40521
  • Tinman #10386
    Egyenhunter, egyenvégjátékkal

• Shep
    Majd kap az is egy nerfet aztán nem fogja játszani senki :D
  • Devv
    Tényleg beteg ez az Unstable Portal: most Sunwalkert kaptam 3-ért.
  • Shep
    Ki mondta, hogy most OP a mikro? Én nem, csak azt mondtam ,hogy jobb, mint a mostani taker.
  • Negritis
    leeroy inkább kérdés :D mondjuk lehet hogy a "csak" 7 spare part kevés, de anton több meccset is lehozott
    főleg ha tudtam rá stealth-t rakni :D
  • qetuol
    az antóniosz nagyon nem passzol bele...
  • qetuol
    üdv a Hearthstone topikban :D
  • Tinman #10379
    A microlófax szerintem sem ügy, 2HP, könnyen leszedhető, soha nem okozott még gondot, de ha én raktam ki akkor is seperc alatt eltüntették. A meta egy ideje erre már eléggé felkészült, senki nem hagyja megszaladni.
  • Pio
    En nem ertelek egyszer azon panaszkodsz, hogy pay to win utana meg azon, hogy a common micro machine amit olcso rush deckek hasznalnak OP.
    Egyszeruen csak szeretsz panaszkodni? :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.02.05. 06:47:59
  • Negritis
    összeraktam egy mechmaget én is, casualbe próbálgattam de nem éreztem még rá az ízére

ez volt az alapja
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.05. 01:42:05
  • Negritis
    kurvára nem 0 az undertaker, a micro machine pedig nem OP
    mondjuk az tényleg vicc h a playerek 60-70% mech mage, most ez a menő olcsó deck
    és én egy mechwarper nerfet vizionálok, a micro machine jóval kevesebb embert zavar
  • Zozo0122 #10375
    Most indítottam egy arénát hunterrel (), mondom lássuk. 4 webspinner, 4 animal companion, 2 skill command, 1 gladiators longbow és 1 sneeds old shredder :D Beastet amúgy alig ajánlott, de erre így kíváncsi leszek mi sül ki ebből :D
  • Shep
    Ahhoz képest én csak olyanokat kapok akik meg igen.
  • dave9004
    senki nem játsza kb.
  • Shep
    Nem értem a Blizz logikáját, lenerfelik az undertakert lesz belőle egy nagy nulla de a mikrosütő meg ott van és sokkal durvább.
  • Shep
    Kaptam de igazából szarokat :)
  • Zozo0122 #10370
    Mé' hagynád abba? Kaptál legendaryt a packokból :D
  • Shep
    Amúgy meg ahogy a trailer is mondja "its free to play, but pay to win" :)
  • Shep
    Remélem nem, bár lehet addigra abbahagyom :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.04. 23:02:30
  • karmacoma
    Amúgy a Lil' Purifier nem is lenne rossz ha mech-es lenne. Kíváncsi vagyok mi lesz a balance a kiegben.
  • Zozo0122 #10366
    Áprilisban érkezik :)
  • 1Darton1
    Nem valószínű, hogy buffolják az undertakert, és hirtelen nem is kap mindenki egy rakás legendary-t a control paklikhoz. Szóval lehet várni a következő kiegészítőt.
  • avengir
    Nekem soha nem dob mech decket, csak hunter vagy wari.
  • dave9004
    egy hulladék a meta. kb 2 pakliról szól az egész ladder.
  • Tinman #10362
    Egyetértek... ezért is muszáj ehhez alkalmazkodva már a kezdő kézben arra gondolni, hogy ezeket úgy szedd le, mintha soha ott sem lettek volna. Aki ilyenre épít és keresztbe teszel neki, az utána már csak szerencsétlenkedik, könnyű célpont.

Néha tényleg nem értem, hogy a picsbe tudnak emberek, egyetlen szaros combora ráépíteni mindent, aztán amikor beleköpsz a levesbe, onnantól meg a csak az égő kanócot látod 2 körig, amíg le nem vered végleg :-/
  • Dreadshade
    Borzasztó unalmas már szerintem is, kb 2-3 napja ezért nem játszok mert tudom hogy 90% mechmage jön a maradék 10%-ban meg a többi kaszt mech deck verziója :D Najó Handlock még szokott lenni ezek mellett néha-néha, de ott is ott van a heal robot ami szerintem borzasztó op lett néhány deckben.
  • hawkie22
    Egyre jobb meccseket nyomok arénában. A mostani meccs megint warrior ellen volt, neki volt még 9 élete, nekem 2. :D Nem volt lapja, viszont a paklijában még maradt kb. 10, nekem meg kb. 7.
    Tök jó volt, a végén, nekem volt fent egy 9/6-os minion, meg még 4db 1/1-es imp, neki semmi, viszont neki volt armorrl 15 HP-ja, nekem meg csak 1 és nem volt tauntom. Két kört kellett kihúznom, de sikerült. Nagyon élvezetes volt.
  • Shep
    Nem tudom, csak engem zavar már ez a rohadt nagy mech özön, minden hiró csak azokat nyomja. Gyakorlatilag alig van olyan mikor az első körük nem coin mechwarper, vagy a 2. kör nem mw.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.04. 20:24:35
  • csoszi87
    Mit dobott a Portal?

Kicsit szégyellem is magam.
  • Shep
    2 Thuzad azért nem gyenge előny :)
  • Negritis
    a fő kérdés hogy mennyi időt akarsz a játékra szánni
    ha van elég, akkor én azt javaslom hogy csináld a questeket és nézz oktató videókat youtube-n
    valamint streamereket
  • Mephike
    Ha kezdő vagy, akkor elsőnek türelmet javaslok. Ne akarj rögtön a topba kerülni, egyszerűen csak játssz és élvezd a játékot.
    Másodszorra a könnyű acsik megcsinálását javaslom, ha még nincsenek meg.
  • Zozzancs
    Srácok, kezdőként mit ajánlotok mit csináljak? simán Playeljek és gyűjtsem a goldokat? annyira nem akarok rákölteni:S
  • Mephike
    Na kipróbáltam a sokak által új kedvencnek tartott mechhuntert. Édes istenem az a deck :)
  • Shep
    ... és ez mind így is van :)
  • Shep
    Hát én 1x kaptam legendaryt arénában.
  • jazzy
    :DDD

• Negritis
    ahogy nézem csak szivatta a chat hogy annyit fog menni
    mert telefonálás közbe csak azt láttam hogy 100 packlit vesz ha 1-3 lesz és most 3-0nál áll :D
  • Negritis
    Amaz 0-3at vagy 1-3at ment arénában? :D
    vagy rosszul láttam? :D
  • Fpocok