Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na mégsem 1-et már nyertem de mákom is volt, mert majdnem megszívtam az 50% hogy rosszat támad dologgal.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.04. 23:47:25

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem is 😄 valahogy nem állt össze a deck a draft során
modnjuk az uccsó meccset elbasztam mert nyerhetztem volna de bukta lett

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Sima 0-3. Még jó hogy ingyen volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.04. 23:33:33

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ezért nem arénázok. Sámán és se lightning storm se semmi, pár manás lények is csak alig.

Nem, majd csak 9.-e után.

Botond
Új pakli vásárlásokban már lehet kieges kártya?
Constructed nagyon jó lesz ezután 😊 Egyébként olyan lapokat okádtam össze arénára, hogy összességében ez volt a legrosszabb pickelésem az összes közül, de nem érdekelt, ingyen volt 😄 De most akkor megjelenéskor kapunk még egy ingyen arénát és 3 ingyen boostert ugye?
mondták hogy lesz, tekintve hogy beast ergo spinner dobhatja

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Nálam is ez van, brutál combók 😄 Az előbb megidéztem egyszerre 5 wispet, azokra tettem Soul of the forestet, kinyírtam velük egy 5 életes lényt, mindegyikből hátramaradt egy 2/2. Következő körben ezekre tettem Savage roart és well played levittem majdnem max életről nullára 😄 Azért a biztonság kedvéért ezekre is rátettem a 2. soul of the forestet is, szép lett volna, ha még azokra is szükség van 😄 SOKKAL jobb a game az új lapokkal, a mechanical yeti is elég jól működött, Annoy-o-tron is stbstb...azért van sok hulladék is, de viccesek 😄 Az egyik lap egy shaman totemet idézett nekem, hát sokra mentem vele 😄
kabel15
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hoppá mi? 😄 Dudu legend hunternél? 😄

BattleTag: kabel15#2672

Tinman
Nyomtam pár aréna meccset (free runt még nem használtam el) és azt kell mondjam, ezek a mocskosok még jobbá tették a játékot. Olyan kombókat adtam és kaptam, hogy beszarás. K. jó lett a játék!!!!!!! Végre nem egy egysíkú unalmas netről kopizott smicipali, hanem egyediség és ötlet hegyek. Király!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kabel15
Na olyat draftoltam mint még soha <#banplz>

Helyes 😄
Shep
Na 1 free aréna mindenkinek.

Shep
Na elvileg most frissít.

Shep
Mert elvileg még csak NA szervereken.

kabel15
Most néztem végig egy aréna pikkelést és nem volt benne még GvG lap.

dave9004
van párezer magic kártyám, majd lapozom azokat 😄
Jó lenne most kipróbálni, de kemény 85 aranyam van 😄 Az arra nem elég, hogy a fogadós köszönjön mikor megnyitom a játékot. <#vigyor> Most jön majd a dilemma...az ezután megszerzett goldot arénára és ezzel új boosterekre vagy naxx szárnyakra költsem? 1-2 hónappal hamarabb kellett volna elkezdenem ezt a játékot 😄
kabel15
Thanks to a bit of meddlesome tinkering—and perhaps a little goblin-induced sabotage—all Goblins vs Gnomes cards are now available to choose from in the Arena!

Shep
Poénnak jó de másra nem nagyon, ahhoz túl random és túl sokba is van, ráadásul még fel is kell jönnie.

kabel15
Én is így gondolom 😄 1x minden képen meg kell játszani 😄
Csak az a gond hogy 8 mannás kombó ha 8 manát erre költesz az azt jelenti hogy a kövi körben kivégeznek kb.
De az mekkora EPIC lenne ha kihúzod berobban arcba majd ugye húzol még 1 et és az is berobban 😄
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.12.04. 19:40:37

Ez jó 😄 Kell a pakliba 1 Iron Juggernaut, 2 Youthful és 2 Ancient Brewmaster 😄 Poén lenne azt hiszem 😄 1x legalább el lehetne sütni egy meccsen, hogy visszaveszed és kirakod, az már összesen 20 seb, bár késleltetve 😄
Simán legendig viszem <#vigyor>
kabel15
Iron Juggernaut+Youthful Brewmaster
Bár lehet elég nagy hátrányba kerül vele az ember :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Hát vszinű életképes pakli lesz 😄

