Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
BattleTag: kabel15#2672
De van rajta mit módosítani. Amire emlékszem, Blizzard felesleges, 2. fireblast is kell 1 nem elég. Mage gnome kis csajból is kéne 2. Mana wyrm bõl is kell 2. Ennyire emlékszem. De ha felrakja újra meglessük :D
Swedish people are albino monkeys
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Egyébként érdekes mert csináltam egy mage paklit, és az ellenfelek sorra lépnek ki ellene :D 4.-5. körben feladják, Pedig után egy nagy lénnyel simán szét tudnának szedni, mert 4 manánál nagyobb lényem nincs is a pakliban, de sebaj, ahonnan elkezdenék gyengülni õk inkább kilépnek :D
Szóval ehhez még az is kell majd, hogy eközben sok spell legyen a kezedben, hogy a kövi körökben is legyen mit csinálnod, ha nem tehetsz ki lényt.
Szóval ilyen szempontból miracle rogue-nál elképzelhetõ, hogy jelen lesz, ugyanakkor én nem hinném, hogy az a +1 attack a jetihez képest megérné ezt a kockázatot.
"Regardless of the turn the Ambusher dies on, it chooses a random friendly minion to return to your hand."
Eddigi leggyengébb class card szerintem (mondjuk az elõzõek se voltak túl jók). Meg kellene változtatniuk random enemy minionra hogy használható legyen.
Battletag: Muhee#2716
Nekem is fura ez a lap, ha Te választhatsz, akkor sérti azt, hogy az ellenfél körében csak figyelni kell, ha random választ, akkor pedig ez egy olyan lap, ami potenciálisan elcs*szhet Neked mindent, cserébe 1-el többet sebez, mint a jeti. Nem fogsz merni lényeket kitenni mellé, mert bármikor bukhatod a manaköltségét. Lényegileg adsz egy random sapot az ellennek.
Esetleg egy olyan kombóban tudom jónak elképzelni, hogy Argusszal tauntot adunk neki és akkor Argust fogja visszaadni, ami jó dolog.
Más class nál még viccesebb lehet. Szerintem az a +1 sebzés a yeti hez képest nem ér annyit, hogy egy lényemet vissza adja a kezembe. Persze ha én választhatom ki, hogy melyik legyen az akkor kicsit más a szitu. De azt meg hogy hozza össze a játék, hogy az ellenfél körében én elkezdek válogatni a lényeim között, hogy mégis melyiket szedjem vissza. Biztos hogy addig fogok villogatni amíg le nem jár az ideje.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Battletag: Muhee#2716
Kicsit kötekedni akartam, hogy azért a többlegendary-s paklik is verhetõek legendary nélkül, sõt, legend rankot is el lehet érni ilyenekkel, csak készíts be bilit és infúziót a szobába egy/két hétre. :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont, ha kint van néhány nagyágyú, aki pár kör alatt kivégezne, muszáj leszel õket lepucolni elõbb, hiába nincs tauntjuk. Ergó, gazdaságosabb volt.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ugyanazzal a stattal a minion legalább 1 manával olcsóbb, mint a tauntos verziója.
A taunt akkor jó, ha te óvni akarod vele a kis életerejû, de spéci minionjaidat. Pl.: Spell power adó, körönként gyógyító, vagy buffoló.
A hõsödet szerintem nem a leggazdaságosabb csak a taunttal megvédeni. Sok az a 30 életerõ. Aki fölédkerekedik, az 30-ról is 1-4 kör alatt lever. Ezen nem sokat javít, ha körönként ki is raksz 1-1 komolyabb tauntos figurát.
Nem szabad hagyni, hogy az ellenfelednek jelentõs lapelõnye legyen. Ez sokkal fontosabb szerintem.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson