40521
  • Shep
    Mi van? Milyen fáját?
  • Negritis
    ma is tanultam valamit Amaztól :D
    Priest ellen arénában, azért sebzi le a SAJÁT fáját hogy ha jön az MC meg tudja oldani :D
  • Zozo0122 #10464
    Fantasztikus megállapítás :D Egyébként tényleg csak általában, mert nekem többször volt már döntetlenem is.
  • Devv
    Általában egy ellenfelet vagy legyőzök vagy nem.
  • Zozo0122 #10462
    Mert túl sok lett belőle és frusztráló. Aztán meg vagy legyőzöd, vagy nem :D Sokan átcsoportosultak a legújabb népszerű rákpaklira. Nincs ebben meglepő, minden online játékban létezik ez a csoport :)
  • Negritis
    mert az UT óta mindenki azzal tolja :D
    viszonylag olcsó és hatékony
  • Devv
    Én viszont nem értem, miért most lett ennyire zavaró a mech mage, amióta kijött a kieg, azóta van.
  • Negritis
    érdekes amúgy, így a DR hunter után visszatértek
    UTvel ugye nehezen tudtak elbánni, most megnyílhat a terep ha tudják verni a mechmaget
  • Devv
    Én viszont sok klasszik warlock zoo-val találkozok mostanában. Délelőtt rank16-on is, meg most casualban is.
  • Negritis
    nem vagyok keresztény, így csak megtudom mire számíthatok a halálom után :D
  • Negritis
    féligazság, arra jött rá hogy az apja által javasolt Taichi nem fexik neki és a Wing Chunt választotta

wiki
  • Shep
    ÚÚÚÚ hát az Ördögtől való, a profik meccsét nézni, nem tudtad? :)
  • Negritis
    mentem ma 4 meccset rankeden
    3-1, viszont mind3 macerás volt és mechmaget nem is találtam :D
    WoT-ba se szeretett a gép, így azt is hanyagolom :D
    cserébe van Amaz :D
  • Shep
    Na mi van, mindenkit lealáztak a mekmágusok és itt próbálja levezetni a feszültséget? :D
  • Negritis
    Manning minden idők egyik legjobb NFL irányítója, aki a mai napig órákat tölt azzal hogy más csapatok játékát elemezze és az alapján készül a meccseire
    Bellycheat ugyanez a kategória csak főedzőben
    ha nekik megfelel az hogy nem csak gyakorolják az adott sportot, hanem követik a trendet akkor szerintem egyáltalán nem főbenjáró bűn ezt tenni mint ahogy te beállítod
  • Tinman #10451
    Valójában rájött, hogy a tradicionális kung-fu nem elég gyors és dinamikus. Erre nem úgy jött rá, hogy könyveket olvasott és nagyokat nézte, hanem élesben, edzéseken miközben másokkal küzdött, köztük a mesterével is.
  • Tinman #10450
    Nem hirdetek én semmit, ha más nem próbál meg belém kötni: #10438

Valójában k. nem érdekel, ki mit kopiz.

Bill Belicheck, Payton Manning-ot nem én hoztam fel, ellenben én reagáltam rá olyannal, akit mindenki ismerhet.

1Darton1-nek nem dolgai vannak, hanem súlytalan böfögései, amire élvezet reagálni és látni ahogy vergődik. Remélem soha nem hagyja abba, legalább annyira szórakoztató, mint a hugyos bohóc a cirkuszban :-)

• Negritis
    akkor Bruce Lee is egy lúzer, mert nem SAJÁT ötleteket használt, hanem amire tanították
    okés
  • Mephike
    Nem bántásból mondom, de miért kell egyetemes igazságokat hirdetned? Miért elfogadhatatlan számodra, ha valaki megnéz pár meccset? (Mielőtt általánosítanál, az utóbbi két hétben nem néztem egyet sem, mert örülök, ha a napi küldire futja az időmből.)
    Miért kell ide Bruce Lee, meg az összes karateisten? Ne akarjuk már eldönteni, hogy ki hogyan akar fejlődni/szórakozni, hagyjuk meg másnak a lehetőséget, hogy eldöntse, hogy mit akar. Köszi.
    Arról meg nem is beszélek, hogy minek ugrasz 1Darton1 dolgaira, amikor tisztán látszik, hogy élvezi ha piszkálhat. Értelmetlen szájkaratét kezdeményezned vele, mert a rutinjával le fog győzni...
  • 1Darton1
    Ebben a témakörben sem vagy jártas ezek szerint.
    És mintha kevernéd a fizikai és szellemi képzést, de ez csak gyanú.
  • Tinman #10446
    És hogy is tanult tőlük... tátotta a száját és közben chipset zabált? Nem. Edzett VELÜK és küzdött VELÜK.
  • 1Darton1
    Bruce Lee-nek se voltak mesterei és példaképei, ebben biztos vagyok.
  • Tinman #10444
    Lassan fizetek azért, ha egy értelmes mondatot sikerül idevetned... dobj majd számlaszámot. Mondjuk úgy 5 év múlva talán eljutsz arra szintre :-D
  • Tinman #10443
    Fogalmam sincs ki az akiket írtál, ellenben van az a mondás, hogy a gyakorlat teszi a mestert... tudtommal Bruce Lee se azzal töltötte a napjait, hogy más kung-fu harcosokat bámult, hanem helyette orrvérzésig gyakorolt és még saját stílusa is lett (jeet kune do).

