40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #38791 Változott pár dolog:
- az első 10 pakliból fixen esik 1 legendary
- nem eshet kétszer ugyan az a legendary, amíg nincs meg az összes
- ha lecraftolsz egy legendaryt az nem eshet ki (amíg nincs meg az összes)
És persze ugyan úgy van pity timer, szóval bizonyos bontásonként fixen esik egy legendary. -
#38790 Fasza az adventure, meg nem tudom mennyire mák vagy sokkal jobban megdobták a dropratet, de a három pakkomból amit kinyitottam, két priest legend is kiesett :D Nem mintha arénán kivül játszanék valamit az NA-s accon, de azért jópofa. -
#38789 Kurv@jó ez a prológus küldetés. Jaina hogy oltja Arhast. Imádom! -
#38788 Ez lett a vége :D
-
Wootan #38787 Na igen, én is így vagyok vele, hogy zsákbamacskáért nem fizetek. Elég idegesítő az is, mikor azt látom, hogy más 50 pakkból nyit 5-6 legendary-t, én meg 60-70ből 2-3-t. Goldból vett pakkoknál még elnézem, de rendes pénznél ilyen után menne instant az uninstall. -
#38786 Kripp már nyitogatja az új kiegészítő boostereit. 500-ról indult azt hiszem. -
#38785 Nekem a fő problémám (tekintsünk el a már alig játszom dologtól), hogy nem tudod mit kapsz a pénzedért, ill. tudod 50 boostert, de ezen túl az egész egy nagy zsákbamacska ami ráadásul még drága is. Persze a kártyás játékok már csak ilyenek. -
Pio #38784 Egy szó, mint 100 a matek nagyon masszívan rámutat arra, hogy egy borzasztó olcsó és jutányos árú hobbi még akkor is, ha úgy döntesz, befizeted a nem kötelező Blizzard adót és eltolod a preordereket.
A hangsúly itt a "nem kötelező"-n van, mert valóban nem az, innentől kezdve én totál megértem azt, ha valaki nem fizet érte, pláne a magyar átlagfizetések ismeretében...
Viszont ha valaki fizeti azt semmiképp nem érzem túlfizetésnek vagy aránytalanul sok pénznek. -
Pio #38783 Igazából a matek elég egyértelmű, ha valaki heti rendszerességgel HSezik pár órát, akkor ár/érték arányban még a preorderrel együtt is teljesen korrekt ajánlatról van szó.
Vegyük az esetedet:
Heti ~10 órát játszol.
~4 havonta --> ~16 hetente van 1 új kieg.
--> ~160 órát játszol
--> ~3-10 single player játékot kapsz, amiknek darabja ~30-60 európa
--> ~100-600 európányi videójáték-értéket nyersz ki 1-1 HS kiegből
Másik oldalról:
~160 óra játék
50 európa a preorder
--> ~100 forintot fizetsz 1 óra szórakozásért
Ez körülbelül a mozizás árának az 5-7%-a. -
#38782 Knights of the Frozen Throne Release Schedule -
#38781 Nem vagy egyedül, én is minden Blizzard cuccra befizetek. Már WoW Petet és Mountot is vettem, illetve Overwatch ládákat, hogy a kívánt skin meglegyen a kedvenc karakteremre. Nem vagyok százas tudom. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 19:00:39 -
#38780 Valóban magas, én se rendelek személy szerint, de megértem aki igen.Ha levetítjük, hogy mondjuk egy átlagos 10 eurós single player játékban van 10-20 játékóra (és akkor lehet kicsit sokat mondtam), HS-sel meg mondjuk hetente elszórakozol 10-et, akkor kb ugyanott van mindkettő. Én az adventureöket megvettem, de abban kicsit benne volt hogy kompenzáljak a blizzardnak a két év tört WoW miatt :D -
Pio #38779 Én se érzem úgy, hogy ezzel gond lenne, sőt, részemről ez a természetes, más free2play-ekért is adtam pénzt, igaz nem ilyen mértékben. Arra is volt példa, hogy egy free2play játékot végig lehetett játszani minden probléma nélkül és amikor a végére értem utólag befizettem a reklámmentességért és uninstalláltam az appot.
