147
InZOI
  • Simpiko
    Na, kipróbáltam a játékot xbox kontrolerrel. Tök jobb így játszani a játékkal!
  • Simpiko
    Csak addig lesz szerintem ingyenes dlc, míg korai hozzáférésű a játék.... de ki tudja: Lehet, hogy az összes ingyiben lesz. MAC-ra is holnap jön ki a játék. Jövőre meg PS5-re... néhányan még biztosan vesznek belőle.
  • Ironman2
    Ja meg lesznek már viharok is,szépen csillog-villog a város esőben.Csak arra kell vigyázni nehogy villám csapjon belénk :)
    Rá fognak szerintem jönni hogy kell ide is humor,különben továbbra is ellaposodik az egész.A családi leltár gyüjtemény nekem tetszik,olyan van a simsben is.Lehet amugy ásványokat is találni.Húú nekem mennyi volt a pincében a Sims3-as családomnál.Teli voltam ásványokkal.Még a falakra is raktam.Ha ilyen jó lesz az összes dlc,és mind ingyen,csak az alapjátékért kell kipengetni a 33 eurót,akkor adok nekik egy pacsit.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.08.19. 00:36:56
  • Simpiko
    Csak ez a játék végre nyitott világú... Nekem személy szerint nagyon bejön... írták, hogy javítottak a párbeszédeken, útvonalkeresésen, kapcsolatok alakításán, és a CAZ-ban (vagy GAZ-ban?! DDD) szóltak az miatt nekik a játékosok, hogy ne legyen már minden zoi ázsiai vonású, így ott is rendezgettek ezt azt, hogy többféle kinézetű zoi lehessen. Cahaya város állítólag világosabb, napfényesebb, üdébb kinézetű a két másik városhoz képest. Ezt majd meg tudjuk lesni mi is szerdától... mert így videókat nézve toporog az ember (én biztosan), hogy mikó lesz má szerda reggel.DDD
    Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.08.17. 12:08:59
  • Ironman2
    Viz alatti úszás bejön,csak még nagyon üres a tengerfenék,gondolom majd ezt is megoldják.Cápákra vigyázni kell.Városok közt lehet utazgatni immár repülővel.
  • Ironman2
    Sokminden jön,ami itt is hiányzott az alapjátékból:

• Simpiko
    Lehet menni egyenbillengészeti körduplányos rolleren is.
  • Ironman2
  • Ironman2
    Ez jó! Friss videó az új kiegről:

Motorcsónakvezetés király!
  • Ironman2
    Island Paradiso gyárilag bugos szar volt,már rájöttem közbe,nekem még megvan minden cuccos a SIms3-hoz,köztük a javított sziget is
  • Ironman2
    Holnaptól lesz egy kis időm vele játszadozni,csak pont jövő héten nem,mert hajtás lesz az ünnep miatt. Az Inzoival persze.

Fel kéne raknom a Sims3-at is. Jó lenne.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.08.12. 19:56:30
  • Ironman2
    Ehhez nem tudok mit hozzászólni,mert nem érdekel a Sims 4
  • Plata
    Hihetetlen de nekem a néggyel játszva is még olyanok jutnak eszembe amik a háromban voltak,azt keresem.
    Még építkezni sem tudok úgy négyben mint a háromban.
    Pedig mostanában játszottam vele,az új kieg is egész érdekes.
    De például pár dologról gőzöm sincs,lift építés felhúz és mindig feladom,pedig a régi részekben ment.
  • Ironman2
    Mert az szórakoztatóbb,persze hogy fényévekkel jobb volt.
  • Ironman2
    Majd lesz az is szerintem a Jég Veled! kiegészítőben. :)
  • Plata
    Csak én gondolom úgy hogy a 3 jobb volt?
  • Plata
    De hisz nem is hasonlít rá. :O
  • Simpiko
    Szerintem utána ilyen ellentétes pólusú dlc kéne, hogy jöjjön.... mondjuk: NortWorld - Északi-sarki dlc... Lehetőségek: Iglu építés, lékhorgászat, jégkrém szüret, fókatánc, és végül hólapátolás-hóhányással egybe kötve ez esti buli után -90 fokban... hóviharban. :D
  • Simpiko
    Ja, lehetne egy új szuperhős lobogó fehér lisztes köpennyel... vagyis a Pékember... :D
  • Ironman2
    Lehet majd kertészkedni is,és el lehet adni a portékát a piacon ha jól látom. Na meg lesz halászat,meg az egyik telken masszázsszalon is müködik :)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.08.12. 13:52:05
  • Ironman2
    Az egyik helyszínen lehet búvárkodni is,vagy talán mindenhol? Ez már tényleg a Szigetvilág koppintása!! Igy akarják feltámasztani a játékot.Nem rossz ötlet amúgy,csak lehetett volna egyedi dolog is.Akkor most nem nehéz rájönni mik fognak jönni.Felőlem jöhetnek ha ingyen vannak!
    Egy kis nosztalgia!:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.08.12. 13:49:54
  • Ironman2
    Jó széles válla van neki.Sokat gyúrt a csávó,vagy talán pék? :)
  • Simpiko
    Új karakterem lett. Benézett hozzám Steve Rogers (Amerika kapitány). Azt mondtam neki... húzzá má fő valami rendes göncöt... Na, ezzel a figurágal fogok szigetezni... Remélem összefut majd Peggy Carter ügynökkel.... :D

Utoljára szerkesztette: Simpiko, 2025.08.12. 06:42:12
  • Ironman2
  • Ironman2
    Igazán hangulatos!!

