Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

holnap lesz maintence sztem utánna jön

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabel15
Múlthéten is azt mondták, hogy 23. án jön ki, de 22. én este 8 kor már toltuk.

BattleTag: kabel15#2672

DarkHorSe
😞 koszi

Swedish people are albino monkeys

attiGT
éjfél

DarkHorSe
Na mivanmáááá, mikor jon ki a masodik resz?

Swedish people are albino monkeys

Az a rugó mennyire hülye aki harrison jonest sapolja? <#banplz>

Jó öreg pirest vs pirest meccs.
Amikor az ellenfél 3 Sylvanast rak ki 1más után.<#nevetes1>

Ám imádom túlhúzatni az ellenfelet, sokszor olyankor is, amikor nem kellene.
De most ellenfélnél 2 Cleric volt az asztalon, nálam meg 4 Circle of Healing.
Nem hagyhattam ki.<#eplus2>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

REALista
Olyan jó érzés mikor arénában olyan mage az ellenfél akinél ott van Ragnaros ezen kívül tele van fireballal és polyval...:S:S:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Shep
Kikérem magamnak 😄

Amúgy legnagyobb erényem ,hogy jól adom a hülyét 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zickler
inkább erős...

Battletag: Muhee#2716

Ne vedd magadra, még mindig lehetsz szép vagy erős.

Shep
Ja, valamit jól benéztem de tök mindegy belefér, úgyis én vagyok itt a full idióta, hogy most erre még ráteszek még egy lapáttal, vagy sem az már nem oszt, nem szoroz. Mondjuk a lényeg az, hogy rajtam kívül mindenki tök pro 😄DDDDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
ráadásul az Azure az egyik legjobban kinéző golden lap szvsz

Zickler
xD Ezen most jót nevettem.
Egy tipp: egy arany kártya betöréséből pont annyi dustot kapsz, amitől a sima kártyát le tudod gyártani.
Magyarul: Golden Azure Drake = 100 Dust (ha betöröd) Sima Azure Drake = 100 Dust (a legyártása)

Szóval igazából semmit hasznod nem lenne

Shep
Na végre van Azure Drake-em és egyből arany, viszont pont azon gondolkodtam ,hogy betörögetem az arany lapokat és az árából megcsinálom a sima verziót még akkor is marad jócskán dustom és mivel az arany lapoknak nincs semmi jelentősége azon kívül ,hogy kicsit mutatósabb, lehet meg is fogom tenni.

2:14-től typical arena mage. 😄

Ezt a Maexxnát mindenki próbálgatja pakliba illeszteni, de egyenlőre kevés sikerrel.
Előbb is 1 sámán felbuffolta 1 Ancreal Spirittel.
Sylvanas, Wild Pyro, Equality kombóval loptam.
Következő körben lemásoltam Facelessel, és Argussal tauntoltam őket.
Pont eddig a pillanatig volt kedve játszani. <#hehe>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Mephike
Létezik valahol olyan cikk, ami az új lapok elemzésével foglalkozik? Ha van ilyen cikk, kérném linkeljétek be. Köszi!

BoneDragon
Shep
Hát mágusnál nekem is hiányoznak azok a lapok, pedig jól jönnének a paklimba.

Első bossra freeze mage-et is próbáltam, az konzisztensebben működött, csak ott is hiányoztak kulcs lapok, mint a doomsayer, blizzard, Alexstrasza, pyroblast, ice block. Azzal sokkal kisebb volt a mák faktor, ami sajnos azt is jeletette, hogy mákkal sem fogok nyerni az említett lapok nélkül. Ezért maradtam a priest paklinál, mert abban volt akkora mák faktor, hogy bár néha 4-5 kör alatt meghaltam, tudtam, hogy nagy mákkal az a pakli legalább esélyes.
Próbálkoztam még shamannal, lockkal, druiddal, de azokat elég hamar feladtam.
Shep
Ilyeneket én is próbáltam csak nekem sosem jött össze 😊 Vagyis akkor annyira csak nem jártam tévúton ezekkel, csak egyszerűen nekem nem volt szerencsém, ami a mai napból kiindulva annyira nem is meglepő.

