40521
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    +1
  • Pio
    Ennyi, akit ez taszít, annak más játék után kell nézni és kész, a Hearthstone sikerének a random faktor egy nagyon fontos eleme, amit sose fognak kivenni.
  • 1Darton1
    Azt már sokan megfejtették, hogy a sok random (és az egyszerűség) miatt népszerű és látványos a játék.
    Ezen a bevált recepten nincs sok értelme változtatni.
  • Ingman12
    Az Un'goro-nál volt a nagy mérföldkő, az utolsó lehetőség, ott választhattak a fejlesztők, hogy merre akarnak menni a továbbiakban. A könnyebb utat választották, OP hülyeségek minimális efforttal, hogy a leghülyébb is elmondhassa magáról, hogy akár legendre is képes. Meg milyen fun, hogy retardált, mégis tud nyerni.

Ezek tükrében én már rég feladtam, hogy értelmes irányba mennek, bár nem szeretem spoilerezni az új kiegeket, izgalmasabb úgy megnézni az új lapokat, mikor nyitom a pakkokat. Szóval összegezve, hiába tetszik az új kieg témája, biztos vagyok benne, hogy nem mennek már értelmes irányba, sajnos.
    Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2017.08.07. 03:17:57
  • Shep
    Lesz egy csomó broken deck.
  • Devv
    Na, a pala jó lesz!
  • TBTPumpa
    WTF... Mi lesz ez a kiegészítő?
  • Pio
    Részemről még sose volt olyan jó a HS, mint ebben a kiegben és nagyon bízom benne, hogy a következő kiegben is ennyire színes lesz a meta.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a korábbi siralmas, szégyellnivaló reklámspotokat gyártó külsős marketinges céget kivágták és ilyen nagyon jó, tényleg nekünk, fanoknak szóló, hülyéskedős spotokat csinálnak helyette. :)
    #legyenmártizedike
  • Devv
    Palának ez csemege.
  • Devv
    A röhögős rész...
  • Pio
    Zseniális :D

• Zozo0122 #38739
    Szerintem ez egy széles körben utált kiegészítő lesz. Nagyon nagyok az elvárások, de rengeteg ezzel szemben a random. Van néhány nagyon zseniálisan designolt lap, és van néhány, ami teljesen tönkreteszi a játékélményt.

Ez a Warrior Legendary:

Bocsi a minőségért, nemsokára lesz úgyis normál.

Hát gratulálok. A szokásos undorító körbejátszhatatlan random. Ezek a lapok annyira kiégetnek. Ez, meg Thrall Deathknight és társai.

És teljesen mindegy, hogy ezek a lapok játszhatóak lesznek-e. Az irány akkor se jó.

Ez, és Coach elemzése a kb. 60%-ról az a 2 tényező, ami engem lehozott erről a játékról. Persze követem, meg csinálgatom a questeket, de azt kívánom, bár elhúzna BB valami más játékhoz és jönne valaki más...
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.08.05. 19:17:09
  • Renegade
    awwwww

• Pio
    Augusztus 10-én jön az új kieg.

• Devv
    Nekem megvan!
  • sadface #38735
    Majd a két golden wisp után gyere
  • Renegade
    yeeees, kibontottam a második golden angry chickenemet, ti soha nem lesztek ilyen szerencsések :)
  • Renegade
    Muheenak jövök egy sörrel Barcraftban (w&l)

• Renegade
    :DDD
  • Shep
    Na de ha mi eltűnnénk, te kinek oszthatnád itt az észt? :D
  • Renegade
    időgéped van-e?

2014-ben kezdték, szóval úgy 2015 eleje, amikor elkezdődött, a jaj jaj mindenki csal, én vagyok peches, de holnap aztán tényleg abba hagyom életérzés, viszont, mivel ezek az emberek képtelenek innen kikopni, úgy gondolom, miután betöltötték a 28-at és/vagy soha :)
  • Shep
    Nekem se sok :D Ráadásul itt a használható lapok nagy százaléka egy unbalance mocsok. Az a sámán legendás is mi? 8-ért 7/7 meg még akár arcba is azonnal 6 seb. Teljesen OK és ilyen szarokkal van tele a játék és az a pár lap amit láttam a kiegből szintén vagy ilyen ,vagy totál szemét kategória. Csúnyán kipukkant a lufi.
  • sadface #38728
    Hát amúgy.. :D A többihez sincs kedvem nem, hogy ehhez.. :D
  • Devv
    Vissza se gyere!
  • Shep
    A köv kieg után 3-al :D Egyébként már szinte senki nem ír ide, mert minden egyéb kártyás játék jobb, mint a HS :)
  • vegicsek
    Amúgy hány hónap múlva kell visszajönnöm ide, hogy elfogyjanak az önigazoló kesergő posztokat arról, hogy mennyivel jobb az összes többi kártyajáték a HS-nél?
  • TBTPumpa
    Augusztusi hátlap:
  • Renegade
    1500 dust alatti paklik, kezdőknek: klikk
  • sadface #38722
    Legalább ehhez ért a pizzafutár. :D
  • Zozo0122 #38721
    A másik, hogy még arra sem figyeltek, hogy a kirakott új shaman hero power arton Jaina színe van. Thrallé sötétebb kék, de mind1.
  • Zozo0122 #38720
    Az új shaman deathknight világossá tette számomra, hogy akármilyen érdekes kártyákat is nyomnak ki pl. most is, SOHA többé nem lesz a HS a main kártyás játékom. Ezt a rakás szart...Nézzétek meg pwn-ön, nincs is kedvem kitenni ide. Randomfieszta.
  • Shep
    Másfélszeresen jobb ez is :)
  • Devv
    Ha a reppet nézzük jól reppel csak zene kellett volna alá, mert ami van az sima kattogás meg bass a szarabbik fajtából. Na de ha jönnek a remixek! :D
  • Pio
    Szerintem teljesen oké és brutál pontosan összefoglalja a lore-t. És látszik rajta, hogy a warcraft univerzum lore-ja mennyire gazdag.
    Szinte látom magam előtt a beszélgetést:
    - na, megvagyunk Arthas történetének 10%-ával, hol tartunk rap hosszban?
    - 5 perc.
    - Uhh, bazz, akkor a maradékot rövidre kell fogni... :D
  • cesar22
    az előző jobb volt, ez nagyon kásás
  • Pio
    WOOOHOOOO Ben Bródi a házban!

• Shep
    Akkor lenne az igazi ha stealth meg divine shield is lenne rajta :)
  • Zozo0122 #38713
    Ez jó :D

• Renegade
    hát control játékosoknak gondolom maga az álom, egy meccs 40-60 perc o0