Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

de közben kiderült, hogy nem is pio, hanem prio, szóval nem is tudtam jól 😊 (amúgy amikor a rendőr elkéri a személyidet és tetrán beszól, hegy nem vagy kőrözve, vagy valami)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megoldás lenne:
Kövi kiegben WoW lezárás (ideje lenne nagyon, pedig 2005 óta játszom).
2022-ben Warcraft 4 RTS + 2 kieg (meglévő mellék, új hősök behozatala, új sztori szálak, herokat használó multival)
Utána pedig 2026-ban pedig esetleg egy World of Warcraft 2
😊
OFF
Rágúgliztam, hogy mégis mire gondolsz. 😄
Amúgy annyi, hogy amikor DOS-on programozgattam és írtam egy saját egyszerű tömörítő/fájldaraboló progit, akkor a kiterjesztés kitalálásába nem fektettem túl sok energiát, az épp az ujjam alatt levő 3 betűt nyomtam le, de azért variált sorrendben és így lett a tömörítőprogramom által használt kiterjesztés: PIO, ezt a progit pedig használgattuk az osztálytársaimmal, aztán valaki kitalálta, hogy mekkora egy egoista p*cs vagyok, mert a monogramom PI és az O tuti azt jelenti, hogy Okos vagy valami ilyesmi. Aztán persze egyből váltottak arra, hogy Ostoba, így nevezgettek is egy ideig, aztán sikerült mentenem a helyzetet azzal, hogy az Ostoba helyett inkább maga a PIO ragadjon rám. 😊
Nem érzem annak. Tény, hogy elég sokat csűrik-csavarják a karakterek sorsát, de ez egyenesen következik abból, hogy 20 éve ugyan azon birodalmak körül forog a történet és amikor megpróbáltak váltani (Mists of Pandaria) a játék közönségének egy jelentős része hátat fordított. Szóval nem igazán van más opciójuk, mint pörgetni a 10+ éve megalapozott toposzokat/karaktereket.
az a baj hogy a reward az late game-ben lenne hasznos, de maga ez a discardolás meg az aggrora van felépítve
Jaja, azt én is csúnyán benéztem 😄 De még jó lesz az, csak megfelelő deck kell rá.
1-2már jött szembe, de nem játszák,mert lassú. Nem engedhetik meg maguknak, hogy az első körben ne csináljanak semmit.
valaki találkozott már a warlock questel? fura én azt tippeltem hogy az egyik legerősebb deck lesz, errefel még egyszer találkoztam vele, sőt warlockkal se nagyon
sadface

I decide when I'm done.

Shep
Szerintem aki priesttel nyomja annak ez alap kellett, hogy legyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

aki lemaradt volna róla és nincsen kedve twitchen keresgélnie:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Tiszta Barátokközt lesz mán ez is.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

off: amúgy honnan jött a becenév, sokat igazoltattak ifjú bohóként, vagy rendőr vagy?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.04.20. 17:41:40

mert R20, két éve is ott farmolták a kezdőket a pedomacik.

JethroHUN
Na ebben a szezonba se jutok följebb R20-nál szerintem... Hagyom is. Mindenütt csak a fullos deckek. Reménykedtem, hogy UnGoro-val már nem lesz létszükség Karazhan, de minden deckben benne van legalább 2 lap onnan amiket semmivel nem lehet helyettesíteni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyilván én sem vettem volna észre ha csak normálban csinálom a questeket, valami film mellett, de így hogy ki van hegyezve a videó hogy keresd a lethalt, még meg is van állítva hogy can you spot it, így azért nem volt akkora rocket science puzzle, na meg ez a gyerek szerény 8 órával játszik többet naponta mint én
dave9004
csak a núbok nem látták 😉
Na ezért ők a profik (és most jöhetnek az ilyenkor menetrendszerű "ez nem is olyan nagy dolog" és "ezt csak a núbok nem látták" kommentek 😊 ):

hát akkor asszem elkezdem a gyűjtést

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

augusztus tippre

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

úgy kb mikorra várható a következő kieg?

(csak azért kérdezem, hogy már kezdjem-e félretenni a goldot)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Shep
Haha, meglepően jól működik a priest troll deckem. Már egy taunt warrior is feladta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom deckel játszhattok, hogy ennyire megy a rinya, a kalóz warri sokkal moslékabb még mindig.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Mozzanat
Blizzard b+ nerfeljétek már ezt a nyomurult rougot quest et !!!!!!!!!!!!!!!

JethroHUN
Jó ez a mostani brawl. 8-ból csak 1-szer vesztettem quest rogue-al, de csak azért mert elrontottam egy kombót és feladtam. 8hp-nál kézből nyerek az 1 mana 5/5 charge minionokkal.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.04.20. 00:34:43

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

N1ggA
taunt warrior vs taunt warrior leghányadékabb random fos.
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.04.19. 22:42:07

Spread De Love!

Egy kis WoW, a kis Anduin hogy felnőtt!

a csoda tolvaj kutyafüle az új paphoz képest 😊

Shep
Na hát ezt a warrior magának köszönheti. És végre láttam egy ilyet is 😊

Shep
Na most jön a nap meccse! Kár, hogy már most tudom ki fog nyerni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 19:48:11

Shep
Éljen, egyik rák elverte a másikat .)

Milyen blöff volt? 😄 Biztos tetszett volna, én is szeretem előadni a pyroblastot pappal, mikor csak egy holy smite 😄
Nah nézd kolento megmutatja, hogy kell palával quest rugót elverni 😄

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Shep
Pedig tetszett volna neked.

Shep
Nem broken, mi? 😄DDD

Nem tudom, nem láttam mert túl sokat töltött a stream 😄 Inkább beléptem és agyonvertem egy elemental shamant 😄
Szép győzelem volt, nagy meccsen 😊
Minek, a Mage már nem tudott volna sehogy se visszajönni, még ha kirakja Alex-et, akkor se.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

miért nem játszotta ki a végén az ice blockot a rugó?

Mephike
Te jó ég, honnan jönnek vissza ezzel a rugóQ deckkel... 😊

jaja, pedig már temettem, a görög srác túlzottan a zsebében érezte szerintem

Mephike
Ez a sámi vs fagyis nagyon ott volt. 😊

Ez durva volt Q Mageel 😄
Na azért a sámán-mage meccs nem volt semmi 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

na ez jó volt 😊

Shep
Zozo, ezek tőled tanulták a blöfföt? 😊

Mephike
Nálam nem szaggat.

Csak nálam szaggat a stream vagy megint a közvetítés a hitvány? 😄
Shep
Na be is alázta az aggro sámán .D Roppant élvezetes meccs volt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.04.19. 18:10:30

Mephike
Ki is kapott 😉