Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

btw ha má duplázunk, mi ez a patch? nekem valami 570 megát kezdett telepíteni, de szar neten vagyok atm így nem hagytam.
Nem tudom, öcsém mondta, hogy a WoW-ba dudunak konrétan van egy ilyen képessége ami ezt csinálja. Arról még nem is hallottam/láttam ,hogy a keret egyáltalán különbözõ lene a lapoknál <#idiota>
kabel15
Viszont sáminak ott van még a Ancestral Spirite is ami végül is ugyan úgy vissza hozza a lényt, csak elõtte meg kell hogy haljon.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Kék keret az Shaman lap. Szóval ez egy shaman lap lesz.
Viszont érdekes kombó lehet Alakir el is, már csak az a kérdés, hogy ezzel mûködnek e a Battlecry ok.

inkább dudu.
Igen ezért írtam ,a pl kivételnek a Gurubashi Berserker-et, de msot nézem az õ effektje nem enrage. na de pl õt lekapcsolni jó.
Zickler
ha simán fullra healelsz egy miniont, akkor is elveszti az enraget

Battletag: Muhee#2716

Zickler
azért szerintem nem sok ember lesz aki ezt bepróbálja, mármint 5 lap kell hozzá, aminek azért viszonylag kicsi az esélye, hogy a 10. körben még mind ott lesz a kezedben, fõleg a rockbiter weapon

Battletag: Muhee#2716

BEAST
Azt nem tudom, de ha lehet ezzel a lappal nagyon mókás lenne. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

attiGT
Ez sámán lap igaz? Szép kis leeroy kombókat lehet ezzel tolni. Leeroy+Rockbiter x2+Windfury -> rebirth -> natúrLeeroy = 30 dmg

BEAST
Viszont jó lesz még a silencelt minionokra is. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Inkább a deathrattle effektek miatt van ez így, hisz errõl szól az egész kieg.
mert a "restore a minion to full health" az túl mainstream 😄, de igazából rájöttem miért más mert az enrage effektet így elvesztik a lények. nem szóltam. (mármint pl a berserk ugye)
Új Naxx kártya:

kabel15
Tegnap pokereztem, HS ben jobb a lap járásom mint a pokerben volt tegnap. Sajnos 😄

Shep
Nekem legnagyobb ellenfelem a lapjárás, van hogy partikon keresztül annyira durván oszt ,hogy csak nézek, tisztára, mint mikor még pókereztem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Én Ginat lock ellen többet szívtam mint az expert hõsök ellen az biztos. Miattuk kezdtem el használni a Black Knight ot, persze azóta se dudu se Ginat lock al nem találkoztam amelyik tauntoltatta volna a lényeit. :/

Shep
Mondjuk annak azért örülök ,hogy ennyi übepro játékos van a topicban 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De mikor, ez sem mindegy. Egyébként én is levertem de mint írtam nem ez volt a gond, hanem a feltûnõ és durva manipuláció, ami nem nevezhetõ igazán AI-nak.

Én egy lvl3 priest-el vertem végig az expert ai-t az achi-ért. Legendary és epic nélkül. 100% winrate-el. Szerintem meg túl könnyû volt.
kabel15
Kezdjük ott, hogy te választhatod meg mivel mész mi ellen.
Tudod, hogy mondjuk a warrior jó LATE game ben ezért olyat viszel amivel gyorsan le tudod rush olni. Ez alapján te is csalsz mert a épnek kötött a paklija, és emlékeim szerint legendary-t sem használ. A másik ha tudod hogy van a kezében még 1-2 asztal tisztító lap, akkor nem pakolsz le minden lényt, mindig maradjon 1-2 a kezedben, esetleg megpróbálhatsz rá is játszani kicsit bizonyos lapjaira, hogy neki az csábító legyen lecsapni elhasználni rá egy spell-t és akkor nem arra fogja elnyomni ami fontosabb lenne neked. Nem azt mondom hogy minden meccset meg tudsz nyerni, de 80-90% lehet vele hozni. Annak meg mi értelme lenne, hogy egy zokni értelmi szintjével lenne felruházva a gép és 3. körben vernéd le mindet.

DarkHorSe
Almost all of the cards in Curse of Naxxramas have to do either with Deathrattle, or things that happen when something dies, or things that interact really interestingly with things dying, … The idea behind Naxxramas as a dungeon is of course that it was from World of Warcraft, ruled by the necromancer Kel'Thuzad, so we really wanted to jump big on the whole death and deathrattle idea, and we also really liked the idea of taking this mechanic which we'd done a little bit with and blowing it out and doing crazy stuff with it

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Ja, én nem tudok játszani de te meg úgy néz ki visszaolvasni nem tudsz, nem tudom melyik a rosszabb 😄

attiGT
Jézusom hova jut a játékos társadalom, nem bírod leverni a kibaszott 0 buta szar botokat és sírsz, tanulj meg játszani.

Shep
Persze, mikor már lapja sincs, pont azt húzza ami pont kell, mindig nála a kontra lap, meg ugyanabból a lapból mindig 2 is nála van. De legyen igazatok akkor nem csal csak manipulálja a paklit 😄

Djuree
nem csal az. 😉
bár jó lapokat hoz az igaz, de az bárkinek lehet.

