20
Vivaland-A magyar Sims.
  • Ironman2
    #20
    Kapott egy nagy patchet a Dream House!
  • Ironman2
    #19
    Sajnos visszakellett venni a grafikából,az egérmutató nagyon csúszkál nálam magasabb felbontáson,amúgy rohadt szép úgy a táj,meg a víz is.
    Bár nem értem,ha városszerkesztő,akkor miért csak egy negyedet látunk itt is,pár telekkel.Csak a telkeket lehet szerkeszteni,meg beépiteni,amiket ők adnak? Nempróbáltam új várost hogy random generált,de szerintem ugyanaz mindegyik.A co-op épitkezést viszont kipróbálnám,vagy csak be lehet lesni mások városába,ennyi? Azt majd akkor tudom kipróbálni,ha kapok egy város kódot.A bal felső sarokban van mindenkinek a kapott kód.
  • Ironman2
    #18
    Dehogyis! Csak 99!
  • Plata
    #17
    Hát ha olyan drága lesz mint sims,akkor nem fogom meg venni.Főleg ha ehhez is jön 100 dlc.
  • Ironman2
    #16
    Azért magyar,hála istennek!
  • Ironman2
    #15
    Szerintem nem is baj.Még úgyis tuningolják,meg optimalizálják.LEgalább nem kell visszavenni a grafikából.
  • Ironman2
    #14
    A Paralives is nem messze van,már egész jópofás a játék,tiszta Sims4 klón,az Inzoi nemtudom mikor jön,de jó drága lesz szerintem az tuti,nagyon odatettek a dél-koreaiak,a Life by you csúszik tovább júniusra,pedig az a legvárandósabb,igazi multis Sims3 klón lesz.

    Na és itt van a Vivaland,hogy ne hagyjuk ki a sorból.A Sims5 szerintem még 2016 talán.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.01. 20:29:52
  • Plata
    #13
    Gépigénye nagyon kicsi.
  • Ironman2
    #12
    Szerintem nem fogják szégyellni magukat az biztos! 40-50 ájróra tippelek.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.01. 20:19:59
  • Plata
    #11
    Vajon mennyibe kerül a teljes játék majd.
  • Ironman2
    #10
    Megérkezett a Vivaland:Dream House a steam-re,ééééééés totál ingyenes a játék.Ez majd a főjáték része lesz a build mode.

    Sims rajongók!!!!! Lehet újra építkezni!!!!

    Vivaland:Dream House Steam
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.01. 20:10:31
  • Ironman2
    #9
    Érdekes hogy itt is majmolni kell a Maxis üzletstratégiát,mint a Spore esetében is,a lényszerkesztő szép kis prológ volt különálló játék formájában. (de ugyanúgy elérhető volt magában a főjátékban is). A Sims-nél is megcsinálták ugyanezt. Create a sim,Create a world...stb..
    Azért kedves magyar fejlesztők,szerintem nem kéne plagizálni,vagy a Hypetrain kérte??

    Amúgy a játék csúszott 2024-re
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.10.03. 00:28:50
  • Ironman2
    #8
    Különvették a Build módot,és úgynézki hogy előbb fog megjelenni,mint maga a főjáték,igy mire megjelenik a Vivaland,már egy komplett házzal,vagy házakkal fogunk rendelkezni.

    https://store.steampowered.com/app/2606170/Vivaland_Dream_House/

    Jön a Vivaland Álomház nevű különálló program,de magába a Vivalandben is elérhető lesz.Már várom hogy kiadjanak egy create-of simet.Ja az másik game volt.
  • Plata
    #7
    Neem,azt máshjogy hívják akkor.
    Klotyószimulátor?
  • Plata
    #5
    Egy ideje az hiányzik magyar játékokból.
    Volt az a magyar fejlesztésű szerepjáték ami az ókori egyiptomban játszódott,abból is kiszedték elég gyorsan a magyar nyelvet.Volt szerencsém játszani vele korai fázisban,de később már nem játszottam vele,mert kikerült belőle a magyar nyelv.
  • Norbertboy
    #4
    Szomorú hogy magyar nyelv nincs benne. Magyar fejlesztésű játéknál ez lenne a minimum szerintem
  • Ironman2
    #3
    4-en készítik a játékot,és páran részt vettek a Sims4 multiplayer mod elkészítésén.Ami ilyen játékká alakitja át a Sims4-et.

