3544
-
Plata #3544 -
perko #3543 Pletyka? -
Plata #3542 Érdekesnek tűnik.
Nem tudod van most olyan magyar oldal ahol lehet bővebben olvasni a játék kiegészítőiröl?
Kihagytam nagyon sokat és őszintén szólva sok dologról fogalmam sincs.
Tudom hogy a legjobb oldal már vagy 10 éve megszűnt. -
Ironman2 #3541 Itt az újabb Expansion a Sims 4-hez! Még ki se hült a másik.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.09.10. 18:27:08 -
Plata #3540 Nem tudom.
Magyarítás frissül. -
Ironman2 #3539 Majd jön Kertész Gyuri aztán elmagyarázza.Tényleg mi van mostanában a Gyuri karakterrel? Abbahagytad Jóska? -
Plata #3538 Srácok hogy a fenébe kell a negyedik részben liftet építeni.
És hogyan kell a splash pad vagy mittomén mi a túró nevű cuccot hazsnálni?
Tudom hogy ciki kérdés,de nem jöttem rá.
Sok kieget kihagytam,de mostanában megint rákaptam.Hiába még mindig a sim a legjobb. -
Plata #3537 Grafika nem lesz jobb.
Azt akarják hogy bármilyen gépen fusson,plusz már annyi kiegészítő jött ki hozzá hogy azok is okoznak elég gubancot.
Ha a grafikát elkezdenék piszkálni tuti az egész összedőlne. -
Ironman2 #3536 Ez még a jobbik eset,de mikor saját magammal mentem szembe az utcán,még a játék kezdésekor,na akkor dobtam egy hátast.Mikor random dobálta be a telekre az emberkéket,olyanokat is akiknek munkába kellett volna lennie. -
Ironman2 #3535 Nem tetszik! Ez a borzalmas grafika.A Sims 3 modokkal meg skinekkel együtt évszázadokkal veri még mindig a 4-et.Egyébként úgy hallottam,még mindig a 3 a sláger. -
Plata #3534 -
Plata #3533 Nem tudom hogy javították-e már.
De gyakorlatilag mindenki terhes lett.
Minden játékos és nem játékos karakter.
Állítólag extrém esetek is előfordultak,mert gyerekek is lettek terhesek. -
Plata #3532 Ahogy láttam lesz még pár,száz. XD -
Ironman2 #3531 Amúgy beszarás hogy még mindig nyomatják rá az expansion packeket. -
Ironman2 #3530 Túl sok a bűbáj az új a kiegben :) -
Plata #3529 Sims 4-el van tele az internet. :D
Szinte minden gamer újság vagy oldal azzal foglalkozik hogy az új frissítés ami most jött valami új csomaggal milyen bugos.
Plusz a játékosok mindenhol azért rinyálnak mert mindenki terhes lett a játékban. XD -
Plata #3528 Ma reggel korán felmentem a kedvenc MMO-mba és megcsináltam a napi eventes feladatot,de közben észrevettem hogy a csapattársam valószínűleg nagy Sims rajongó. :D
Sajnos az arca nem látszik mert sisak volt rajta.
De a neve látszik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #3527 Gyertek amúgy az Inzoi topikba,ide már ne irkáljunk róla,sokan vannak még Sims rajongók:
A mai naptól itt tessék majd érdeklődni,meg duruzsolni:
InZoi topik
Paradise topik
Paralives topik
Vivaland topik
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.19. 02:33:55 -
Ironman2 #3526 nofene! kösz! -
Plata #3525 Inzoi karakter készítő és az építési mód demó letölthető. -
Plata #3524 Nem tudom steames epic vagy egyéb van-e neked,de nekem a dobozos változatnál a rockstar games launcher alapból felajánlotta hogy tölhetem le az új változatot.
A karakteredet is átviheted és folytathatod ott tovább.
