Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Melyik gnóm csaj?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem rankedezek, mert kevés hozzá a paklim, casualon meg tök jó meccsek vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kabel15
Nem ranked re való. De vicces :D

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Viccesnek tûnik, kipróbálom.

kabel15
Ja meg a 2 Faeire dragon-t kéne kicserélnem 2 olyan gnome csajra csak még nincsenek meg :(

kabel15
Annyi a lényeg hogy az elsõ körben jönni kell egy Wyrm nek és mirror image nek. Aztán egy kobold se árt az elején, hogy az arcane explosion 2 sebezzen és aprítsa a murlock vagy zoo hunter minionokat.

kabel15

kabel15

Shep
Azt mondd inkább mi van a mágus paklidban. :)

Shep
Nekem 404

kabel15
Nekem délután még bejött de már nem hozza be.
De van rajta mit módosítani. Amire emlékszem, Blizzard felesleges, 2. fireblast is kell 1 nem elég. Mage gnome kis csajból is kéne 2. Mana wyrm bõl is kell 2. Ennyire emlékszem. De ha felrakja újra meglessük :D

DarkHorSe
Nekem siman bejon, yeti nincs benne?!??!?!<#banplz>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Shep
Mi van abban a rémisztõ mágus pakliban?

Shep
Hát nem igazán jött be a kép.

sztem igenis sok battlecry lap van amikre építve megéri kitenni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Van egy mage paklim (+ végén 1 pyro) ami némi javításra szorulna :) Rankedezni szeretnék vele pár építõ jellegû tanácsot elfogadnék hol kellene javítani esetleg milyen sebesen kéne kukázni az egészet :D

kabel15
Én alapból a rush paklikkal játszok, ezért nálam, ha minden jól megy 4. körbe van lent 3-4 lényem. Azok mellé lerakok egy ilyet, és vissza veteti velem mondjuk a Knife Juggler-t. Inkább be se rakom a pakliba.

Egyébként érdekes mert csináltam egy mage paklit, és az ellenfelek sorra lépnek ki ellene :D 4.-5. körben feladják, Pedig után egy nagy lénnyel simán szét tudnának szedni, mert 4 manánál nagyobb lényem nincs is a pakliban, de sebaj, ahonnan elkezdenék gyengülni õk inkább kilépnek :D

Az a veszélye, hogy így lesz egy potenciálisan használhatatlan 5. - 6. köröd, mert nem mersz semmit kirakni.
Szóval ehhez még az is kell majd, hogy eközben sok spell legyen a kezedben, hogy a kövi körökben is legyen mit csinálnod, ha nem tehetsz ki lényt.
Szóval ilyen szempontból miracle rogue-nál elképzelhetõ, hogy jelen lesz, ugyanakkor én nem hinném, hogy az a +1 attack a jetihez képest megérné ezt a kockázatot.
Ez siman nem rossz lap. Ha ki tudod rakni 4-dik korben, nem is kell mas melle. Koronkent 5 dmg miatt, az ellenfeled biztos le fogja szedni, vagy ha nem akkor max te beletradeled azokba amit kirak.

kabel15
Én örülök hogy nem OP-k az új kártyák, semmi kedvem a jelenlegi kártya szettemet a kukába dobni és rohanni megszerezni az újat, majd szép folyamatosan az új lapok felcserélik a régieket. De egyenlõre maradjanak azok is jó lapok. Erre a 4mana 5/5 re vissza térve, ha bele gondolsz ha random vissza rak egyet akkor para mert vagy bejön vagy nem, vagy nem játszod ki mert 2 olyan lényed is van amit szeretnél megtartani, és nem még 1x kijátszani. 1-2 helyzetben jó lehet a paklikban, de nem hiszem, hogy sokszor jól sülne el a dolog. és a 30 lapos max deck ben semmi kedvem 1 lap helyet erre a lényre pazarolni. Inkább 2 Yeti. És nem hiszem, hogy csak én vagyok ezzel így. Esetleg egy Giant os pakliba, lehet megéri a HP alapján Mana csökkenõ laphoz kirakni ezt és utána már ingyen vissza játszani, de így is szívás mert 8 sebzés kimarad a következõ körben.

Én ennek örülök amúgy, pont azért hagytam abba a HKK-t, mert minden kiegben egyértelmûen jobb, erõsebb lapok jöttek és nem lehetett pénztárcával bírni.
attiGT
Remélem shaman lap fasza lesz.

DarkHorSe
Hat igen, akkor megsem olyan jo ez a lap. Szerintem eddig egyik kartya sem olyan hogy HUUU BLIZZARD, mingya adok erte 5k goldot vagy akar 500at is :D

Quote from Zeriyah (Blizzard employee)
"Regardless of the turn the Ambusher dies on, it chooses a random friendly minion to return to your hand."

Eddigi leggyengébb class card szerintem (mondjuk az elõzõek se voltak túl jók). Meg kellene változtatniuk random enemy minionra hogy használható legyen.

Zickler
Szerintem te választhatsz, hogy melyik lényedet, akarod visszavenni, mivel a leírásban nincsen benne hogy RANDOM (ezt ilyenkor mindig beleírják.) És szerintem lesz valami korlátod, hogy pl. 15 másodperced van visszavenni egy lapot, vagy különben random ad vissza neked egyet.

