Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nekem ez az egyik legszórakoztatóbb most, meg úgy amióta játszom, lehetne rajta egy kicsit komolyítani és akkor még talán felfelé mászásra is alkalmas

a végén még van egy n'zoth
Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.05.05. 22:45:45
morcosqtya
Ez a Quest rugó egy rákbetegség egyébként.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
"melyiket tartjátok a legszórakoztatóbb decknek"

Én a Lyra + elementalosat.
Ilyesmivel játszom most.
De dragonfire potion kell a köcsög questes rugók miatt.

A Priesttel játszókat kérdezném. Most van annyi dustom, hogy össze tudjak rakni egy Priest decket, quest kártya nincs meg sajnos, de ha érdemes lecraftolom.
Szerintetek melyik deckkel érdemes most játszani? Nem annyira az érdekel, melyikkel sikerült már valakinek a Legend, hanem hogy melyiket tartjátok a legszórakoztatóbb decknek, melyikkel játszotok legszívesebben.
Előre is köszönöm a tanácsokat és a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.05.05. 22:22:59
morcosqtya
De melyik? mert van 2 is.

Shep
Hát azon látszik, hogy csak kényszerből készült.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

akkor most már sokkal jobb, nem? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

akkor most már leírom mert régóta nyomjam a bögyöm: a másik Mage hős szerintem ultrakurvagáz, mintha egy óvodás rajzolta volna, annyira gagyi.

Köszönöm 😄

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Devv
Az tényleg az, de szerintem Tyrande jó.
Shep
Az de idegesítő egy avatar 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Nekem csak a paladin ribi van még meg, de nem direkt.. 😄 csak pont wowoztam is akkor...

I decide when I'm done.

Shep
Gyakorlatilag csak priestezek de ezt a béna elf csajt nem csináltam meg pedig csak valami regisztráció kellett hozzá ha jól rémlik. Anduin a legjobb. Greetings 😄DD Egyedül a róg avatar van meg, mert az ugye járt a 10 győzelem után.

JethroHUN
Ezt a vicc RNG játékot. Elegem lett, hogy R20-róé elmozdulni nem tudok. Próbáltam Pirate warrior, igaz Patches nélkül. 0 gagyi deckektől kikapok folyamatosan. Elnyomtam 5k dustot erre a paladin deckre..,. és persze azonnal rommá is ver az első f2p noob cthun mage... <#falbav>
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.05. 20:21:10

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

tettek egy ígéretet, hogy majd egyszer mi, Kelet-Európai minionok is hozzáférhetünk, csak eddig még nem sikerült kitalálniuk, hogy hogyan.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.05. 19:21:25

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

morcosqtya
😊
Kicsit unom Anduin fejét már. Viszont a pap az egyik legélvezetesebb játékstílus (lapok).

TBTPumpa
Nem... Nekem anno ősszel sikerült német Amazon (Amazon Prime) hozzáféréssel megszerezni. Sajnos csak 1 kódot adott accountonként. Ha lett volna több, segítettem volna a többieknek a megszerzésében.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.05.05. 18:23:06

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

morcosqtya
Pedig ez milyen gyönyörű hős volt!
http://hearthstone.gamepedia.com/Tyrande_Whisperwind

Sajnos csak vietnámiaknak (stb) járt.... 😞(((

Miért maradok én le minden ilyen akcióról??

Biztos. HS oldalán fent volt mikor aktuális volt.
morcosqtya
Lesz még majd valami ilyesmi fogadás? Ez hol lett meghírdetve?

Nem, pedig jöhetne.
A Hearthstone Collegiate National Championship -es fogadásért járó csomagokat ti már megkaptátok?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Heroic Brawlt tol valaki?
Én gondolkodom rajta, bár magamat ismerve gyors kihullás lenne 😄
oneal1
azzal nincs gond, iphone7, akksi is bírja egész jól játék közben

!Forza Ferrari!

morcosqtya
Hearthpwn fórum?

Van olyan közösségi oldal, ahol Blizzardtól lehet olvasni véleményeket, híreket, sőt igazából bármit a Heartstonnal kapcsolatban?
Pl érdekelne, hogyan értékeli blizzard a jelenlegi metát? stb.
Naptári hónap mindig.
morcosqtya
Meddig tart egy ilyen "season" (amíg rank 25-ről eljut az ember ameddig el tud) a Hearthstone-ban?
Mert Diablo-ban ugye kb 3 hónap, de itt gondolom kb 1 hónap lehet. Vagy pont naptári hónapra van beosztva?

morcosqtya
Múlt héten utaztam a 4/6-os villamoson. Egy srác nyomta tabletról, odapillantottam, rank 4-es volt, warriorral nyomta... 😊
Nem Te voltál az?
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2017.05.04. 17:25:45

morcosqtya
Azért telefon se mindegy, mármint a ram.
Én anno egy Sony xperia T2 ultrán futtattam. Az 1 GB RAM igen karcsú volt neki, akadt stb...
Persze az már nem egy mai telefon, gondolom most egy közepes samsungon/akármin gond nélkül elfut(hat).

