40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#38915 Bár kicsit éneklős lett, és picit gyerekes, de a videókészítésben még mindig Blizz a király. Az utalások és a felbukkanó karakterek tökéletesek lettek, a goblinok voltak a legjobbak :) -
1Darton1 #38914 Igen, még mindig szar a játék, felejtsd el. -
Zozo0122 #38913 Tényleg ennyire durva a druid dominancia? :D Mindenhol ezt olvasom. (Legalább egy hete nem léptem be)
3 év után is ennyire balfaszok? Állandóan ezt csinálják, nevetséges banda. A BB Teamről beszélek, nem magáról a Blizzről. Szerintem eleve gyökér, nem 2017-hez méltó módon állnak a dolgokhoz.
Például ott van az, hogy mindig késnek a megoldással, és az nem ritkán agyonnerfelés.
Amikor elképesztő facehunter meta volt, nem volt megfelelő ellenszer hónapokig. Maximum a priestnek meg a warinak. Amikor secret paladin volt, nem volt rögtön megfelelő ellenszer, semmi tech lap, max a hunternek. Később jött a neutral megoldás - későbbi kiegben. Ugyanígy a pirate warira, késve jött a techlap. Ez az Ultimate Infestation konkrétan a None of your business típusú lap: kib....tt gyökérnek kell ahhoz lenni, hogy ne tűnjön fel, hogy mennyire erős :D
Biztos van 1-2 igazán kreatív elme a lapdesignerek között, de hogy összességében nincs annyi eszük, hogy legalább minimális szinten be tudják lőni a várható metát és következményeit, az vicc. Ez abból is látszik, hogy vannak decktípusok, amiket kiegeken keresztül pusholnak, mire végre működni kezd. Pl. taunt warrior. Vagy ami még mindig nem működik: discardlock, beast druid stb... -
Pio #38912 Mert a Blizzard egy kreatív cég és alapvetően univerzumokat épít, amikben játszhatunk, nem pedig kizárólag játékokat fejleszt.
Azt nagyjából a WOTLK cinematic trailerre datálnám, amikor a Blizzard leállt azzal, hogy reklám/közönségbevonzás céljából készít cinematic trailereket/animated shortokat. Az a videó egyértelműen nem új arcoknak szólt, hanem a lore ismerőinek, rajongóinak. Azóta ez eléggé jellemzi a Blizzardot. Persze kivételek akadnak.
Egyébként a most bevezetésre kerülő IRL Brawlos mókához kapcsolják, annak állít egyfajta homage-t és azt mondták, hogy jönni fog több rész is, illetve képregényt is indítanak. -
#38911 Unatkoztak az Animátorok, nem akarták bezárni őket, mint a Blizzard North-ot, ezért inkább kiadták nekik munkára ezt. A 2 évenkénti WoW Cinematicokból nem lehet megélni. Starcraft 2 és Diablo 3 cinematicokat pedig már nem kell gyártani. -
#38910 Ja, tényleg :) Egyébként én nem is értem ez most miért is kellett, ok, hogy jópofa de úgy ennyi. Reklám értéke sem sok. -
#38909 Most már értem, miért lettek drágábbak a kártyacsomagok. Valamiből ki kellett termelni ezt a videót. -
#38908 Most már értem miért volt az utóbbi kiegek videoja olyan gagyi. -
Pio #38907 -
#38906 Minek kivenni, nem olyan annyira fos t2 drop nem fegyveres classok ellen :DD -
Renegade #38905 lehet valami a druid S Tierben, mert az általam összerakott taunt duduval is el lehet marháskodni, az Oozet szoktam cserélgedni benne, persze a szokásos balszerencsés módon, ha kiveszem, akkor jönnek a fegyveres kasztok, ha visszarakom, akkor nem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
maladyce #38904 Megrendezésre kerül a következő házibajnokság.
Mindenkit várunk szeretettel aki ugy érzi szeretné magát megmérettetni egy baráti versenyben.
