Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaa, értem, köszi. Egyébként te tolod a Gwentet, vagy még mindig HS-ezel?
Régóta átment, ő volt a második helyezett az első nagy Gwent tornán. Most annyi új esemény van, hogy épp most búcsúzott a ChanManV-féle Value Town podcasttől.

Viszont kapunk helyette 2 új hostot:
Noxious is átmegy Gwentezni? Most olvastam, de melóba megyek, szóval nincs időm utánanézni.
vegicsek
//www.youtube.com/embed/tYjhHuY-kHY
:))

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Jó, hát vannak rá módszerek, hogy spellel megölöd, vagy egyszerűen a másik sorba pakolsz, de Legendsben szerintem erősebb ez a lap :D
Ez annyiból durvább is, hogy hacsak nem tudod silencelni, kénytelen vagy beleütni. (És még Prophecy is.)
Eszembe jutott még egy, itt a csiga is :D Legendsben az elejétől van ez a lap, de ott (szerintem) picit erős.

Élvezi valaki az ilyen hulladék nulla brawlokat? :D
morcosqtya
Nagypatikáábaa... :))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Köszöntem a választ. Akkor még is csak veszem azt a kis fáradságot és elmegyek szavazni valami jó kis lapra. :)

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

TBTPumpa
W&L küldi valaki?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Annyi, hogy minél többen nézik ezeket és szavazzák meg a legjobb lapokat, a Blizz annál jobban odafigyel. Ezt ők maguk is belátták, hogy nem egyszer szedtek már ötleteket a communitytől, vannak olyan konkrét lapok a setben, amiket hónapokkal azelőtt láttam már ilyen fan creationként :) Persze a név és a rajz más, gyakran a class is, de néha az van, hogy tagadhatatlan hasonlóság. Egyébként nem csak innen csórnak (egyébként ezt nagyon helyesen teszik, hogy odafigyelnek), hanem pl. az Eternalból és a Legendsből konkrét lapokat is :) Ez sem feltétlen baj, amúgy. Nézd meg pl. ezt a két lapot:

jár valami a szavazásért? :))))

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

morcosqtya
Na így érthető.

Az egy olyan hét volt, hogy két kasztból kellett egyszerre lapot csinálni. Működik shamanban és warlockban is. Shamannál azt látod, hogy milyen totemet fogsz idézni, warlocknál meg azt, hogy mit fogsz húzni. Elég jó kis kártya lenne :D Tök egyszerű lenne játékban is megoldani, a hero power fölé viszed az egeret, és akkor felvillan adott lap.
morcosqtya
Ner'zhul-t nem értem....

Szavazzatok :D

Nálam a Reload, Ner'zhul és a Plated Knuckles a nyerő.
Ha még valaki véletlenül nem látta, egy újabb remek animáció (ajánlom hogy kapcsoljátok be a feliratot a videó alatt, megéri :D):

//www.youtube.com/embed/rHybGlGVFK8

Utoljára szerkesztette: Malarki, 2017.06.03. 21:45:01

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Szép számok nem mondom, én személy szerint kiegyensúlyozottabban tolom:

Paladin: 544
Warrior: 684
Hunter: 533
Mage: 702
Shaman: 574
Druid: 505
Priest: 593
Rogue: 544
Warlock: 621

Összesen: 5300

Béta eleje óta nem is olyan sok... :)

Shep
2962 priest.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lol :D
Akkor most jöhetnek a kommentek.
Nekem 2262 paladinnal.
22674 Az durva :D
tolom paladinnal, R15, Druid jön szembe, első köre:

Innervate, innervate, Living Mana

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDD

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

"Golden cards now stack with non-goldens on deck lists."

Nem figyeltem eléggé, és azt hittem, hogy itt most végre az lesz, hogy a collection-ben egymásra teszik a golden és nem golden kártyákat, és lenn ahol kiírja, hogy x2, majd ott át lehet kattintgatni, hogy melyiket mutassa. Pedig már örültem neki.
Az szimplán JJ tudatlansága volt, nincs sok köze a randomhoz.

csak Ranked, ez van, a többi nem ér :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Dat Random:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

3:20 az ok, amiért Superjj "abbahagyja" a HS-t :) (akiket kiborít az RNG, azok csak óvatosan nézzék meg a teljes videót :) )

//www.youtube.com/embed/Edufc7lKkyA

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.01. 19:35:28

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Találkoztatok már a 2 Vinecleaveres, Silver Hand adaptálós, Stegosaurusos Paladinnal? Érdekes cucc :D
fapening Qrugó utálóknak :)

sajnos későn nyomtam prtscreent, az első körös secretet még körbejátszotta... a többi látszik bal oldalt :)

én értem hogy érted, de 5 és legend között ennél sokkal magasabbat nemigen (53-54-55 még talán) fog elérni egy "átlag" luck guy.

sadface
Nincs is ezzel baj, ne így értsd. :) Mindenkinek megvan a véleménye. El kell fogadni, hogy igenis vannak / voltak (nem tudom, nem játszok jóideje) autopilot deckek (lásd széklet paladin) amihez nem kell nagy tehetség, hogy valaki elérje a legend rankot. (Ezzel szerintem nincs értelme érdemben vitatkozni. Persze aki eljut odáig az nyilván nem mákolt ilyesmik.) Nekem is R3 volt a max, de az már nagyon régen volt, manapság ha megüt a meleg akkor havi egyszer belépek és ennyi. De ha adtok egy fullos accot ahol az aktuális Fotm deckeket nyomathatom egy hónapig úgy, hogy nincs más dolgom mernék pénzt rakni arra, hogy én is tudok legendet csinálni. Ezért is szép Madi eredménye és felesleges a vitát gerjeszteni érted. :) Személyesen nekem a stílusával volt bajom és ennyiben is hagytam inkább nem reagálok az ilyenekre általában. (nem madiéval)

Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.05.31. 18:04:41

I decide when I'm done.

