40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #38591 bród szerint 7 óra múlva lesz bejelntés -
#38590 Elnézést, "nem úgy"-ot olvastam, bocsánat :D -
#38589 Preorder időpontjáról nincs valami leak? -
#38588 Az a játék fő problémája, hogy unalmassá vált, egyszerűen nem képes fent tartani az érdeklődést. Ennek amúgy fő oka szerintem a túlságosan lény központúság és pont emiatt te is kénytelen vagy ilyen paklikkal játszani ami meg nem érdekes hosszú távon. Amíg ez ellen nem tesznek ez lesz és én nem látom ,hogy ebbe az irányba elmozdultak volna. Minden kieg ugyanaz a lényalapú szar, csak más a színe.
Persze ez csak az én véleményem, van aki még most is élvezi a facehuntert, na nekik örök lesz ez a játék.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.06. 21:52:35 -
#38587 Én ebbe az új szezonba mindjárt lementem hunterrel 16-ra, de olyan semmilyen a játék. A végtelen kontrol paladinhoz meg semmi kedvem... -
#38586 Próbáltam játszani most pár meccset, kveszt róg, valami szar sámán ami csak sorra pakolta kifele a lényeit és aggro druid. Ezt már be sem fejeztem. Totál élvezhetetlenné vált ez a játék számomra. Kíváncsi leszek erre a kiegre, sikerül -e újra szórakoztatóvá tenniük a játékot, vagy beverik az utolsó szeget is a koporsóba! -
Zozo0122 #38585 Érdekesnek tűnik. Érzékelhető is amúgy rajtuk a para, hogy mostmár vannak komolyan vehető feltörekvő konkurenciák. Most kell kijátszani a Lich King kártyát :D De hajnali 4? Komolyan? Bekaphatják. Eddig mindig tök szívesen néztem a kieg bejelentéseket, de ez mi? Ez az állandó EU szopatás egy vicc. Előfordulhat, hogy fenn leszek ma még hajnali négykor/akörül érek egyáltalán haza, de hülye leszek ezt nézni.
Az Un'Goro egy javuló tendencia kezdete. Lássuk, hogyan tovább. Nálam a HS már csak másodlagos, az első helyet elvitte más, de érdeklődve figyelek. -
#38584 Küzdeniük kell, mert már van konkurencia a piacon és meg kell tartani/vissza kell csábítani a játékosokat. -
#38583 Ez a kieg egy nagyon jó téma köré épül, simán lehet, hogy a legnépszerűbb kiegek egyike lesz. Szerintem ebbe most apait-anyait bele fognak adni, legalábbis remélem, hogy így lesz. -
#38582 Szándékos volt. Remélem a Cinematic most a jól megszokott stílusos, zenés dolog lesz, nem úgy, mint az elmúlt kiegészítőké. -
Madi92 #38581 Mondjuk elsőre én is "nem úgy, mint"-et olvastam. :D -
#38580 Ööö hol írtam, hogy nem az? -
#38579 Nem azért, de a Blackrock, Old godok (C'thun pl) és Naxxramas már a Vanilla wowban is masszívan jelen voltak (különböző tier-szintek). Ez nekem elég esszenciális, hiszen a Hs főleg a Wow loreból építkezik (ami megegyezik a warcraft lore-val, tekintve, hogy a vanilla wow azt folytatja). Az más kérdés, hogy a hs- ezt hogy hozta vissza, de spec passzolt a kártyajáték hangulatához. Ha valamit rosszul tudok, tekintsétek semmisnek a hsz-t :D
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.07.06. 19:50:36 -
#38578 Na végre. Ez jónak tűnik. Végre ismét egy értékelhető tartalom. Ez legalább esszenciális WarCraft cucc, úgy, mint a Naxxramas, Old Gods és Black Rock Mountain. -
Pio #38577 leak:
Új kieg: Knights of the Frozen Throne
az összes hős death knight lesz?
Bejelentés magyar idő szerint holnap hajnali 4-kor. -
Pio #38576 Nem tetszik ---> nem nézed. Ügy megoldva. :)
A Hearthstone sikerének része a random, ami nyilván ahhoz vezet, hogy az ilyen versenyeken 1-1 meccs sokszor szerencsén múlik (vagy sokszor azt hisszük, hogy azon múlik). Az, hogy hogyan jönnek fel a lapok minden kártyajáték része. Ettől függetlenül akik ott vannak, azok kiváló játékosok, ahogy mondani szokták lehet, hogy a versenyen már a szerencsén múlnak a helyezések, de a kijutás nem. -
#38575 A tegnapi Izrael Vs Amerika meccstől csak nekem van hányingerem?