Nekem elég kevés expert lapom van. Heroicon az első boss volt a legnehezebb, az utolsó a legkönnyebb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Első bossnál az volt a taktika, hogy mind visionnel és thoughtsteallel szerzek gargoylet és shield/divine spirit inner fire comboval feltápolom, mellé pedig egy defender adna tauntot. Ha bemákolom, akkor egy 20-30 hp-s tauntot összehozok, ami minden körbe maxra gyógyúl. Eléggé mákra mentem, jobb ötletem nem volt.
Aztán nagyon sokadikra sikerült, de nem úgy ahogy akartam, hanem egy lightspawnt sikerült dupla shielddel és egy divine spirittel felhúzni 18/18-ra amit aztán nem nagyon bántott, engem akart kinyírni. 18-cal gyorsabban halt meg ő.
Második bosst Gurubashi Berserkerrel nyírtam ki. Minionnal nem bántotta, hero powerrel meg egyesével sebezte, ami rengeteg attackot adott neki.
Az utolsó boss paladinnal ment le. Taktika, hogy az ellenfélnek 7 db 1-et sebző minionja legyen, mert akkor körönként kaptam 7 sebzést arcba. Ha más miniont tett le, arról gondoskodtam. Az ellenfél hero powere pedig nekem dolgozott. 3 kulcs lap: guardian of kings, Earthen Ring Farseer és wolfrider. 2 előbbi összesen 10 manába fáj és minden körben tudtam vele gyógyulni 9-et (7 sebződéssel körönként nettó +2), mert a boss hero powerrel visszatette a kezembe. Ha pedig volt elég életem akkor farseer helyett wolfrider és arcba sebzés. Elég sokáig tartott és végül fatigue győzelem lett.
nekem kb 3adjára ígéretes hand jött össze, nekimentem és meglett 😄
mondjuk a lightspawn volt ami megmentette a seggem kb 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Azt én is kipróbáltam, nekem simán leütötte a kutat, meg a tápoló lapok sem jöttek fel, asszem kevés hozzá a szerencsém, de mivel lapot nem ad csak majd hátlapot így már nem is érdekel. 😊

én egy fun priest decket használtam a 2.hoz, inner fire, +hp nagy hp-s lapok és bíztam a jó "kéz"ben
mákom volt mert 2 lightwellel nyitottam kb onnantól meg nem volt gond 😄

Lehet hogy egyedül vagyok ezzel de kicsit csalódott vagyok amiatt hogy a Bossok nem reagálnak kommentekkel a lerakott kártyákra vagy board cleare de még az emote-okra se válaszolnak csak ugyanazzal a mondattal/nevetéssel. Tudom hogy nem nagy dolog de a tutorialban nagyon tetszett a Jaina és a bossok közti szöveges interakció.

Olyasmire gondolok mint mint mikor meghal egy Worshipper és Faerlina azt mondja "You failed me". Na ilyenből szeretnék többet.

Fabio Capello
igen

Srácok!
A basic netural kártyák gold változatait eddig is lehetett unlockkolni ha bizonyos hero szintet lép??
Most vettem észre.

Shep
Ja ne írjátok, tudom ,hogy az lesz a válasz ,hogy mert szarul játszom 😄

Shep
Na jó most tök hülyének érzem magam, mert szinte ugyanezeket próbáltam, úgy ahogy le is írtátok és engem szétkap. Fura egy játék ez 😄

Egyébként Widow-t 1 hp híján levertem második nekifutásra, tehát ott nem érzem ezt a lehetetlen módot, a nagy pók sem tűnik vészesnek azzal a paklival amit csináltam, csak éppen marhára nem jönnek fel a lapok, úgy meg nehéz. Hiába tudnék 1 kör alatt 30-at sebezni rajta ha mindig a pakli aljára keveri a lapokat. Úgyhogy úgy veszem észre, nagyon a szerencsén múlik az egész.

Az is fontos hogy ne a minionjait üsd hanem menj egyből pofára.

Néhány erős kezdés pl ezzel a deckkel:

2. körben wild growth
3. körben inner+sunwalker

vagy 2.körben inner+senjin shieldmaster
3. körben mark of nature

Fontos a jó kezdőkéz persze de ha 3-4. körtől kezdeve elkezded tudni lerakni az olyan minionokat amikhez 2-3 lap is kell hogy leszedjen, onnantól nálad a kontroll. Van egy olyan 2/8-as tauntere ami ha meghal idéz neked egy lapot a dekkből. Ott sem rossz ha kiszed neked valami erős lapot. 3-4. körtől 7.ig kell így vhogy kibírni taunterekkel, és onnantól jönnek az ironbark protectorok/ancient of warok amiken már egyszerűen nem tud áthatolni mert nincs semmi removal lapja. Ha meg felhealeled pl az ancient of wart healing touchhal, akkor még leütni se tudja.

Thalnos cserélhető Kobold Geomancerre.
Másik 2 akkor legyen Polymorf. Tipp, persze Sayer sokkal jobb.
2. herohoz pedig ezt dobtam össze:
Ha van még 1 Lightwelled, akkor Soulpirest helyett közelező, csak nekem nem volt.
ellenfél nem üti azt a miniont aminek nincs attakja, így végig kint volt a well és végül azzal ütöttem rá 20 sebzést, sőőt Lightspawn helyett Massdespiel, hidd el szükség lesz a Silence lapokra.
Bocs, volt még benne 2 Defender of Argus, de már nem tudom mi helyett, Shadof Of world kidobható, meg a másik Argus Soulpirest helyett volt.

