Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem pitytrackerék abból élnek, hogy blizzard megkeni őket, hogy ne lehessen külön listázni a goldos és realmoneys statisztikákat. Én személyesen is tapasztaltam, melóból régebben néha toltam egy arénát, amikor kp ból vettem volt, hogy 4szer is tudtam legendaryk közül pickelni... goldból vett arénánál már 1nél is örülök mint majom a farkának.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

ha ez kiderülne (és nem csak egy konteó lenne), akkor abból nagy botrány lenne 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Na, ébredeztek? 😊 Tudod hányszor megpróbáltam kifejteni, hogy miért érné meg rohadtul (bármilyen cégnek) ha a pénzért vett packoknak jobb lenne a droprateje? Hagyjuk is. De amúgy a másik oldalon is nagyon jó és erős érvek vannak, ez tény. Én csak azt mondom, hogy megérné, de nem vagyok biztos benne, hogy meg merik próbálni.
Viszont csak a pénzért vásárolt csomagok droprate-jét kellett megerősíteni. ( kínai törvények miatt ) A goldból vett az nem számít szerencsejátéknak. Ott szorozd be kettővel.
Érdekesnek tartom, hogy https://pitytracker.com/ -on beállíthatod, hogy pénzért vagy goldért vásároltad a csomagokat, de külön nem mutat róla statisztikát, csak egybe...

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

vicces az a meta, amikor egy kutyulós dudu is elég (valószínűleg) R10-ig 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

igazi troll deck, nagyon mulatságos 😊

😄

Mephike
Kedvenc deckem. Nem T1-es, de nekem az előző szezonban R10ig tökéletes volt.

"Átlagosan minden 20. csomagban van Legendary lap"

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hát hogyne.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

😄 rouge ellen ez mi lenne 😄DDD
persze kikaptam, mert csak teszt deck, de vicces volt 😊

volt már?

esport1-röl, a Blizzardnak hivatalosan is meg kellett erősítenie:

Miután az évek során rengeteg statisztika készült már, ezért tapasztalati úton korábban is sikerült kideríteni, hogy az egyes ritkaságú lapok milyen valószínűséggel bonthatóak a Hearthstone csomagokból. Most azonban már hivatalosnak mondhatjuk az alábbi esélyeket:

Minden csomagban van legalább 1 Rare vagy ritkább lap
Átlagosan minden 5. csomagban van Epic lap
Átlagosan minden 20. csomagban van Legendary lap
A fentieknél jóval fontosabb, hogy a Blizzard megerősítette a Pity Timer létezését. Ha esetleg nem tudnád, mi ez: a Pity Timer lényege, hogy minél több csomagot bontasz úgy, hogy nem esik belőle Epic vagy Legendary, annál inkább nő az esélye annak, hogy esni fog ilyen. Az Epic lapok esetében (ugyanazon kiegészítőt bontva) a 10. csomagnál éri el a 100%-ot a bontás valószínűsége, míg Legendary lapoknál a 40. csomagnál kúszik fel 100%-ra az esély az eddigi - korábban is igencsak megalapozott - feltételezés alapján.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.11. 09:04:30

Szép volt, fiúk!

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

eredményt, csak spoilerbe pls.

Mi lett az eredmény?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Bezonyám.
basszus, ma volt a Magyar - Portugál? o0

elég vicces deckkel mászik be Savjz Legend 10-be, pl van benne két bane of doom is 😊

oksi, én mindent elhiszek, jó adag nép lemegy r10-re, r5-re, sőt szerintem ebben a hónapban is lesznek legendek. A hiba nyilván nálam van, nem játszok jól és/vagy nem játszok eleget. tempo mage-el kb 3 óra alatt lementem egy hete 15-re, azóta nem jutok 14-re (semmivel), de úgy nem, hogy 2 csillag fel, 2 le, és ez 7 napja, napi 10-12 meccs. 😄 Shit happens.