Így van. Mióta megtudtam, hogy ő rengeteg saját paklit és mindig kitalál valami újat én is neki szurkolok. Nem baj, ha merítünk meg tanulunk a proktól, de azért egy az egyben másolni a paklit hát nemtudom 😞 Én nem tenném, de én amúgy is kísérletezős vagyok. Ki tudja, bekattan a fejem és csinálok egy kalózos priestet <#vigyor> Csak mondtam valamit.
Nem. Félreérted. Nyugodtan használd a jó lapokat, nyilván azt kell, arról beszélek, hogy a játékosok több mint fele egy az egyben átemel teljes paklikat lapra ugyanúgy. Ha jól tudom pl. ezt a miracle roguet Kolento találta ki ugye? Na, tegyük fel játszol ellene egy tornán és ezzel a deckel vered őt meg. Büszke lennél magadra? Nem hinném. A nézőktől is kapnál gondolom. De ha saját ötletektől vezérelt egyéni paklival mész amit senki nem ismer te leszel az új király 😄 Persze onnantól kezdve téged fognak másolni, de az más kérdés <#idiota> Jó dolog nézni mások pakliját és megismerni az ellenfelet azok alapján, eddig oké, de örültök neki amikor mit tudom én rank 10-en egymás után 3 ugyanolyan warlock jön?
"De most tegyük fel valaki összerak mittudomén egy zoo-t és eljut vele legendig. Akkor az nem 100%-ban az ő sikere"
Az 0%ban az ő sikere. Kizárólag arról szól, hogy volt ideje rankedezni. 😄

Amúgy összetett kérdés ez. Valóban igen szűk jelenleg az igazán használható lapok köre, épp ezért fölösleges a netet bújni paklikért. Én raktam össze sámán és priest paklit is, ami aztán tök hasonló volt a "pro-k" deckjéhez. Ismerjük már az archetípusokat, játszunk ellenük nap mint nap. Ettől még be-be lehet szúrni lapokat, meg próbálgatni a dolgokat. Sztem pl én a sámánnal kizárólag azért kezdtem el haladni rankeden(persze nem legendről beszélek vagy ilyesmi, attól messze vagyok), mert guide-ok és előkészített paklik nélkül nézegettem, próbálgattam egyesével a lapokat, és azok kapcsolatát. Utána persze láttam versenyeken meg streameken, mit csinálnak máshogy a többiek, de akkor is úgy érzem sokat kaptam ettől az időszaktól. Ugyan így próbálom a többi classt is megtanulni.

Amúgy versenyen azért elég sok olyan játékos van, aki aktívan részt vett ezeknek az archetípusoknak a létrehozásában, valamint elég egyéni ott minden pakli. Kolentonak pl azért is szurkoltam, mert többségében saját deckekkel tolta, vagy nagyon moddolta az eredeti paklikat. Én pl Zoo/hunternek soha nem szurkoltam semmilyen versenyen.
Shep
Magma Rager tehát alap kell legyen egy olyan pakliba 😄

Tinman
Na én ezért mit kaptam itt... pedig tényleg mocskosul tudom azt a játékost tisztelni, aki nem szórja ki elém koppra ugyan azokat a lapokat, mint előtte a 10 másik idióta. Főleg Warlockok és Hunterek esetében érzem a kreativitás teljes hiányát, szerencsére az utóbbi hetekben kidolgoztam ellenük egy saját olcsó stratégiát, így remekül szórakozom rajta, amikor az 5-6. körben feladják :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zickler
Ahha szóval, ahhoz hogy valamire is tartson a HS közösség, nem elég megnyernem a VB-t, mindezt egy olyan paklival kell csinálni, amelynek lapjait még soha senki se használta. Értem. Köszi.

Battletag: Muhee#2716

Tinman
Az pénzköltésnek számít, hogy 2 db. felesleges bundle maradék játékom árát becseréltem 5 db. netes booster kódra? Mert akkor igen, költöttem :-D

Számomra semmi értelme nem lenne egyébként ebbe bármennyi pénzt beletolni. Minek? Elvesztené a lényegét! Pont az a lényege, hogy x és y kártyára vadászol gyűjtögetsz rá dustot, vagy reménykedsz, hogy a tisztességgel megnyert goldból boostert nyitva jutsz hozzá. Ez így örömteli, kis izgalom és várakozás is van, jó érzés. Ha u.e. pénzért tenném... pfff.

