Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zickler
én nem igazán vettem észre különbséget a basic és az expert között

Battletag: Muhee#2716

Shep
Ti játszottatok már a gép ellen expert fokozaton, alig csal szegény, csak ontja lefele a lapokat, még pislogni sincs idõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azt amelyikkel nyerek :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Vélemények a jelenlegi META ról? Ki melyik hõst preferálja milyen deck el.
Ki mivel mi ellen szeret játszani és mi ellen nem.
Leg viccesebb kombók?

BattleTag: kabel15#2672

Djuree
nálam már egy ideje nem dobál le.

Waaaaaagh!

REALista
Szerintem inkább a neted a szar...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Tegnap játszottam kb 15 meccset.
Ma 5öt.
1x se dobott ki.
Nem lehet internetszolgáltató probléma?
Ha másik településrõl játszok (ugyanaz a szolgáltató+csomag) minden meccs után kilép, és 5 percenkén disconnectel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

kabel15
Nekem semmi gondom nincs a szerverek megbízhatóságával. Bár az elmúlt 3 nap ban játszottam kb 2 órát, de akkor minden rendben volt. Vagy szerencsém van, vagy nálad van gond a rendszerrel.

DarkHorSe
Persze ha mar fizettem, elvarhatnam hogy mukodjenek a szerverek, szerencse hogy nem tettem meg :D pont pont pont

Swedish people are albino monkeys

Djuree
Még jó h ingyenes a gém. Senki nem kényszerített h fizess egy fillért is...

Waaaaaagh!

Zickler
A 2 Execute kötelezõ

Shep
Na visszaállt a világ rendje és megint feladták 2-en is a priest paklim ellen :)

Egyik exeCute vagy berserker nyugodtan mehet.
Elõbbi nagyon jól jön a játék végénél. Letakarítani a pályát.
Pala ellen voltam deathwing és Alexastrassa maradt a kezemben + 1 War Axe a táblán.
Mind2-nkenk elfogyott a paklija neki még volt 3 lap a kezében + 2-3 minionja a táblán.
Nem játszottam ki azonnal.
Gondolom megnyugodott, hogy olyanok amit nem tudok használni és kipakolta az összes miniont, nem maradt lapja.
Na és ekkor raktam le. Köszönte a játékot. <#eplus2>

Inner rage-t pedig bármikor.
Próbálom megtartani amíg nem tudom kijátszani Grommast.
Ha megvan mind2 akkor megy az ellenbe 14 dam.
Ha pedig szorul a hurok és sehogy máshogy nem tudok letakarítani 1 miniont akkor Inner + Execute. Vagy végsõ esetben: Slam + Inner + Cruel.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Zickler
Én vagy Deathwing, vagy az Inner rage helyett raknám be

Nekem is akad:

Most vettem észre, hogy 1 Faceslesem van, ami valamiért kimaradt a pakliból, de nem tudom mire cseréljem.
A Sunwalker helyére kellene, de az a lap eddig mindig kisegített a bajból.

kabel15
Nekem nincs bajom a Miracle rogue al. Zoo is megfogja, Priest em is fogja, meg a FUN mage em is ha jó a kombó az elején. Jó nem azt mondom hogy 100% a WIN rate om, de olyan 70% megvan ellene ezekkel. Egyébként nem tudom mi a baj a lag al. Nálam minden oké, nincs lag. Ha van is nem zavaró, ez nem egy FPS vagy LoL hogy 000,1sec döntõ lehet.

Shep
Remélem hamar megunják, ha meg nem akkor a napi feladat lesz egy darabig csak, új lapom meg nem lesz egy darabig, mert messze még az 5e :)

Zickler
Ez a hunter era jövevénye, a hunterrel talán a miracle rugó tudta felvenni leginkább a versenyt.

Shep
Nincs is sok legendary abban a pakliban :D

Shep
Mi a bánatos nyavalya van már ,hogy mindenki csak rogue-al nyomul, ráadásul mindegyik ugyanazzal a paklival. elkélne még ide jó pár lap, meg pár új szabály, hogy ne váljon ennyire egysíkuvá a játék.

Megpróbáltam csinálni 1 Silhan féle contol warriort.
5 kártya hiányzik hozzá, de szerintem találtam helyette megfelelõt.
Rank 18 0 csillagról 14 2 csillagig jutottam (2 vereség közben azért becsúszott). <#szeret>

én a szar szerverek miatt hagytam abba nincs értelme amíg 7bõl 3-4 napot laggol minden egyes héten
Imádom az ilyen kezdést:

DarkHorSe
a random disconnect nem hinnem hogy szerver karbantartas, mellesleg lolba megtudjak oldalni 27 millio NAPI jatekossal? blizzard meg nem? jajj mingya szarul erzem magam, kivancsi lennek hanyan jatszanak ezzel a jatekkal talan ha van 2-3 millio osszesen es nem naponta.. :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Zickler
"jaj, uramisten, a blizzardnak szervert kell karbantartania, és így nem tudok játszani PÉNTEK este. jaj mi lesz most?"

bocs de ezt muszáj volt.