Qtrouge-on kívül más aggrok ellen is nagyon jól működik. Persze, kell hozzá jó draw, de hidd el, nem controllpaladinok hátán vitorláztam le eddig. 😄
Sőt, quest warrior nagy ellenfele a decknek.
De hogy csak megmutassam. Statisztika amit szeretek. 😄

Ez így 60-43 58% winrate.
Druid 6-5
Hunter 11-9
Mage 8-5
Paladin 10-4
Pap 6-1
Rouge 5-5
Sámán 4-4
Warlock 1-2
Warrior 9-8

Szóval szerintem eddigi statisztika is mutatja, hogy nem halott a deck. És ilyennel is lehet érvényesülni az aggro hordák hátán.
nem vagyok egy nagy játékos, nem is hiszem magamról, jó ha háromszor lementem r5-ig eddig, pedig azóta játszom, mióta megjelent a HS. Ahhoz, hogy most ezzel a deckkel lemenjen valaki, szerencse kell, nem is kevés, ha miss mázli azt mondja, hogy minden második ellenfeled pwari, qróg vagy midhunti, akkor ezzel te nem mész sehova. ctrl ellen nyilván jó, de szvsz van ennél életképesebb pap most.

de jól beszélsz, a lényeg, hogy szeresd a decket. én most pl. mindegyiket utálom, mint a szart, ahogy az egész játékot. 😄

viszont már egy hete r15-ön szopom a nyelest, lassan meglesz az arany mage is, its something.
Utoljára szerkesztette: Matte, 2017.05.10. 15:42:37

Pont ezért mutattam meg. 😄 Ránézel, látszik, hogy nem e meta szülötte. Mégis hónap elején már R8-on vagyok. Akkor annyira szar nem lehet.
Haha, óvatosan, mert kiakad a szarkazmus-méter.

kipróbáltam, jó kis deck, aggro druid, priate wari ellen nyomtam egyet-egyet, tetszik, hogy optimalizálja az időveszteséget, egyik meccs se tartott 3 percnél tovább.

casualban nincs olyan, hogy működő.

woy
Van működő c'thun warrior. Ez quest mage ellen volt:

JethroHUN
szerintem jelenleg nem számít mikor játszik valaki, hónap végén is tele lesz minden rank pirate warriorral meg quest rogueal. mindkettő piszok olcsó és legend képes.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

igen, ezért nem ő volt 😄

átfutottam, marha jó, nem is értem, hogy nem jött ez az oldal, eddig szembe velem o0

És nyertél ellene? 😄
miért gondolják, hogy ez jó ötlet?

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.10. 12:46:30

Na az igaz. De pont a ranked lenne a HS kompetitiv lényege (versenyeket nem számolva persze).
Nem is értem a jelenlegi jutalom rendszer mellett, miért nincs egy pakli reward rendszer benne (azért, hogy pénzért vegyünk paklit 😛).
Shep
=> hó végéig nem kell a ranked számmal foglalkozni, utolsó pár napban le lehet menni könnyen 15-10-5-ig (kinek mire van igénye, ideje, meg türelme), kérdés van -e értelme számokért,meg pár dustért küzdeni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csatlakoznék az elöttem szólókhoz, akik jelenleg "szenvednek" és nem tudnak elörelépni. Én is beragadtam R19-R18 környékén és az Istennek se tudok lejjebb jutni. Próbálkoztam midrange hunterrel, midrange palával, miracle priest, pirate warrior, taunt warrior, quest rogue, elemental sámán, semmi eredmény. 1 win - 2 lose az arány. Az utolsó két meccsem miracle priest és midrange pala, ellenfél mindkét esetben quest sámán, a pappal 7. körben haltam, palával valahol a 15-16. kör környékén. Pedig elözö hónapban, alig két hete simán lementem 2-3 óra alatt R15-ig. Most meg vért izzadok 1 csillag megtartásáért is.

