40521
  • TBTPumpa
    Júliusi hátlap:
  • Renegade
    mi ezzel a baj?

valaki szeret Wildban játszani, mitagadás a pala küldiket én is ott csinálom meg, mert sajnos nincsen jó deckem standardra.
    Szerintem tök jó, hogy azok akik nem tudták megvenni az Adventure-öket, azok most megtehetik, ha akarják.
  • sadface #38549
    Bli$$azrd újra nyakon szarja magát.:D
  • Wootan
    Nekem is van 80 goldos, ha esetleg érdekel a trade, írj pm-et.
  • Pio
    Szintén továbbra is minden dailyt megcsinálok, ahogy már nagyon régóta teszem.

Nincsen semmi extra amúgy ebben az egész jelenségben, pont ez ment minden évben 2× a WoW esetében is, jött valami WoW-verő MMO, amibe mindenki átvándorolt és az összes wowos fórumot ellepték az önjelölt marketingesek, akik elmondták, hogy az az új játék mindenben ezerszer jobb, mint a wow, de azért végül mégis mindig a WoW maradt a műfaj királya.

Engem egyébként totálisan nem érdekel, hogy melyik játékkal mikor épp hányan játszanak. Amíg nekem talál ellenfeleket, addig nincs gond, Nektek pedig jó játékot a többi kártyával, remélem, hogy tartós lesz a szerelem. :)
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.06.30. 18:11:33
  • Devv
    Én is naponta nyomom. A küldit akkor elteszem holnapra. :)
  • morcosqtya
    :(((
    Ha esetleg valakit érdekel még itt a Hearthstone nevű kártyajáték, azoknak ideteszem:
    Ismét lehet szavazni packért:
    http://www.esport1.hu/news/2017/06/29/esport-dreeg-hs-hearthstone-choose-your-champion-spring-championship?utm_source=HS_2&utm_medium=Dreeg&utm_campaign=FB_Csoport

Bocs az OFF-ért...
  • TBTPumpa
    Majd kiszeret belőle ő is és játszik valami értelmesebbel. :)
  • qetuol
    nem vagy egyedül.. blizzard legutóbbi lépéseiből ítélve kétségbeesetten próbálják a játékosokat megtartani. sejthető, hogy gwent open bétába lépése és a Legends update óta a játékosok egyre jobban hanyagolják a HS-t.
  • Shep
    Akkor holnap :)
  • Shep
    Úgy tűnik akkor már csak Tinman nyomja napi szinten. Pedig azt beszélik, most van a legjobb meta :DDD
  • Madi92
    Ebben a hónapban tán ha kétszer beléptem. :D
    Igaza volt Shepnek. Kijátszottam a játékot...
  • Devv
    Délután melóba vagyok.
  • Shep
    Majd délután megcsinálom veled ha még addig meglesz.
  • Devv
    Hova jutok, itt kell embert keresnem a 80g-s barátos küldire, mert mindenki lelépett. :D
  • TBTPumpa
    Expansion Announcement Thursday July 6th at 7pm PDT
  • chopin42
    Érdekes, én a quest rugót elég hatékonyan tudtam semlegesíteni. Mondjuk mage-el játszottam :D. Sebaj, legalább hátha előtérbe kerül egy control rugó
  • cesar22
    nem hinném hogy rip, egy körrel később húzza ki, nyugodtan lehetett volna 6-7 is, az összes többi quest late game orientált paklit követel, ez az egyetlen amelyiknél már a dragonfire-t sem tudod kijátszani mert addigra halott vagy
  • Renegade
    RIP Quest rugó