Jaja, de én az ilyen dolgokat mindig is túl fogom drámázni. Az az eset is színtiszta balfaszság volt, nincs ezen mit izélni. Jó ez a game, de nem tudom komolyan venni, és gyakran rühellem az ellenfelemet a buta deckje miatt :( Hiába próbálok ez ellen tenni, ez van.

Kíváncsian várom az új kieget, csak legyen minimális a random...ez az egy kérésem van már, semmi több. 120/10-15 lap, azt annyi. Tudom, szép álom. Anyjuk picsáját. :D
hát ez egy két irányú utca szerintem, ha be lehet írni azt, hogy, mit tudom én, azért nem vagyok sikeres, mert csal a játék, sok az agro, lejt az RNG, akkor be lehet írni azt is, hogy ez nettó ostobaság, egyszerűen az adott illető nem elég okos/tapasztalt. Pl mint én, két éve játszom, R5 volt a max, nem a felsorolt kifogások miatt, hanem mert nem vagyok elég okos a játékhoz.

jól látod, időnként szeretem szívni mások vérét, hűű tényleg Zozzzonak be sem szóltam, mert túldrámázta az Ausztrál szitut :)

Viszont, ha jól rémlik nem egyszer megkapta Shadow, hogy ja xz deckkel bárki Legend tud lenni (meg cifrábbakat is, nem a stílusára, a tudására), ez szerintem elég nagy tahóság és persze nettó hülyeség. Szóval ja, ezeket megjegyzem és, ha szar napom van visszaszólok, de az is biztos, hogy nálam van túltekerve, a hőskomlexus :)

sadface
Az arccal és a stílussal volt baj anno, ha egy emberre gondolunk. Semmi köze nem volt ahhoz, hogy meddig ment el...

ps: felesleges amúgy a provokációt odarakni a mondat végére. Ideje továbblépni ezen.

I decide when I'm done.

Shep
Haha ez jó :)
//www.youtube.com/embed/tYjhHuY-kHY

Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.31. 12:04:31

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

de én buta vagyok, nekem az kihívás :)

Shep
Igazából nem ez a baj, hanem az, hogy egy ilyen kő/papír/olló játékból esport lett, már ha lehet ezt egyáltalán annak nevezni, persze ebben az esetben nem feltétlenül a blizz a ludas, de ez egy elég összetett kérdés kár is belemenni.

Shep
Senki nem lett kiutálva azért, mert eljutott akármeddig a játékban, de ha akarod téged utálhatunk, mert rank 10 vagy :DD

Ez egyszerűen TÚL kevés. Aki komolyan gondolja a játékot, igenis legyen ennél magasabb winrateje. Úgyértem, összesen, és legend rankon.
amúgy az a baj, hogy kb tényleg ilyen 52-54% wr van ott már, ahhoz meg kell rendesen. :D

Eltökéltséggel alapvetően nem lenne gond, de túl nagy a random szerepe, és Coachnak nagyon igaza van abban, ami miatt kilépett a HS-ből. Elkeserítő az az asszem 2 százalék.
legyen már, kellenek ide az eltökélt játékosok :)

Na, ma délelőtt összedobtam egy saját verziós, hibrid secret maget. Hát mit mondjak, jó erős, 72% (18-7) winrátával vitt le R9-ről R5-re. Bárcsak lett volna még idő, talán most én is nekifutnék. Talán, nagyon talán júniban, mert ha minden jól megy 20. körül végzek a vizsgaidőszakkal és utána mehet...ne, de úgyse lesz türelmem :D
kíváncsian várom, hogy a nagy megmondóemberek téged is kiutálnak-e, most, hogy legend lettél :)

chopin42
Grat (nekem rank 4 volt a top <#zavart2>)! Remélem egyszer találkozunk a narancsok birodalmában :D
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.05.29. 21:48:30

Kicsit hosszú, szóval az "élménybeszámoló" alant.
Még az kieg után ide bemásolt paladin deckem lett a befutó, ami utólag valamilyen szinten mások által is elfogadott deck lett. (Azóta 1-2 változtatás lett azért benne)

R5-ig főleg a sima Kazakus Priestel mentem el, aztán átváltottam egy Dragon Kazakus Priestre amivel R3-ig jutottam el. Aztán jött a Paladin megint.
Sima:
Dragon:

És ha valakit érdekelnek a matchupok eredményei lebontva.
Paladin:
61-32 66%wr
Druid 6-4
Hunter 3-1
Mage 11-9
Paladin 8-2
Priest 11-2
Rouge 1-5
Sámán 9-7
Warlock 0-0 :D
Warrior 12-2

Dragon Kazakus
40-31 56%wr
Druid 6-6
HUnter 3-0
Mage 10-3
Paladin 5-4
Priest 3-4
Rouge 2-8
Sámán 2-3
warlock 0-1
warrior 9-2

Sima Kazakus
79-65 55%wr
Druid 7-7
Hunter 14-12
Mage 13-7
Paladin 13-8
Priest 6-5
Rouge 7-7
Sámán 5-4
Warlock 2-2
Warrior 12-13

Igazából azért tudtam lemenni Legend-ig mert 1 vagy 2 Qrouge-al találkoztam útközben. Egyébiránt sámánon kívül más nehéz matchup jelenleg nincs. QMage lenne még nehéz, de az már nincs nagyon.

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.05.29. 19:38:15
Gratula! :)
morcosqtya
:DDDD "Kijátszotta."

GG :)

saját deckkel?

jöhet az élménybeszámoló az utolsó egy-két szintről :)