100
InZOI
  • Simpiko
    Érkezett egy jelentősebb frissítés, ami többek között javítja az árnyékokat. Az alábbi linken el lehet olvasni:

Itt olvasd el.
  • Ironman2
    Na az jó! Kösz.Majd csütörtökön meglesem,mert akkor nem megyünk melózni este.
  • Plata
    Erről nekem az jutott eszembe hogy tiszta Los Santos,vagyis Los Angeles.
  • Simpiko
    Telken lebontható a ház a következő képpen:
    1. Bemész (mászol) az építés módba ha már ott vagy akkor nem kell. Kiválasztod a felső menüben az Ingatlan visszaállítása opciót.

2. A megjelenő ablakban megnyomod az Alapvető ingatlan gombot.

3. Tök üres lett az ingatlanod... nosza.. lehet is tákolni a bungidat. A pirosan jelölt vissza nyíllal visszaállíthatod az egészet, ha mégsem akrod az üre telkett.

Visszaállítva ahogy volt.

Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.04.13. 15:56:43
  • Simpiko
    A szükségletek meg itt találhatók meg (bekarikázva... nem is... négyszögletezve):

• Simpiko
    Én midig üres telekre rakok le házat... nézz körül a városodban.. van egy két üres telek. Lásd a képen a jó vastag pirossal bekarikáztam az üres telkeket. Ez a vidámparkos város egyébként.

• Plata
    Azt hiszem a TheGamer írt róla cikket hogy a játékos bázisának 85%-át már is elvesztette.
    Szerintem pont azért kedvelik a sims-t mert nem olyan életszagú és vicces.
  • Ironman2
    Pedig aranyos kis játék,nem olyan hülye kinézetüek a zoik mint a simek.Egy valami hiányzik persze a humor,ami a Sims szériát adta.Talán ez lesz a veszte,majd meglássuk.
    EA-nál nem fognak aggódni,nyugodtan kávézhatnak tovább,és szarják a kiegészítőket a Sims 4-hez.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.11. 01:32:29
  • Ironman2
    Raktam le még családokat 2 lakatlan házba.Kérdésem az hogy üres telekre hogy tudok házat tenni,hogy ne az aktuális telket adja be szerkesztésnek,amikor rámegyek az épités menüre. Uhh,elfelejtettem simsezni lehet.A canvas-ra is be vagyok regisztrálva amúgy. Látom már milliónyi cuccok vannak.

Ja,és van 2 drágább telek,de ugye a családoknak nincs annyi pénzük hogy oda le tegyem őket.Telket itt még nem lehet lebontani? Kicsit még szükek a lehetőségek,ahogy egyre jobban belemélyedünk,de nembaj,mert még koreai,akarom mondani korai változat,sokminden fog még ebbe jönni.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.11. 01:28:22
  • Ironman2
    Hol vannak a szükségletek (evés,fáradság,pisilés...stb?

Amúgy nekem tetszik hogy többféle sebesség is van a játékba,mert ha a menüben kiválasztasz mondjuk 96 perc/nap helyett 48 perc/nap,akkor kétszeresére is felgyorsul az alap lassú idő.Kb az a sims időnek felel meg,mert szerintem ez a 96 perc kicsit sok alapból.Bár ki tudja.
    Az is jó hogy az alsó csúszkával,ami a sebesség nyilak alatt van,fel lehet gyorsitani az eseményeket,még a nagyon gyors időt,is fel lehet vinni 30 szorosára,jól be is pörög tőle a játék,ez éjszakára jó mikor alszunk.Azért jobb lett volna egy esemény vége nyil ide is inkább.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.11. 01:23:45
  • Ironman2
    Mind meghalunk! :)
  • Plata
    Ma azt olvastam hogy a játékosok száma rohamosan csökken,mit tudtok róla?
  • Simpiko
    Ez zsír! Úgy rendezhetem el a játék menüjét (szimpla egér húzkodással) ahogy nekem tetszik. :D