Számomra ez amúgy teljesen magától értetődő, ha valami szórakoztat, akkor azért fizetek, akkor is, ha nem elvárás. De persze tudom, hogy ez még mindig Magyarország és az emberek többsége emiatt minimum idiótának tart. :) De azért bízom benne, hogy a HS topik egy safe place, ahol bátran és őszintén beszélhetek ezen aberrációmról. :) -
#38778 Nincs ezzel gond, jól szórakozol, úgy érzed ezért jár nekik némi díjazás, mondjuk szerintem pofátlanul magas az ár de ez csak az én véleményem. -
#38777 Hát hogyne, főleg, hogy már lassan a heti 1 óra sincsen meg a játékkal :) -
Pio #38776 Igen és nincs. -
cesar22 #38775 szerinted 50 euro-t, ami 3-4 másik teljes játék ára, minden kiegészítő alkalmával, tehát évente háromszor megérdemel a blizárd? talán valami részvényed van benne? :) -
#38774 Shep, te nem nyomsz preordert az éves szórakozásért cserébe?
-
Pio #38773 Nincs semmi különleges szándék mögötte. Preordert mindig elnyomom, mert részemről ennyit megérdemel a Blizzard a játékért, amivel egész évben jól szórakozom, a golddal meg mégis mi mást csináljak, minthogy a kieg elején elverjem az egészet paklikra, aztán a következő kiegig újra gyűjtsem. :D
A preorder simán kihagyható lenne, 140 pakli bőven elég, annak tényleg inkább elvi okai vannak a részemről. -
#38772 Előrendelted meg még 140 pakli? Full szettre hajtasz? -
Pio #38771 Én előrendeltem, azon felül csak goldot költök, abból telik olyan 140 paklira még. -
Pio #38770 Komolyan ki lehetne függeszteni a topikra a hisztiszoba táblát. :D -
#38769 Meg az EA-nál (2-3nap!!! az EU és US megjelenések között) és a Microsoftnál, illetve néha az Ubisoftnál (utóbbi időben nem, de korábban jellemző volt itt is), + Sonynál a PS4 exkluzív címeket beleértve.
Blizzard is megoldhatná, ha akarná, csak így olcsóbb, nagyobb a haszon, mert nem kell külön szervereket pátyolgatni. A játékipar pedig a pénzről szól, nem a jófejségről sajnos (persze kivételek vannak, de az inkább az indie vonal).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:34:22 -
cesar22 #38768 de valamiért ez a jelenség csak a blizárdnál létezik -
#38767 Nem kell általánosítani. Fizetős játékoknál ugyanakkor kapjuk mi halandó EU-sok a cuccot, mint Amerikai felsőbbrendű társaink. Csak a HotS-nál és HS-nél szívatja az EU-t a Blizzard.
StarCraft 2 és kiegészítői (Nova Pack 1 nappal később Amerikához képest)
Diablo 3 és kiegészítői (Necromancer Pack és Season Patchek 1 nappal később Amerikához képest)
World of WarCraft és kiegészítői (elmúlt 10 évben)
Overwatch mind azon a napon kaptuk meg, amikor Amerikai barátaink is (illetve a mai napig a plusz tartalmakat/eventeket akkor kapjuk meg, amikor Amerika).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.10. 17:25:54 -
Madi92 #38766 Én nem bánom. Ilyenkor úgyis le vannak terhelve a szerverek. Holnap este meló után is jó érzés lesz nyitogatni. -
#38765 Az USÁ-ba jött meg ma 10-én. Hozzánk sajnos csak holnap jön. -
cesar22 #38764 Ez a blizárd release method még mindig könnyeket csal a szemembe. Mindenhova kiírják hogy augusztus 10.-én jön az új kieg. Nos augusztus 10.-e van és a kieg mikor érkezik? Igen augusztus 11.-én, holnap hajnali 5-kor. Mikor máskor?! -
#38763 SZAVAZÁS -
1Darton1 #38762 Ha kétszer kaptad meg, akkor két packodnak kellene lenni, szóval jól jártál. Bár gyanús, hogy három volt az a kettő. -
cesar22 #38761 nekem is 3 van, mennyinek kéne lenni? -
Madi92 #38760 Akkor 3-at játszani. Eddig kétszer kaptam meg ezt a "küldetést" megcsináltam, mégis csak 3 packom van. -
Wootan #38759 Nem tudom pontosan mire gondolsz, de az event alatt nem kellett nyerni, csak 3 aréna meccset tolni. -
Madi92 #38758 Másnak volt olyan, hogy a 3 arénawinért járó packokat nem kapta meg? -
Negritis #38757 pedig a HS félhet mert jön a dota card game :D -
#38756 Patch Notes 9.0
Szeptemberi szezon hátlap:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.08. 19:26:24 -
#38755 -
Zozo0122 #38754 Megint vannak lapok, amiket egy az egyben a Legendsből loptak ebben a kiegben :D -
#38753 -