4 helyett 5 ugyanolyan lényt kell kijátszani ahhoz, hogy megkapjuk a Crystal Core-t.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.29. 10:32:28
  • sadface #38532
    Szétadom, paarthurnax deckjét kaptam. :)
  • chopin42
    Nem másolatként akartam hivatkozni, ha ez jött le, bénán fogalmaztam. Lényeg: a mostani kártyásoknak könnyebb, ha figyelik a hs visszajelzéseit, és hallgatnak az igényekre. A hasonlítás pedig egyértelmű (hs topik :D )
  • Devv
    Ja de, 13 új lapom volt, meg ugye régiek is vannak ezekbe a paklikba, Bocs, már fáradt vagyok...
  • Devv
    Én nem kaptam ingyen 500 goldos paklit.
  • Zozo0122 #38528
    Aligha. Annyi mindenben újak, hogy nem nevezném "másolásnak" a dolgot. Több dolog jön a Magicből egyébként, ha ilyen szempontból nézem, de nem ezért hasonlítottam ehhez. A HS topicban ugye, logikusan - a HS-hez illik hasonlítani :)
  • chopin42
    Ezek tök jó dolgok, de kb amiket leírtál azok ilyesmik:
    -több lap/pack, mint a hs-ben
    -több értékes lap/pack, mint a hs-ben
    -könnyebb a kezdőknek (még), mint a hs-ben
    -gyorsabb balance/visszajelzés/patch, mint a hs-ben
    -hivatalos(abb) lore, mint a hs ben(ami ugye a Wow elsőszámú hivatalos történetforrása...vagy mi. Na persze)
    -kevesebb rng, mint a hs-ben
    -achievment/leveling van, illetve jobb, nem úgy, mint a hs-ben
    -twich támogatása, nem úgy, mint a hs-ben (még?)
    -gyengébb marketing, mint a hs-ben.
    Összefoglalva kb így néz ki. Félreértés ne essék, nem foglaltam állást, de könnyű úgy jobbnak/másnak lenni, ha van egy iránymutató. A hs ráadásul régóta a piacon van, kitaposta az utat, amivel a játékosok nincsenek megelégedve, azt más tgc megcsinálja, és "lophat" játékosokat. Amint bármelyik átveszi a vezetést, a fent sorolt dolgok megfordulnak/más szereplők lesznek, de a recept marad ugyan ez.
  • Matte
    Gwent ugyanez :D

Rájuk írtam Facebookon (chat), és 2 óra múlva válaszoltak. Ha érted mire értem. Sok sikert a Blizznél ehhez. Kb 1 hete játszom, talán 10 napja, de már összeszedtem egy ütőképes paklit (free),ladderen felmentem 8 szintet, járt érte összesen 7 ingyen pakli. Szezon végén ha ezen a szinten maradok még 7 pakli, plusz por (3 rare értékben). Minden tizedik pakkban legendás lapocska vár, ez, ha nagyon belemerülök, akkor azt jelenti, hogy két (max 3) naponta egy. Free módban, mondom még egyszer. Random minimális, gondolkodni kell, mit mi után, miért, mikor passzolj, mi van neki kézben, milyen taktika kell ellene.

Ma amúgy éles elhatározást hoztam, eladtam a HS accom. Nem bánom.
    Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.06.28. 23:01:02
  • Zozo0122 #38525
    Offolok megint, de 3 dolog még a Bethesdáról és a Direwolfról:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    1. A beígért holnap nap helyett már ma megkaptuk a kieget, már toljuk. Szóval nem hogy késtek, előbb élesítették.
    2. Nem szóltak előre, de belépésnél az várt, hogy az egyik 500 goldos új premade paklit ingyen megkapjuk. Benne új legendaryval, stb. Aki ki akarja próbálni, az most tegye, mert kapásból tök jó kártyákat kap ajándékba.
    3. Van egy új lap, az Echo of Akatosh, amit sokan már most OP-nak mondanak, pedig még nincs is meta meg semmi. A lapon kivételesen erős random hatás van, és ez azért nem megszokott a Legendsben, félnek a playerek, hogy felkavarja a dolgokat. Tegnap kezdődött a sírás, amikor megmutatták. A Bethesda most írta redditre, hogy bár ők erősen skillteszter lapnak tartják az előzetes tesztek alapján, ha túl erősnek bizonyul, természetesen változtatnak. "Based on our testing, we think we hit that mark, but will keep an eye on it and take action if it proves too prolific or powerful." Tök jó arcok. Van kommunikáció, reakció és odafigyelés, illetve ajándék lapok. Ha a Blizzard lett volna végig ilyen,
    tökre szeretnénk őket még mindig. Régen - állítólag - ilyenek is voltak. Nem tudom, én sosem voltam Blizz fan.
  • Mephike
    Nem nyomoztam, nem néztem utána semmiféle statisztikának, csak belinkeltem egy cikket, amit olvastam a neten.
    Kívánom, hogy a HS továbbra is piacvezető maradjon, és a köv kieg olyan jól sikerüljön, hogy sok embert visszacsaljon. Talán engem is sikerül majd, bár már nincs a játék egyetlen gépemen se.
  • Pio
    Az ugye megvan, hogy ez a tendencia generic a játék megjelenése óta?

