40521
  • Malarki
    Oké srácok, kösz a segítséget.
    Az Arena-t nem nagyon próbáltam még, eléggé ijesztő hogy ott bárki szembe jöhet, nem csak a hasonló szintűek, mint Rankedben vagy Casualban. Meg gondolom oda azért jobban kell érteni a paklikészítéshez,
  • Negritis
    őszintén? sztem ha túl van a tutorialon és az "ingyen" goldok nagy részén
    valamint néz X streamet és YT vod-t akkor nem
    emellé van pár guide + arenavalue ami segít draftolni azokkal szépen bele lehet tanulni
    és a lapkészlet azzal jön legkönnyebben
  • Devv
    Aréna nem erős egy kezdőnek?
  • Zickler
    1. Classic mindenképp, a GvG leginkább kiegészítő lapokat tartalmaz, a paklik magma a classicból jön össze. A Triodra nem tudok mit mondani, azt játszol amit szeretnél, én Hunter- druid - paladin között ingázok.
    2. Igen, van arénában is kaphatsz bónusz jutalomként.
    3. A kedvenceim:
    Trump, ő a leginkább kezdőbarátabb, rengeteg videója van ami kifejezetten a kezdőknek szól.
    Amaz, a Priest mester
    Kripparian, az aréna megszálott, akinek a hobbija a dust gyűjtés. Amikor legutoljára láttam, akkor volt 34 000 dustja és 150 000 amit betörhetne.
  • Negritis
    trump oktató videói

arénához ha magyar nyelvű videók kellenek akkor esetleg érdemes megnézni pár videót Maditól (aka sitisgaming)
    ő egész jó, csak már utálja a HS-t :D

twitchen én amaz, trump ha aréna érdekel akkor cherrywarrior

magyarok közül belezőt szokták mondani a többiek
    ezen kívül nagyon sok jó versenyző/játékos streamel : kolento, massan, xixo,zetalot,kripp, savjz
    valamint érdemes versenyeket is nézni, akár régebbi vodokat

a Dust az vagy aréna reward vagy paklibontás során szerezhető
    én ha most kezdenék akkor arénáznék és ha van "fennmaradó" goldom akkor classic packot nyitnék
    arénából jön gvg pakli, de a decket "derekát" még mindig a classic lapok adják általában
  • Malarki
    Kezdőként lenne két kérdésem:
    1. Így az elején melyik packra érdemes, költeni, a Classic-ra vagy a Goblins vs. Gnomes-ra? HA ez számít akkor eddig a mage, hunter, pladain trio az ami tetszik.
    2. A craftoláshoz arcane dust-ot csak úgy lehet szerezni, ha más kártyákat bontok szét?

Ja és még egy, tudnátok ajánlani olyan Twitch vagy Youtube csatornát amit érdemes nézni?

Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.03.22. 17:45:50
  • Shep
    Kár bizony.
  • Marcee166
    Kár érte két dr boom a kézben gyönyörű :)
  • Zozo0122 #13672
    Na, én meg jelentem, hogy minden karival átléptem a level 30-at :D Nem nagy cucc, de gondoltam megosztom. A shaman volt az utolsó, utána a warlock és hunter következik 35 körül, a többi kari 40-50, a druid pedig már 56 :D
  • Shep
    És itt ért véget a mai nyerő széria. Azért elmegy a francba a kombóval, hogy 6. körben be lehet nyomni.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 14:23:30
  • Shep
    Annyira jó mikor összejönnek a dolgok és nem csak én szívok, :D 21 hp mágus ellen elnyomja a pyro-t és sajnálkozik. Nekem az asztalon auchani, belcher és egy 1/2-es warden, neki 15 hp, hát sajnos nem érte meg a 2 tűzgolyós kört, mert nálam is volt egy tűzlabda, így csak nyomtam egy Greetings-et :D
  • Shep
    Wahaha, szerencsétlen pala. Neki 23 nekem 10 hp, nálam kint Boom 7/5-el, ő lehozta Tirit. én jövök 9. kör. Lenyomtam Sylvát majd rá egy pwd-t, egyből feladta :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 13:48:42
  • Devv
    Én meg a csicska paptól kapok ki paladin létemre!
  • dave9004
    Harrison
  • Shep
    Az szerintem nem fog megtörténni, egyből megcsappanna az eladott boosterek száma :)
  • Tinman #13664
  • Zickler
    Ha egyszer bevezetek a játékosok közötti kártyacsere lehetőségét, biztos kisorsolom őket itt a fórumon :D
  • Shep
    Egyet adhatnál nekem :)
  • Devv
    Neee, ilyen nincs!
  • Zickler
    Na emberek, itt az újabb Sneed's. Immáron a hatodik :D Mit mondtok, meddig gyűjtsem őket?