Itt egy majdnem ingyenes pakli. Anub'Rekhant szinte bármivel le lehet győzni. 4/4 minionok idegesítőek de nem nagy dolog elbánni velük. A másik két boss sokkal nehezebb. Én Maexxnát kb 10. próbálkozásra tudtam legyőzni. Nem szabad feladni bár ha nem érdekel a hátlap akkor tényleg nincs értelme.)

Adurin's F2P Anub'Rekhan & Faerlina Normal/Heroic Ramp Druid

Minion (20)
2x Defender of Argus
2x Keeper of the Grove
2x Sunwalker
2x Druid of the Claw
2x Earthen Ring Farseer
2x Harvest Golem
2x Chillwind Yeti
2x Ironbark Protector
2x Lord of the Arena
2x Sen'jin Shieldmasta

Ability (10)
2x Wrath
2x Swipe
2x Innervate
2x Mark of the Wild
2x Wild Growth

Shep
Nincs Thalanosom meg doomsayerem sem. 😞

Tessék, itt 1 pakli.
Opcionálisan, Windfurry Harpy, war Golem cserélhető valami másra valami nagy lényre, esetleg 1ik helyett még 1 piroblast, de nem láttam nála olyan varázslatot amivel leszedhetne 5 hpnál többet.

Az enyém annyival különbözött, hogy volt benne Alex War Golem helyett, valamint Loot Hoarder és Windfurry Harpy helyett 2 Acolyte of Pain volt benne.

Banane15
Első két bosshoz heroicban én a trapes huntert ajánlanám, annyi módosítással, hogy unleash meg buzzard helyett gyorsabb lapok, pl. Wolfrider, vagy Arcane golem, maxx ellen is bejöhet, de ahhoz azért kell, hogy legyen nálad az íj, meg fixen jöjjenek a trapek, de tulajdonképpen felesleges szenvedni vele, mert azt nagyon egyszerű leütni a heales dudu paklival.

Shep
Doomslayer nem warlock lap?

jujj,
Megcsináljam helyetted?

Shep
Szerinted nem próbáltam már olyat is? Amíg minden körben hív egy 4/4-est nem tudok mit csinálni vele és mivel már első körben is mindig ott van, esélytelennek érzem. Mindez azért roppan érdekes, mert néztem videokat és nekik nem nyomta első körben a 4/4-et.

Azért csak lehet nyerni, vannak már fent neten F2P paklik is amik erre vannak kitalálva.
Tehát semmi nem áll az utadba.
Én amikor láttam a hero képességét egyből freeze mage-et vettem elő.
Alexet is ki lehet benne cserélni 1 nagy lényre, pl war golemre, mert nagy eséllyel a taunt ki fogja szúrni a pakliból.
Fagyasztottam simán a lényeit, meg lesöpörtem a pályáról Doomsayerrel, Flamestrike-al.

Shep
De nem tudok mit kezdeni a minden körben 4/4-es lényével. Ennyi. Másikat csak megnéztem, hogy az mit nyom.

Zickler
Most kicsit, Attinak érzem magam, mert nagyon szívesen beszólnék neked.
A lényeg. Menjél Zoolockot,, így mindig kevés lap lesz a kezedben így a hero spell-je semmit sem ér.
A másik dolog meg: Kérlek tényleg próbálj meg kicsit kevesebbet sírni, mert mint láthatod, azért itt elég sok embernek sikerült. Ha pedig te mégis szenvedsz akkor ott van a google.

Ui.: Elég kiszámítható a gép, mindig ugyanazt csinálja. Pl. maexxna minden kör elején elnyomja a hero spell-jét bármi legyen is.

Shep
Most olvasom. Heroicon csak ennyi lesz a bónusz? There will also be Heroic (higher difficulty) versions of the bosses. They will be harder than their normal counter part. When you clear all 5 quarters on Heroic Mode, you will unlock the Heroic Naxxramas Cardback to the right!

Ha igen, akkor egyből nem érdekel az egész.

Shep
Na de mit, ez érdekelne 😊

Azért csak lehet.

Shep
A csaj meg 1 manáért nyomja a rakétákat, hát ez is vicces. Ez nekem inkább mission impossible-nek tűnik, mintsem heroicnak.

Shep
Hát ok de most őszintén mit lehet azzal kezdeni ,hogy első körben már 4/4-ese lent van másodikban meg már 2?

Fabio Capello
ezért Heroic challenge 😊