Kiblerék csináltak egy visszamenőleges teljes twitch statisztikát:

• Zozo0122 #38522
    Igen, de ez a megoldás nem official, ha érted :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.28. 19:25:59
  • anadrex
    Leszedtél gépre egy iphone emulátort felraktad a hs-t és meg tudtad venni.

Idenézzetek mit szóltok hozzá quest rugó nerf: https://eu.battle.net/forums/en/hearthstone/topic/17615982516
    Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.06.28. 19:10:10
  • Devv
    Legendseztem ma én is kemény 25-ös winrate-el.
  • sadface #38519
  • Zozo0122 #38518
    Tessék, most olvasom, hogy Khadgar visszatér promóciós rewardként HotS-ban...Kínában. Ennyit a Blizzardról. Kösz, hogy másodjára sincs esély megszerezni. :D
  • Zozo0122 #38517
    Legendsben szereztem egy hét alatt vagy 5-öt :D Nyugi Bennieboy :D

Amúgy fogok én még HS-ezni, telón.
  • TBTPumpa
    Dehát most 10 boosterenként kapsz egy legendásat. Gyere má' vissza he' !
  • sadface #38515
    Na de tegnap játszottunk! Mondjuk csoda, hogy 1 hónap off után rá tudtál venni erre a szarra...
  • Zozo0122 #38514
    Teljesen érthető, meg is érdemlik. Szarnak a játékosokra. Nem úgy a Legendsben. Elmondom, hogy az miért jobb. (Illetve hosszú távon a Gwent is sokkal jobbnak tűnik.)

Legends:

- Sokkal könnyebb a kezdőknek. Egyrészt még csak 2 kieg van, másrészt több a jutalom és egy packban 100 aranyért 6 lap van, nem 5. A kiegek közül az első adventure, 50 új lappal asszem, sokkal jobb áron, mint a HS-ben. A másik kieg most érkezik, holnap, DE eleve meg lehet venni premade packokat 500 goldért (5db-ot), amikben eleve van új legendary, meg egy csomó új epic, rare, common, összesen 50 lap. Rohadtul meg fogja érni. ( 50/6=8.33, azaz 8 packnyi érték, ami 800 lenne és helló, fix legendaryt kapsz, Ancano pl. intelligence ágon rohadt jó.)

- Nagyon tisztelik a loret és figyelnek a visszajelzésekre. Ahogy szivárogtak a lapok, nem egynek előre kitaláltam az effektjét és a classát. És eszméletlen kreatívak. Van most egy apró gikszer - a rajongók szóltak twitteren meg redditen, hogy néhány (2-3) arton a sárkányoknak 4 lába van, pedig a TES-ben csak kettő szokott lenni. Válasz a teamtől 1 napon belül - JAVÍTJUK!

- Szinte havi balance patchek, ami megjegyzem - létezik! Nincs nagyon erősen kilógó class, és töménytelen mennyiségű tech-lap van. A deckbuilding 50 lapból áll, a lehetőségek végtelenek, dual class lapokkal és stb. 16 class van a játékban. 5 szín magában, ezek kettes kombinációi, és a full neutral.