A sztori mentéseket úgy viheted át ha fent van az új és a régi is,az online karaktert simán lehet migrálni ha elindítotd az új verziót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 19:11:15 -
Ironman2 #3523 Na ezt meglesem,kössz -
Plata #3522 De akinek meg van az alap GTA v annak az új ingyenes. :O -
Ironman2 #3521 Ja,köszi a tippet,ezt nem is tudtam hogy most jött ki a felújított gta5,ráadásul 50 százalékkal olcsóbb is a mai naptól.Be is szerzem most! -
Plata #3520 Már új GTA V változat van,frissítették next genre.
Egyébként az INZOi gépigénye elég erős,16 gigás kártya erősen ajánlott és a 32 giga ram is erősen ajánlott.
Azt olvastam külföldi oldalon hogy a rammal van egy kis gondja,a 32 giga sem biztos hogy elég ha sokat játszol. -
Ironman2 #3519 De régen is ilyen brutál volt kirakva,aztán simán elment egy mezei pc-n is.Amúgy csináltam a Paradise-nek topikot. -
Plata #3518 GTA 5 gépigénye megváltozott azóta. :D
-
Ironman2 #3517 A GTA5-höz se kellett baromi nagy gép,csak mendemonda volt az egész,aztán simán elfuttatták egy régi pentiumon is,volt is róla videó.
Itt amúgy a videómemória nagy,kell hozzá a 8gb-s videókártya. -
Ironman2 #3516 Fene tudja,de jól néz ki,az AI vezérelt NPC-k meg érdekesek lesznek.Vajon mit ültettek a játékba,a chatgpt-? Nehéz lesz megfűzni a csajokat,mert nem előre legenerált válaszok lesznek,hanem valós idejűek.Majd sok bonyodalmat is fog okozni gondolom kinek mit mondunk,mert megjegyez mindent az AI. -
Plata #3515 Ennek a gépigénye mitől ilyen kevés? -
Ironman2 #3514 Na és még egy amiről el is feledkeztem,pedig ingyen kipróbálható volt demó formájában,a Paradise.A megboldogult Life by you,és Inzoi keveréke inkább,nagyon hasonlít a Gta5-re is.Ráadásul nem is kell sokat várni rá,április 2-án jön! Ne feledjétek,előtte héten meg az Inzoi,ha csak el nem csúsztatják őket!
Free-to-play lesz!
Hivatalos oldal!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.12. 14:22:26 -
Ironman2 #3513 Csesszék meg! Nem fogom megvenni. Inkább az Inzoi-ra gyüjtök,márcsak 7 hét! Jön még a Paralives,és a Vivaland is ebben az évben,szóval Zoikból,meg Parákból,lesz bőven idén! :) -
Plata #3512 Csak az a ciki hogy nem reboot,a régi játék csak steamen.
Olyan pocsékul adták ki hogy csak valami 25 éves felbontásban fut a játék rendesen,ha nagyobb felbontásra teszed akkor kezdődnek a bajok.
Plusz állítólag olyan bugok vannak benne amit régen javítottak,de ebben újra benne van,mintha nem a javított hanem a legelső változatot rakták volna fel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 11:05:06 -
Ironman2 #3511 Szarba lehet a bevételük,a Sims4 már nem produkál annyit gondolom mint anno a 3,és valamivel ki kell pótolni a kiesést,ezért találták ki hogy rebootolják az első 2 részt. -
Ironman2 #3510 Megszoktuk már tőlük ezt! -
Plata #3509 Az a durva hogy játszhatatlanul adták ki újra.
Irtózatos sok buggal,na és állandóan crashel. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 06:15:11 -
Ironman2 #3508 Marhák!!!! 25 év után,inkább ingyen kéne adni,nem 20 meg 30 euróért.Amúgyis volt már ingyen a Sims2 egyszer,jó hogy rá tudtam csapni anno,az állati vicces kollekció.Egyébként ezek tartalmazzák az összes kieget is? Látom már patch is jött hozzájuk tegnap. -
Plata #3507 -
Plata #3506 Magyarországi idő szerint január 31 17 órától elérhető lesz a sims 1 és sims 2 felújított változata.
Ha igaz. -
Plata #3505 Sims 1 és Sims 2 felújítva újra jön PC-re,a Sims 3 kapott egy nagyobb frissítést.