Tehát abszolút casual friendly, nem baj ha nem vagy pro. Lesznek bőven rajtad kívül is kezdők.
Aki kedvet kapott errefelé tud jelentkezni.
Házibajnokság Augusztus -
#38903 Ukrán csapat elég jó most, esélyesek. -
Renegade #38902 nem is tudtam, hogy max 45 kör lehet egy meccs
-
#38901 Tök mindegy, úgyis csak 1 boostert ér :) -
#38900 Elvileg ma este US, holnap hajnalban EU. -
hawkie22 #38899 Mikor nyílik ICC második szárnya? Ezen a héten vagy elöször csak jövö héten? -
#38898 Ismét lehet bajnokra szavazni és ismét kártyacsomag a jutalom (persze most már KFT pakkokért) -
Renegade #38897 érdekes, ez az új midrange hunter, legó szerelmeseknek kötelező :)
-
cesar22 #38896 Az új kieg eddigi legjobb meccsét játszottam az imént.
Ellenfelem turn 1 Patches. Erre én Golakka, Ellenfelem: Concede
Well played -
#38895 Rák bizony, nem sok jött szembe, de vegyes kimenetelüek voltak. Én most egy Raza priestet probálgatok, az is simán lement rank10-re. -
Renegade #38894 azoknak, akik hiányolták a zoot:
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.15. 17:39:30 -
Renegade #38893 easy R10, kíváncsi vagyok mennyi idő míg lemegy R5re -
Renegade #38892 azoknak akik nem szeretik a piratewarriort (amúgy szerintem már vigyázni kéne rájuk, alig maradtak és rém szar a winratejük)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #38891 na szerintem meg is van az új rák
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #38890 a mai százból egy: amikor Rascalt belerakod a mirrorba :) -
cesar22 #38889 az kicsit elszomorít hogy az adventure rewardok mindössze 1 darab pakk szárnyanként -
Renegade #38888 na megint áll a bál
aréna bugok -
cesar22 #38887 kripp legújabb videójában, a végtelen fatigue warrior paklit ajánlom mindenki figyelmébe
ez a deadman's hand így önmagában felbaszna hogy miért létezik, de így hogy már itt van a jade idol, legalább van valami amivel lehet counterelni late game-ben -
#38886 DK evolve Shamant raktam össze. Nem net deck hanem saját próbálkozás.
Nem túl erős de nagyon fun.
Most Rank 15-ön állok. -
Madi92 #38885 Lentebb linleltem én is összeállításomat. Van egy külön control amiben az acolyteok helyett corpsetaker van már. Meg kicsit feljebb van egy nzothos és handbuff deck is. Ha van kedved próbáld ki őket, kíváncsi vagyok a véleményedre.
Tegnap elég sokat játszottam mind3 verzióval. Controll<-handbuff<-nzoth a rangsorom jelenleg. Bár a nozothban erőssen megkérdőjelezhető lapok vannak. -
#38884 Pala nekem is adja most. Renk15BOYS :D -
cesar22 #38883 aha, nem nagyon találtam mást amire szükségem lenne, lich kingen gondolkodtam, de az sem szükséges mert a defenderből ki lehet húzni -
Madi92 #38882 Csak azt a lapot tetted bele? Többi a régi? -
cesar22 #38881 -
cesar22 #38880 kihúztam a paladin DK hero power kombót, kicsit komolyabb animációra számítottam :(
az előző control paladinba betettem az új DK lapot, és egyelőre még nem kaptam ki, tudom rank 15 hero -
Renegade #38879 hirtelen felindulásból lecraftoltam Thrallt, háááát egyelőre nagyon nem érte meg, igazi win more, vagy nem csinál semmit, vagy már minek. -
Renegade #38878 jaja ezt nem Madinak akartam, hanem csak úgy bele az éterbe. :) -
Renegade #38877 amikor Hadronox nagy ritkán beadja :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.14. 13:03:34 -
Madi92 #38876 Lol most olvasom.. :D
Amúgy az én metám van egyelőre. Szóval illene, de nincs sok időm.