40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#38511 Ez szomorú, de igaz. Már Kiritokun (sadface) sem akar játszani ezzel, pedig aztán ő vevő mindenre. :(
A házigazda is már bő 1 éve AFK, szóval rip HS.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.28. 13:58:42 -
#38510 Hátha valaki még nem olvasta. -
#38509 Egy kis ésszel meg egy vödör mézzel bárki beismeri, hogy a hs egy kupac kutyakaki aki nem recskázik az rng momentsre jútyúkon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a hozzászólás nyomokban poénokat tartalmazott, mielőtt valaki nekem esne ...
-
Matte #38508 lehet, hogy azt kellett volna választanom, de most már mindegy (bár f2p játszom egyelőre, addig biztos, amíg még béta, mert ha törölnek mégiscsak, akkor réva fakadok).
Amúgy itt is érződik, hogy mennyire ég és föld a különbség: napi kb másfél óra játékkal jön 3 pakli + 1-2 rare kártyát le is tudsz craftolni, annyi scraps összegyűlik. Plusz ez a meteorit powderes cucc is fasza. Arról nem is beszélve, hogy a randomnak kb minimális a szerepe. Na mindegy, nem reklámozom gwentet, de elég király. :D -
#38507 Blizzard ide már nem fog eljutni. Mike bácsinak nem lenne így nyugdíja, látod a Destiny 2 menedzselését is bevállalták. -
Zozo0122 #38506 Én se léptem be, mióta újra megjött a kedvem a Legendshez. Csak szólok, hogy most nagyon kezdőbarát a game, már most lenyomja ebben (is) a HS-t. Most jön 154 lapos kieg, de meg lehet venni olyan 500 goldos full 50 lapos paklikat, amikben fixen van egy újfajta legendary. És még csak nem is random, hanem adott pakliba illő. Alap és új lapok keveréke mind az 5 pakli, de nagyon jól el van eresztve epic lapokkal is, nagyon megéri. A HS meg egyre kevésbé érdekel, megint. Ezenkívül twitch promócióban minden nap jön 600 gold/1500 dust/ random legendary, csak annyit kell tenni, hogy nézel egy streamert, akár a háttérben lenémítva. -
#38505 Kivéve, ha megraktad Andorrát, akkor királyság. :D -
Daermon #38504 Ez nem szomorú :D Az Andora - Magyaro. 1-0, az a szomorú :D -
Matte #38503 baszki, ma tudatosult bennem, hogy mióta Gwentezek, be se léptem HS-ba :( A legszomorúbb, hogy nem is hiányzik :( -
Zozo0122 #38502 Még nem regisztráltam újra, de tudtommal már nem elérhető Tyrande :( -
#38501 Nem akarod nekem adni akkor azt a kódot, hamár neked úgyis meg van? :D -
#38500 Szia.
Nem, új kódot ad. -
Zozo0122 #38499 Van itt olyan, aki korábban regisztrált Tyrande miatt "okosban" twitch primera, és most, hogy itthon is elérhető újra beregelt a free hónapra? Van bármi fennakadás/szerintetek lehet belőle? -
1Darton1 #38498 Az értelmetlen konteókra gondolsz. Ahhoz még mindig tartom magam.
