Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
Hopp nekem patchelt és lehet nyomni 😮

attiGT
mindenhol

AntiHero
ezt hol írják pontosan?

Shep
Bizakodjunk, bár én úgyis csak holnap délután/este tudom elkezdeni, éjféli kezdés nálam nem nyerõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Diablo 3 Reaper of Souls startjánál sem volt semmi gebasz. Arra pedig jóval nagyobb érdeklődés volt, mint erre.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

attiGT
Igaz. Bár a D3 kiegészítõ release elég simán ment

Shep
Na azért arra ne vegyél mérget, hogy nem lesz leállás. Blizzardot ismerve ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

attiGT
bezony, és a héten karbantartás sem lesz, éjféltõl mehet a dizsi

Ja hogy éjféltöl lesz? Az mindjárt más. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

REALista
Juhuhuuu😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

attiGT
éjféltõl naxx!

Nem jelent még meg, egyszerre lesz elérhető minden régióban.
Ma jelent meg amcsiknál Naxx és még nincs fent gameplay-videó youtube-on? 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Az fain.
Öröm az olyan.
Gondolom a HandLocok ellen jó a pala azért lett ennyire kapós.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

én 2 meccset nyertem 1 hét kihagyás után

mellé 2 0-3as aréna 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mi lett a metával?
Tele van minden Control Paladinnal.
Piresttel nem találok rajta fogást.
Eddig 1 meccset nem tudtam hozni pala ellen.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

AntiHero
<#nyes> necces kombó mivel 8. körig ki kell húzni valahogy (akár 1 élettel is) és nem szabad Tauntnak lenni lent az ellenfélnél.

Utána még ott van az is, hogy 7. körben már le kell rakni a teknõst. Aminek nem szabad meghalni.

Na meg kell 2 élet duplázó és egy "támadásélet" felcserélõ 😄

Szóval az, hogy 2x egymás után így nyertem..az csoda 😄

Shep
Biztos nem utáltak érte. 😊

AntiHero
Arénába 2 meccsen is eltolni ugyan ezt a kombót...felbecsûlhetetlen <#ravasz1>

Qrva idegesítõ amikor szopat ez a játék, nyomi enemy végig egyes kettes szintû lapokkal jön, és rittig ilyenkor nem adja azt a lapot amivel mindenkin tudnék kettõt sebezni!! Annyira feltud idegesíteni az ilyen.
Nyugi, én nem bántalak, csak én is fáradt voltam, és nem volt kedvem írni, ez meg ott volt a gifes mappámban.

Shep
Jól van már, késő este volt, ráadásul így is, úgy is értelmezhető volt a mondata. Na de sebaj, majd jöhet megint Attila barátunk, és megmondhatja, mennyire sötét vagyok 😄

láttam kritikát is a lapok miatt, de nekem tetszenek erre céloztam
és talán reggel jön szerdán

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Hogyhogy bejönnek neked? EU-ban ráadásul elvileg csak 23-án indul.

nekem bejönnek az új lapok, alig várom hogy küzdhessek értük 😄

mondjuk elköltöttem egy csomó goldot hülyeségre, de majd megoldom anélkül 😄 1 hónapom úgyis lesz farmolni

Aggro mage:
Duplicate, Feugen, Stalag, Mad Scientist, Spectral Knight.
És még fegyvere is lehet...

De Wailing Soul jó a Warlocknak, hogy leszedje a Power Overwhelming-et.
Fincsi-fincsi.

Most látom én is!
Nagyon beteg.
Muszáj lesz legalább 2 Silence kártyát tartani, mert már a két idézõ lap lap is beteg, de ha valaki meg tudja idézni Thadiust, akkor fölösleges tovább játszani.
Így már azért van ezekben a kártyákban fantázia és craft.
Minden paklit át kell gondolni, az biztos.

Na Amaz most nézegeti az új kártyákat és nála már ott van a maradék is.

Thaddius: 10 mana 11 támadás 11 élet <#bdead>

Nice!
Valamiért én úgy emlékeztem, hogy a két lap ami megidézi Thddiust 5-5 manna és 4-5, valamint 5-4 lesz.
Mondom nyehhh.
Nem rossz, nem rossz, de na.
De így, hogy 4-7 és 7-4 így azért elég OP. Simán kötelezõ lesz mid-rage paklikba.

Magyar idõ szerint este 8-kor azt írták. Thaddius nem számít bele a 30-ba szerintem.

Nézek, hogy mirõl beszélsz...
Nem emlékszem spectral knight-ra.
Megnéztem FB-n és lám van még 5 kártya az albumban.
Már csak 5 hiányzik (+Thadius remélem az nem számít bele a 30ba).
Szerintem azt holnap teszik közzé.

attiGT
uhh az a spectral knight fasza, ez tetszik a legjobban eddig a sludge belcherrel együtt

5 új Naxos Kártya:

Bocs a Paintos megoldásért.

