Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házigazda is már bő 1 éve AFK, szóval rip HS.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.28. 13:58:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a hozzászólás nyomokban poénokat tartalmazott, mielőtt valaki nekem esne ...
I decide when I'm done.
Amúgy itt is érződik, hogy mennyire ég és föld a különbség: napi kb másfél óra játékkal jön 3 pakli + 1-2 rare kártyát le is tudsz craftolni, annyi scraps összegyűlik. Plusz ez a meteorit powderes cucc is fasza. Arról nem is beszélve, hogy a randomnak kb minimális a szerepe. Na mindegy, nem reklámozom gwentet, de elég király. 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem, új kódot ad.
De hogy a pakknyitás sosem volt teljesen random, az messze nem újdonság.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A következő kiegészítőtől kezdve egy legendary csak egyszer lesz kinyitható.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.06.22. 19:51:59
klikk
hát ezt nem kezelte valami jól a Blizzard.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.06.20. 18:06:16
On: jöhetne már némi szivárgás a HS kiegből is 😄
Amikor a Legends-ben a káosz arénából 5 winre jön jutalomként 75 gold, 2 epic kártya, 2 pack (darabjában 6 lap van) és még a packokból bontasz egy epicet, 2 raret és 2 animált golden commont, akkor elgondolkozol, hogy a Blizzard mi a francért ennyire sóher. Ráaádásul itt az aréna is fényévekkel jobb 😄

Joggal mondják, hogy a HS a Legends/Gwent tutorialja. És mindkettőben érettebb is a közösség, és az aggro is hatékony módszerrel van visszafogva. Szerencsére kezdi összekapni magát a Legends, már fenn van steamen, van tabletekre, szerződött a twitch-el, jön a 150 lapos Skyrimes kieg, kivitték az E3-ra, stb. A játékosszám is szépen nő, aktívan kb. 5000-7000 ember szokott fennlenni steamen, de sokan a régiek közül még nem mentek át bethesda.netről. Ha alapul vesszük, hogy kb. 4000-5000 legend szokott lenni havonta, és ezt nyilván töredék éri el, akkor egész szépen nő a játékosbázis.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.18. 17:50:35
mondjuk, ezért haragszom nagyon Kriparianra, valahogy elérte, hogy a beszólogató faszkalap jelző lecserélődött saltyra 😞 ehhh, olyan ez, mint a rosszindulatú zsírgombóc helyett az indigó. 😞
+ tegnap bejelentették a Legends kieget is 150! új kártyával...júni végén meg is jelennek 😄 Hát nem hagyják békén az embert, annyi bizonyos 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.06.11. 16:00:39
Azt simán el bírom képzelni, hogy valaki HSes, kipróbálja a Gwentet, rájön, hogy neki az a játékmenet jobban tetszik és átáll.
Valahogy azt érzem ugyanakkor, hogy erőltetni próbálják azt, ami a HS teljesen organikusan és nem várt módon lett, nagyon esporttá és twitch éllistássá akarják tenni, viszont szerintem a Gwent pont erre nem alkalmas, egész egyszerűen nem olyan izgalmas és szórakoztató nézni.
Viszont a játékmenet ahogy mondtam ötletes és tök jó, hogy nem egy HS koppintás, hanem teljesen egyedi és érdekes. A balansszal úgy éreztem, hogy nagyon komoly problémák vannak még, ugyanakkor nem merültem bele annyira, hogy ezt biztosra kijelentsem illetve majd kupálgatják a dolgot.
Nálam természetesen nem váltja a HS-t. Voltak a HS-nek gyengébb pillanatai, unalmas metái, de mostanra vérprofi lett abban a Blizzard, hogy egy veterán számára se váljon unalmassá a játék. Rosszabb meták idején se dobtam volna a HS-t a Gwentért, most viszont a játék valaha volt legjobb metája fut épp. 5 kaszt 7 paklija tier 1 a meta snapshot szerint, tier kettőben pedig már 7 kaszt és minden deck archetípus képviselteti magát, sose volt még ennyire változatos a játék, lényegileg a quest rugón kívül bármi ellen élvezetes a játék és végtelen fajta pakliötletet lehet megvalósítani és eredményesnek lenni vele.
Amúgy én HS-el is elég keveset játszom már egy jóideje, lényegileg dailyzni szoktam, azt is leggyakrabban fun deckekkel, annyi dózis bőven elég mostanában.
Egy szó, mint 100 a Gwent szerintem egy jó játék, de egészen más jellegű, mint a HS. Tetszett, pár napig próbálgattam a béta során, de nem hiszem, hogy a későbbiekben vissza fogok rá nézni.