• Zozo0122 #13659
    Micsoda, hát nem nyitottál egy arany Voljint? Azzal mi lett? :D Vagy azt áldoztad be valamire?
  • Shep
    Valami csapattagoknak járt. Amaznak pl megvan.
  • TBTPumpa
    Ez valóban szép. BlizzCon-os hátlap?
  • Shep
    Amúgy ez a hátlap tetszik nekem úgy igazán (priesthez illene is) de hát ez nem jár csak a kiválasztottaknak :)

Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 11:40:26
  • TBTPumpa
    Én is!

Nem a hátlap miatt vettem meg, hanem mert nem akarok kirarmolni 3500 Gold-ot. Így is-úgyis ki kell perkálni a pénzt érte, de akkor kapjak már valami kis "ajándékot" is.
  • Shep
    Mindkettő simán fogható ha átlagos keze van, ha viszont megkapja az álom kezdést akkor 5 kör alatt vége, nem tudsz mit kezdeni vele, ez olyan 30%-ban be is jön nekik :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 11:24:21
  • Devv
    Nem mindig, de meg tudom fogni vele a mechmage-et és a huntert is.
  • Shep
    Nem rossz az pedig, Zeta nem véletlenül lett vele legend már megint, igaz most ő is meglepően sokat küszködött.
  • Tinman #13651
    Egyetértek. A jelenlegi meta paladinjaival nehéz priest-el felvenni a versenyt. Ha belemész a control játékba tuti ő bírja tovább, zoo-t is megoldja, aggro-t is. Kemény legények.
  • dave9004
    életképtelen sajnos 2 nap alatt rájön az ember h semelyik fajta nem működik. legalább is r8-10nél biztos.
  • Shep
    De 50% az pont nem jó semmire :) Nekem minden bőven 50% feletti kivéve a rógot 35%, palát 40% és a sámánt 40%. A rekord meg a hunter, 71% -al:)
  • dave9004
    én elveregettem a paladinokat kb 50%-kal.
    csak hát a fránya 50%... a nyomorék hunterek hullanak ellenem mint a legyek legalább
  • Shep
    Addig nincs is gond de folyton jön az utánpótlás, bár szerintem te nem játszottál ellenük túl sokat priesttel :) Nem véletlenül szenved ellenük minden pap pakli.
  • Negritis
    pedig a priest a pyro-pws kombóval elég szépen megoldja a mustárt
  • Shep
    Hát nem igaz, nem bírom a paladinokat elverni. A világ összes leszedője nem elég ellenük.
  • Shep
    13-ig jól működött a gilblines, de most meghalt, váltanom kellett a sok retek paladin miatt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 10:26:15
  • dave9004
    hozzátartozik h az ultimét troll gilblines-dl-es paklit nem tudom összerakni 2 lightbomb nélkül. lehet azzal jobban menne.
    Zetalot félét próbálom voljin nélkül mondjuk
  • dave9004
    már renk 11 :D nem tudom meddig bírom :D
  • Shep
    Mondom ,hogy szívat ez a szar még a küldetésekkel is, ma is elnyomom a 40-es 2 manás minionos küldetést, erre mit ad helyette, 3 győzelem bármivel. Hát rohadjál meg, még a farmolást is nehezíti. Eddig 1 db 60-ast tudtam kinyerni belőlük, pedig már lassan 1 hete csinálom.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.03.22. 10:14:43
  • Shep
    Hol vagy most?