3527
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Ironman2
    Gyertek amúgy az Inzoi topikba,ide már ne irkáljunk róla,sokan vannak még Sims rajongók:

A mai naptól itt tessék majd érdeklődni,meg duruzsolni:

InZoi topik

Paradise topik

Paralives topik

Vivaland topik
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.19. 02:33:55
  • Ironman2
    nofene! kösz!
  • Plata
    Inzoi karakter készítő és az építési mód demó letölthető.
  • Plata
    Nem tudom steames epic vagy egyéb van-e neked,de nekem a dobozos változatnál a rockstar games launcher alapból felajánlotta hogy tölhetem le az új változatot.
    A karakteredet is átviheted és folytathatod ott tovább.
    A sztori mentéseket úgy viheted át ha fent van az új és a régi is,az online karaktert simán lehet migrálni ha elindítotd az új verziót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 19:11:15
  • Ironman2
    Na ezt meglesem,kössz
  • Plata
    De akinek meg van az alap GTA v annak az új ingyenes. :O
  • Ironman2
    Ja,köszi a tippet,ezt nem is tudtam hogy most jött ki a felújított gta5,ráadásul 50 százalékkal olcsóbb is a mai naptól.Be is szerzem most!
  • Plata
    Már új GTA V változat van,frissítették next genre.
    Egyébként az INZOi gépigénye elég erős,16 gigás kártya erősen ajánlott és a 32 giga ram is erősen ajánlott.
    Azt olvastam külföldi oldalon hogy a rammal van egy kis gondja,a 32 giga sem biztos hogy elég ha sokat játszol.
  • Ironman2
    De régen is ilyen brutál volt kirakva,aztán simán elment egy mezei pc-n is.Amúgy csináltam a Paradise-nek topikot.
  • Plata
    GTA 5 gépigénye megváltozott azóta. :D
  • Ironman2
    A GTA5-höz se kellett baromi nagy gép,csak mendemonda volt az egész,aztán simán elfuttatták egy régi pentiumon is,volt is róla videó.
    Itt amúgy a videómemória nagy,kell hozzá a 8gb-s videókártya.
  • Ironman2
    Fene tudja,de jól néz ki,az AI vezérelt NPC-k meg érdekesek lesznek.Vajon mit ültettek a játékba,a chatgpt-? Nehéz lesz megfűzni a csajokat,mert nem előre legenerált válaszok lesznek,hanem valós idejűek.Majd sok bonyodalmat is fog okozni gondolom kinek mit mondunk,mert megjegyez mindent az AI.
  • Plata
    Ennek a gépigénye mitől ilyen kevés?
  • Ironman2
    Na és még egy amiről el is feledkeztem,pedig ingyen kipróbálható volt demó formájában,a Paradise.A megboldogult Life by you,és Inzoi keveréke inkább,nagyon hasonlít a Gta5-re is.Ráadásul nem is kell sokat várni rá,április 2-án jön! Ne feledjétek,előtte héten meg az Inzoi,ha csak el nem csúsztatják őket!

Free-to-play lesz!

Hivatalos oldal!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.03.12. 14:22:26
  • Ironman2
    Csesszék meg! Nem fogom megvenni. Inkább az Inzoi-ra gyüjtök,márcsak 7 hét! Jön még a Paralives,és a Vivaland is ebben az évben,szóval Zoikból,meg Parákból,lesz bőven idén! :)
  • Plata
    Csak az a ciki hogy nem reboot,a régi játék csak steamen.
    Olyan pocsékul adták ki hogy csak valami 25 éves felbontásban fut a játék rendesen,ha nagyobb felbontásra teszed akkor kezdődnek a bajok.
    Plusz állítólag olyan bugok vannak benne amit régen javítottak,de ebben újra benne van,mintha nem a javított hanem a legelső változatot rakták volna fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 11:05:06
  • Ironman2
    Szarba lehet a bevételük,a Sims4 már nem produkál annyit gondolom mint anno a 3,és valamivel ki kell pótolni a kiesést,ezért találták ki hogy rebootolják az első 2 részt.
  • Ironman2
    Megszoktuk már tőlük ezt!
  • Plata
    Az a durva hogy játszhatatlanul adták ki újra.
    Irtózatos sok buggal,na és állandóan crashel. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.05. 06:15:11
  • Ironman2
    Marhák!!!! 25 év után,inkább ingyen kéne adni,nem 20 meg 30 euróért.Amúgyis volt már ingyen a Sims2 egyszer,jó hogy rá tudtam csapni anno,az állati vicces kollekció.Egyébként ezek tartalmazzák az összes kieget is? Látom már patch is jött hozzájuk tegnap.
  • Plata
  • Plata
    Magyarországi idő szerint január 31 17 órától elérhető lesz a sims 1 és sims 2 felújított változata.
    Ha igaz.
  • Plata
    Sims 1 és Sims 2 felújítva újra jön PC-re,a Sims 3 kapott egy nagyobb frissítést.
  • Ironman2
    Bocs,van honlapja is,de amúgy már nem lehet kulcsot kérni,most nézem,mivel amúgyis ingyenes lesz! Jövőre jön csak!