    https://sims-multiplayer.com/
  • Ironman2
    #2
    "Vivaland
    Tervezett megjelenés:2023

    A VIVALAND az első olyan életszimulációs játék, amely az alapoktól kezdve a többjátékos módban készül. Vivalandban minden háztartását valódi játékosok irányítanak a világ minden tájáról! Hívd meg barátaidat, vagy szerezz újakat, miközben felépíted álmaid házát fejlett személyreszabási funkciókkal, egyedi Viva karaktereket hozol létre és megtapasztalod az életet Vivalandban.

    Multiplayer játék Hívd meg 1- 8 barátodat, hogy kapcsolódjon be online a Vivaland városodba! A játékosok együtt építenek házakat és irányítják a Vivák életét valós időben, többjátékos módban. Megoszthatják a történetüket, vagy részt vehetnek különböző kihívásokban. A játékmenet olyan, mint a mogyorókrém és a csokoládé, egyedül is jó, de együtt még jobb!

    Hozz létre egyedi karaktereket!

    A különböző virtuális karakterek (Mi Viváknak hívjuk őket) személyre szabhatóak! Alakítsd ki a megjelenésüket, öltözködési stílusukat, sőt, egyedi személyiségjegyeiket és életcéljaikat is kiválaszthatod.

    Tapasztald meg az életet Vivalandban! Váltsd hobbidat jövedelmező karrierré íróként, művészként vagy kertészként. Fedezd fel a kapcsolatok széles skáláját, barátközz össze a hobbid révén új ismerősökkel vagy egy mentorral, találd meg az igaz szerelmet, vagy szerezz ellenséget magadnak. Alapítsd meg a családod, hogy generációkat nevelhess, bulizz, társalogj.. Szabadságod lesz bőségesen, hogy szimulálhasd az álmaid történetét.

    Építsd meg álmaid házait és világait! Tervezd meg otthonodat a barátaiddal együtt valós idejű többjátékos módban, változtasd meg a tárgyak színét, használd a moodboard funkciót. Hatékony személyreszabási funkciókkal építésznek vagy lakberendezőnek érezheted magad, aki életre kelti a képzeletet.

    Az idő múlásával tökéletesítsd a készségeidet! Ahogy a kisgyerekből a felnőtt Vivávát nevelsz, fejlesztheted a képességeidet, és megtalálhatod a Vivád kedvenc hobbijait, mint például a festés, az írás, a kertészkedés, a főzés, a zenélés, vagy a bütykölés. Még az is lehet, hogy útközben fedezed fel egyedi tehetségüket. Ahogy fejlődsz, új konyhai vagy mesterségbeli trükköket tanulhatsz meg, új tevékenységeket és tárgyakat felfedezhetsz fel a játékban."

    https://hungame.blog/2022/10/29/elozetes-vivaland/


  • Ironman2
    #1
    Nem akartam hinni a szememnek mikor ma először olvastam erről a gyöngyszemről.Magyar fejlesztők a Simshez hasonló életszimulátort készítenek? Nem kevés céllal,mint lenyomni a Simset.A bemutató alapján van is esélyük rá! Egy teljesen online életszimulátor készülget,ahol a pályákon a háztartásokat valódi játékosok fogják majd kezelni. (remélem hozzám nem fognak betörni :)))

    LINK

    Steamen kivánságlistára is lehet tenni a játékot.Jövőre már lesz belőle játszható verzió.

    Steam link





    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2022.11.06. 14:35:43