3500
-
Ironman2 #3458 Nagggyon poénosak akartak lenni evvel a második videóval,utalva arra hogyha kiveszik a létrát a medencéből,akkor megboldogulnak szegény simek.Esetleg le is programozhatnák hogy oldalt kimásszanak :)))
NA ilyennek kellett volna lenni a Sims4-nek.Kiváncsian várom.Mindjárt be is jelölöm,de ha ez is csak az etyepetyéről,meg minden szexista dolgokról fog szólni,akkor nem kell már most. -
Ironman2 #3457 LOL
-
Plata #3456 Köszi. -
#3455 vivaland -
Plata #3454 Láttam tegnap valahol egy francos cikket arról hogy valami magyar készítésű sims klón készül.Na meg hogy felmossa a sims-el a padlót mert sokkal jobb,de akkor nem néztem meg,most meg nem találom meg hogy hol láttam.
Nem tudjátok milyen játékról van szó?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.06. 08:52:12 -
JonasSandor #3453 Egyet tudnék csak hogy milyen géppel nézték meg arra jó tán. -
JonasSandor #3452 Bizony nem tudom mi haszna van belőle az ilyen korai szarokkal. -
Plata #3451 Elvileg még több év van a megjelenésig,gondold el akkor mi féle verziót nyúltak le.
Ez olyan mint hogy a GTA 6-ot is kiszivárogtatták,ellopták forráskódot meg egyebet,a videókon meg látszik hogy rohadtul teszt állapotban van.Hiszen még a GTA V textúráit karaktereit használják hozzá.Végleges játék valószínűleg semmiben nem fog rá hasonlítani. -
JonasSandor #3450 Ebbe még szar sincs kb olyan mint a days volt annó, hogy felrakták a nagy semmit 2013 decemberébe. -
Plata #3449 Ha igaz ez még csak a félkész tesztverzió.
De nem csak offline hanem online is fut.
Vagyis az EA valamit nagyon elcseszett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.03. 09:11:56 -
JonasSandor #3448 Meg se jelent gépigénye sincs. -
#3447 Pfff... Feltörték a Sims 5-öt!!!
Feltört Sims 5! -
#3446 Na, addig még jó darabig elszórakozok ezzel a Dömper Ede nevű simmel.
-
BASEBALL-fan #3445 köszi -
JonasSandor #3444 Holnap kezdődik amúgy a zárt bétája az 5-nek. -
Plata #3443 Kiegek nélkül is lehet vele valamennyit,de annak idején kiegek nélkül nem sokmindent ért.Sok dolgot kiegek raktak bele.
Emlékszem az elején medence sem volt asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 17:12:24 -
BASEBALL-fan #3442 Miért? Máshol is kérdezősködtem, azt mondták nekem mint kezdő játékosnak azért jópár óra játékélményt adhat, bár azt mindenki mondta, hogy a kieg-ek dobják meg. Te miért irod, hogy kb semmit? NEM KÖTEKEDEK, csak én ezt nem ismerem . :) -
Plata #3441 Ugyanúgy meg marad mint eddig.
Ha akarsz még a kettővel is játszhatsz.vagy a hárommal.
Gondolom ha ki jön az öt a harmadik teljesen ingyenes lesz,az összes kieggel együtt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 16:02:42 -
Plata #3440 Kb semmit,a játék lényegét a kiegészítők adják.Nem véletlen hogy csak az alap ingyenes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 16:01:32 -
BASEBALL-fan #3439 Vajon ha majd kijön az 5, akkor a négyest leveszik a kinálatból, vagy továbbra is játszhat aki szeretne? -
BASEBALL-fan #3438 Sziasztok most hogy ingyenes lett a 4 kipróbáltam, abban kérnék segitséget , hogy az alap játék mit ad, milyen játékélményt stb? Költeni nem fogok rá, annyira régen sem vonzott a játék, de ha már ingyen van az alap játék akkor megér 1 próbát. köszi -
JonasSandor #3437 2014 be hol volt ps5? Directx 9 en meg undorító ahogy kinéz. -
Ironman2 #3436 Bár annyira nem érek rá meló közben játszani,csak ránéznék hogyan áll a játék. -
Ironman2 #3435 Ahogy a képeket elnézem,tuti hogy nem erőltették.Bár én ennek örülök hogy telefonon is elérhető lesz amit a gépemen alkottam.Számítógépen megalkotom a telkemet,bemegyek a munkahelyre,és látom hogy szuperál majd a telkem játék közben.Még ha jönnek multiplayer játékosok is közben a telekre. -
Ironman2 #3434 Na akkor ezért rakták ingyenessé a Sims 4 alapot.Play for free lett. -
Plata #3433 Elvileg a 4 is nextgen,de valójában nem az,mert vissza lépés a háromhoz képest. -
JonasSandor #3432 Csakhogy ez is nextgen lesz egyértelműen. -
Plata #3431 Azt hiszem az ötödik részhez sem kell gépet újítani.
