Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De hogy craftolhattok full deckeket legalább egy kis gyakorlás nélkül? Először be kell helyettesíteni a hiányzó lapokat és próbálgatni, hogy egyáltalán működik-e a játékstílus...nem szabad egy full netdecket csak úgy lecraftolni, maximum ha nagyon olcsó 😄

Inkább meg kell tanulni szar lapokkal jól játszani, aztán idő és pénz függvényében eldönteni, hogy minden classal jó akarsz-e lenni (én szeretnék) vagy kiválasztasz 1-2 main classt.
Én is szomorú vagyok, hogy lecraftoltam a midrange palát. Nekem sem adja. 10 meccset játszottam mindet buktam. Nagy lapokat húzok az elején murlocokat meg a végén kapom be. Lehet csak rossz napom van.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Leírtad az utolsó köröket, de egy meccs nem az utolsó körön megy el... Annak az utolsó körnek van egy előzménye ahol elronthattad,ott esetleg te voltál szerencsésebb stb.

Ha már mindenképp tier list kell akkor csakis a Vicious Syndicate, mert ők adatok alapján rangsorolnak, nem pedig megérzés vagy esetleg up vote.

Win rate alapján a murloc paladin az első, midrange paladin pedig a második. A midrange hunter pedig a tizedik.
Itt jön a különbség a megérzés és az adat közt:
Quest rogue T3 (48,62%)
JethroHUN
Akkor a tempostorm, hearthstonetopdecks, meg a hearthpwn is nagy kamu weboldalak.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem mindegy a dust. Szerintem a(z egyik) legjobb deck a midrange hunti, ami eléggé olcsó.

JethroHUN
Akkor gyere nézzed ha nem hiszed el. Nagyon nagy % a random miatt vesztek, babling book és társai. Utolsó lapokig megy majdnem az összes meccs (kivéve quest róg, hunter)
Mindig vesztek a sok kaszinó deck ellen (miracle róg, miracle priest, bármilyen mage) Szarrá ver a szerencse vagy a hiánya. Előbbi mage is, 1 hp-n van erre atheis mit idéz neki? Priest of the feast... Pedig veszteni volna még ice blockon keresztül is, direkt 2 eye for an eye secretet választottam hydrologistból. De szépen felhealeli magát... közben tele idézi a boardját. De vhonnan szerzett egy getaway kodo secretet ami az 5 minionjából mi mást mint medivh-et teszi vissza a kezébe.

Két játékkal előtti deck is mage volt. Természetes legend hátlap, arany hero. Már üres a keze, na mit top deckel, cabalist tome és micsoda meglepetés pont fireball volt benne és vesztek megint.

Casual módban én is nyerek, 50%-ban biztos. De rankeden akkora kamu dolgok vannak, hogy nem igaz.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.08. 19:15:40

Azért mert nem tudsz játszani még nem a deck a hibás. Szerintem pont az ilyen idegállapotban lévő gondolatok kiírására van az off topic. Gondolkozz el kicsit azon, hogy ha másnak megy vele, neked pedig nem az miért is lehet. 1-2 meccs elmehet a randomon, de nem lehet mindent arra fogni.
JethroHUN
Jó van ebbe a HSbe hagyjuk.... mennyi pakkot kell venni havonta, hogy 10k dustos T1 deckkel végre nyerjek? Mert nem hiszem el, hogy 13-ból 13 vereség r15-on mert mindegy egyes alkalommal szarrá rommá vernek szerencsével 4 kör alatt. Bedustolom az összes lapot a fenébe. T1 #1 deck a midrange paladin, fenét. T5 nincs szerintem.

morcosqtya
Na, múlt heti tavern brawlban valaki nyert 12 meccset? 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Makabi's midrange hunter

Lényegében ugyanolyan midr hunter mint a többi.
Én most egy houndmastert kivettem és beraktam egy stampede-t. 5-6 manánál és kis beasttel a kézben gyakorlatilag olyan mintha húznál vele 2-3-4 lapot (persze csak beasteket). Szerintem jó lap.

Nem igazán ismerem, az miféle deck?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

morcosqtya
Én Makabi hunterrel játszom, az se rossz.

Ez a midragne hunter csak szerintem lett rohadt erős deck? Most hétvégén ezzel játszogattam és hát vereségem is alig van vele. Oké, ilyen R15 környékén, de akkor is, bármi ellen felveszi a versenyt, külön öröm hogy a rugókat reggelire zabálja meg. Pedig nagyon új lap sincs is benne, csak a két 2 mana Adapt a Beast.

morcosqtya
Arany voraxx-ot szétszedtem meg mást is, lett egy kevéske dust.