Szerintem mindenki alakítsa ki a saját stílusát, saját ötletekből próbáljon meg érvényesülni és úgy tanuljon jobb játékosoktól, hogy velük játszik... tele van a HS jobbnál-jobb játékosokkal, csak ők éppen nem ebből akarnak megélni.
  • 1Darton1
    Szerinte iskolába járni is szégyen, mindent magunknak kell megtapasztalni és kitalálni. Mondjuk ez meg is látszik rajta.
  • Devv
    Ácsi, nem ezért írtam, amit írtam. Hanem hogy tanuljunk a vereségből is.
  • Negritis
    szerinted akkor Bill Belicheck, Payton Manning is egy lúzer? mert naponta 10-15 órát néz más csapatokat focizni? :D kétlem
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.06. 15:01:46
  • Tinman #10439
    Mondja az a kisgyerek, aki profikat bámul naphosszat, ahelyett, hogy játszana mert magától egyetlen eredeti gondolata sincs :-D
  • 1Darton1
    Életképes deckek ellen lehet olyan 20% körüli winrate-je az inasnak. Hadd örüljön már annak a ritka alkalomnak!
  • Devv
    Olyan képeket is rakjatok, ki ahol kegyetlenül elpicsáznak. Gondolom akad bőven olyan is.
  • Tinman #10436
    Az szuper, mert nem is azért írtam, hanem azért, hogy leírjam: jó lapnak tartom és nagyon is használható. :-)

Más... festettem egy festményt, az lett a címe, hogy a "Mechmage halála".

Gondolkodtam most a végén, hogy hol csúszott el neki a meccs és ott, hogy az 5/4-es Goblin Blastmage rohadékját instant letudtam szedni PWD-vel 1/2-es Annoy tauntja mögül. Onnantól került hátrányba és hiába pakoltgatta ki a netdekkes szemetjét, már nem tudott board controlt szerezni... viszont végig lapelőnyben volt, de ahogy már mondtam: Pár lap a kézben az sokkal rosszabb, mint pár minion az asztalon és egy üres kéz.
  • Shep
    Nagyszerű de te elég kevés vagy magadban a meta alakításához :)
  • Tinman #10434
    Kezdetektől használom Thuzad-ot... nem tudom már hány meccset nyert nekem, de nem keveset :-)
  • Shep
    Nekem is fura, mert alapból is jó lap de egy jó kombóval tényleg zárja is a meccset.
  • Negritis
    sneed + thuzad is burtál kombó
    főleg hogy a bgh se fogja
  • karmacoma
    Fura, hogy ennyire lassan kúszott be a metaba. Mondjuk néha egy boombot elég mellé és megnyeri a meccset.
  • Shep
    Úgy érzem Thuzad is nerfelve lesz hamarosan, mert már azt is futtatja mindenki és azért valljuk meg őszintén elég erős lap, pláne egy Boom után lejátszva, ha az ellen nem tud reagálni egyből.
  • karmacoma
    Paladinnal eddig 5-3 ebben a szezonban ellenük. Gondolom hosszútávon 50% körül lesz. Általában Annoy o Tron, Minibot, Mustar hozza a meccseket. Ha jól kezdenek és van egy bevédett fagyasztó mech és warper, akkor volt szerencsém. Mire stabilizálok nem marad életem. Összességében próbálok curve-on maradni, megy ki aldor vagy Jugler is, ha nincs más a kezemben. Nem várok semmi kombóra. Chowal vagy dupla Annoy o tronnal lehetne kontrázni ellenük, de semmi kedvem.
  • dave9004
    de amúgy ha veritek, v sorozatban veritek a mechmágust hogyan csiáljátok?
    én a duduval ha sikerül az elején a ramp és a wrath-swipe-keeper lassítás akkor verhetem őket. coin inner shieldmastara is volt h feladta a mechmágus a 2. körben de ez ritka.
  • dave9004
    én most r12-ről r9 ig jöttem le kb 70%mechmage 25% hunter és 5% a többi vegyesen.tauntos rampdruiddal nagyjából fogom őket, csak ha megjelennek a warriorok akkor nehéz mit csinálni velük. bár ramppal lehet előnybe menni, csak most elfáradtam

Utoljára szerkesztette: dave9004, 2015.02.06. 00:11:48