3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Simsben Simek vannak,Paralives-ben Parák,Vivaland-ban meg Vivák.DD
  • Plata
    Remélem lesz benne tó és víz part is,akkor nyitok ott egy öreg magányos simmel egy pecaboltot.
    Na jó nem sim,hanem mittomén mi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.06. 15:05:09
  • Ironman2
    Csináltam a Vivaland-nak topikot:

https://sg.hu/forum/tema/1667741454?no=1

Oda jöhettek majd diskurálni a játékról,meg újdonságokat berakni,vagy hireket!
  • Ironman2
    Most hogy néztem a steam oldalát,teljesen le vagyok döbbenve.Mi magyarok meg tudjuk csinálni,azt amit az amcsik nem tudtak,vagy nem is akartak.(Volt már próbálkozás Sims Online,és EA land néven)Egy igazi online simset,ahol minden háztartást valódi játékosok irányitanak a pályákon.Bár ez is csak akkor lesz jó,ha sokan tartózkodnak majd egy adott pályán.Élvezetesnek igérkezik.Jóska nyitsz egy üzletet,én meg megyek hozzád majd vásárolni :)))
  • Ironman2
    Nagggyon poénosak akartak lenni evvel a második videóval,utalva arra hogyha kiveszik a létrát a medencéből,akkor megboldogulnak szegény simek.Esetleg le is programozhatnák hogy oldalt kimásszanak :)))

NA ilyennek kellett volna lenni a Sims4-nek.Kiváncsian várom.Mindjárt be is jelölöm,de ha ez is csak az etyepetyéről,meg minden szexista dolgokról fog szólni,akkor nem kell már most.
  • Ironman2
    LOL
  • Plata
    Köszi.
  • MarkBlade
    vivaland
  • Plata
    Láttam tegnap valahol egy francos cikket arról hogy valami magyar készítésű sims klón készül.Na meg hogy felmossa a sims-el a padlót mert sokkal jobb,de akkor nem néztem meg,most meg nem találom meg hogy hol láttam.
    Nem tudjátok milyen játékról van szó?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.06. 08:52:12
  • JonasSandor
    Egyet tudnék csak hogy milyen géppel nézték meg arra jó tán.
  • JonasSandor
    Bizony nem tudom mi haszna van belőle az ilyen korai szarokkal.
  • Plata
    Elvileg még több év van a megjelenésig,gondold el akkor mi féle verziót nyúltak le.
    Ez olyan mint hogy a GTA 6-ot is kiszivárogtatták,ellopták forráskódot meg egyebet,a videókon meg látszik hogy rohadtul teszt állapotban van.Hiszen még a GTA V textúráit karaktereit használják hozzá.Végleges játék valószínűleg semmiben nem fog rá hasonlítani.
  • JonasSandor
    Ebbe még szar sincs kb olyan mint a days volt annó, hogy felrakták a nagy semmit 2013 decemberébe.
  • Plata
    Ha igaz ez még csak a félkész tesztverzió.
    De nem csak offline hanem online is fut.
    Vagyis az EA valamit nagyon elcseszett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.03. 09:11:56
  • JonasSandor
    Meg se jelent gépigénye sincs.
  • Xifoman
    Pfff... Feltörték a Sims 5-öt!!!

Feltört Sims 5!
  • Xifoman
    Na, addig még jó darabig elszórakozok ezzel a Dömper Ede nevű simmel.

• BASEBALL-fan
    köszi
  • JonasSandor
    Holnap kezdődik amúgy a zárt bétája az 5-nek.
  • Plata
    Kiegek nélkül is lehet vele valamennyit,de annak idején kiegek nélkül nem sokmindent ért.Sok dolgot kiegek raktak bele.
    Emlékszem az elején medence sem volt asszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 17:12:24
  • BASEBALL-fan
    Miért? Máshol is kérdezősködtem, azt mondták nekem mint kezdő játékosnak azért jópár óra játékélményt adhat, bár azt mindenki mondta, hogy a kieg-ek dobják meg. Te miért irod, hogy kb semmit? NEM KÖTEKEDEK, csak én ezt nem ismerem . :)
  • Plata
    Ugyanúgy meg marad mint eddig.
    Ha akarsz még a kettővel is játszhatsz.vagy a hárommal.
    Gondolom ha ki jön az öt a harmadik teljesen ingyenes lesz,az összes kieggel együtt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 16:02:42
  • Plata
    Kb semmit,a játék lényegét a kiegészítők adják.Nem véletlen hogy csak az alap ingyenes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.24. 16:01:32
  • BASEBALL-fan
    Vajon ha majd kijön az 5, akkor a négyest leveszik a kinálatból, vagy továbbra is játszhat aki szeretne?
  • BASEBALL-fan
    Sziasztok most hogy ingyenes lett a 4 kipróbáltam, abban kérnék segitséget , hogy az alap játék mit ad, milyen játékélményt stb? Költeni nem fogok rá, annyira régen sem vonzott a játék, de ha már ingyen van az alap játék akkor megér 1 próbát. köszi
  • JonasSandor
    2014 be hol volt ps5? Directx 9 en meg undorító ahogy kinéz.
  • Ironman2
    Bár annyira nem érek rá meló közben játszani,csak ránéznék hogyan áll a játék.
  • Ironman2
    Ahogy a képeket elnézem,tuti hogy nem erőltették.Bár én ennek örülök hogy telefonon is elérhető lesz amit a gépemen alkottam.Számítógépen megalkotom a telkemet,bemegyek a munkahelyre,és látom hogy szuperál majd a telkem játék közben.Még ha jönnek multiplayer játékosok is közben a telekre.
  • Ironman2
    Na akkor ezért rakták ingyenessé a Sims 4 alapot.Play for free lett.
  • Plata
    Elvileg a 4 is nextgen,de valójában nem az,mert vissza lépés a háromhoz képest.
  • JonasSandor
    Csakhogy ez is nextgen lesz egyértelműen.
  • Plata
    Azt hiszem az ötödik részhez sem kell gépet újítani.
    Mobilra és pc-re is jön,ráadásul lessz átjárás mobilról pc-re és fordítva,ha meg lesz mobilon és PC-n is a játék tolhatjuk mindkettőn,mert a mentés átvihető.Vagyis szabad átjárás lesz az eszközök közt.
    Vagyis biztos ennél sem fogják erőltetni a grafikát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.10.18. 20:35:05
  • JonasSandor
    Most már lehet vágni az 5-dik részre a centit.
  • Xifoman
    Íves falak érkeznek az alapjátékba.... hát már az elején ezzel kellett volna kezdeniük. :D

• Xifoman
    Nem, csak a megjelenő patchokhoz van igazítva a magyarítás.
  • Boszormeny
    Hello! Azóta készült magyarosítás? :)
  • Xifoman
    Egy óriásira elfuserált blökit.DDDD
  • Ironman2
    Mondjuk ebben nem tudom eldönteni,hogy óriáskutyát látok-e vagy egy elfuserált lovat?
  • Ironman2
    Jön a FArmland modder által gyártott pack is!

• Ironman2