40521
  • DarkHorSe
    Mostantol mar nem nyithatom ki azt a legendaryt ami mar megvan ugye?
  • Zozo0122 #38834
    Shaman + murloc questem volt, lényegtelen. De ez jött ellenem :D Találjátok ki, hogy ezt hogy hozta össze :DDD

• Shep
    Igen, az van amiről beszéltem, tele broken kombókkal a játék. Az a taunt druid is mi? Ebben a videoban is benne van, komolytalan. Persze lehet mondani ,hogy de hát kell hozzá x lap, ja de 30 lapos a deck lazán feljön nekik szinte mindig.
  • Mephike
    Szerintem ennek a kiegnek a legerősebb része nem egy lap, vagy az új kulcsszó (ami már magicben több mint 10 éve létezik), hanem ez az új legendary nyitási mechanizmus. Kár, hogy csak most hozták ezt be, az előző kiegnél igen csak keserű volt a szám íze, amikor a rugó queset és egy másik gyenge legót két-két alkalommal is kinyitottam. Kellett már ez a változás.
  • Renegade
    ez csak szerintem iszonyatosan power creep kieg?

• Ytar
    122 pakkból nyitottam 6 DK hőst (1 golden), 6 egyéb legendaryt (1 golden). 2 DK-t kraftoltam, így prológgal meglett az összes.
    Egy szavam nem lehet, így, hogy nincs duplikált, örülünk Vincent.
  • Wootan
    200 pakkból 16 legendary, bőven átlag feletti eredmény. Annyiból tényleg jobb lett a helyzet, hogy nem nyithatod ugyanazt többször, így nagyobb az esélye, hogy jó legendaryt nyitsz, nem 400 dustot.
  • Pio
    Ez nem mázli kérdése, előző kiegben esett vagy 5 Hemet, most viszont nem eshet többször ugyan az a legendary és ennek meg is van a jótékony hatása. :)
    Maga a legendary droprate nem sokban változott, csak annyi, hogy az első pity timer 10 paklis, utána ugyan úgy 40.
  • Wootan
    "Nagyon látványosan javult a legendary szerzés az új rendszerrel, előző kiegből 250 paklit vettem, darabra több legendaryt bontottam, de a fele se lett meg az összesnek."

Vagy csak mákod volt most éppen :)
  • Pio
    50 preorderből + 150 ajándékok + gold, összesen 200 paklit nyitottam, ez a mérleg:

Ezek a legendaryk NEM lettek meg:
    Arfus
    Hadronox
    Bolvar
    Lilian Voss
    Thrall
    a két lock legendary

Nagyon látványosan javult a legendary szerzés az új rendszerrel, előző kiegből 250 paklit vettem, darabra több legendaryt bontottam, de a fele se lett meg az összesnek.
  • 1Darton1
    dvagon
  • Shep
    Á dehogy is :)
  • Devv
    Sanyika nem arról híres. :)
  • Renegade
    nincsenek agro deckjeim, viszont gondolom a tempo deckjeimet megeszik a lifestealesek
  • Shep
    Csak addig amíg valamelyik streamer pl. Sanyi össze nem dobja az aktuális aggrot :)
  • Renegade
    nekem vasárnapig nem lesz időm bontani (pontosabban a notin csak a régi kliens va, telóról meg nem fogok), ha jó látom, végtelen hp-s csaták mennek, van egyáltalán értelme beloggolni questelni?

Thijs most játszott egy másik Jane ellen, ha nem vertek le egymásról 50-60 HP-t akkor egyet sem.