• Ironman2
    Oda kell figyelni,mert nem rinyál hogy elkésel a munkából,én nem is találtam még értesítést se róla hogy menj dolgozni te barom,nekünk kell odamenni,és figyelni a munkakezdésre.Kicsit késtem vagy 3 órát,de azért elfogadta az idő lejárta után teljes munkanapnak,és megkaptam a bért.Vidámparkban az irodába dolgozom,le kell ülni a számítógéphez,előtte felvenni a munkaruhát,és akkor ott vannak a karrier lehetőségek a gépnél.EGész nap csak abból áll hogy ott teljesiteni kell a dolgokat a gépnél.Én felturbóztam az időt,de itt az ötszörös szorzó is úgy telik,mint a normál idő a simsben kb.Az alap idő nagyon lassú,de hála istennek van időd mindenre,és ha cselekszel,akkor észre sem veszed hogy elteltek órák. Szóval a munkabementel előtt azért figyelmeztethetne a game,mint a Simsben.
  • Simpiko
    Szerintem azért van visszafogva a sok emberes járókelőzés, hogy ne akassza meg a gépeink teljesítményét... így csak néha szállingózik a járókeló, mint a hó.
  • Ironman2
    Én az első 3-at választottam.
  • Ironman2
    Én most voltam a vidámparkban,ki lehet próbálni az összes eszközt,ilyen Theme Park belső nézetes akármi jön be,de semmit se lehet közbe csinálni,csak nézed a tájat,ha lehet egyáltalán a kocsitól amiben ülsz,mert alig lehet kilátni belőle.Elég kevesen vannak a városban,majd megnézem mi van ha több családot teszek le,ha egyáltalán engedi.Mondju a Sims3-as száz ember rekordomat nem fogom felülmúlni :)
  • Simpiko
    Ja, tényleg kihalt a város... a tengerpartosban lakom egyedül ( A bánat tudja város nevét.) Akárhová mentem vasárnap reggel semmi se vót nytva... enni-inni is csak a helyenként felbukkanó étel-ital automatákból tudtam megoldást találni... itt ott le van dobálva a városban toy-toy WC is... tehát ez se gond... délelőtt ha elkeveredik az ember a parkba akkor esetleg a park gondozóval tud társalogni valamennyit, vagy uncsiból labdázol... szóval semmi okádós hullámvasút, óriáskerék... Délután biztos nyüzsi van ehhez képest, de odáig még nem jutottam el... hogy délután legyen.DDDD
  • Simpiko
    A minap az állatosat kipróbáltam. Raktam bele nyávogókat meg egy pandát.

• Ironman2
    Arra leszek majd kiváncsi hogy ki fogja hamarabb megalkotni a Simses térképeket.Azt láttad amúgy a város szerkewsztésnél lehet csúszkával állítani mennyi állat legyen,ha teljesen felviszed,akkor nagyobb állatok is látszanak,vagy az nem befolyásolja a mennyiséget? Egyébként kicsit fura hogy ilyen kihalt a város,ezt majd meg kell tölteni élettel.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.07. 13:28:08
  • Ironman2
    Még annyira nem lendültem bele,csak ösmerkedek a játékkal.
  • Ironman2
    Na ezt nem tudtam.Köszi! Érdekes amúgy hogy lehet irányítani a karaktert,nem csak point and click van mint a Simsben.
  • Simpiko
    A vödrös cuccot nézzed, te. :D
  • Plata
    Ablak és kuka is van sims 4-ben. :D
  • Simpiko
    Na, sikerült Sims 4-es objektumot bevinnem az inZoiba. Egy kerti csapot vödörrel.

