40521
  • Shep
    Simán meglett a hiányzó 3 győzelem, egyet sem buktam el.
  • Shep
    Váltok a mechunterre.
  • Devv
    Ja már megcsináltam másfél napos szenvedés után, paladinnal. :)
  • Negritis
    menj casual módba a régi UT-s deckel, 10-12 meccsből meglesz sztem
  • Shep
    Hát és úgy kb annyiban ki is merül. Csak sajnos hunter 5 winem van.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.15. 13:37:16
  • Zozo0122 #11024
    Én maget csináltam ellene, fatiguera mentem...boardclearek, fagyasztások, 2 healbot ( ezeket duplikáld!!!) explo sheepek, 2 vaporize stb...
  • Negritis
    trump simplex és a handlockom is fogja
    de a duduk ellen jó elvileg
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.02.15. 13:31:02
  • Shep
    Ez a xixo hunter egy kalap szar a mechmage ellen.
  • Tinman #11021
    Mondjuk, hogy a Nozdormu miatt feladják az kemény :-D

A meta amúgy is olyan, hogy a legtöbb embernél ott a BGH, nem is értem :-)

Ellenem 1x játszották ki csak Nozdormu-t, valamikor még a játék elején, de alap lapokkal is leszedtem a köv. körben. Szvsz egy base dekkesnek pont az ilyen legendary-k miatt ott kell legyen a dekkjében a saját leszedőink kívül egy BGH is. Persze ez csak az én véleményem.
  • Tinman #11020
    Egyetértek :-)
  • Tinman #11019
    "De, de nem az a fő bajom, hanem hogy a játékosok 90%-a netdecket használ, és unalmas."

Nahát miket nem írsz... vigyázz, mert az ilyenért kapsz ám ;-)
  • Devv
    Sapphiront sehogy se tudom legyőzni. Ti hogyan győztétek le? Már aki megcsinálta...
  • Shep
    Mai rejtvény. Priest vs Priest. Ellennél lent a 7/6-os sárkány, én ráhívom Sylvanast, ellen lejátssza Voljint, beüt 7-et majd kijátssza Sylvára a death-t. Valaki árulja el mit is akart a gyerek, mert én nem tudtam rájönni, ellenben jót nevettem az eseten, még ha 20-on történt volna a dolog azt mondom ok, benézte, de 12 vagy 13-on?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.14. 23:16:37
  • Shep
    Örülj neki ha még nem tudod miről beszélek :)
  • TBTPumpa
    Hogy érted, hogy paraszt?
    Amúgy nem mindenki az. Látni rendes embereket is, akik azonnal feladják a meccset, ha meglátnak egy Legendary-t.
  • Shep
    Nem értem, mindenki ekkora paraszt ebben a játékban? Na ezért élvezem a priestet, mert az ilyen tapló majmoknak néha vissza tudok csapni.
  • Shep
    Rájöttem mi a rosszabb a sok mechfostól, a BM-es mech fosos barmok.
  • Shep
    Wahaha a paklim megfogta a handlockot is, igaz igen kemény csata volt de sikerült :)
  • Shep
    Attól sokkal jobb a 2. körben warper-coin-innervate-mechyeti
  • Zozo0122 #11010
    Druid - coin, mechwarper, clockwork gnome :DDDD
  • Zozo0122 #11009
    Az enyémben is csak szkájgólem :D
  • Shep
    Az én paklimban nincsen mech. :)
  • Zozo0122 #11007
    Ez a meta...bármi jön szembe, még ki se mondom a greetingst, már repül a boardra a Clockwork Gnome
  • TBTPumpa
    Hát ez a sárkány baromi nagy troll kártya. 4x raktam le és mind a 4x feladták lányos zavarukban.
  • Zozo0122 #11005
    Sapphiron tényleg nehéz, Kel'Thuzad nem annyira :)
  • Shep
    HS legrosszabb része inkább került volna 500 arannyal többe csak ne kellett volna játszani a lapokért.
  • Devv
    Szopok rendesen. Az utolsó kettő van vissza...
  • Zozo0122 #11002
    Hogy megy? :) Szerintem elég jó kis játékmód, kellemes kihívás. Ilyenek még jöhetnének majd a jövőben...
  • Devv
    Hali, látom közben kiléptél, kérdésedre válaszolva igen, kedvet kaptam én is a heroichoz. Kicsit úgy is belefáradtam a play mode-ba.
  • Shep
    Gratulálok, gazdagabb lettél 400 dusttal :D
  • Zozo0122 #10999
    Hát, ez tényleg hirtelen összedobált pakli :) Gondolom főleg basic lapokról beszélgetünk most. Sinister strike és shieldbearer szintű lapokat vedd ki, ilyenekből tegyél be kettőt, mint pl. yeti, shieldmasta, assassins blade, esetleg 2 db ogre. Mehet 2 sap is, ezeket tartogasd a megfelelő időpontra, nem érdemes visszarakatni kézbe pl. egy raptort. Dobd be nyugodtan Nozdormut is, ha az van, erős test azért, de hátránya is van, mert sietned kell a köröddel, de ez az ellenfélre is érvényes lesz, könnyebben hibázik.
  • TBTPumpa
    Az első Legendary lapom:

Ez is ilyet dob, nemhogy a csöcsös Sylvanas-t dobná.

Hirtelen összedobált pakli ez, de a Daily-t sikeresen teljesítettem vele (Rouge 5 win):

Hogyan bővítsem/alakítsam, hogy életképesebb legyen?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Shep
    Nekem már 5 is sok :) Controllal azért mert azért oda kell figyelni, aggroval meg unalmas :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.14. 15:53:10
  • Negritis
    nálam az elejétől ez van :D
    mondjuk én nem is csinálom azt hogy napi 30-40 meccs :D
    ma mentem kb 20at sok is volt :D
  • Shep
    Mert azóta máshogy játszom. Lazára vettem a figurát, nem izgat annyira ha kikapok, az apró kombók öröméért játszom. :)
  • Zozo0122 #10994
    De, de nem az a fő bajom, hanem hogy a játékosok 90%-a netdecket használ, és unalmas. Unom a játékot, így frusztrál ha valami nem sikerül. Ha viszont kihagysz egy időt, akkor még jobban lemaradsz. Ördögi kör, rá se kellett volna szokni, túl sok időt vesz el. Látod, neked sem sikerült letenni mikor eleged lett :D
  • Shep
    Nem vagy még eléggé lemaradva?
  • Zozo0122 #10992
    Nagyon unom már a mecheket...mechmage, mechpriest, mechshaman, mechrogue, még mechdruiddal is próbálkoznak...jöhetne az új kieg, mert ez már unalomba fullad azért... :(
  • Shep
    Nekem nincs is lobberem hozzá, meg amúgy is utálom a sámánt, ha tehetném kitörölném az egész játékból :D
  • Negritis
    nekem tetszik, de elég durván aggro deck és én a bomb lobberekkel sem vagyok kibékülve
    mondjuk nem érzem teljesen irányításom alatt a paklit és ma már időm sincs tovább tesztelni