40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #11069 Amúgy kicsit bővebben kifejtve a dolgot. Nekem a játék főleg arról szól, hogy játszok naponta 20 percet-2 órát, mert szórakoztató. Van Druidom és Palam ami legend szintű pakli és kb 2 hónap alatt 10* kaptam ki rankeden velük, de 8 alá nem mentem, mert csak akkor játszok velük ha az a quest. Ennél több időm nincs. Ha lenne akkor is arénáznék.
A régi huntert azért szidtam még kezdőként, mert tönkretette a kedvenc classaimat. Túl jó counter volt, így játszhatatlan volt a játék. Ráadásul az első(és így kis kedvenc) legendem Cairnet is kiirtotta a metaból(Túl lassú lett). A mostani viszont metával elvagyok. A hunter sztem most közepes, elég sok a midrange-control pakli, és a mechmage kicsit kordában tart, hogy ne legyél nagyon greedy.
Igazából úgy tud ez nagyon elromlani, hogy mindenki elkezdi tolni a saját nagyon aggro mech variációját(Sámánt/druidot már én is láttam, de eddig még nem ez uralja a metát), vagy a Hunter előáll az új hatékony buildal(Sztem xixo deckje csak idegesítő néha, de messze van az UT hunter %-ától). A régi metában a hunter(és UT zoolock) azért volt rossz, mert mindenki azt tolta rankeden. Volt hogy 10 meccsből 9-et az ellen toltál, ráadásul úgy, hogy az egy jó(hatékony) deck volt.
Összefoglalva. Akinejk nem élete ez a játék, csak játszogatni akar, annak jó a változatosság, és nem akar ugyan az ellen a pakli ellen játszani abban a kevés idejében ami hs-re van. Pláne, hogy általában ez valami rák deck. De még egyszer mondom, én most jól elvagyok, tetszik a meta, a Mechmage-el sincs semmi bajom. -
Egy hátlapot :) Gyanítom amúgy ő valami aggro fossal eljutott legendig és most erre van úgy oda.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.16. 09:59:00 -
karmacoma #11067 És mit ad nekem, ha legend leszek? Én nem nagyon szoktam szidni semmilyen paklit, de ezt a hsz-t nem értem.
-
Csak úgy mondom ,hogy a többségnek nem a legend a célja lévén nincs annyi beáldozható ideje, hogy azt elérje, hanem egyszerűen csak szórakozni akar és mindig kicsit előrébb jutni. -
Fletley9 #11065 Általában a lapok hiánya szokott a gond lenni...justsayin -
Icegrind #11064 Egy ideje már olvasom ezt a fórumot és eddig nem telt el olyan nap, hogy ne szidnátok valamelyik decket. Ha olyan op, olyan könnyű akkor tessék összerakni és irány legend. Ja, hogy nem menne, mert amire azt mondjátok, hogy kb. 0 gondolkodással kell játszani ahhoz is kell játéktudás és nem csak össze-vissza pakolni. -
Hány hónapja játszol?
Hihetetlen milyen kártyáid vannak már ^^ -
"mindenki a leghatékonyabb deckkel akar nyomulni"
A leghatékonyabb SAJÁT dekkemmel akarok nyomulni és elnézve 1-2 bátor próbálkozót a "mindenki" szerencsére nem igaz.
"Win=FUN Vereség= NO FUN"
Dehogy! Mintha nem is egy játékkal játszanánk!
Nem az a FUN, ha nyersz, ha nem az ha JÓ meccsed van! Egy jó meccs során, ha veszítesz, akkor is sokáig nem fogod feledni, akkor is benned lesz az adrenalin és olyan FUN faktort kapsz, mely JÓVAL nagyobb, mintha egy faceghuggerrel a 10. ellenfeled csapnád le.