Shep
Pláne ha abban a 10 csomagban olyan lapok vannak amik nem illenek egyik paklidba sem úgy igazán 😄

TBTPumpa
Azért vannak sötét arcok ezen azinterneten...
Origo kihírezte, hogy az EU-s rendelkezések alapján a F2P játékok nem tekinthetőek ingyenesnek blablabla.
Erre egy okos beírta, hogy akkor a Hearthstone Pay to Win kategória lesz, mert már így is az és korántsem tekinthető F2P játéknak. "Kártyacsomagokat kell venned, hogy nyerni tudj, ráadásul az ellenfélnek mindig jobb kártyái vannak." <#idiota>

Szegény, hiába vesz kártyacsomagokat valaki, ha nem tud játszani. Attól mert megveszel 10 kártyacsomagot, még nem fogsz megnyerni egy meccset... Sötétség a köbön.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Uhh milyen meccsem volt alig hiszem, hogy megnyertem.
Druida ellen piresttel.
Én kezdek.
Kezemben: Northsire Cleric 2x, Circle of Healing, és Holy Smite.
Kiraktam a 2 Clericet az elsõ két körben, meg jött még1 Circle of Healing.
Druida Coin+Wild Growht-al indított, második körben is Wild Growht.
Mondom fain, mindjárt lehoz 1 Jetit, és nem tudom leszedni.
Feljött 1 Wild Pyromancer.
Mondom akkor húzok lapot.
Wild Pyromancer + Holy Smite (a druidába) + Circle of Healing
Kaptam 6 lapot. <#vigyor>
Hiába rakta le nagyobbnál nagyobb lapokat, addigra már a kezemben volt mindenre válasz. Folyamatosan 9 lap volt a kezemben (neki 1-2), arra kellett figyelnem, nehogy túlhúzzam magam.
Így viszont 10. körre már csak 9 lap maradt a pakliban, neki majdnem 10-el több.
3 körrel késõbb volt neki 1 2hp-s Sen'jin az asztalon, meg lerakott 1 Ironbarkot.
Leszedtem SWD-vel az Ironbarkot, meg Soulpirest + heal-el a Sen'jin-t.
Ekkor lett elege és kb 20 hp-ról feladta, pedig volt még a paklijában (szerintem 2-2 Ancient, még 1 Protector, és Force of Naturet se rakott még ki valamint laphúzó Nourisht se.), nekem meg alig valami.

A Naxxramas lapok unlockolásakor egyet kapunk mindegyikbõl, és ha másikat is szeretnénk, akkor azt craftolni/nyitni kell? Esetleg egybõl kettõt kapunk (kivéve legendary persze)?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Megint Elõvettem Amaz pirest pakliját.
Nagyon nem könnyû vele játszani, és ha nem megfelelõ ütem jönnek a lapok, akkor bármit csinálhatsz.
Viszont érzõdik rajta, hogy 1 nagyon átgondolt pakli.
És azért vannak vele vicces pillanatok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Savannát Sylvanas+SW😄-vel loptam, másik 2 Toughtsteal-el jött.<#idiota>

j0nNyKa
Értsd: ez az accod is repül elixir után, ha nem állítasz magadon.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Maximus4
attiGT!
Ebbõl az alpári stílusból baromi gyorsan vegyél vissza!Ha nem tudsz érdemben hozzászólni a topik témájához,akkor inkább ne is látogasd.Nem kell fölösleges vitát generálni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nem csak azert irhat valaki ekezetek nelkul mert nincs kedve, lehet mas oka is.
En pl. azert nem irok sokszor ekezetet, mert nemet billentyuzetrol gepelek. Ennyi.

Igen, 30 lap jön Naxx-al, ha jok az infoim, akkor gold verzio nelkul. Ebbol 15 kasztspecko lap.

Shep
Köszönöm ,hogy legalább te felvilágosítottál eme tulajdonságomról, így legalább jobban megismerhetem magamat!

attiGT
senki nem mondta hogy pro vagyok, de te felettebb buta vagy es nem csak a jatekhoz.

Shep
Hat mongyuk igazzuk iss van, a hejesirás szabájai is tellyesen feleslegessek úgis meggérti mindenki ammit irok/irnak.

Elvileg igen, 30 lap, kicsit soknak tûnik nekem de lehet ebben a gold verziók is benne vannak.

Shep
Te meg csak hõbörögni tudsz pro létedre. Egy protól nem ezt várná az ember, hanem, hogy példát mutat és átadja tudását a pórnépnek! Ja rájöttem, nem is vagy pro csak egy kis nethuszár 😄

OFF: Láttam olyat aki ékezeteket nem írt soha, mert neki nincs hozzá kedve.
Mondom neki, igaza van, én a magánhangzókat szoktam kihagyni beszéd közben, ha olyan kedvem van. <#nevetes1>
Hozzá kell szokni, ez van.

ON: pontosan hány új kártyát lehet megszerezni NAX-ban? 30-at?

attiGT
neked minden bajod van baszki. jatszani nem tudsz, faszsagokat beszelsz es meg masok irasa is zavar annak ellenere hogy meg tudtad erteni. h h h h h h h h h

Shep
Ezt a hülye házást elfelejthetnétek már, vagy ha már ennyire spórolni akartok, akkor rövidítsetek rendesen! Bocs, hogy neked írom de kicsit túlzásba vitted a dolgot és kikívánkozott belõlem.