Waaaaaagh!

kabel15
De mi a csalás neked? Nem használ ugyan abból a lapból 3 db ot. És nem is használ pala ként lock lapokat. Akkor mi a család? Ugyan azt megjátszhatja ellened egy másik játékos is ranked en. Szerintem semmi csalás nincs benne. Gondolkodj elõre és próbáld kitalálni mit fog csinálni.

Shep
Hát ha neked a pofátlan csalás nem durva, akkor nem tudom mi az, persze így egyszerûbb az AI-t megcsinálni 😊

Djuree
nem durva az, ha vkinek az durva ne menjen rankedezni...

Waaaaaagh!

Shep
Vagy 4-es sebzõkkel nyomulni 😊

kabel15
Priest ellen érdemes felhúzni egy lény támadó pontját 4 re. Azzal max lénnyel tud mit kezdeni.

Shep
Én mindig csak akkor nyomok rá lényre tápolót ha már biztos tudok vele kezdeni valamit, passzívra szinte sosem, pláne ha tudom, hogy a másiknál biztos ot a poly, assasi, hex, vagy hasonló.

kabel15
Szerencse, tudás, és hideg vér.
Lehet nem érdemes 1 körben az összes buffot rálõni egy szörnyre csak azért hogy 10 el többet sebezzen. Utána meg ha azt 3 manáért lekapják nézzünk mint a moziba.
Egyébként sokszor fordul elõ profikkal is, hogy egy döntõ kõrt elnéznek, szóval nem veszik észre hogy nyerhettek volna már abban a körben, ilyenkor vagy az van hogy az ellenfél kivégzi õket. Vagy kövi körben behúzzák a meccset, illetve ás alternatívák is elõfordulhatnak, de a lényeg hogy figyelem is kell hozzá.

Shep
Igazából lehet bármilyen paklid nem garancia a sikerre, mert egyrészt nincs ultimate legyõzhetetlen pakli, másrészt meg azért sok szerencse is kell a játékhoz, éppen ezért egy full alap pakli is elverhet bármit, ha úgy adódik, persze lehet, hogy csak 10-bõl egyszer de akkor is nyerhet.

kabel15
Nekem nem hozza be most a deck et. De holnap meglesem 😄
Szeretem a vicces dolgokat 😄

dave9004
az szomorú, a feltalálónak jól ment legend 2-rõl 1-ig vele. de valszeg csak szerencséje volt. én se sokat nyertem még vele igazából.
Utána 3 vereség zsinórban...
Még 1 murloc-paladintól is. <#rinya>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

dave9004
<#hehe>
Kipróbáltam.
1 kártya hiányzik.
Mázli is kellett hozzá, de tényleg 27 damot 1 kör alatt...
Srác lehet tépte a haját<#nyes>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Na csak legyûrtem õket, megvan innen is a 100 arany.

Shep
Mondjuk így ,hogy ennyire csal a gép, nem tudom nem ilyen lesz-e a single amit ígérnek ,mert ha igen, akkor kenjék a hajukra, inkább bontok majd paklikat a pénzbõl.

Shep
A megerõsítették az szerintem nem a megfelelõ szó, inkább csalóvá tették 😊

Szerintem 1 kivárásos pakli jobban kedvez 1 olyan hero-nak aki meg tudja tartani az életerõ pontjait.
Tápolással, vagy tauntokkal.
Warlock, pedig pont ellenkezõleg, felemészti a sajátjával.
De ez csak 1 vélemény. Ha kolento-nak bevált, biztos ok is.

Ja és kézben, csakhogy mégy 1x leírjam már, hogy kézben.
Ha esetleg az elõzõ hsz-emben nem lett volna elegendõ a kézben szóból 1 mondaton belül. <#banplz>

dave9004
jogos. itt meg eszméletlen sok removal van meg esetleg elején burst damage. a végére ha bírja akkor problem.
Aranyos habár Locknál gyors lerohanás jobb, mint arra várni, hogy meglegyen 5 kártyád kézben és még legyen 10 mannád is kézben.
Amikor a 4. körben azon gondolkozol, hogy a következõben hogyan ölöd meg az ellenfeled, na az felbecsülhetetlen.
Murlock paklival épp tegnap nyertem 5. körben 22-t sebeztem 1 kör alatt.

Én most netdeckeltem egy ILYET és egyértelmûen gyengébbnek érzem sok decknél, ellenben piszkosul fun.
dave9004
mid warlock
erre meg készüljetek fel, mert miota kolento játszott vele, 1-2 nap alatt sokadjára futok össze vele.
1 kör 28 sebzés. jól esik
Valamelyik patchben megerõsítették az expert AI-t, benne is volt a notes-ban.
dave9004
shaman midrange. handlock. max még priestre lenne lapom, többi az bontva van fõleg 😄
vicces kombó... hát handlockban sok ilyen van 😊. de van egy illidanos handlockom amiben sense demonssal keresem õt meg jaraxxust. az vicces
Shep
Hát én a basicre nem emlékszem de experten nagyon durván nyomja.