Mobilra és pc-re is jön,ráadásul lessz átjárás mobilról pc-re és fordítva,ha meg lesz mobilon és PC-n is a játék tolhatjuk mindkettőn,mert a mentés átvihető.Vagyis szabad átjárás lesz az eszközök közt.
Vagyis biztos ennél sem fogják erőltetni a grafikát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 20:35:05 -
JonasSandor #3430 Most már lehet vágni az 5-dik részre a centit. -
#3429 Íves falak érkeznek az alapjátékba.... hát már az elején ezzel kellett volna kezdeniük. :D
-
#3428 Nem, csak a megjelenő patchokhoz van igazítva a magyarítás. -
Boszormeny #3427 Hello! Azóta készült magyarosítás? :) -
#3426 Egy óriásira elfuserált blökit.DDDD -
Ironman2 #3425 Mondjuk ebben nem tudom eldönteni,hogy óriáskutyát látok-e vagy egy elfuserált lovat? -
Ironman2 #3424 Jön a FArmland modder által gyártott pack is!
-
Ironman2 #3423 -
#3422 Gyönyörködjön a The Sims ™ 4 Cottage Living Expansion Pack * varázslatos varázsában állatbarátokkal, a kerti asztal étkezésével és a szoros közösséggel. Otthon főzzön a családdal a legfrissebb alapanyagokból. Fedezze fel az erdőt, hogy barátkozhasson erdei élőlényekkel vagy táplálékkal, vagy irány a város, hogy találkozzon a helyiekkel. Akár a simek átölelnek egy tehenet, barátokat (vagy ellenségeket) keresnek csirkéikkel, akár a legnagyobb zöldségeket termesztik körülöttük, a vidék bővelkedik új tapasztalatokban és módokban, hogy kapcsolatba léphessen a körülöttük lévő világgal.
Állatok nevelése vagy összebarátkozása
A házi tehén mindenki számára friss (ízesített!) Tejet biztosít, míg a csirkék tojást tojnak az istállóba. Gyűjtsön láma gyapjút kézművességhez, de vigyázzon a huncut rókákra - a bosszantó varázslók imádják a tojásokat! Az erdőben ügyeljen arra, hogy a vadon élő állatok, például a nyulak és a madarak elnyerjék bizalmukat az alkalmi ajándékok és a kertben nyújtott segítség iránt.
Élj a földön kívül
Tegye szórakoztatóvá a főzést és a kertészkedést az egész család számára. Az új receptek és a sok kihívás minden étkezéshez friss alapanyagokat igényel. Függetlenül attól, hogy a simek saját termésüket termelik-e, meglátogatják a falu piacát vagy vadon keresik a takarmányt, a legjobb a friss! Felkészülni egy kihívásra? Próbáljon meg nagyméretű növényeket termeszteni, hogy részt vehessen a Finchwick Fair versenyén.
Ölelje át a falusi életet
Henford-on-Bagley egy hangulatos falu, ahol mindenki ismer mindenkit. Tehát csomagoljon egy piknikkosarat és keresztszemes karikát, és menjen le a The Gnome's Arms kocsmába, hogy egy hosszú nap után visszatérjen a helyiekhez. Keressen egyedi ajándékokat, és ismerje meg a város ismereteit a szomszédoktól, vagy vegyen részt a Finchwick vásáron, hogy megmutassa a legértékesebb tehenét vagy csirkéjét. -
#3421 -
#3420 Azért nem találod a tárgyakat meg, mert az ilyen típusú fájlok szobákhoz, helyiségekhez való fájlok. Javaslom ezeket az elemeket a Galériádban keresd meg a Saját könyvtáradban. A sima tárgyak fájljai .package formátumúak, azokat pedig a Mods mappába kell elhelyezni. -
Boszormeny #3419 Sziasztok, letöltöttem pár tárgyat a www.thesimsresource.com oldalról, viszont a RAR-ban RMIAudio ; ROOM ; TRAYITEM fájlok találhatóak. Betettem ezeket a Tray mappába, de a játékban nem jelennek meg a tárgyak. (MOD-s engedélyezve van)
Kérlek, segítsetek.. hogyan tudom megjeleníteni őket?