Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont kapunk helyette 2 új hostot:

:))
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2017.06.03. 21:45:01
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Paladin: 544
Warrior: 684
Hunter: 533
Mage: 702
Shaman: 574
Druid: 505
Priest: 593
Rogue: 544
Warlock: 621
Összesen: 5300
Béta eleje óta nem is olyan sok... :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor most jöhetnek a kommentek.
Nekem 2262 paladinnal.
Innervate, innervate, Living Mana
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDD
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Nem figyeltem eléggé, és azt hittem, hogy itt most végre az lesz, hogy a collection-ben egymásra teszik a golden és nem golden kártyákat, és lenn ahol kiírja, hogy x2, majd ott át lehet kattintgatni, hogy melyiket mutassa. Pedig már örültem neki.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.01. 19:35:28
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
sajnos későn nyomtam prtscreent, az első körös secretet még körbejátszotta... a többi látszik bal oldalt :)
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.05.31. 18:04:41
I decide when I'm done.
Kíváncsian várom az új kieget, csak legyen minimális a random...ez az egy kérésem van már, semmi több. 120/10-15 lap, azt annyi. Tudom, szép álom. Anyjuk picsáját. :D
jól látod, időnként szeretem szívni mások vérét, hűű tényleg Zozzzonak be sem szóltam, mert túldrámázta az Ausztrál szitut :)
Viszont, ha jól rémlik nem egyszer megkapta Shadow, hogy ja xz deckkel bárki Legend tud lenni (meg cifrábbakat is, nem a stílusára, a tudására), ez szerintem elég nagy tahóság és persze nettó hülyeség. Szóval ja, ezeket megjegyzem és, ha szar napom van visszaszólok, de az is biztos, hogy nálam van túltekerve, a hőskomlexus :)
ps: felesleges amúgy a provokációt odarakni a mondat végére. Ideje továbblépni ezen.
I decide when I'm done.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.05.31. 12:04:31
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: chopin42, 2017.05.29. 21:48:30

R5-ig főleg a sima Kazakus Priestel mentem el, aztán átváltottam egy Dragon Kazakus Priestre amivel R3-ig jutottam el. Aztán jött a Paladin megint.
Sima:

Dragon:

És ha valakit érdekelnek a matchupok eredményei lebontva.
Paladin:
Druid 6-4
Hunter 3-1
Mage 11-9
Paladin 8-2
Priest 11-2
Rouge 1-5
Sámán 9-7
Warlock 0-0 :D
Warrior 12-2
Dragon Kazakus
Druid 6-6
HUnter 3-0
Mage 10-3
Paladin 5-4
Priest 3-4
Rouge 2-8
Sámán 2-3
warlock 0-1
warrior 9-2
Sima Kazakus
Druid 7-7
Hunter 14-12
Mage 13-7
Paladin 13-8
Priest 6-5
Rouge 7-7
Sámán 5-4
Warlock 2-2
Warrior 12-13
Igazából azért tudtam lemenni Legend-ig mert 1 vagy 2 Qrouge-al találkoztam útközben. Egyébiránt sámánon kívül más nehéz matchup jelenleg nincs. QMage lenne még nehéz, de az már nincs nagyon.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.05.29. 19:38:15
saját deckkel?
jöhet az élménybeszámoló az utolsó egy-két szintről :)