- Játékmódok. Solo arena, versus arena, chaos arena eventek havonta (mindezek jutalmai sokkal jobbak mint HS-ben), Néhányhetente új Rumble játékmód (kb. gauntlet, 9 winig megy saját deckkel), practice, casual, ranked. A ranked minden 3. győzelemnél kártyával és golddal jutalmaz! Minden harmadiknál.

- Achievementek és level rendszer. Rohadt jók az acsik, van néhány igen nehéz is. (Pl. érj el 100 életet egy meccsen) A szintrendszer - 50-ig megy, és minden szintlépésnél kapsz aranyat, új lapot/upgradel meglévő lapot, minden 10.-nél legendaryt, a többi nagyrészt epic és rare. 16. és 32. szintnél random legendary, de befolyásolhatod, mert az épp használd fajodhoz adja.

- Játékmenet: 2 lanes játékmenet, sokkal több skill és stratégiai érzék kell. Több mechanika, sokkal kevesebb random!

- Twitch dropok: minden nap adnak 600 aranyat/1500 dustot/random legendaryt. Megjegyzem egy legendary craftköltsége 1200. Hamarosan a HS is bekapcsolódik ebbe, nagyon kíváncsi vagyok ők mit fognak adni. Tippre egy packot.

- Sokkal nagyobb legendary és premium animált lap droprate. De kaptam én tegnap vagy tegnapelőtt 5-6 wines gyenge solo arénáért is pluszban dual-class unique (egy pakliban egy lehet) legendaryt.

Amiben gyengék a marketing és a hype. De fejlődnek szépen, tegnap pl az ő teszt szervereiket játszott néhány streamer és új packokat bontogattak.

Egyébként néhány napja van nagyon jól működő tracker is pc-re.

Aki előjegyez mobilos próbára random ajándék legendaryt kap.

Ennyit erről. Megérdemli a Direwolf, hogy reklámozzam őket, mert rohadtul elégedett vagyok velük :) Bocsi az offért, gyertek játszani azzal (is). Amúgy mellékesen, azt tartom, hogy az Un'Goro a LoE óta a legjobb kieg. Jó lett.
  • Shep
    Mondjuk a HS arra jó volt, hogy újabb kártyás játékba már tuti ne kezdjek bele, pláne nem a Gwentbe, meg ilyen Legendsbe :) Talán csak az új Magic ami ki tudja még mikor jön, az ami szóba jöhet. HS már csak brawl, meg 1-2 küldetés hetente, aztán majd megnézem az új kieget.
  • Shep
    Szerintem ez egy természetes folyamat, nem csak és kizárólag a játék hibája. Előbb utóbb mindent megun az ember, egy ilyen játéknál meg ez hatványozottan is igaz. Eleve ritkán jönnek a kiegek vagy bármilyen változtatás amik érdekesebbé, színesebbé tehetnék a játékot így. Mióta kint van a játék lényegében semmilyen komoly változtatás nem történt, (ja, de már nem csak 9 deckslot van, erre is 2 évet kellett várni :)) most, hogy van wild, meg standard az nem nagy kaland, a játék ugyanaz, rng feszivál, meg pár új lap. Igazán új mechanika ami tényleg hosszú időre le tudná kötni a játékosokat nem igazán volt. Úgyhogy egész egyszerűen az emberek ráuntak, keresnek valami mást. A BBB még mindig nem vette észre, hogy ez egy online játék, nem kell mindennel hónapokat várni. Egész egyszerűen azt kellene csinálniuk ,hogy minden hónapban nyomni valami új tartalmat, akár csak 1-2 lapot, vagy ha lapot nem akkor az adott hónapra új szabályokat hozni, adott lapot csak arra a hónapra módosítani, akár lehetne rng mentes hónap, vagy akár csak napok, vagy tudom is én, de ez így jelenlegi formájában nem fog sokáig élni, komoly változásokra van szükség, és ezen a majd az első 10 boosterből lesz egy legendásod, meg nem lesz duplázás dolog nem segít.