"De ha nem is lenne internet előbb utóbb mindenki rájönne hogy mi a legjobb"
Mi a legjobb? Nincs legjobb. Van ami x ellen jó, van ami y ellen. Nincs tutiszuper mindent verő 100%-os megoldás. A 80% winrate messze nem 100%, csak arra bizonyíték, hogy a Xixo is fogható. Nekem múlt héten egy szaros ráadásul kissé hiányos priest-el sikerült fognom és nem azért mert béna volt a játékos, hanem mert végre pont mindig azok a lapok voltak a kezemben, ami én elképzeltem. Mikor már fordítottam és tuti nyerésre álltam nem feladta a hunter, hanem "opponent left" volt :-)
A legjobb témához még annyit, hogy nem véletlen az sem, hogy pro-k is egy idő után updatelik az adott dekk összeállítást, mert rájönnek, hogy ez vagy az mégsem volt annyira jó bele. Én u.e. csinálom. Keresem a játékstílusomnak legmegfelelőbb összeállítást és bátran kísérletezek teljesen szabadon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.16. 08:20:29 -
én két hónapja csak druidozok, dec végén még a mechdruid volt a menő, én már akkor a ramp-taunttal próbálkoztam, most ismét lehet fon-roart játszani, ami csak finisher, odáig ki kell húzni és faragni, amihez kell azért figyelés mert könnyen elhalhatok 9.körig. de csak nekem 4 féle druid van összetéve, meg 3 sámán. Kripp greed priestje is nagyon jó, csak szintén lightbombok kellenének.
-
Negritis #11060 amúgy nézve a GVG lapokat, számomra az bíztató hogy a legend/epic közül elég kevés lett aktív része a metának
az olcsó lapokkal "operálunk" jelenleg így azért nincs akkor hátrány mint lehetne -
Zozo0122 #11059 Total Dominance! Minden nap ezt kéne kapni :) -
Zozo0122 #11058 Én is nyitottam egyet, esett is egy Doomhammer
-
Negritis #11057 pont ez a lényeg, hogy 1-1 ilyen kombó ad egy fajta "merevedési faktort" a vérpistikéknek ami miatt játszani fognak és akár rank20on szívnak egy életen át
+ így nem használ fel minden meccs 15 lapot a deckből :D -
Olyanom sincs, de mivel nem hunterezek nem is izgat, mondjuk ha lesz egyszer egy jó control hunter akkor talán :) -
Hát ok de szerintem undorító mind, mikor warrioros küldetés volt, azt a rage-es paklit játszottam, amivel 20+-at is lehet csapni egy kör alatt, rohadt nagy mocsokság az egész. Ha lenne 50hp azt mondom ok, de 30-nál? Jó kazuár játék, meg poén, meg akármi de akkor is. -
Negritis #11054 én is nyitottam 1et és a nagyon fasza feign death lett ... -
Negritis #11053 nem mondtam, hogy jó is a deck csak hogy vannak ráutaló jelek hogy használják
mondjuk a 20 millió játékosból leygen 100000 aki próbálkozik is, akkor is a lehetséges kombók nagy részét már próbálták
amúgy azért van kevés "aktív" kombó a metában, mert ha nem 1 körös akkor buktad
szal van a charge-olaj , charge blood + faceless
miracle cuccok ( shaman-rugó)
skill command
force+savage
mert ezeknél az ellenfél nehezen tud védekezni -
Kösz. 1 szerintem bőven elég belőle. Viszont eredetileg nem akartam 2000-ig megint paklit nyitni de mondom annyira szar az egész, hétvége megnézem mi lesz. Boom-nak mondjuk jobban örültem volna :D -
Hát ha nincs leszedő az ellennél akkor nem rossz, de egyébként nem túl nyerő. Mondjuk ez is nyomkodta a well playdet már 22 hp-nál csak hát ugye kinyomtam egy tauntot és visszagyógyultam. -
Negritis #11050 ha lehetne mind a 2t odaadnám neked :D
bontani nem fogom, de semmire se jók nálam :D -
Dühömben vettem 2 paklit az elős egy kalap szódavíz, de a másodikban végre volt egy lightbomb. -
