3500
-
Plata #3500 Inzoi nem tetszik.
Nem olyan kedves és mőkás mint a sims.
-
Ironman2 #3499 InZoi,Vivaland,Paralives
Végre jönnek a vetélytársak,csak egy dolog fog hiányozni,méghozzá a nagybetűs humor,ami a Sims játékokat körülfonta.Ha az nem lesz meg,akkor lehet buktára van mindegyik itélve. -
Ironman2 #3498 InZoi-ról egyre brutálisabb videók jönnek ki.Nem csodálom hogy kukázták a Sims 5-t.Nem tudom mit csináltak a dél koreaiak,de ez mindent überel:
-
Ironman2 #3497 A Sims4-hez jön majd a multiplayer mod,legalábbis SimsVip-en ezt irják:
LINK -
Plata #3496 Hát sims 5 hivatalosan kampec.De jön Sims film.
Link.
Viszont külföldi oldalon azt írják hogy egy új online Sims jön. -
Ironman2 #3495 Na itt ez a gyönyörűséges Contractville,ami már igenis játszható,és igenis létezik,csak egy kicsit még korai változat,de ne riasszon el senkit se,szép kis house flipper,és life szimulátor katyvasz az egész.Kezdünk egy lerobbant lakókocsiban,amit ki kell pucolni,aztán szép lassan meghódithatjuk az egész város (negyedet),de azért igy is szép nagy a táj.
Ráadásul mindezt 4-en a haverokkal nyomulhatunk benne,mivel co-op a drága.Be is lehet csatlakozni más városokba,ha úgy tartja kedvünk.
-
Orbancapitan #3494 lehet tényleg kukázták rá jöttek h az inzoi-hoz képest nem rúghat labdába a sims5 és inkább további 20k+-s dlc-ket csinálnak a sims4-hez ami f2p xd kevesebb munka kevesebb ember kell a dlc-khez -
Ironman2 #3493 Kizárt dolog hogy kukázzák,Ilonka néni a takarítónő már lesi éppen melyik kukába fogják dobni,aztán kimenekíti az irodából.Onnantól kezdve már nincs megállás,lesz egy hibrid Sims5,és a rajongók majd befejezik :)
Egyébként örökké nem mehet a Sims4 se.Nembaj,addig maradt nekünk egy Vivaland,meg egy Paralives,és egy InZoi (LIfe by you is kuka lett közbe)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.07.17. 12:07:13 -
Plata #3492 Gémsztár szerint kukázták a sims 5-öt is.
link. -
Ironman2 #3489 A Paradoxx féle Life by you-t jobban várom,amolyan Sims3 újratöltve.Érdekesség benne hogy válaszolni lehet kérdésekre,igazi kommunikáció van az emberek közt,és az befolyásolja ismerettségünket,meg szinte mindent,és mindenre kihat,milyen kapcsolatokat alakítunk benne az elfogadott szövegelésekkel.Persze előregyártott válaszok vannak,nem valami mesterséges intelligencia dolgozik,de majd meglássuk,még elképzelhető az is.
Június 4-ig várni kell rá sajnos.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.27. 22:53:41 -
Ironman2 #3488 Annyira gagyi,ez az új kristálykészítő kiegészítő a Sims4-hez,mikor megláttam,hirtelen előugrott,ilyen bizony volt már egy korábbi Simsben.Akkor is egy asztalkán lehetett fabrikálni ha jól emlékszem rá.Volt a szoborkészítő állvány is az Ambitions-al jött.
Ennyi lehúzást erről a Sims 4-ről.Még jó hogy az alap ingyért van,mert ez a sok kacat simán hozza a bevételüket.
Valaki szóljon már nekik,hogy kezdünk megöregedni,még látni akarjuk a Sims 5-t! :)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.27. 22:47:15 -
Ironman2 #3486 Na már kezdtem aggódni miattad,irtam az Ádámnak is,mi lehet veled? Örülök akkor ha minden okés,látom új nicked van,Boldog Újévet akkor! :))) -
Simpiko #3486 Köszi, Vasembör! Má rántom is le! Ja, amúgy meg ez vagyok.. biztos emléxel még Kertész Gyurira...hehe :D -
Ironman2 #3485 Én is először azt hittem hogy gagyi film,meg milyen lányos,aztán tök jól szórakoztam rajta,nekem bejött a Barbie film,remélem a SIms-et nem cseszik el! -
Plata #3484 Ó,nincs smiley,most be raknék egy röhög a vak belem mosolyt. :D
Úristen,nem mondod komolyan hogy végig nézted azt a szárt? :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.03.21. 20:02:16 -
Norbertboy #3483 Margot Robbie teljesen rendben van. Jó színésznő és azt a szerepet is jól hozta. -
Plata #3482 Kapaszkodjatok meg a parókátokban.
Jön a Sims film.
Úgy nézki azzal a süket libával,Margot roggyant barbival.
Bár lehet a vége Robbie. -
Ironman2 #3481 Sims rajongók! Amíg nem jön a Sims 5,addig jópár Sims klón érkezik,a mai nap befutott az első magyar fejlesztésü Sims építkezési modja,ami majd a teljes Vivaland játék része lesz.