• Simpiko
    Van az ezköztárban Ramengép, főzhetsz vele Rament, ugye... azt meg is eheted hangosan szürcsölve pálcikával koreai stílusban...
    A bútorkészítő gyalupadhoz ne nyúlj még mert beragad tőle a Zoid... tudnak a készítők róla, hogy hibás a cucc... majd helyre hozzák.
  • Simpiko
    Az önálló akarat kikapcsoláshoz csak egyszerűen nyomd meg a "T" billentyűt mire a Zoi felett egy lehúnyt szempilla jelenik meg és az egész aktivitás jelző piros lesz... innentől te irányítod a Zoidat.
    Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.04.06. 20:34:53
  • PiszkosFred
    koreai jatek, csodalkoztam volna, ha nincs karaoke, ahol melo utan le tudod inni magad a sarga foldig egy munkavacsoran, mikozben a fonokod hulyet csinal magabol az eneklessel, de te megtapsolod, mert a sunbaet mindig meg kell :)
  • Plata
    Megint van egy bug ami miatt megy a hiszti,elrabolják a xsecsemőket vagy mi a szösz.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.04.05. 13:10:57
  • Ironman2
    Király a game,mi mindent belezsúfoltak ebbe? Nem is kell majd kiegészítő ehhez,van egy rakat meló,vannak állatok,van időjárás,be lehet állítani őket,sőt még azt is hogy mennyire legyen lepukkadt a város.Egy csúszkával átalakithatjuk ilyen posztapokaliptikus környezetté az egészet.Az önálló akarat idegesit egy kicsit,még nem tudom ki lehet-e kapcsolni a menüben.Nem jó ha magától cselekszik a Zoi. (direkt nem irtam sim-et)
    Várost azonnal lehet szerkeszteni élő módban,meg a telkeket is.Akár a bokrokat,fákat is lecserélhetjük ha nem tetszik esetleg.
    Karaoke is van,most találtam meg a mikrofont North Beachen.Kiváncsi vagyok csapatot lehet-e verbuválni együttesnek. Amúgy irodai alkalmazott lettem a vidámparkban,mert az előzőek 1 nap után felmondtak.Akkor biztos jó állás lehet :)
    Nekem az bejön hogy akár zöldfülüként,vagy közepes tudású melósként,vagy főnökként magas fizetéssel is kezdhetünk állást.
    Ahogy nézem ide nem kellenek majd kiegészítők,van itt minden ami szem szájnak ingere.Kereskedést még nem találtam,de gondolom az is van benne. Telefonon sokmindent el lehet intézni,tetszik a gyorskaja rendelés is.Bár a pénzzel csinján kell ugye bánni,mert minden pénteken vonják a számlákat,reggel 9-kor!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.05. 13:06:30
  • Plata
    Na ezt meg elfelejtettem.

Ahogy elnézem az Inzoi-hoz képest ez lópikula.
  • Plata
    Elvileg az EA készül a Project rene-vel,de a kiszivárgott infók alapján egy rohadt béna mobilos online sims játék lesz.
  • Simpiko
    Kertészkedés az inZoi-ban:
    Az építés módban a Kültéri elemeknél vannak a Növekvő növények. Ott van cserépben paradicsom palánta, saláta, áfonya, narancsfa csemete, kukoica és persze virágok is vannak. Nyírkedhető Bonsai (Csak a kertészkedés 2. szintjétől). Ezeket lehet öntözni, spriclivel levéltrágyázni. És lelki dolgokat megosztani a növényiddel. Ha a Bonsait rendszeresen nyírod az segít fejleszteni a kertészeti jártasságodat (meg persze ha a többi veteményedet is gondozod akkor is növelheted a jártasságodat). El is adhatod a termést amit leszüreteltél... valami piacon.

Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.04.03. 06:44:38
  • Ironman2
    Ezek ketten összeállnának,még ez lehetne akár a Sims5 is! Kalifornia közelebb van a másik irányba Dél-Koreához :)
  • Plata
    Sims küldött az inzoi-nak egy üdvözlő sütit.
    Csak már elfelejtettem hogy instagramon vagy twitteren. :D
    Reggel olvastam és kiment a fejemből.
  • Plata
    Bug volt a gyerekgázolás.
    Link-elek.
  • Plata
    Délelőtt láttam egy hírt hogy már van az inzoi-hoz is pucér mod.
    Jó gyorsan összehozták,bár a hírt nem olvastam el csak a fejlécet,de ha jól láttam az egyik fizetős.
    nem volt rá időm hogy megnézzem,később meg már nem találtam meg,mivel az sg miatt folyton törlöm az előzményeket,különben nem enged fel.
  • Simpiko
    Építési mód - Objektum elhelyezése szabadon (rács figyelmenkívül hagyása):
    Építési módban válassza ki a szabadon mozgatni kívánt objektumot , majd tartsa lenyomva az ALT billentyűt , és helyezze a kívánt helyre.
  • Plata
    Nézz fel STO-ba ha van időd,fél nyolc körül sikerült venni majdnem 5k zent.
  • Plata
    Értem,sajna nem szeretem a páleszt.
    Én inkább a bort szeretem.