Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Mondom nekem mindig úgy kezd, hogy első kör coin hiró póver 4/4-es akármi, aztán minden körben ezt nyomja mellé még 1-2 kisebb lény gyakorlatilag 5. körre le is ütött, murloc paklimmal jutottam a legtovább akkor meg elnyomta a minden ellen sebződik 3-at ő meg gyógyul 3-at lapot, ezzel vége is lett a dalnak. 2-ért 4/4-es azért enyhén OP.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezzel hogy, mikor az első körben már ott virít neki a 4/4-es lénye és utána minden körben csak idézi őket, mire ezzel a paklival szóhoz jutsz már rég levert. Vagy csak engem szívat megint a gép? Meg amikor lehívja a 2/8-as tauntos lényt ami még halállal is tauntost hoz az is komoly.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Első 2 bosst ezzel a deckkel iszonyat könnyű beverni heroicon.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3. boss nekem is csak hunter aggro deckkel ment le de azzal meg kellett szenvednem. Bátyám alexes freezemagevel verte be de állítólag 1 hp-n múlott és jó sok nekifutásra csak.

Shep
A rouge challenge elég érdekes, van egy ótvar szar paklid amiben nincs is varázslat, csak 1 db visszaszedő lap, a lények is olyanok ,hogy szarabbakat aligha lehetne összeválogatni, ő meg folyamatosan hívja az övéit ráadásul a tieidet még vissza is szedeti. Itt szerintem nagyon a mákon múlik a dolog, hogy pont úgy jöjjenek fel a lapok ,hogy még mielőtt beindulna te már kivégezd.

kabel15
Off Sose költöttem 1FT se WoT ra. Nekem bőven elég volt Kv1 el KV1S el M4 el Hellcat el szórakozni, orosz ágon elmentem IS3 ig de nem éreztem, hogy nekem tovább kéne mennem Tier 9-10 be. Felesleges. Klánom nem volt, nem is akartam sose, bőven elég volt nekem 6 év WoW. Majd ha lesz időm játszok alapon játszok most is, nincs szükségem még plusz idő beosztásra, bőven elég a munka. Ezért jó egyébként a HS, ha van időm játszok ha nincs nem.

BattleTag: kabel15#2672

Értem a koncepcióját a Blizzardnak.
Csak itt van lehetőséged az ingyenre.
Wotnál hasonló tartalomért elkérnének 1 halom pénzt + még amit kapnál szar is lenne.
Jó, utóbbi időben tényleg van ingyen prém tank, de mennyit kell szenvedni érte?
Meg anno a T34 ingyen, de azt bevallották, hogy hiba volt.
Mennyit kell szenvedni itt a 30 kártyáért? (még ha azt is beleveszed, hogy volt ideje mindenkinek spórolni, mert bejelentették, sőt fain PvE-t találtak ki hozzá)
Vagy mondjuk ott az Is6-ért? (tankokat kell venni, fejleszteni, farmolni kell az árukra, felszerelés, gold lőszer, hogy könnyebb legyen, és vegyél még prémiumot is, hogy biztos meglegyen)
De mind1 kár volt felhozni, mert két különböző stílusú felfogású játék.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

attiGT
Összejött az első 12-0 arénában!

kabel15
Itt se ingyen. Meg lehet venni pénzért is. De aki spórolósabb az marad az aranynál. Az egész koncepció lényege, hogy az ingyen játékosok miatt vannak a fizetős játékosok. Ha fizetős lenne ez a kártya játék lenne 100 játékosa így hogy ingyenes van 100.000 amiből 10.000 fizetős. És lám 100x annyian fieztnek érte mintha fizetős lenne. WOT se fizetős, csak van arany lőszer ami mondjuk csalásnak minősül. Én ott befejeztem a játékot.

attiGT
ez nem HC

Ez már a Heroic volt?
Nice.
Nekem az is érdekes, hogy egy online játékban gyakorlatilag ingyen hozzávágnak az emberhez 30 kártyát (és nem is gyengéket), és mellé még játékmodokat is.
Wotban nem ehhez szoktam anno.<#levele>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Érdekes hogy anubot és faerlinet éppen hogy elvertem, arra számítottam hogy maex még erősebb lesz mint az előző két ellenfél de szerencsére pont fordítva történt 😄

Wot: Totti93

És Nax befejezve.
Első két epic hero nem nagy kunszt.
Pók meglett azonnal.
Második meg 2. körre.
Mindkettő saját összeállítású paklival.
3-al viszont elszenvedtem volna rendesen, ha nem nézem Amazt tegnap este. Az alap ötlet onnan jött.
Legközelebb biztos 0 tudással állok neki, mert szerintem akkor élmény, ha saját magad jössz rá mivel és hogyan kell nyerni.