Élvezzük az épitkezés örömét a Vivaland-ben,és ez teljesen ingyen a tiétek!! A játék a steamen található meg!
Vivaland:Dream House
Látogassatok el a Vivaland topikjába is,ott folytassuk a játékról a diskurzust:
Vivaland topik
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.01. 20:16:56 -
Plata #3480 Mobilra ilyen grafika minimum 10 év,vagy több. Xd -
Ironman2 #3478 Nem,rendesen pc-.re jön.Ilyet tud az Unreal 5 motor,viszont kell is hozzá legalább egy geforce rtx 4-es széria
Koreai Sims jön! InZoi a neve.
3 órás videó a játékból:
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.12.02. 00:14:00 -
Norbertboy #3478 Én csak mobil letöltést találtam és pc emulátort.
Jöhet link bátran;) -
Plata #3477 Szerinted mobilon van ilyen grafika?
-
Norbertboy #3476 Ez mobil játék, nem? -
Plata #3475 Fogadok hogy lesz egy 18+-os változata is.
Vagy az fizetős dlc lesz hozzá.
Esetleg előfizetős. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.11.30. 17:10:40 -
#3474 A koreaiak kicsit újragondolták a Sims-t:
-
Ironman2 #3473 Akkor lemaradtam valamiről :) -
Plata #3472 Sims nem.
Tegnap volt bejelentés hogy a sims 5 alapjáték megjelenésétől ingyenes lesz.
-
Ironman2 #3471 Na persze,arra ne vegyél mérget! A GTA6 után a második legdrágább játék lesz! kb 80 eurora számíts majd! -
Plata #3469 Az új Sims teljesen ingyenesen jelenik meg,gondolom azért mert lesz hozzá ezer dlc. -
TomStorm #3469 Jó lesz nekem Sims 5.
Ennek az UE5 motornak nem kell bedőlni.Aki azt kifizeti kisebb stúdió ott maga a játékra nem nagyon marad(tartalom pl.)
Vagy soha nem készül el.
Sims pont nem az a játék amit könnyű felülmúlni amúgy:) -
Plata #3468 Hát szerintem ennek 64 giga ram is kevés lesz.Meg ez már túl realisztikus,a sims azért volt jó mert a sim-ek aranyosak voltak.
Ez már inkább való világ szimulátor. :D -
Ironman2 #3467 Egyébként meg jön még vagy 3 sims klón is,köztük egy örvendetes magyar fejlesztés a Vivaland,engem jobban izgat a Paradoxx féle Life by you,már meg kellett volna jelennie,de átrakták március 5-re,ja és Rod Humble ott van a csapatban,garantált előre a siker.A játék amúgy egy az egyben a Sims3,szabad tevékenység a városban,és van multiplayer lehetőség is.A harmadik amit már említettünk a Paralives,az is készülget szép lassan.
Epic Gamesen már lehet előrendelni.14270 ft
A Vivaland-nál kiadják hamarosan a ház,és teleképítő programot, Vivaland:Dream House néven.Abból is a prológot,de már igy is sokmindent fog tudni,nemsokára jön,figyeljétek steamen!
Vivaland
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2023.11.17. 22:28:44 -
Ironman2 #3466 Ja,tegnap láttam én is,brutális! Jól kihasználják az Unreal5 motor lehetőségeit,de ehhez olyan gép is kell! Dél-Koreai Sims! Hajrá! -
Plata #3465 Új sims vetélytárs a láthatáron.
-
Ironman2 #3464 Aktiválja a windows példányát felirat befigyel.Kicsit vicces,épp ezért hiteltelen az egész.Ugyanez volt a negyedik résznél is,az is valami project néven futott,ha visszamentek a fórum elejére,ott irtunk is róla.Viszont ott azért jobban nézett ki a korai verzió,mint itt. -
Plata #3463 Megint szivárogtak ki képek a Sims 5-ből.
Link.
Talán újra lesz nyílt szomszédság,
De nem sokat fejlődött a grafika,viszont aki készítette a képeket annak tuti virágbolti winfos van a gépén.
-
Ironman2 #3462 Simsben Simek vannak,Paralives-ben Parák,Vivaland-ban meg Vivák.DD -
Plata #3461 Remélem lesz benne tó és víz part is,akkor nyitok ott egy öreg magányos simmel egy pecaboltot.
Na jó nem sim,hanem mittomén mi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.11.06. 15:05:09 -
Ironman2 #3460 Csináltam a Vivaland-nak topikot:
https://sg.hu/forum/tema/1667741454?no=1
Oda jöhettek majd diskurálni a játékról,meg újdonságokat berakni,vagy hireket! -
Ironman2 #3459 Most hogy néztem a steam oldalát,teljesen le vagyok döbbenve.Mi magyarok meg tudjuk csinálni,azt amit az amcsik nem tudtak,vagy nem is akartak.(Volt már próbálkozás Sims Online,és EA land néven)Egy igazi online simset,ahol minden háztartást valódi játékosok irányitanak a pályákon.Bár ez is csak akkor lesz jó,ha sokan tartózkodnak majd egy adott pályán.Élvezetesnek igérkezik.Jóska nyitsz egy üzletet,én meg megyek hozzád majd vásárolni :)))