• Ironman2
    Na hát ez egyre jónak igérkezik az első hatalmas DLC!!! Augusztus 20-án érkezik,és ingyenes lesz!!! Cahaya 2 szigete nyitva áll elöttünk,itt mindent meg lehet tudni a kiegről. Hú én ezt nagyon várom!

https://playinzoi.com/en/news/9035

Koreai nyelven már látható is a sziget,és a hivatalos oldal:

Katt ide!

Ja persze felül angolra lehet állítani a nyelvet,igy már mindjárt másabb!!

Main Island,és Resort Island:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.08.11. 18:31:01
  • Plata
    Akkor ez is olyan lesz mint a sims?
    Tele van a játék hibákkal és hiányosságokkal de inkább csak fizetős dlc-ket tolnak?
  • Ironman2
    NA jön az első DLC ami megdobja kissé a játékot:Inzoi Island Getaway címmel. Már rá is lehetett jönni hogy amolyan Island Living koppintás lesz. Augusztus 15-én live,aztán hogy pontosan mikor jön,szerintem majd akkor jelentik be.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.07.29. 20:59:59
  • Plata
    Viszont ahogy elnézem a játék maradt olyan amilyen,a zoi-k nem igazán aranyosak vagy bohókásak mint a sims-ben a sim-ek.
    Kicsit olyan mintha a játékot Ai tervezte volna.
    Nézd meg például ahogy eszik,de a gyerek vagy baba például kifejezetten bizarr.
    Persze még erly acces,de szerintem nagyban nem fog különbözni a végleges.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.06.14. 00:32:00
  • Ironman2
    Mehetünk a dutyiba .DD
  • Ironman2
    Azért nem kell leírni még a játékot,mivel amúgyis koreai,akarom mondani,korai változat amit idáig láttunk,mégcsak most jött egy brutális 8.2 gb-s patch. 0.2.0 verziószámmal!
    Egy rakat dolog jött a játékhoz,tárgyak,interakciók,és a modkit!

• Plata
    Kámforrá váltak az inzoi játékosok.
  • Ironman2
    DDD

szegény koreaiak,most mi lesz velük? Pedig olyan jól indult a game.Látszik hogy ordibál a tartalmakért.Na majd meglássátok!!

Bele kell húzniuk,mert jön a Paralives dec.8-án!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.06.11. 11:19:36
  • Plata
    Inzoi új rekordot ért el.
    Steam jelentése szerint amikor a legtöbben játszanak vele egyszerre az is veszett kevés,a legtöbb egyszerre játszó játékos épp csak eléri a 2%-ot.
    Van amikor csak 1% azoknak a száma akik még hajlandók elindítani.
  • Simpiko
    Nem. Nem szokásom tüntetni. Éa fejezd be már a folytonos nyavajgást. Mi a játékról beszélgetünk itt azért van elvégre ez a topik ha jól tudom.
  • Plata
    Okkult?
    Ne viccelj már.
    Ugye nem álltál ki a könyvesbolt elé tüntetni hogy égessék el a könyveket mert sátámista? XD
  • Simpiko
    Ja, nekem csak csiribá... ki nem állhatom az okkult dolgokat. A Sims 4-ben le se szedem az ilyen dlc-ket cuccosokat. Jól el vagyok a sima játék élménnyel. Nekem ennyi elég. Aki meg mást gondol hát az nem az én dolgom.
  • Plata
    Ne viccelj,szerintem abszolút nem nehéz.
    Már gyárilag van benne modtámogatás,a mneüben ott van pár ezer mod,ha nehéz a játék tölts le valami könnyítőt.
    Én még a modok előtt végigvittem a sztorit négy karakterrel is,mindegyik házból egy egy karakterrel.
    Más a sztorijuk.
  • Ironman2
    Ő a Hári Potterre értette.Lárifári.Amúgy nekem bejön a potter,mert szép a világa,csak rohadt nehéz a játék billentyüzetről,ez szimplán kézikonzolra épül,mert sok gombot kell nyomogatni egyszerre,és még kombókat is lehet csinálni.Megvettem,mert tök jó,a titkos könyvtári folyosón meg elakadtam,majdnem szétvertem a billentyüzetet,mikor a szobrok állandóan mögém teleportálnak,és csak 1 életem van.Újra kéne kezdenem,de azt most nem választom egyelőre,mert mellékküldi ha jól tudom.Bosszantó hogy nincs visszaút a küldetésekből,mint a gta-ban.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.20. 00:18:58
  • Plata
    Csiribá?
    Redditen olvastam hogy az EA jelek szerint be van rezelve,mert már a tizedik kérdőívvel bombázta a Sims tesztelőit az Inzoi-ról. XD