40521
  • morcosqtya
    Mirror meccsben jó.
  • Shep
    Poénnak jó.
  • Renegade
  • morcosqtya
    Ehh... :)
    HearthStone Roulette
  • Renegade
    ha valaki lemaradt volna a tesztről és lusta twitchen keresgélni: klikk
  • cesar22
    nem is szóltok hogy vannak új lapok, ráadásul elég sok

na nem baj majd én beteszek ide néhányat amelyek érdekesek

ezzel remek highlightok születhetnek majd

végtelen fatigue meccsek

dat description

sok különböző érdekes dolog jött ki eddig, egyelőre nehéz belelátni decktípusokoat, kicsit olyan mindenből egy kicsi, de ez még mindig jobban bejön mint felépíteni egy-két szinergiára az egész expansiont, és ha már a kezdetektől nem tetszik, akkor majd vársz a következő kiegig

• TBTPumpa
    DIE, INSECT!
  • Darthmushroom
    Tudnák örülni ha bolvaron kívül valamilyen formában Vojint is visszahoznák.
  • Renegade
    leszámítva, hogy a srác sokkot kapott a kamerától, ez azért adta :)
  • TBTPumpa
    Újdonságok (küldetések, kártyák, új Paladin hős - Arthas):
  • Renegade
    Madinak

• Renegade
    PW -1
    Legend +sok
    GG

:)
  • Zozo0122 #38699
    Wow, micsoda kártya!

Ha csak 2 Highmanet meg egy King Krush-t teszel a deckbe, és az earlyt felépíted beastek nélkül...:D Aztán majd visszahoz egy kicsi hiénát :D Új archetype, a kedvenc típusú lapjaim ezek. Bár én már mainként átálltam a Legendsre, értékelem az ilyen kártyákat :)

Amúgy ha érdekel itt bárkit, a Legends tegnap kijött mobilra. Nekem egy P9 Lite-on betonstabil egyelőre, bár hallani kompatibilitási gondokról még...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.07.27. 15:07:59
  • sadface #38698
    Coldwraith szuper.
  • Zozo0122 #38697
    Ezek elég jók:

főleg a wari
  • Pio
    Gratula a legendhez!

.....deeee azért rope-olni pirate warriorral... azért van az a szint, amire a legend végett se éri meg lealacsonyodni... :)
  • sadface #38695
    Imádnám ha mageznék! :(
  • Pio
    Frozen Champion into Ragnaros :D

• maladyce
    25nap, kétcsillio óra, haverok nafta idegeskedés.
    Road To Legend :)
  • sadface #38692
    Nerubian Unraveler
    neutral epic
    6 5/5
    spells cost 2 more
  • sadface #38691

Na ez már tetszik.
  • Shep
    Kell egy olyan lap ami annyit csinál, hogy a lapokon az enemy szót friendly-re és vissza, cseréli. Mondjuk ez túl bonyolult a BBB számára, ilyen biztos nem lesz de jópofa dolgokat lehetne csinálni vele, és egyből érdekesebbé válna a játék.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.25. 20:22:40
  • Madi92
    Meg deathrattle quest priestben a tojásokkal is jó lehet mivel pont kijön a curve.
  • Zozo0122 #38688
    Én is mindig saját deckezek és én is látom a potenciált. Egyszerűen be kell tenni a Silence Priestbe, máris csoda lap.
  • Madi92
    Paaladin tud healelni. Amiben nem jó, az az hogy boardot tegyen le és jókat tradeljen. Ha ezt lerakod tuti visz magával több mindent. Nem elég megcsapni egy axel.
    De felesleges ezen vitatkozni. : ) Én mindig is szerettem az olyan lapokat amiket más haszontalannak talál. Saját deckekkel játszok mindig.
  • sadface #38686
    Tbh, ha drake van a kezedben aggro ellen, akkor elkoncsédó, meg ha ezt kirakod mi változik? Semmi. Püföli az arcod tovább. Nincs tauntja.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 16:37:57
  • Madi92
    Mert ez mindig 5/6 lesz. Drake meg aggro ellen, hajó kezed van akkor gyakran csak 4/4 vagy 4/3. Szeretem a draket de mikor topdeckelés van, akkor....
  • sadface #38684
    Plague Scientist: 3 Mana, 2/3, Common, Rogue. Combo: Give a friendly minion Poisonous
    Frost Axe: 3mana 1/3, Rare, Shaman Destroy all frozen minions that are damaged by this weapon
  • sadface #38683
    De mi értelme lenne kicserélni? A twilight drake earlyben legalább ilyen jó drop, lateben meg tökmindegy melyiket húzod. Ráadásul nincs a draken drawback.
  • Madi92
    Paladinba pl nincs jó 4 drop truesilveren kívül. Most twilight drake van bent de cserélném is ki erre.Persze lehet lesz ennél jobb is, de jelenlegi infók szerint én játszanám.
  • sadface #38681
    Midrange, simán leszedi, control valszeg leszedi, ha fennmarad és raksz mellé valamit magadat szopatod. A másik abot se játssza kb senki, pedig az ellenfélt is sebzi és még tauntja is van. A pure stat meg szart se ér amíg a fireball hatot sebeze stb. Szerintem. Aztán majd meglássuk. Szerintem ennél kapni fogunk sokkal jobb lapokat is.
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.07.25. 14:50:38
  • cesar22
    ez teljesen fasza control lap. baromi jó statok, mást nem kell lerakni mellé, ami a control paklikkal nem is akkora probléma
  • Zozo0122 #38679
    Ennek fényében már nem az :D (Amúgy sem, szerintem jó lap)

• Wootan
    Vajon mi van akkor, ha szerdáig nem fejezem be a múltheti ingyen arénát?
  • sadface #38677
    Nem akarom azt mondani, hogy hulladék, de..
  • Madi92
    Nekem tetszik. Egyértelműen nem aggró lap. Viszont kézből dmgelő vagy control deckekben nem megvetendő.
  • Devv
    Új lap:

• Renegade
    hát, ez szerintem csak kis minta esetén igaz, persze rém bosszantó amikor olyanok ellen játszol akinek álomkeze és majdhogynem constructed deckje van.

Én ezt rém egyszerűen látom, több ezer jó játékos van, a streamerek is simán hoznak 6-7 körüli WR-t, az enyém 139 loggolt meccs mellett 4.48, konklúzió: nem vagyok jó arénás. De mivel időnként jól esik (gondolom ugyanaz a mechanika az agyban, mint amit a kicsomagoló videók váltanak ki), ha időm engedi, heti egyszer-kétszer arénázok.

Meg rohadtul irigylem a Magicből jött ismerőseimet, akik a draftban megszerzett tudásukat át tudták ültetni HS-re és stabilan hozzák a 6 körüli WR-t, pl ő: klikk
  • JethroHUN
    Nem kötekedésként de baromira nem skill az arena, full szerencsén múlik milyen lapokat ad.
  • Renegade
    nem kell, szerintem a jó az 6-tól van, szóval kb egyetértünk