Negritis #11048 kínai versenyen láttam egy ahhoz hasonló "variánst" duduból
onixya + 2 FoN + Boom így van bőven targetje az SR-nek
de pl olyan Shamant is láttam aki hasonlóra épített :D -
Ha nálam a cleric szeretek kezdeni, mert ha azt kirakom az ellent a leszedésére kényszerítem, ezzel is időt és előnyt szerezve, egyébként jobb ha második vagyok, a coin sokat számít. -
Na de ilyet viszont már régen láttam. Druid és Onixya-t játszott le, biztos nem volt FoN-je :) -
Zozo0122 #11045 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ebben a játékban gyűlölök kezdeni. Nagyon béna gyökér megoldás ez a coin... -
Negritis #11044 nem ő kezdte :D szezon elején minden féle deckel tolta "info gyűjtés" címén
aztán sok volt és "beállt" a sorba
a dudu előnye hogy simán fogja a mechmage-t amiből ugye 3-4 verzió is szaladgált és a játékosok 50-60%a tolta vele ( + jó eséllyel megy a xixo hunter ellen is) -
Mondjuk sejtem ,hogy "hülye" Trump miatt van ez a nagy druida mánia. Fene esne ebbe a hülye nagy majmolásba. És már megint egy.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.15. 23:35:55 -
Ehhez képest csak druid, hunter meg mekmédzs, meg néha egy kontrol warri, zoo-t is alig látok. Sámánt meg szinte csak casualban ha valami róg vagy hasonló küldetést csinálok, igaz ellenük nem játszom, egyből feladom. -
Negritis #11041 zoo,handlock,control wari, control priest,az új mech shaman, hunter, 2-3 fajta dudu
mechmage, palából is van életképes
sztem elég szép a diverzitás -
Hát én nem tudom de rohadt hihetetlen ,hogy hunternél ott a 2 KC majd a druidáknál a 2 savage fos meg a force lószar. Most komolyan, az emberek nem unják mindig ugyanazt a kombót nyomni? Tényleg elkélne ide még vagy 4-5 kieg, hogy talán, de csak talán ne ugyanaz a 3-4 pakli legyen ebben a hülye játékban. Egyébként én nem lepődnék meg ha a köv nerf a FoN lenne.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.15. 23:26:17 -
Pio #11039 Madarat tolláról, ember paklijáról... :) -
Már megint félrebeszélsz :) Xixot nem szidtuk csak a pakliját, hogy Reynad őt szidta az más tészta. -
Pio #11037 Látom korábban szidtátok Xixot. Reynad is így tett, aztán Xixo kihívta egy kártyapartyra :)
-
(Kel'Thuzad-ot se tudom legyűrni... ) -
Eddig is volt, semmi köze ahhoz, milyen nap van éppen. -
tutyimutyi2 #11034 valentin nap alkalmábó van most 60 gold-os napi küldi? -
Nirz #11033 Az igazság az hogy szabadon juthat mindenki információhoz és egyértelmű hogy mindenki a leghatékonyabb deckkel akar nyomulni.
Mert a képlet egyszerű:
Win=FUN
Vereség= NO FUN xD
De ha nem is lenne internet előbb utóbb mindenki rájönne hogy mi a legjobb csak több időbe kerülne amig kitesztelik de látna mondjuk egy jó farmert már másolná is a decket.
A lényeg az hogy emberi természet mindig a hatékonyságot részesíiti előnybe.
-
Snipe-ot én is használtam régen, szerintem jó lap. -
Dreadshade #11031 Ez a controll Hunter most nagyon adja :D Annyira nem számítanak rá az emberk, hogy hihetetlen és kikapnak. Vertem már el ma is mindenfélét, Priesten keresztül, zoo deckek sokaságát, controll warriorig :D Na mind1 csak azért írom le mert nem számítottam rá, hogy ilyen hatékony lesz, de tény, hogy most a meglepetés ereje is játszik pl trapeknél kapásból van snipe is, amire egyáltalán nem készülnek és nem játsszák körbe :D -
én duduval is verem sztem 50%ban