nem érdekli mi merre hogy néz ki, nekem 1 fontos, a játék.
Baszottjójátékot akarok, és kurvára mindegy hogy ami lejátsza hogy néz ki.
Még a TV-m színe -formája is baszottul hidegen hagy ha megfelel a képminõsége.
😄
Ez egy PC, mi érdekel jobban a külseje vagy hogy bellül mi van??? vagy hogy milyen játékok vannak rá és azok hogy futnak?
Mert én a 3-mellett maradok.
Forza5
Halo
Quantum Break
Fable Legends
Ryse
a többi ami érdekel az meg úgy nézem multi, Ps oldalon igazán semmi nem mozgat meg egyelõre - az én szempontomból az a kínálat nagyon gyenge :o
ahogy a ps-ek is, a lényeg hogy ha megjelenik pc-re is, az nem exclusive.
Amire azt mondják hogy X360 Exclusive az nem jelenhet meg más platformra, most nem a Titanfall-ra írtam azt a hsz-t. 😄
Exclusive
1. Forza Motorsport 5
2. Quantum Break
3. Halo
4. Ryse: Son of Rome
5. Titanfall
6. Lococycle
7. Dead Rising 3
8. Sunset Overdrive
9. Killer Instinct
10. Project Spark
11. Crimson Dragon
12. Below - ez nem exkluzív
13. Kinect Sports Rivals
14. Max and the Curse of Brotherhood
15. D4
16. Zoo Tycoon
17. Fantasia: Music Evolved
18. Fable Legacy
19. Fighter Within
20. Cobalt -ez sem
+ az új Microsoft Game Studio : Black Tusk játéka amit még nem jelentettek be azthiszem 1-2 artwork van róla csak.
Ha kinectes játékok jönnek az nem baj pl 15/5 simán jöhetne legalább nem menne a sírás hogy megvetetik és aztán nem készítenek rá játékot.
Túl sok cím nincs rejtve ha nézted az E3-at...mert csak azok vannak, talán 1-2 még be nem jelentett.