Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mákos.
Többször bebizonyította, hogy nem csak a randomot tudja irányítani, nem az ellenfél deckjét is. <#nyes> 3:16-tól
http://www.youtube.com/embed/P4sD7DEf7mI
Utoljára szerkesztette: csoszi87, 2014.12.05. 19:06:57

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
Ja, nagy makker a srác amúgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Lightning strom baby lightning storm please - húz - lighning storm <#taps>
Shep
twitch-en

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hol lehet ezeket nézni?
dave9004
hm Cairne-nek megváltozott a beszólása mikor idézed
Shep
Amaz ellen kinyomták Onixyat meg a random taunt/windf/shieldet adó mechet aztán elég durván nézett ki a board :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.05. 17:25:47

unstable portal OP!!!!

Igen, ha egy másik lény vagy lap idézte neki. Alap esetben még nem lehet meg neki :D Pl. kis pók idéz egy új beast legendaryt a kezébe.
REALista
Az hogy létezik hogy Ranked-en láttam egy új legendary lapot valakinél?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Megszűnt arénán az idő limit? mert 2. játékos csinálja azt hogy első második kör után afk lesz és megvárják még megunom és kilépek ezzel előnyt adva nekik...

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

AntiHero
Igen? :D Olyan hangzatos pedig :D

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Devv
A legsimább 0-3. <#levele>
attiGT
az a legpocsékabb lap :D

AntiHero
Na akkor kezdjük az ingyen arénát, elég sok új lapot bedobott.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Shep
Nem hiszem ,hogy az az egy lap magában elég lenne.

Nagyon helyes, gyűlölöm már kb. a huntereket, én szinte soha nem is játszok azzal, agyatlan beast pakolgatás kb az egész :D Meg szinte kikerülhetetlen trapek sorozata...és kis életről szinte esélytelen fordítani a hero power miatt. Már fanyalgok amikor hunter jön kb. :D
erasmus4
mage vs mage 4 fireball a kezemben 7. körben boardon semmi ellen 30 hp ja van és most polyzta le a stormwind chamomat, de köv körben sok lényt rakott le top deck mind controll tech.., pechére arcra ment, így azt a 6 sebet be tudtam tolni aztán 4 fireball :D.

egy ilyen miatt ma vesztettem is gamet , jah pont hunterral arénában. Viszont vicces eddig webspinner droppok Malorne, Malorne , Mukla , Maexxna :D volt 1 db silverback patriarch is , de megbocsátottam neki.

A mad bomber nagy testvére is elég cigány :D a tankról ne is beszéljünk 7/7 divine shield , ha nincs leszedés 2 kör alatt elviszi a fél hp-t

Kezan mystic egyedül kinyírja majd a jelenlegi hunter metát yaaay

Elég jó az új pályadesign, jó érzés pofán lőni az ellenfelet a lézerágyúval :D
Köszönöm! Akkor nem halogatom a dolgot, jöhet a 0:3 :D

Shep
Szerintem amúgy a board a legjobb, tele sok marhasággal.

Nekem is nagyon tetszik. Minden új effektet leanimáltak. A bohókás hangok és animációk, pont azt hozzák, amit egy ilyen témájú kiegnek kell.
Shep
Azt írják ,hogy constructedben is kaphatsz új lapot ha a random pont olyat idéz meg. :)

Úgy olvastam a kieg megjelenéséig kell letolni, utána elveszik. Pont ilyen promó runnak gondolták sztem.
Shep
Ok, akkor úgy mondom ,hogy aki most elhasználja annak szerintem nem lesz több.

És vajon felhasználni azt lehetne dec. 9. után is az ingyenes arénát? Mert én már lehet inkább tartogatnám az új kártyákra, ha el nem veszik.

qetuol
azt írják az oldalukon, hogy "Anyone who logs in to Hearthstone between December 5 and December 9 automatically gets their next new Arena run for free!". szóval ha nem lenne több, akkor kilencedike után nem kapna free arénát, aki előtte nem logolt.

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
Egy olyan videót néztem meg, ahol a srác dirkt az új lapokat választotta, és ott is ha lehetett a random képességűekre ment rá. Fun volt, de nem volt meglepő, hogy csak 1-3-at ment. Jók az új effektetk, hangok, igényes a kidolgozottsága az effektetnek.

erasmus4
Mekkora arénát mentem 3. körben a mage, egy 2manás 1.hp-s lényére rányomta azt a magical coucumbert vagy mi a rákot ami átváltoztatja egy másik 2 manás lénnyé , lorewalker cho-t kapott:D alig mert spell-t használni a mage utána :D, meg is nyertem mivel onnantól nem volt spell :).

Shep
Szerintem nem lesz több.

Mephike
Megnéztem én is egy videót, ott is simát kaptak. Pedig bíztam benne, hogy kapunk egy ticketet, amit jövő héten be tudnk váltani az új csomagra.

qetuol
szóval ez az a free arena, amit kapunk, vagy dec.9-én kapunk még egyet?

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

En neztem par kort streamen, csak simat lattam, nekem is azt adott.

Shep
Simát adott.

DarkHorSe
En nem mertem befejezni :D Szerintem meg csak sima packot ad, de tenyleg nyilatkozzon aki tegnap letolta mert engem is erdekel.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

erasmus4
Az aréna mostmár gnómos pack-ot ad vagy azt csak 9.-e után?

Tinman
A legjobb ami történhetett ezzel a játékkal az pontosan ez... úgy felborították vele a bilit, hogy a korábban atombiztos copypaste buildek sírva zuhannak darabokra. Muhahahahaha! Végre!!!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mephike
Ha most élek az ingyenes aréna adta lehetőséggel, akkor még ugye a classic booosterből fogok kapni?

Botond
Kösz az infót! Akkor még spórolok!
Egy dolgot sajnalok kicsit, hogy arena reward pakli csak GvG-s lehet.

dave9004
vagy ugyanaz acc és játszhat más szerveren (amcsi pl)
Lehet csinálni 2 accountot és ugyanarról a gépről használni? Nincs belőle semmi gond nem? Tehát egy teljesen új account amin más játszana de az én gépemen.
Amúgy a bomb lobber a szar statok ellenére, hatalmas vaule. Kicsit szájhúzva vettem ki, de nagyon jó szolgálatot tett.
gz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Elsőre nem rossz. :D
http://pbrd.co/1s0zCBW
kabel15
Szerintem vicces :D
Néztem Belező és Madi streem jét, miket szenvednek össze :D

BattleTag: kabel15#2672

Shep
Kaptam egy hót fos paklit meg 35 dustot. Asszem egy darabig elég is volt ebből a random, randomjának a randomjából.

Shep
Maradt az 1. Ellennél 3 soulfire, mert miért is ne