ezek a 10+ perces játékok lesznek most a divat? remélem nem :(

• Madi92
    Melyik a szokásos rák priest? :O
  • 1Darton1
    Alakul a szokásos rák priest, és ahogy látom, a jade druid sem akar kimenni a divatból.
  • Shep
    Na megvan már az új aggro rák deck ami uralni fogja a metát? .)
  • JethroHUN
    Sikeresen megint a legrosszabb lapokat nyitottam. Ugrott ez a kieg is számomra. Rexxar, Artus, Keleseth. Azt meg sem akarom már említeni, hogy 50 pakkból... illetve a megint a rengeteg duplikált common szar.
  • Devv
    Az nem retkes! :D Az kell!
  • Zozo0122 #38814
    Tetszik, ahová a warlock most tart. Thijs tök érdekes lockot tol, olyasmiben gondolkodtam én is. Olyan ez, a lifestealekkel, mint az Eternal-ban a lila lapok. Kis nyúlás innen-onnan, de hát valljuk be, ehhez a classhoz ez illik :D Mármint lifesteal marha jól jön a locknak pl.
  • chopin42
    Nekem 37 pack (31 gold, 3 aréna, 3 ajándék): 3 legendás, Moorabi, Keleseth, Rexxar. Adventurét még nem toltam le. Plus 3 ungoro is volt az arénákból, abból esett egy Elise :D. plusz jó néhány epic, néhány szemét, pár duplikáció, összesen kb 180 dust.
  • lwb
    Told ki a prologue-ot, kb 10 perc és kapsz egy legendary-t biztosan.
  • Shep
    Az zseniális lap :D
  • argo001
    Nekem meg kb. nem esett semmi, csak a 0 manás 1-1-es beast, de az körülbelül nyolcszor.
  • Shep
    Hát persze ,hogy a prológusból is a retkes paladin legendás esik.
  • Zozo0122 #38804
    6 ingyen + 22 pack goldból.

- Keleseth...
    - Garrosh
    - Hadronox

Prológusból pedig Rexxar.
  • cesar22
    az ingyen 6 pakkból jött egy lich king :)

aztán 83-ból öszvisz 3 db, paladin dk, illetve priest és hunter legendary :(
  • TBTPumpa
    Nálam így nézett ki a nyitás:
    7 Ungoro pack (szavazásokból és az elmúlt 3 heti Arénából)
    10 sima pack (Brawl + Watch & Learn questekből)
    90 KFT pack (Előrendelés: 50, 3-3 ajándék a Blizzardtól, 34-et pedig Goldból)

Boosterekből:
    The Lich King
    Sindragosa
    Frost Lich Jaina
    Bolvar, Fireblood
    Prince Taldaram

Prológus küldetésből:
    Bloodreaver Gul'dan

1-2 class legendary-t leszámítva megvan a teljes kollekció. De még úgyis nyitok majd ilyen packot, hisz a heti Wing-ek adnak 1-1 csomagot még.
    Még van 1800 Goldom (és 5000 dust), de az már a következő kiegészítőre megy. A gyűjtést nem lehet elég korán kezdeni.

Rare, Epic, Legendary egyszer:

Rare, Epic, Legendary mégegyszer:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.08.11. 09:34:09
  • Darthmushroom
    40 pack egy Prince Keleseth és egy Sindragosa + DK Valeera

csak a szokásos fos nyitás. Lich Kinget meg Shadowreaper Anduint meg szerintem lekraftolom.
  • Madi92
    Paladin kreálmányom. Corpstakert még majd be akarom rakni, de nincs rá dust jelenleg.
  • TBTPumpa
    Igen, novemberi BlizzCon-on lesz bejelentve, várhatóan december elején/közepén fog jönni.
  • Shep
    Hát ez egy nagy szar volt, 31 pakliból jött összesen 5db priest lap, természetesen ez is úgy, hogy az egyikből 3 van, jött egy Jaina meg egy Keletesh. Bezzeg a retek paladinból kihullott egy csomó epic.
  • morcosqtya
    Ja meg a DK Rexxar.
  • morcosqtya
    Nekem a Paladin DK hős meg a Shaman DK esett, illetve Hadronox pók.
  • morcosqtya
    Idén jön még egy kieg ugye?
    Mikorra van betervezve? December környéke?
  • Madi92
    Bolvar, Rexar, Malfurion, Prince Kelseth, Meg a priest legendary.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.08.11. 09:00:13
  • lwb
    Én eddig lófaszt se. :( Az egyetlen legendarym a prologue-os hero kártya, abból is a hulladék rogue.
  • TBTPumpa
    Mit nyitottatok?