Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kiválasztottam a Mage-et és most arany herora hajtok. Nem érdekel hányas szinten vagyok, leszarom ha veszítek, csak az 500 vonz. Ha meglesz, jön a Druid.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Álomnő!!!
Eseti a dolog....
Ha mást nem, hát ingyen dust....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Azt hittem biztos a győzelmem, de aztán jött pár meglepetés Tarim, amivel nem számoltam. Mindig mikor már feladtam volna, jött egy topdeck, ami megmentett.. 😄
Nagyon izgalmas volt.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Azt viszont simán manipulálhatják, hogy adott laptípuson belül (pl. epic ), melyik lapot adja. Azért hoztam fel pont az epic-eket, mert nálam a statisztikából ennél látszik a legjobban, hogy valami nem stimmel. Egyszerűen nevetséges, hogy 365 classic pakkból nem nyitottam egy darabot sem a következő lapokból: pyroblast, molten giant, force of nature, ancient of war, shadow form, bane of doom, faceless manipulator. Pitlordból bezzeg van 8 darabom + van 6-8 másik amiből 4.
Ungorónál kb. egy olyan epicet sem nyitottam, ami a meta része, csak a hulladékot.
Most nyitottam megint 6 ungoro pakkot, kettőben egymás után volt tolvir warden (már 6 van belőle) + golden hot spring guardian (ebből már 7 van).
Biztos "véletlen" hogy feszt ugyanazokat a lapokat adja.
non-Rogue, (and) class cards
vagy
non-Rogue class
cards
az sok minden, csak nem egyértelmű 😄
Btw értem persze, csak kukacoskodok. Jó kis quest lenne, de még mindig tartom, hogy nem lenne túlságosan nehéz (jó, persze függ attól, hogy miket kapsz kézbe, de rugóval annyi lapot lopsz másik classból, amennyit nem szégyellsz)

Én eddig is casual HS-s voltam, de Gwentet béta eleje óta játszogatom és, ha live lesz én is elbúcsúzom a HS-től, mert nem lenne időm mindegyikre. Gwentet meg már Witcher 3 alatt imádtam, mert izgi és sokkal jobb lett, mint a kocka póker (bár az 1-2ben ezzel is sok időt eltöltöttem) 😄