40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Igen. -
Igazából kezdők irányába írtam amit írtam, hogy 2 kukac nekik alapvetés, elvégre nem nagyon vannak még jó lapjaik, viszont amikor a Doomhammert vagy éppen a rugó feltápolt Assassin's Blade-jét 2 manáért leveszi úgy, hogy még 3/2 a boardon marad, azért az finom. -
Shop másnál is zárva? :-/ -
Zozo0122 #13757 Olcsó és hatékonynak tűnik...lementem, hogy ne tudjanak vele szétszívatni. A tegnap éjjeli meccsen láttad mi történt, attól megutáltam a tempo mageket
Azóta is megmaradt bennem az a vereség...:D
-
Majdnem ugyanezt raktam össze én is csak nekem nincsen echom sajnos. -
na itt az új reynad deck amit sűrűn fogunk látni -
Zozo0122 #13754 Hát nem tudom...2 kukac senkinél sem szokott benn lenni, minden deckbe lehet azoknál jobb lapot találni. Harrison meg azért jó mert még 1-2 lapot is húz + erős test. De mind1 is, mert a rugó bármikor rak fel új fegyvert, inkább Loatheb az, akivel nem tud mit kezdeni és életmentő. -
Olajrugó ellenszere rém egyszerű... 2 Swamp kukac. Akinek telik rá, az meg Harrison. Az a vicc, hogy már egyetlen kukac is kihúzhat a szószból és megnyerheti ellene a meccset. Ha meg nem olajos jön, akkor is jó a kukac sámán/pala/warrior/hunter ellen. -
reynad next level mage-et csinálgat.
8-0-ás streakje van legenden belül vele :D -
Zozo0122 #13751 Lol a palámat nem veri az oil rogue. Mondjuk van benne bőven heal + Loatheb + Harrison, szóval kézenfekvő, de azért vicces, hogy szinte egyáltalán nem kell tőle tartani
-
Zozo0122 #13750 Jah, amúgy durva lap. Az egyik legjobb removal és elég jól combózik sok mindennel...consecration, pyro, juggler, avenging wrath...:D -
Azért olyan mocskos tróger a pala, mert van kiegyenlítője, annyira OP az a lap, hogy hihetetlen. 2 manáért, vicc. -
Az úgy WTF :D
-
Negritis #13747 demon lock volt nem zoo :D
de ez priceless asztal :D
utána duplicate még jött sylvanasra :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #13746 hétvégéig takarékon kell tolni sajnos mert laposról szenvedés
tempomage viszont bevitt R8ra :D
turn3 beast, zoo ellen :D
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.23. 20:55:00 -
Na úgy látom váltani kell controllra, az aggro fosok előre húztak a csába és az anti aggro így szódát nem ér a sok demon lock, meg egyéb paklik ellen. -
Nálam az a pala hand ott halt meg ,hogy nincs egy darab kótersem sem, aldorból is csak 1, Tirionról nem is beszélve :) -
Zozo0122 #13743 Néha akkora makker vagyok, hogy az nem igaz. Most is kezdőkéz: juggler,mustár,juggler. Kiraktam a jugglert, köv kör mustár, 4. kör meg újabb juggler és bagoly az ellenfél shredderjére :D 5 kör alatt bedaráltam szegényt
-
imikszde00 #13742 zseniális ez a kép :D -
Zozo0122 #13741 Jah, Tirion majdnem olyan, mint a rugónak a prepek... -
Zozo0122 #13740 Jól néz ki a deck, de sajnos 7 lap hiányzik belőle :/ Egy ehhez hasonlóval szívesen tolnám :D -
Zozo0122 #13739 Nekem ez a divine favor egyelőre jól beválik. Hónap vége van, már jönnek ellenem control priestek, handlockok control warik...ezek ellen nem egyszer húztam 5-6 lapot is :D Negritis észrevételei jónak tűntek, cseréltem is egy healbotot 5/6-ra meg betettem még egy jugglert. -
Negritis #13738 van pár ember aki szerint ciki, de az átlag elfogadja
én asszem annyit változtattam rajta hogy hound -> kezan -
Negritis #13737 az a baj hogy ebben Tirion nem opcionális :( -
Én most a Trump -féle paladinnal kúsztam le rank 2-ig. Szerintem a legend is lazán meg lesz vele. (És igen, jól látod, nincs benne Boom. Harrison helyett szerintem ajánlott Loathebet használni, mert az meg tudja fogni a rugót, ami ennek a paklinak a legrosszabb match-upja.)