Én a harmadiknak kezdtem neki először, mivel már láttam mire számíthatok és meg is lett.
Én ezzel mentem neki:
Biztos látni akarod?

Az első két ellenfél Heroic-on se volt nagy kaland, ramp druid-al elsőre levertem mindkettőt, mondjuk az elsőhöz kellett egy kis szerencse, hogy 5. körben kis tudjam rakni innervate-el Baron Geddon mikor neki a boardján volt 3 minion (4/1, 4/1 és 2/2), de másodikhoz még az sem.
A harmadiknak viszont neki se álltam még, ahhoz tényleg gyártani kell valami sok kis lapos deck-et, mert ez a 2 lap vissza a kézbe 0 manaért nagyon durva...

De nagy marha vagyok.
Én valamiért azt hittem, hogy a Dansing Swords egy fegyver és nem minion.

zippofcy
Én már meg is csináltam.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy

Ennyi.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

attiGT
HC Maexxna másodjára lement, először gagyi priest deckel próbáltam, utána készítettem egy mage decket, ha valaki kiváncsi rá elküldhetem, de izgalmasabb rájönni saját magad, hogy hogyan lehet lecsapni 😊

REALista
Na nekem kb egy perc alatt frissített de be nem enged...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nekem becsõdölt a 2. aztán meghalt a szerver
azóta is engem gyászol sztem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

no errõl lemaradtam.
mind1.
mondjuk én normálon pont amaz paklijával próbáltam a 3-at megcsinálni és borzalmasan vesztésre álltam, mikor ledobott a szerver.

kabel15
Most csinálta meg azt is pappal 😄
kb 20 kör volt. 1/1 es lényekkel darálta végig 😄
Végig vitte de a végén nincs láda. Szóval gondolom majd a leg végén jár valami.

Minden mást piresttel csinált meg Amaz ha jól emlékszem.
A saját dekjével, 1-2 kártyát cserélt.
Miért is nem jár jutalom még?
Majd a legvégén fog a Heroicért?

kabel15
Én is ezen gondolkodtam. Közben TRUMP is megcsinálta. De olyan lapokkal amik 50% nekem meg sincs 😄
Lényegtelen ha télen csinálom meg akkor sincs gond. Jutalom úgysem jár érte még.

Én is õt néztem.
Mondjuk szerintem inkább bevállalhatóbb ellenfélnél, hogy 7db 1-1es minion legyen nála, és Leeroy-al folyamatosan arcba támadjuk, mint, hogy lerakjon tauntokat.

attiGT
(csak azok amik a héten jelentek meg)

kabel15
Arénában az új kártyák is választhatóak!

kabel15
Na AMAZ végzett a HC val 😄
Elég epikus volt 😄 Bár sajna csak az utolsó boss-t láttam, de azzal si elvolt 1 órát 😄

Shep
Az a meglepõ, hogy ezt pont tõlem kérdezed 😊

BoneDragon
Látom akkor másnál is haldoklik. Konkrétan hearthstone feliratnál megáll a játék... Akkor majd holnap.

Amíg tart az event. Azaz 5 hét. De ha ez idõ alatt belépsz akkor örökre ingyenes marad.

Mephike
Arról van infó, hogy az elsõ szint (pókos) meddig lesz ingyenes?

Nézzetek twitchet nekik bezzeg nem fagy ki :/

Engem is kidobott.

Mi ezen a meglepõ?
Shep
És ki is dobott. Na errõl akkor ennyit mára.

kabel15
Ezen a HC-s dolgon el kell kicsit gondolkodni.
De most van idő, asszem megált a szerver 😄

Shep
Na most már szinte játszhatatlan.

Shep
Na már be is lassult. Várható volt? 😄DDDD

Ja eddig tök jó volt csak gondolom most jött rá a nép hogy már lehet játszani és belassult :S

elég lassú a szeró mondjuk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Mondjuk én azt hittem a klis Oozok mindig osztódnak 😄 Az úgy lett volna durva 😄

akkor had szóljon 😄

NecroJoe
Druida challange is.

Necro

kabel15
Jó ez laza volt 😄
Asszem jöhet a HC 😄

NecroJoe
Mindhárom megvolt normálon elsõre. Elég lófasz a nehézség (saját gyártású mage pakli).

Necro

kabel15
Anub'Rekhan pipa. Ajánlott nem ZOO val neki menni 😄

Nálam is csinálná, de alig csöpög, és a netet is megfogta úgy hogy, alig tudok közben netezni.

És már le is gyõztem az elsõ bosst <#zavart1>

Nem volt valami erõs normál módban 1 sebzést tudott okozni Magemnek 😄

Csakhogy már végre megjelent <#taps>