Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valószínűleg a hiba a mi készülékünkben van, nálam az a megoldás, hogy sg fül bezár, újra megnyit és akkor megy a görgetés

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
@Renegade: nálam sem jó a görgetés itt a fórumon. 😞
Mindig a legújabbat. Kivéve ha semmiből sincs semmid. Mert akkor mindet.
jan5650
Na én pont ezért kezdem nagyon megutálni a játékot. Tudás < RNG
Nyilván ezt most ne vedd magadra! Egyszerűen arról van szó, hogy ha az ellenfél bemakkolja, és imba keze van, akkor gyakorlatilag GG már 2-3 kör alatt, ha belegebedsz sem tudod megfordítani.

Erről eszembe jut a Belga dala
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.04.28. 07:41:31
Mephike
Kibler is használja a control papjában, és a Reno pap is használja. Szóval ha ez a fajta pap nem tetszik, akkor majd másikban használod. Biztos vagyok benne, hogy a köv kiegek után sem fog kikerülni ez a lap a pap deckekből.

Most pl a telibevert Lyra bebújt az utolsó 2 lap közé...ilyenkor szívás van 😄
Szerintem elég jó, van benne erő 😄 De nehéz játszani. Sokszor az van, hogy csak úgy találsz lethalt, ha körökre előre kigondolod, hogy mit kéne, vagy a Lyra random nagyon megsegít.
oneal1
noob kérdés következik

Elemental deck-hez gyűjtögetek kártyákat, melyik káryta pack-ot érdemes venni?

!Forza Ferrari!

JethroHUN
Tényleg jó ez a deck vagy csak fun? Elég olcsó. Azt hiszem nekem csak Lyra és 1 shadow vision kellene.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Na, lecraftoltam Lyrát. Marha jó 😄 Ezt a meccset nézzétek, 4. körben kinyomtam az ellenfél priestet 😄

replay
Imádom én is a miracle priestet. 😊 Nem az a Yogg-féle RNG-őrület, lehet vele bukni, de sosem szabad feladni, mert Lyra és a két elementál együttesen a sírból vissza tudják hozni a meccset. Quest rugókat is könnyen meg lehet csapni vele.

morcosqtya
Lyra miracle priesttel játszom én is. Legjobb mage ellen az arány. Viszont ami általában megszivat: questes rogue (Crystal Core) az 5/5-ös köcsög lényeivel meg a harcos amikor kirakja a sulfuras-t.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
A tavern brawl nagyon mókás lett most. Tiszta Káosz szava.... 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lool, azt hittem craftolnom kell 2 shadow visionst, erre van belőle 3 😄 Akkor csak egy Lyra kell, meg egy próza. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen, ez top5 legszarabb poén egyike ebben a fórumban valaha 😄
megjöttek a statok:

Győzelmi arány

Fire Plume's Heart - 54% (Legend rankon: 51%)
The Caverns Below - 50% (51%)
Unite the Murlocs - 49% (40%)
Awaken the Makers - 44% (40%)
Open the Waygate - 40% (39%)
Jungle Giants - 40% (31%)
The Marsh Queen - 39% (26%)
Lakkari Sacrifice - 37% (30%)
The Last Kaleidosaur - 35% (27%)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Tényleg? pfff, bocsesz....

Shep
Az amúgy jó most, sok a kis szar lény.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akár 😄 Én priestbe most a horrort tesztelem.
Shep
Nekem van helyette massdispel 😊 Bár már semmi kedvem játszani, kb. 2 hétig tartott a csoda, majd a köv kiegig szépen összegyűjtök a jelenlegi 2300 mellé még kb ugyanennyit, vagy kicsit többet és ha kijön újra játszom hetet, addig csak heti 1-1,5 óra kvesztelgetés kocsma napokon.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.27. 12:05:20

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Spöllbréker. Én már aktívan játszom paladinban.
Shep
Hogy én hogy utálom az összes divine spirites decket, talán még az aggrotól is jobban, játszani is szar vele, ellene meg még inkább.

Shep
Legjobb, pláne mikor teleszarja a kezedet hulladék lapokkal és még túl is húzat .DDD

Én is rávettem magam és legyártottam. Aztán bele is csűrtem a kazakus pristembe. 😄
Most errw megyek rá. Csináltam 3 fajta ilyen decket. Ebből 2 questes annyi különbséggel, hogy az egyik jobban deathrattle orientáltabb. Majd még összedobok ilyesmiket aztán elmesélem melyik müködőképes.
Még kettő kazakus verzió van bennem. Egyik elementalos másik meg dragun. 😄
Mephike
Lyra számomra az eddigi legjobb priest legend. Nekem nagyon bejött ebben a deckben.

