40521
  • sadface #38671
    Remélem nem kell elkezdenünk, hogy miért nincs igazad... Tök fasza, hogy a top 0,001%ról idebasztál egy képet. 5-6os átlaggal már jó arénás vagy. a 7+ a legteteje.
  • Renegade
  • cesar22
    7+ winrate? :)
  • Renegade
    az aréna jó, már ha tudod, hogy kell játszani, ne feledjétek, LifeCoach is megmondta, ha te egyike vagy a legjobbaknak akkor ranked 60%, míg butabéla 50%

Ehhez képest, arénában, ha jó vagy akkor 7+ winrate, míg ha béna, akkor, hááát, 3.

Van némi különbség.
  • REALista
    Pont hogy az aréna meccsek nem unalmasak és érdektelenek mert ott jöhet bármi veled szemben...
  • Ingman12
    Az ingyen aréna belépő eszembe juttatta miért hagytam abba. Unalmas, érdektelen, hulladék meccsek, kivétel nélkül. Sajnálom, hogy ez lett a kedvenc játékmódomból.
  • JethroHUN
    Több mint egy tucat feladás után, végre maget kaptam, erre a az ellenfél adta fel azonnal :D
  • TBTPumpa
    Játssz akkor barát ellen. Úgyis az ingyen boosterre megy mindenki, azt meg megadja úgyis és akkor nincs idegeskedés és #sz@rjatek.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.21. 13:51:15
  • JethroHUN
    Az... paladinnal instant concede. Értelme nincs az egésznek.
  • Sheltem
    Mekkora egy gané ez az új Tavern brawl. :(
  • TBTPumpa
  • Renegade
    hát nekem asztali gépnél volt ilyen, de hogy a komplett gép kitisztítása vagy a videokártya csere (esetleg a kettő együtt) oldotta meg, arra már nem emlékszem
  • hawkie22
    Újratelepítés nem oldotta meg a problémát. :(
  • hawkie22
    Van valakinek ötlete, mi lehet a probléma? Laptopról játszom, eddig jó volt, mostanság viszont akárhányszor indítanám a játékot, fekete képernyö fogad. Hang van, egérkurzort látom és elvileg kattintgatni is tudok vele, ugyanis hallom, amikor valamelyik gombra rákattintok, de továbbra is csak fekete képernyö van.
    Legújabb driver, miegymás. Ötlet? Ma megpróbálom újratelepíteni, hátha az megoldja.
  • Pio
    Ma jár utoljára dupla gold a küldetésekért, szóval akinek van még küldetése és nem szeretné elmulasztani, az csinálja meg mielőbb. Utána egyből új event indul, 3 hetes, minden héten jár egy ingyen arénázás, amihez jár egy ajándék győzelem és egy ajándék frozen throne pakli a végén
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2017.07.19. 19:12:25
  • Renegade
    itt meg a podcast (20. perctől)

• Renegade
    itt van akkr még egyszer bővebben is Kiblertől

• Ingman12
    De. link
  • Shep
    Amúgy nem ez a fájer gyerek volt az aki valami spéci random mentes versenyt is szervezett a saját streamjén?
  • Ingman12
    Ez így szimpla hazugság, hogy mindenki az RNG-re fogja a vereséget. Az idézett szöveg a fanboy hozzáállást írja le, az oka pedig egyszerű, mert sz*rnak, hogy nem tudnak megélni a játékból. Ezzel alapjáraton nincs gond, de azt fikázni, aki értelmesen elmondja a problémáit, konstruktív kritikákat fogalmaz meg, röhejes.

Lehet Kripp és Reynad túltolja sokszor és gyerekesek, szerintem efelől nincs kétség, de nem egyszer igazuk van a megfogalmazottakkal kapcsolatban. Rajtuk kívül meg még ezerféle streamer és profi nem elégedett a játékkal, szóval őket letudni "nem pozitív emberek, jajj" szöveggel, nevetséges.

Egyébként Firebat-tel sincs bajom, örülök amit a közösségért tett/tesz, de vagy nem jól fogalmazta meg, amit mondani akart, vagy bizonyos emberekre gondolt.
  • Renegade
    ezt nem tudom, viszont nem Bat az első aki pufog, múltkor Kibler is aggodalmát fejezte ki emiatt. Lehet most lett elegük Krippből meg Reynadból
  • sadface #38650
    Nem ezt a manuszt mákolták le múltkor és emiatt nem jutott tovább? Vagy az más volt?
  • Renegade
    Esportról

Viszont most van egy ellenvélemény. Firebat nemrég egy podcast során mondta el, hogy már tele van a hócipője azzal, hogy mindenki a véletlenszerű effekteket okolja, ha nem sikerül a győzelem.