DarkHorSe
Megint szarok a szerverek, remelem megint sir egy sort a buzi blizzard a ddos miatt, soha tobbet nem fizetek egy hulladek jatekukert sem.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Tegnap szórakoztam a paklival, bár nekem nem volt meg minden lapból 2 így kicsit máshogy néz ki de tényleg vicces, a Mana Whyrm meg tényleg jópofa lap.

Zickler
Semmi. ha legközelebb visszajössz folytathatod.

tegnap életem 3-ik arénáját 12/1-re megnyertem .

Kérdésem, ha arénázok, s mondjuk 5/1-re megyek, de el kell mnjek, és kilépek. Mi történik akkor?
kabel15
Jó lehet, kicsit hülyén hangzik így vissza olvasva. De a legjobb lett volna 7/7 de az nem jött össze. De a maximumra kell törekedni :D

kabel15
Nem ciki. Mondjuk ezeket ranked ben mentem mert úgy gondoltam kikapok majd és akkor vissza bukok rank 20 ra, és addig is kicsit szórakozok. Ehhez képest felmentem rank 12 rõl rank 11 re :/. Kéne egy rank reset elés vagy valami. Mert itt már sok a legendary és piszok nehéz nyerni, mondjuk most szerencsém volt ezzel az 5 win el mert elég sûrûn jöttek a combok, így vagy a meccs elején akkora fölényem volt hogy feladták. Vagy folyamat tradeltettem az ellenfelet tartottam magasan az életemet õ pedig próbálta lecsapni a lényeimet, több kevesebb sikerrel. Mondjuk a Shadow word: Death elég jó szolgálatot tesz a legendary-k ellen. Én pedig sima 2 manás lapból tudok csinálni 20/20 as gyilkoló gépezetet sõt akár 36/36 is lehet belõle :D

"Mentem 7 kört amibõl csak 5 öt nyertem"
Mivan? Vagy nálad a 71%os gyõzelmi ráta már ciki?
kabel15
Pap küldi miatt elkezdtem megint papozni egy új FUN deck el :D De ez nagyon epic volt. Mentem 7 kört amibõl csak 5 öt nyertem, de ez így akkor is jó eredmény hiszen csak 1 combo ra építettem az egészet :D

van itt valaki? sos
Ha sok dustom lenne én most warrit craftolnék, amúgy is nagyon erõs pakli, talán a legerõsebb control pakli és rushra is jó (fegyveres illetve a warsong commander+ragint worgenes verzió is) és a tojás szerintem hatalmas buff lesz neki (tojás + taskmaster/inner rage = OP shit, turn1 coin+tojás, turn2 taskmaster = instantwin)
attiGT
van elég dustom hogy összecraftoljam ezt a decket, csak nem tudom mennyire lesz hosszútávon életképes. nem akarom elb@szni az összes nehezen megszerzett dustomat valamire, amivel egy szezonban legend közelbe vagy akár legendbe is kerülök majd másikban dobhatom ki.

Zickler
Nevettem volna ha elõször véletlenül a Soulfire-t nyomod, és az meg kidobja a Faceless-det :D

Ezért szeretem a handlockot. :)
Szerintetek számított rá a paladin, amikor elpasszolta a kört, hogy most bizony meg fog halni? :D

Shep
Na de ehhez marhára nagy mák kell azért, hogy mind az 5 szükséges lap feljöjjön.

BEAST
Amikor nekem összejön egy ilyen kezdés kb abban a körben jön az instant kivégzõ csodalap a másik oldalról. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kabel15
Feladta <#rinya>

Zickler
Kérlek szépen hívjuk Sorcerer's Apprentice-nek, nagyon ki bírtok borítani azzal hogy 32 sorban körülírjátok a lapot, mert nem tudjátok a nevét :D

Mana wrym 2 van , de lehet kéne tényleg 2 spell cost csökkentõs gnóm csaj. Eddig ez eszembe se jutott

Sokszor húzott már ki a csávából a blizzard ? Felesleges lenne ? Fireballból meg antonidas mindig hoz legalább 2 õt nagyon rossz esetben 1 et.

Így? egy pyroblast van a végén ami lemaradt

Igen.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Shep
A napi küldetés mindenkinek más?

kabel15
Jaja :D Az a gnome kis csaj :D
Más: Napi küldöm az hogy nyerjek 5 meccset pappal. Komolyan rég szórakoztam ennyit :D 1/3 as Cleric embõl elég hamar 9/9 es gyilkoló gépezet lett ami még a kártyás is ontja magából :D

Zickler
Szerintem a Sorcerer's Apprentice -re gondol.