Gyakorlatilag az a meccs mindent elmond a Hearthstone-ról. Ha szerencséd van nyersz... cső.... ennyi...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HotMEOWTH az első körben olyan kezet kapott, hogy már akkor lehetett látni hogy nyer. Az ellenfél semmit nem tehetett. Amnesiac gyakorlatilag hozzá sem bírt szólni a játékhoz, egyszerűen szétmakkolta az egészet, az ellenfélnek meg sosem volt szerencséje. Dognak is olyan álomkeze volt, hogy gyakorlatilag már az első körben eldőlt a játék. Most komolyan... és egy ilyen játékból csinálnak e-sportot? Hát szerintem rohadtul nem érdemelte meg Amerika ezt a győzelmet.
-
#38574 Sziasztok, én is rég jártam erre:D
Random HS kedvemben voltam ezért néztem pár videót és közben megjött a kedvem ötletelni 1-2 lapon:)
Priest Lifegain tematika:) -
Pio #38573 -
Wootan #38572 22:00-kor kezdődik a brawl EU-ban, és hétfő hajnal 5-6 óra fele ér véget. -
#38571 A Tavern Brawl kezdetétől, mivel ahhoz kapcsolódó event. Azaz ha jól emlékszem vagy délután 17:00 vagy este 19:00... nem nagyon emlékszem mikor szokott szerdán a Brawl kezdődni.
Az event vége pedig nagy valószínűséggel vasárnap éjfél. -
#38570 Hány órától jár ez a dupla arany? -
#38569 Nem lesz új kaszt, se Death Knight se Monk se Demon Hunter se semmi. Blizzard már kijelentette. -
Pio #38568 Huhh, köszi, épp időben, most akartam lezavarni a dailyket. :D -
#38567 Holnaptól dupla arany jár a kvesztekért, szóval aki gyűjteni akar az új kiegre holnap kezdje. -
Pio #38566 Igen, elég valószínű, hogy lich king lesz a tematika. Nagy kérdés, hogy bejön-e a death knight mint új class vagy nem. :) -
#38565 Valószínűleg ennek a HS kiegnek foglalta le a Blizzard a return of the Lich King domaint ebből sejtik, hogy ez lesz az új téma. De majd pénteken hivatalossá válik. A másik eshetőség, hogy WoW-nak foglalták le. De nem hiszem... -
#38564 Na ez igaz. Attól ,hogy olcsó a szar, még szar marad .) -
Zozo0122 #38563 Na, vannak pletykák a kiegről? :D Vagy egyelőre csak annyit tudni, hogy pénteken jelentik be? -
#38562 A bundliszökevények (amivel a Steam és a CD kulcsos oldalak is el vannak árasztva), szarabbak. :) -
#38561 Szar játékokért pénzt adni 2017-ben? :D Na jó a SC anno jó volt, de az akkor volt :) -
#38560 Én csak a Necrot vettem meg. 3 nap alatt lett is egy Inarius Bone Armoros full setes necromancerem, GR65 solo, 470 milliárd krit sebzés, stb stb.... :)
Pénteken 12 órát lenyomtam vele.... -
#38559 Pörögjön a gazdaság... :D -
#38558 Lehet megint pénz költeni, nemrég vettem meg a StarCraft Remastert, meg a Necromancer pakkot a Diablo 3-hoz. És mindjárt jön a Destiny 2 is. Blizzard mindent elkövet a pénzemért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.03. 10:14:19 -
#38557 Igazából lehetnének azok is. -
#38556 E héten pénteken jön az új kiegészítő bejelentése. Név, cím, téma, lapok száma (elvileg 153 új lap jön), megjelenés ideje.
A megjelenés kb augusztus közepére várható.
Előrendeléshez jár majd egy hátlap. -
#38555 nem, hanem marshmallow -
#38554 Azok WC-papirok rajta? -
#38553 Az, hogy ezzel magukat cáfolják meg. Ha nem látod, az nem az én problémám. :) -
Pio #38552 Szerintem egy időre engedd el ezt a topikot. Most még túl nagy az önigazolási kényszer sokakban, pár hét-hónap és kikopnak. :)