Darthmushroom
az a baj h abba a deckbe nem is szoktak más miniont rakni, így barnes fixen mindig kihúzza, utána el kell nyomni a renounce darknesst és jön a többi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

morcosqtya
😄
Biztos egy mocskos mázlista.

1 db-ot, amiben benne volt az arany Y'Shaarj.

JethroHUN
Napi találós kérdés: hány ezer pakkot vehetett az a arany warlock, hogy turn 3-nál a coin-nal játszott barnes arany Y'Shaarj-t idéz AMI kirakja az eredeti arany Y'Shaarj-t... Mindezt rank 14-en, standard ladderen...

Hihetetlenül jó a meta most. Legend rankon nincs egy deck sem 52% win rate felett, ergo nincs kimondottan tier 1 deck.
52-50% közt viszont 12 pakli is van. Ha minden rankot nézünk akkor 4deck 52+ és 8 deck 52-50 közt.
Ez lett belőle. 😄
Imádok deckeket építeni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kicsit teszteltem. 😄 Quest az hulladék. De deck az működik. 😄
Szerintem berakok helyette egy faceless taunot.
Ennek örömére csináltam egy ilyet. 😄 Szerintem a quest felesleges bele, de amúgy fun.
morcosqtya
😄DDD

egy arany voraxxot úgy törnék be egy pillanat alatt mint a sicc
Voraxx-ot én pala packban láttam. De lehet Priestel is jó, próbáld ki 😊
morcosqtya
Voraxx-ot pap pakliban shieldekkel stb. támogatni nem jó ötlet?

morcosqtya
Arénából bontottam:
Jó drop.

Shep
Még kettő is fog jönni ,egy vélhetően augusztus körül, a másik meg év végén.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

morcosqtya
Egyébként jól gondolom, hogy idén még esetleg ősszel jöhet egy új kiegészítő?

Jaja, de egyébként jöhetne worgenes kieg is már. Worgenek Vs Taurenek, GvG után nyert ez a koncepció egy Hearthpwn rajongói szavazást asszem.
morcosqtya
Dekárhogyconcept hős.

morcosqtya
Grat! Nekem hunterrel még kb 80 win kellene.

Mephike
Igen, ezek azok a szintek.

Yay, 500 win.

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.05.06. 13:44:29
JethroHUN
Valamikor olvastam itt a fórumon, hogy már nem lehet bizonyos rangokról vissza esni? Melyek azok? 20-15-10-5?

Darthmushroom
a következő két kiegnél elméletileg kapunk hasonló történet szerűséget ahol gép ellen kell játszani, de külön álló advanture nem lesz

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mondjuk ha ezzel az jár hogy a boosteres kiegek minősége leromlik, akkor én simán megoldom free goldból, mert az olyan hitvány példányokból mint az msg nem veszek egy darabot se, így marad gold azokra amelyek jobban sikerültek
Simán nem éri meg nekik az adventure mert nagyon sokan kifarmolták free goldból az egészet(mint pl én is). De így évente jön 3 boosteres kieg mind vagy 150 kártyával, az 450 lap, ennyit te ingyen már nem tudsz megoldani, főleg ha most kezdesz.

Az én priest tákolmányom:

Meg van egy ilyen verzióm is, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri. Mert ha nincs aktívator, akkor megzavarhatja a játékodat nagyon.

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.05.06. 10:47:19
morcosqtya
Ez tuti?
Leállnak a fejlesztéssel vagy mi?
Csak kiegészítők?
Gondolom az meg max szeptember után mert az Ungoro még elég új...

TBTPumpa
Májusi hátlap:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Nem lesz már több solo adventure, csak boosteres kiegészítők.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Az alappál már rég, meg a class kihívásokkal is. A heroic teljesen érdektelen nekem, ahogy Naxx óta minden adventurenél (ott megcsináltam a heroicot, de elég is volt egy életre) 😊
morcosqtya
Ti már végeztetek Karazhannal?

morcosqtya
Nna, Karazhan-ban már a Heroic Curator-nál tartok.
Mikor jön ki új Solo adventure?

Mephike
+1

Na ma megkaptam 😊
morcosqtya
Ysera hányszor kihúzott a szarból a lapjaival... Imádom.
Volt olyan hogy le silence-elték, legyöngítették viszont addigra generált kézbe visszavevő lapot, én felvettem, majd köv körben újra kiraktam, ellenfél meg feladta.. 😊

Shep
Arcane priest

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!