Utoljára szerkesztette: Zickler, 2015.03.23. 19:10:53 -
HELLO, HELLO, HELLO!
(Facebookon találtam) -
hawkie22 #13734 Lehet, hogy netdeckernek leszek kikiáltva, lehet, hogy nem, de én egyelöre a SenX hunterrel jutottam eddig eredményre (igaz, kicsit módosítottam rajta, 2-3 lap lecserélésre került, azt veszem észre, hogy pozitívan dobott a pakli eredményességén a csere). Ma az utolsó 1 órában 6 meccsem volt vele, hunter-hunter-hunter-mage-mage-lock sorrendben és mindet lehoztam vele. Rank 14 0 csillagról rank 12 2 csillagig jutottam. :) Késöbb innen folyt. köv. -
És akkor el is jutottunk oda, hogy egy netdecker vagy :D Amúgy a divine favor-nek nem igazán látom benne értelmét, nem akkora aggro a deck ,hogy ki tudd használni, arra meg, hogy húzzál vele 1 lapot tök felesleges akkor már inkább egy az acolyte ahogy Neg is írta. A helbotos észrevételével is egyet értek. Tuzad helyett meg inkább Boom, vagy az neked nincsen? -
Zozo0122 #13732 Amúgy azt én is észrevettem, hogy a majdnem kész deckjeim (rugó, druid) egyre jobban hasonlítanak a meta paklikhoz :D Végső soron ami működik, azt kell használni, szóval nem csodálkozom rajta, hogy egyre közelebb jutok azokhoz amiket a különböző oldalakra kitesznek. A rugó deckem szinte tök ugyanaz mint az általános, néhány apróságban tér el csak el. -
Negritis #13731 csak szólok hogy ha azok belekerülnek akkora félig meta pala lesz belőle :D (inkább 80% :D)
én a 2 pyro-t sokallom egyébként inkább rakj még 1 késest
valamint divine favor helyett ha annyira lapot akarsz húzni megéri az acolyte
és egyik healbotot cserélném a 7 mana 5/6ra (legalább)
ennek oka, hogy KTből jobb value-t tudsz úgy kinyerni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2015.03.23. 18:17:55 -
Zozo0122 #13730 Na akkor rakok én fanyalognivalót, rám jött az ihlet egy új deck építésére és rank 10-en vagyok ezzel a palával, streakben :) Imádom a paladint, de sajnos erősen hiányos a deck. Szeretnék még bele egy Tiriont, még egy mustárt, egy szállásmestert és egy lay on handset...ja és Sylvanast se vetném meg, Dr. Bli$$ardról már ne is bezséljünk
Egyelőre erre tellett :D Tudom, hogy legtöbben ennyire foghíjas deckel meg se próbálnátok a rankedet, de ötleteket írhattok hozzá, ha gondoljátok :)
-
Valakik nagyon pihentek és nagyon ráérnek :) -
HS guiness rekord lesz ebből :D -
én már most is fanyalgok :DD:D:D -
A kritikusok biztos fanyalognának. -
Rank10 alá jutok beteszem, addig nincs értelme elvégre eddig bármilyen random dekkel le lehet ide jönni :-) -
Általam biztos nem. -
Szénnérommálennékoltva.com :-D -
Egyszer igazán berakhatnád a paklid. -
Vegyes felvágott priest-el és még vegyesebb felvágott mage-el megyek.