Respect érte egyébként a Blizzardnak, hogy lehetővé tették az ingame goldért történő vásárlást. A Naxx szárnyak is 1 hónap alatt meglettek (igaz, az 1. free volt).
Jó ideje meg szinte minden napra megvan a belépő az arénába, ami ugye a legrosszabb esetben is egy biztos dekket jelent, meg valami kis apróságot, ha meg 3-4 win megvan, királyság vanik. Teljesen korrekt az egész.

Jó, a szánalmas erős szó volt. De tegyük fel, ha pro lennék és mennék versenyre, akkor nem lenne pofám odaállni mások paklijával 😄 Bár aki igazán jó játékos, az előbb utóbb előáll valami egyedi saját ötlettel, de az mindenképp igaz, hogy kevés a lap. Majd a kieg most sok újdonságot meg összeállítást hoz. De most tegyük fel valaki összerak mittudomén egy zoo-t és eljut vele legendig. Akkor az nem 100%-ban az ő sikere, hanem csak 33%-ban. 33% illeti a kitalálót, akit másolt, 33% a randomitást és lapjárást és 33% saját skill 😄 Szerintem, de mivel nincs tétje a rankednak igazán, ezért nem feltétlenül baj ez.
Shep
Ezzel egyet értenék akkor ha nem a HS-ről lenne szó ahol van 5xx lap amiknek egy része teljesen használhatatlan, vagy csak nagyon ritkán ér valamit, másik x lap elmegy, és van a maradék amikből össze lehet állítani az életképes paklikat. HKK, Magic meg egyebek ahol sokszor ennyi lap van ott igen, ott tényleg az a lényeg, hogy te magad pakolgatod, próbálkozol, mert ott kicsit jobban ki vannak egyensúlyozva a lapok.

kabel15
De ez alapján azok akik versenyekre járnak is szánalmasak nem? Mindenkinél ott lapul a Handlock.
Ugyan azt a 3-4 paklit játssza mindenki max annyi hogy 1 falre 2 mark vagy 2mark 1 flare.
Majd most GvG nél fel hígul kicsit a dolog.

Hát ha nem érted miért működik x vagy y pakli x y kártyákkal, akkor sokra nem mész a másolgatással. Mi az, hogy működő meg nem működő pakli?

Magánvélemény, hogy egy gyűjtögetős kártyajáték legszórakoztatóbb eleme lapozgatni a kártyáid között, és decket építgetni. Megértem, ha valakinek a rankeden elért + 3 szint a fontosabb, de sztem sokat veszítenek.
dave9004
ha megvan hozzá a lapom, miért ne játszak működő paklival? majd rakok be fosokat helyettük persze 😄
Hát nem tudom...megértem, hogy miért, de akkor is olyan jó néha egyedi próbálkozásokat látni 😄 Nem pedig egymás után 3x ugyanazt a huntert vagy warlockot 😄
Shep
Mert egy működő paklival akarnak játszani a próbálgatások helyett?

Ez amúgy kicsit szánalmas, hogy emberek tömege másolja a streamerek pakliját...lapról lapra. Semmi kreativitás 😄 Jó, mondjuk nyilván jól működnek a pro paklik.
Shep
Meg most nézem hearthead főoldalon is ott van egyből 2 variáció meg egy harmadik már a gnóomokra.

Shep
Már értem a miracle druidot, Amaz azzal játszik.

Mephike
Hááát erről látod nincs infóm, nekem nem szimpatikus, és nem is próbálkoztam vele. De abban szinte biztos vagyok, hogy szinte mindegyik verető volt. Szóval igen, nem biztos, hogy sokan mentek vele legendig 😊

Shep
Azt én is tudtam ,hogy létező ahogy a priest murloc is de nem hiszem ,hogy sokan vitték vele legendig 😊

Mephike
Létező dolog a miracle druid, én mér találkoztam 2-3 alkalommal velük. Itt is van két hasonló példa:
első
második

Devv
Bocs ezt benéztem, rogue volt, azzal meg ki ne találkozott volna. :S
kabel15
Tegnap szórakoztam kicsit HC küldetésekkel. Ma meg véletlenül azzal mentem be ranked re 😄
Gondolom nézett a gyerek mikor kijátszottam hunterrel a voodoo doctort meg hasonló oda illő lapokat 😄
(Meglepetés erejével sikerült nyernem 😄 )

Devv
Találkoztam már, felhúzta az egész pakliját, de végül én is nyertem. Persze nehéz meccs volt.
Shep
Miracle Druiddal találkoztatok már, vagy legalábbis valami olyasmi akart lenni. Zooval voltam ellene nekem még 21 lap neki már csak 11, igaz végül simán nyertem.