"Gyakorlatilag soha nem hallottam még egyetlen profi Hearthstone játékostól sem azt, hogy "Igen azért kaptam ki, mert az ellenfelem jobb volt nálam", pedig azért az esetek többségében ez a helyzet. A baj az, hogy senki nem akarja ezt felvállalni, inkább ráfogják az RNG-re a vereséget és panaszkodnak egy sort itt meg ott."

Ennek pedig következménye is van. A profik és az ő véleményük hatást gyakorol a HS közösségre és ők talán fel sem fogják, hogy ennek milyen fontossága van. Ha mindig mindenki arról beszél, hogy ez a játék rossz, tele van negatív elemekkel, akkor annak az lesz a vége, hogy a rajongók is ezt fogják gondolni, ami pedig hosszú távon a versenyekre is hatással lesz.

"Abba senki nem gondol bele, hogy a kijelentéseinek milyen hatásai lesznek. Ha egy profi negatívan kezeli a játékot, akkor egy idő után a rajongói is átveszik ezt negativitást. Ezért később kevesebb versenyt néznek majd, kevesebben nézik majd a profik adásait. Ebből pedig egyenesen következik majd, hogy a versenyek összdíjazása is csökken. És miért? Azért mert valakiben nem szorult annyi tartás, hogy beismerje a vereségét."

Pedig lehet máshogy is felfogni ezt az egészet. Van ennek a játéknak jó oldala is. Vegyük példának Diguised Toast-ot, aki a játék egyik legpozitívabb ember. Hiába kap ki a legszerencsétlenebb módon, valahogy mindig ott van egy mosoly a szája szegletében. Őszintén tud nevetni ha valami balul sül el.

"Sokan nem látják a nagyobb, szélesebb képet. Egy játékosról kialakult arculat a legtöbb esetben meghatározza, hogy mennyi ember követi őket, mennyien nézik élőben, mennyien követik a videóit és végül, hogy mennyi pénzt tud ezzel keresni. Ha valaki minden nap pozitívan áll a játékhoz és folyamatosan fejlődni akar, akkor oda sereglenek majd a nézők és ők tudnak majd megélni ebből az egészből."

Mi persze most csak egy pár darabot ragadtunk ki Firebat gondolataiból, ha kíváncsiak vagytok a teljes véleményre, akkor a következő videó 20. percétől hallhatjátok azt.
  • sadface #38648
    Amint Game Directorrá vált Ben Brode, azt a tanácsot kapta Eric Dodds-tól, hogy "ne b*szd el".

oh well... :D
  • Negritis
  • sadface #38646
    Toast leak: Aug 10.
  • REALista
    Azt hiszem jövök eggyel Kolentonak...:D

• morcosqtya
    Röhej.
  • Shep
    Azért ez elég beteges. Egy szar játék ingyen boosterje miatt megfenyegetni valakit.
  • Pio
    Úgy tudom a múltkori dráma hatására most legalább 1 packot mindenki kap. Ugye az volt, hogy a "játékosok" elkezdték halálosan fenyegetni a nem is tudom kit, mert hamar kiesett és "miatta" 1 packot se kaptak...
  • morcosqtya
    Mage-re szavaztam. Így 1 packot se kapok?
  • Shep
    Én is rá szavaztam de nekem rohadtul nem adott semmit.
  • Devv
    Zuhant is egy warlock kveszt. :)
  • Devv
    Baszki, el is felejtettem. Én is OPLentora szavaztam!
  • Pio
    Nekem is hozott Kolento mester egy 4-est. :)
  • TBTPumpa
    Ty Kolento:
  • sadface #38635
    Csodálom, hogy ezt nem linkelte senki. Szerintem ez egy elég jó dobás volt.
  • Renegade
    hűűű, nem is tudtam, hogy ez volt az elképzelés:

• Renegade
    "kis" szösszenet: tl;dr

• morcosqtya
    https://gamer.hu/2017/07/13/clash-minions-paklik-lapok-es-tanacsok-az-uj-tavern-brawlra/

Heti Brawl farmhoz kis tipp.