Azért érdekesek lesznek a mesterséges intelligenciával kezelt npc-k.Lehet tőlük kérdezni dolgokat. Kiváncsi leszek hogyan oldják meg ezt.Jó sok váratlan helyzet születik majd ebből.

https://paradisevs.com/

Mellékesen tiszta GTA5,de jól felturbózott grafikával.Remélem nem átverés ez se.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.11.19. 18:16:24
  • Plata
    Úgy látom csak kívánságlistára lehet tenni.
  • Ironman2
    Készül egy másik is,amolyan Second Life szerű free-to-play életszimulátor,a Paradise,hamarosan jön,jelentkezzetek kulcsért,én kaptam egyet,Steamen,és Epicen is megjelenik:

Steam link
  • Plata
    Inzoi is késik.
  • Plata
    Inzoi nem tetszik.
    Nem olyan kedves és mőkás mint a sims.
  • Ironman2
    InZoi,Vivaland,Paralives

Végre jönnek a vetélytársak,csak egy dolog fog hiányozni,méghozzá a nagybetűs humor,ami a Sims játékokat körülfonta.Ha az nem lesz meg,akkor lehet buktára van mindegyik itélve.
  • Ironman2
    InZoi-ról egyre brutálisabb videók jönnek ki.Nem csodálom hogy kukázták a Sims 5-t.Nem tudom mit csináltak a dél koreaiak,de ez mindent überel:

• Ironman2
    A Sims4-hez jön majd a multiplayer mod,legalábbis SimsVip-en ezt irják:

LINK
  • Plata
    Hát sims 5 hivatalosan kampec.De jön Sims film.
    Link.
    Viszont külföldi oldalon azt írják hogy egy új online Sims jön.
  • Ironman2
    Na itt ez a gyönyörűséges Contractville,ami már igenis játszható,és igenis létezik,csak egy kicsit még korai változat,de ne riasszon el senkit se,szép kis house flipper,és life szimulátor katyvasz az egész.Kezdünk egy lerobbant lakókocsiban,amit ki kell pucolni,aztán szép lassan meghódithatjuk az egész város (negyedet),de azért igy is szép nagy a táj.
    Ráadásul mindezt 4-en a haverokkal nyomulhatunk benne,mivel co-op a drága.Be is lehet csatlakozni más városokba,ha úgy tartja kedvünk.

• Orbancapitan
    lehet tényleg kukázták rá jöttek h az inzoi-hoz képest nem rúghat labdába a sims5 és inkább további 20k+-s dlc-ket csinálnak a sims4-hez ami f2p xd kevesebb munka kevesebb ember kell a dlc-khez
  • Ironman2
    Kizárt dolog hogy kukázzák,Ilonka néni a takarítónő már lesi éppen melyik kukába fogják dobni,aztán kimenekíti az irodából.Onnantól kezdve már nincs megállás,lesz egy hibrid Sims5,és a rajongók majd befejezik :)

Egyébként örökké nem mehet a Sims4 se.Nembaj,addig maradt nekünk egy Vivaland,meg egy Paralives,és egy InZoi (LIfe by you is kuka lett közbe)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.07.17. 12:07:13
  • Plata
    Gémsztár szerint kukázták a sims 5-öt is.
    link.
  • Ironman2
    A Paradoxx féle Life by you-t jobban várom,amolyan Sims3 újratöltve.Érdekesség benne hogy válaszolni lehet kérdésekre,igazi kommunikáció van az emberek közt,és az befolyásolja ismerettségünket,meg szinte mindent,és mindenre kihat,milyen kapcsolatokat alakítunk benne az elfogadott szövegelésekkel.Persze előregyártott válaszok vannak,nem valami mesterséges intelligencia dolgozik,de majd meglássuk,még elképzelhető az is.

Június 4-ig várni kell rá sajnos.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.27. 22:53:41
  • Ironman2
    Annyira gagyi,ez az új kristálykészítő kiegészítő a Sims4-hez,mikor megláttam,hirtelen előugrott,ilyen bizony volt már egy korábbi Simsben.Akkor is egy asztalkán lehetett fabrikálni ha jól emlékszem rá.Volt a szoborkészítő állvány is az Ambitions-al jött.
    Ennyi lehúzást erről a Sims 4-ről.Még jó hogy az alap ingyért van,mert ez a sok kacat simán hozza a bevételüket.
    Valaki szóljon már nekik,hogy kezdünk megöregedni,még látni akarjuk a Sims 5-t! :)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2024.03.27. 22:47:15
  • Ironman2
    Na már kezdtem aggódni miattad,irtam az Ádámnak is,mi lehet veled? Örülök akkor ha minden okés,látom új nicked van,Boldog Újévet akkor! :)))
  • Simpiko
    Köszi, Vasembör! Má rántom is le! Ja, amúgy meg ez vagyok.. biztos emléxel még Kertész Gyurira...hehe :D