Battletag: Muhee#2716

DarkHorSe
Mondjuk ebben igazad van, majd kiderult hogy mukodik pontosan, Mindenesetre nekem tetszik :D

DarkHorSe
4 manaert az 5/5 deathrattle nelkul is SIMAN megeri, igy meg plane (lol)

Sõt, ha kintlesz az új legendary 2 lényt is válogathatsz. :)
Nekem is fura ez a lap, ha Te választhatsz, akkor sérti azt, hogy az ellenfél körében csak figyelni kell, ha random választ, akkor pedig ez egy olyan lap, ami potenciálisan elcs*szhet Neked mindent, cserébe 1-el többet sebez, mint a jeti. Nem fogsz merni lényeket kitenni mellé, mert bármikor bukhatod a manaköltségét. Lényegileg adsz egy random sapot az ellennek.
Esetleg egy olyan kombóban tudom jónak elképzelni, hogy Argusszal tauntot adunk neki és akkor Argust fogja visszaadni, ami jó dolog.
kabel15
Jó de rogue nak is csak a SI7:Agent et érdemes vissza szedni. Jelenlegi rogue paklikba szerintem egyáltalán nem fér bele ez a lap. Gondolj bele lerakod megölik és vissza rakja a kezedbe mondjuk a Patient Assasin-t csak hogy rogue nál maradjak.
Más class nál még viccesebb lehet. Szerintem az a +1 sebzés a yeti hez képest nem ér annyit, hogy egy lényemet vissza adja a kezembe. Persze ha én választhatom ki, hogy melyik legyen az akkor kicsit más a szitu. De azt meg hogy hozza össze a játék, hogy az ellenfél körében én elkezdek válogatni a lényeim között, hogy mégis melyiket szedjem vissza. Biztos hogy addig fogok villogatni amíg le nem jár az ideje.

végülis a yeti fasza 4mana 4/5-el ez meg felejtõs :D

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

attiGT
lol

Zickler
játszottál te már valaha rugóval? Neki áldás ha visszakaphatja a lapjait.

Battletag: Muhee#2716

kabel15
Felejtõs. 4 manáért 5/5 nem éri meg hogy vissza rakjon a kezembe egy másik 4-5 manás lapot.

DarkHorSe

Shep
Persze, hogy le lehet verni csak nem árt egy nagy adag szerencse is, mondjuk az egész játékhoz egyébként sem árt :)

"Learn to play issue", egy kedves fórumtársunk után szabadon. :)
Kicsit kötekedni akartam, hogy azért a többlegendary-s paklik is verhetõek legendary nélkül, sõt, legend rankot is el lehet érni ilyenekkel, csak készíts be bilit és infúziót a szobába egy/két hétre. :)

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Shep
Magyarul? (ha az amire gondolok akkor, van már nekik belõle elég, nem kell nekik az enyém is :))

"L2p issue."

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Shep
Hát 16-17-es szinten véget ért a tudomány, a legendaryk kivégeznek sorra.

yoloswag420 -.-
BEAST
Mire kirakod azt a pár szép kis miniont, már rég nem 2 manát költöttél a témára. ;)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

attiGT
itt a 2 manás 30at sebzõ lap <#banplz>

kabel15
Azért jó dolog is tud lenni a taunt. Nem tudják addig ütni a hõsödet amíg él, (kivéve spell) Van egy legendary amivel instant meg tudsz ölni egy tauntos lényt, de abból csak 1 lehet a paklidban. Viszont amit erõszeretettel használok az a Leper Gnome tauntal. :) Vicces kis jószág. Arra a lényre érdemes tauntot rakni amire azt akarod hogy meghaljon. Vagy inkább azt áldoznád be mint egy másikat.

Ezt úgy értem, hogy elég sokan tudnak silencelni, és akkor volt-nincs taunt. Illetve instant ölni.

Viszont, ha kint van néhány nagyágyú, aki pár kör alatt kivégezne, muszáj leszel õket lepucolni elõbb, hiába nincs tauntjuk. Ergó, gazdaságosabb volt.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Verd agyon, mielõtt õ tehetné meg veled. A taunt az szerintem túlértékelt dolog.

Ugyanazzal a stattal a minion legalább 1 manával olcsóbb, mint a tauntos verziója.

A taunt akkor jó, ha te óvni akarod vele a kis életerejû, de spéci minionjaidat. Pl.: Spell power adó, körönként gyógyító, vagy buffoló.

A hõsödet szerintem nem a leggazdaságosabb csak a taunttal megvédeni. Sok az a 30 életerõ. Aki fölédkerekedik, az 30-ról is 1-4 kör alatt lever. Ezen nem sokat javít, ha körönként ki is raksz 1-1 komolyabb tauntos figurát.

Nem szabad hagyni, hogy az ellenfelednek jelentõs lapelõnye legyen. Ez sokkal fontosabb szerintem.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kongy
Most épp azt csinálom.. :D Párat már megvertem, de a paladin feltörölte velem a padlót warriorként. Rájöttem, hogy az a kulcs, hogy legyen lenn legalább 1 taunt-os minionom, meg még rajta kívül pár feláldozható másik, és akkor nem nagyon tudja elérni a hõsömet az ellenfél.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Érdemes azért is, mert kapsz 100 goldot azért, ha levered az összes AI hõst 1x és még 1x 100 goldot, ha levered az expert AI hõsöket is 1x.

kabel15
Az elején érdekes. Érdemes végig nézegetni az összes kártyát, hogy tudd melyik hõs mikre képes.

Kongy
Lehet, de amíg sorra verem le a kezdõ haverjaimat, addig élvezetes :D Meg ingyen van amúgy is.. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Majd megutálod. =D