Ez a warrior hero power néha fuu.
Ha van fent valami nagy, több kicsit mellett, akkor azt lövi, de ha sok kicsi van fent, akkor meg face.
oneal1
köszi mindenkinek aki írt a mobilnetes témára! 😊<#worship><#worship><#worship>

!Forza Ferrari!

TBTPumpa
Nem. Ennyi jár érte összesen, ha sikerül 12 győzelmet összeszedned. Én most nem tudok áldozni rá 10 eurót/1000 aranyat. 😞

ha a tied, akkor nagy GG 😊

vegicsek
Sokat utazom, gyakran játszom telefonról.A nethasználata kicsi, bár most konkrét megabájtokat nem tudok mondani. De pl. amikor olyan csomagom volt, hogy a forgalom túllépése után 64kbps-re korlátozott, akkor is akadásmentesen mentek a meccsek. Az akkumulátort viszont nagyon zabálja,ahogy lentebb is írták, és eléggé melegszik is tőle még egy középkategóriás telefon is, szóval egy powerbankot mindenképp ajánlok hozzá.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

vegicsek
Na, ma végre sikerült először egy 12 wines arénát mennem 😊) Beszéltem itt a heartharénárol, de ezt a priest decket pont nélküle, telefonról draftoltam össze. Csudiboldog vagyok.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

morcosqtya
Kazuároknak esélytelen...

TBTPumpa
Heti Heroic Brawl jutalma:

morcosqtya
Az aksit nagyon zabálja. Egy régebbi telóról ezért töröltem le anno.

Szerintem nagyon erős és kiszámítható pakli. Egy kissé egyszerű vele játszani, de ez nem feltétlenül hátrány. Viszont a mentális zavarban szenvedő ellenfelek ellen fel kell készülni a fél órás meccsekre.

sadface
1. Ha nem vagy hajlandó x kártyáért y dustot adni, akkor van egy rossz hírem ezzel a játékkal kapcsolatban.
2. Pedig de igenis megéri. Amelyik pakliba kell, akkor kell kész. Nincs lap ami helyettesíthetné.
3. Igazán nincsmit.
/ vagy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja amúgy van tempostormon metasnapshot meg ilyenek, csak öt perc lenne utánanézni. Ahelyett, hogy más torkának ugrasz mert van véleménye, ahelyett inkább... *szemforgatás*

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.05.03. 18:25:33

I decide when I'm done.

dave9004
Akksit nagyon, mobilnet elenyésző 2-300 mega kb.
JethroHUN
Most nem tudom szándékosan akarsz másokat felbaszni? Mert, hogy nem értelmezted a kérdésemet az is biztos. Kiszúrtál egy számot a szövegben aztán jól köré képzeltél valamit.
1) Baromira nem volt kérdés, mi olcsó meg mi nem.
2) Kijelentettem, szerintem nem éri meg egy lap az árát.
3) Rákérdeztem mások tapasztalatára a quest warrioros deckkel kapcsolatban.

Ez szerinted komolytalan... Akkor világosíts már fel légyszíves egy mesekártyajátékos topikban mégis mi számít komoly kérdésnek.

Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.03. 18:05:11

sadface
Komolytalan kérdésre, komolytalan válasz... ugye. 😊

I decide when I'm done.

JethroHUN
Ezt muszáj volt megosztanod, gondolom.

oneal1
mobilneten mennyit eszik a játék? 😊

nyomja úgy valaki?

!Forza Ferrari!

sadface
Jót nevettem. A kalóz warri még olcsó deck. 😄D

I decide when I'm done.

JethroHUN
Üdv. Játszik valaki a quester warriorral EU szerveren? Mennyire jó még? Vagy ajánlás más stabil WR-es nem full rng-n alapuló deck? Ne pirate warrior mert én tuti nem adok 1600 dustot 1 mana 1/1 lényért.

nálam tele volt 8/8-as a boardja, amire eltoltam a tőle lopott blizzardot, és így csak a time warp után olvadtak fel, de pont azzal az egy húzással fogyott el a lapja, és kapta a fatigue damaget, ha tudott volna támadni akkor nyern
Így nyomtam le most a srácot, 2-1 re lehoztam, minden meccs kb. fatigue-ig ment. Nem volt alkalma kitenni a time warpot, így fatigue-nél poénból ellőtte, amikor már mindegy volt 😄