Nagyon bejön ez a deck. Lehet rászánok 2400 dustot és alkotok vmi hasonlót, Lyra nagyon király 😄
Darthmushroom

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

van amikor a profik is zsinórban hibáznak, de aztán megmenti a seggüket a kevésbé profik bénázása 😊

szerintem a gamer kultúra még annyira ovi, hogy lesz witch hunt.
A sportnak évszázados hagyománya van, aztán lám, Armstrongot azok is meghurcolták akik szintén doppingolnak, ami valahol szürreálisan vicces.

szerintem amire lehet számítani:

szőrösbozsóról 100% bizonyossággal kiderül, hogy csal: egységsugarú EQ light gamer: tudtam, tudtam, buzi fanboyok sírjatok.
szőrösbozsóról 100% bizonyossággal kiderül, hogy tiszta: csalás, bunda, ez nem így van, mert én érzem az erőt/fényt/biteket/Ben Brodeot.

Lehet én vagyok nagyon naiv/cinikus, de egyelőre úgy látom, hogy az ilyen emberek aránya magasabb a gamerek között, mint mondjuk a társadalomban a menthetetlen konteó hívők aránya.

DE: ne legyen igazam.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.26. 18:33:14

Én még mindig nem értem mi ez a nagy cirkusz ekörül. Aki tisztességtelen volt, az kapja meg a büntijét (bár magyarként ilyesmit mondani eleve kicsit visszás). De ettől senki nem lesz se jobb, se rosszabb streamer, ugyanannyira marad szórakoztató.

Shep
NA hát kíváncsi leszek kik vannak a listában, biztos lesz meglepetézés is.

ugye ez csak 1 bot oldal
de igen, én is örülök neki még ha tuti h lesz olyan aki megérzi a hiányát mégis jobb tisztességet képet látni

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

remélem azért lesz valami hozadéka, ez így laikusként tisztességtelen versenyelőny, persze lehet csak arról szólt, hogy jelezzék a VBot cégnek, meg a csalóknak, hogy akkor véget ért egy korszak, meglátjuk, én azért örülnék neki, hogy ha kiderülne pár turpisság.

nyilván sajnálnám, ha lenne olyan általam kedvelt streamer aki érintett a témában, de jobb tudni, mint nem tudni, egy spekulációval/rosszindulatú hisztivel kevesebb lenne.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.25. 17:16:52

nope, szinte biztos h nem fog kiderülni
ha 2nél több IQ-ja van akkor nem a saját emailjét használta

ebben az esetben pedig nem könnyű rábizonyítani hogy tényleg Ő rendelte meg

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

naaaa, ez jó hír, legalább kiderül, hogy az idealistáknak volt igazuk, vagy azoknak akik semmi sem lehet jó.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.25. 16:24:27

twitch vs viewbot
nah ezután majd lehet h póni nem jön többet 😄

összehánytam egy ilyen paklit, kb 2 óra alatt felmentem r14-ről 10-re, 4 lossal. Igazándiból eddig azt mondom, hogy azért jó, mert nemigazán van olyan pakli, ami ellen esélytelen (crytalrogue, midhunter, tauntwari kimondottan jó matchup)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Zsír, remélem hamar megjön.
Igen, elvileg ez 3 pack.
Ez a szavazás, ahol paklit kapsz, ha szavasztál? A Collegiate National Championship? Mert ott én is Kanadára szavaztam 😄
Juhú, a kanadaiakra szavaztam 😄
Szerintem is kicsit túl van hype-olva a QR pakli ereje, eddig 62 %-ban nyerő vagyok ellene (igaz, csak 13 eset és csak R14 környékén, de akkor is). Az viszont tény, hogy a legédesebb győzelmi érzést nyújtja, mert szerintem is undorító egy deck.
na, végül is a hunter quest is csak jojózik R8-9en. Érthető, miért nem játszanak vele, ilyesmi lehet a discolock is, az első kőr kihagyása nem kedvez az ilyen deckeknek (sámán, hunter, warlock).

wow, azt hiszem, megtaláltam a legrosszabb questet a játékban, a hunteré, bontottam arénából, eddig 0% az arányom vele, R8-on, kíváncsi vagyok, hogy csont nélkül felmegy-e R10-re

ha valaki le akarja craftolni a murloc questet, ne tegye, kb mint a rugó quest: minden gyors decktől kikap + murloc paladintól is, a kontroll deckeket meg veri

sadface

I decide when I'm done.

többször, mint Elise-sel 😄 😄 😄

kb kétszer amúgy, meg én nyomtam párszor, de nem túl életképes (funolni jó)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

wow, 04:22, az első retardált mr thank you qrugó, háááát, lenne mit tanulniuk a kontroll játékosoknak, a tempo játékosoktól.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.22. 16:05:17

van baj 😊

Ezzel egyetértek. Még 3-4 WoW kieg biztos lesz.
Addig meg a HS-be is megy a cucc.
Jó lenne, csak sajnos itt már azért a mocskos üzleti érdekek diktálnak: amíg a wow nyomtatja a pénzt addig nem fogják abbahagyni és amíg az RTS piac lényegileg halott addig nem fognak új RTS-t csinálni. Najó, az utóbbira még van egy minimális esély, hogy presztízsből nem hagyják kihalni a műfajt, de hogy a wow egy ideig még nem fog megszűnni az tuti.