De hogy a pakknyitás sosem volt teljesen random, az messze nem újdonság. -
Renegade #38497 aki pl okosabb mint egy pitypang. -
#38496 Ehhez képest neked volt a kedvenc szórakozásod, hogy ha valaki ezt megemlítette akkor jól lehülyézted :DDD -
1Darton1 #38495 Már teljesült is. -
dregnarr1 #38494 Ezek is benne lesznek, azt írja a szöveges bejelentés. -
#38493 Jólvan, te meg ne köss bele mindenkibe. -
1Darton1 #38492 Haha, pont ez a lényeg, hogy minek mondogatni, amikor teljesen nyilvános információ a játék eleje óta. -
#38491 Évek óta mondom ,hogy irányítva van ,de ha te mondod akkor rácsodálkoztam. -
1Darton1 #38490 Rácsodálkoztál az irányított randomra, mintha eddig nem így lett volna. -
#38489 Nem tudom, mert szerintem senki nem lepődött meg semmin. -
Renegade #38488 na meg az első 10-ben garantáltan lesz egy, ezek klassz dolgok szerintem. -
1Darton1 #38487 Eddig is irányított random volt. Vagy most mi a nagy meglepődés oka? -
#38486 Ja, ezek után kinek vannak még kétségei afelől, hogy a pénzeseknél jobb a droprate? Lényegében azt csinálnak amit akarnak, első 10 boosterben fixen egy legendás, ami már megvan olyat nem nyithatsz. Irányított random. -
#38485 Inkább azt csinálnák meg, hogy ne legyen már 2-3 ugyanolyan common egy boosterben, meg ha már kinyitottál 10 leprás gnómot ne tudjál már többet nyitni belőle. Szerintem az ugyanazt a legendást nyitottam probléma kevesebb embert érint, bár kétségtelen ,hogy marha idegesítő. -
cesar22 #38484 a droprate-et is feljebb csavarhatnák, így hogy egyre gyérebb a felhozatal -
Zozo0122 #38483 Na mi van nem lehet belenyúlni a packokba? :D Háromra mindenki shamconcede! Yeeaaaaah :DDDD (Trollkodok :D Jó kis változtatás ez. Ki is nyitott 4 Hemetet? :D) -
#38482 Mindenki kedvence visszatért:
A következő kiegészítőtől kezdve egy legendary csak egyszer lesz kinyitható.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.22. 19:51:59 -
Daermon #38481 Megérdemelte :D -
Renegade #38480 érdekes
-
Renegade #38479 csak pár nap, de akkor is meglepő döntés -
#38478 Végleg? -
Renegade #38477 olvastátok már, hogy bannolták egy kicsit Toastot?
klikk
hát ezt nem kezelte valami jól a Blizzard.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.20. 18:06:16 -
Zozo0122 #38476 Igazad van :D De tudom fokozni, mert most olyan dolog van, hogy ha összekötöd a Bethesda és a Twitch accountodat és nézel TESL streamereket. akkor random eséllyel kaphatsz lootot a játékban. Ez asszem 600 arany, párszáz dust (soulgem) és legendary kártya lehet :D Próbálkoznak na. Nekem most is megy a háttérben stream, halkítva.
On: jöhetne már némi szivárgás a HS kiegből is :D -
Renegade #38475 minek fájdítod azok szívét, akiknek csak egy mesekártyára van idejük :) -
#38474 Na ja, fel is dobtam a kicsikét. -
Zozo0122 #38473 Off:
Amikor a Legends-ben a káosz arénából 5 winre jön jutalomként 75 gold, 2 epic kártya, 2 pack (darabjában 6 lap van) és még a packokból bontasz egy epicet, 2 raret és 2 animált golden commont, akkor elgondolkozol, hogy a Blizzard mi a francért ennyire sóher. Ráaádásul itt az aréna is fényévekkel jobb :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Joggal mondják, hogy a HS a Legends/Gwent tutorialja. És mindkettőben érettebb is a közösség, és az aggro is hatékony módszerrel van visszafogva. Szerencsére kezdi összekapni magát a Legends, már fenn van steamen, van tabletekre, szerződött a twitch-el, jön a 150 lapos Skyrimes kieg, kivitték az E3-ra, stb. A játékosszám is szépen nő, aktívan kb. 5000-7000 ember szokott fennlenni steamen, de sokan a régiek közül még nem mentek át bethesda.netről. Ha alapul vesszük, hogy kb. 4000-5000 legend szokott lenni havonta, és ezt nyilván töredék éri el, akkor egész szépen nő a játékosbázis.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.18. 17:50:35 -
Pio #38472 gyertek szurkolni, most dől el biztosra, hogy továbbjutunk-e a csoportból :)