Lassan megkaphatná mindenki a legend hátlapot, hisz lényegében az egész ladderon kb. ugyanazok a dekkek vannak. Rank20 környékén is jönnek a quest rogue-ok, meg pirate warriorok, meg a többi netdekk, tökmindegy hogy hol vagy épp a létrán.
dave9004
játszik innen vki ctrl sámit?
na jó de te a Blizzard fizetett ügynöke vagy 😉

Mert olyan decket kell összerakni, amivel szeretsz is játszani.
Rakás decket másoltam már be ide. És mind fun.
Ezzel mentem le R8-ig most.
JethroHUN
Ez a nagy probléma, hogy lehetetlen mindenki ellen techelni. 2x hungry crab, 2x golaka, 2x eater of secrets. Ez 6 lap, sehova nem fér be, ha csak nem dobja ki az ember az összes murloc-ot. Pl evolve-devolve shaman ellen megint nem lehet készülni, lényegében van nála 4 hex.

Én nem hiszem, hogy a dust mennyisége határozná meg egy deck erejét vagy élvezeti értékét. Most annyira vegyes a meta, hogy nincsenek kiemelkedő paklik, amikkel simán lehet verni az ellenfelek többségét (se patron warrior, se secret pala).
A paladin valószínűleg jó választás, de nem biztos, hogy az aktuális ellenfeleidhez van igazítva a decked.

másnak már minden ki volt maxolva 2 év játék után?

Nekem június elején lesz az, hogy két éve játszom, 0 arany hős, három kaszt még nem érte el a hatvanat (tippre a warrior még két év múlva sem fogja). o0 Jó a 12 win aréna az hamar megvolt, de az azért nem egy ördöngösség.

tessék, szerintem mókás, beleraktam amim van és el lehet vele szöszölni R10ig.

ha nem jelenne meg: http://kephost.com/image/0FZG

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.05.09. 13:34:24

hehe, nagyon vicces a 15 overload quest, pikpak megvan wildban, winstreakkel 😊

JethroHUN
Mert akkor mivel játsszak... most komolyan, vmeik 1600 dust hülyegyerekdeckel mint a questrogue meg a megafin shaman...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.09. 12:56:35

Ha egy greedy paklit játszol a rank15-ös metában, akkor ne sok jóra számíts. Feltételezem, hogy Thijs sem azon a környéken ért el sikereket vele, illetve ő is váltott, hogyha sok counter jött szembe.

JethroHUN
Azt csináltam előző hónapban. Thisj és Trump is játszott vele, néztem is. Az összes oldalon utána néztem miket írnak róla stb. csak aztán crafoltam le. Először az olcsóbb murloc fókuszúbbat aztán fejlesztettem a drágább verzióra. Amivel jelenleg egy az egyben 0% a nyerési arányom r15 0 star. Oké quest rogue-t megverem, de a sok mage, priest, hunter, pirate warrior, előbbi kettő 4 kör alatt szétver, még akkor is ha le tudom szedni az asztalát. Nincs wicherflame-em de biztos, hogy nem azon a 4-hp múlik. Egyszerűen nekik sorba adja alapot, én meg ott ülök 8 lappal a kezemben és semmit nem tudok csinálni.

Vegyél már fel barátnak: HEXHUN (#)2726
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2017.05.09. 11:32:15

morcosqtya
Nekem se.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

a 100 aranyas napi questek amúgy még léteznek?
nekem idén egy sem jött eddig

Mephike
A tempostromos midrange paláról beszélünk? Nekem azzal kb 10-ból 8 winem volt. Meg merem kockáztatni, hogy azzal a deckkel volt idén eddig a leghosszabb győzelmi sorozatom. Nem véletlenül T1-es pakli az.
Szerintem tedd félre a decket egy kicsit, esetleg nézz pár videót róla. Hidd el, hogy az jó deck, és a dustot nem dobtad ki feleslegesen.

Ezért jó saját decket építeni. Tudod, hogy mi a gameplay, jobban tudod, hogyan kell játszani és hogy mi a célja.