Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Bár kicsit éneklős lett, és picit gyerekes, de a videókészítésben még mindig Blizz a király. Az utalások és a felbukkanó karakterek tökéletesek lettek, a goblinok voltak a legjobbak 😊

Igen, még mindig szar a játék, felejtsd el.

Tényleg ennyire durva a druid dominancia? 😄 Mindenhol ezt olvasom. (Legalább egy hete nem léptem be)

3 év után is ennyire balfaszok? Állandóan ezt csinálják, nevetséges banda. A BB Teamről beszélek, nem magáról a Blizzről. Szerintem eleve gyökér, nem 2017-hez méltó módon állnak a dolgokhoz.

Például ott van az, hogy mindig késnek a megoldással, és az nem ritkán agyonnerfelés.

Amikor elképesztő facehunter meta volt, nem volt megfelelő ellenszer hónapokig. Maximum a priestnek meg a warinak. Amikor secret paladin volt, nem volt rögtön megfelelő ellenszer, semmi tech lap, max a hunternek. Később jött a neutral megoldás - későbbi kiegben. Ugyanígy a pirate warira, késve jött a techlap. Ez az Ultimate Infestation konkrétan a None of your business típusú lap: kib....tt gyökérnek kell ahhoz lenni, hogy ne tűnjön fel, hogy mennyire erős 😄

Biztos van 1-2 igazán kreatív elme a lapdesignerek között, de hogy összességében nincs annyi eszük, hogy legalább minimális szinten be tudják lőni a várható metát és következményeit, az vicc. Ez abból is látszik, hogy vannak decktípusok, amiket kiegeken keresztül pusholnak, mire végre működni kezd. Pl. taunt warrior. Vagy ami még mindig nem működik: discardlock, beast druid stb...
Mert a Blizzard egy kreatív cég és alapvetően univerzumokat épít, amikben játszhatunk, nem pedig kizárólag játékokat fejleszt.

Azt nagyjából a WOTLK cinematic trailerre datálnám, amikor a Blizzard leállt azzal, hogy reklám/közönségbevonzás céljából készít cinematic trailereket/animated shortokat. Az a videó egyértelműen nem új arcoknak szólt, hanem a lore ismerőinek, rajongóinak. Azóta ez eléggé jellemzi a Blizzardot. Persze kivételek akadnak.

Egyébként a most bevezetésre kerülő IRL Brawlos mókához kapcsolják, annak állít egyfajta homage-t és azt mondták, hogy jönni fog több rész is, illetve képregényt is indítanak.
TBTPumpa
Unatkoztak az Animátorok, nem akarták bezárni őket, mint a Blizzard North-ot, ezért inkább kiadták nekik munkára ezt. A 2 évenkénti WoW Cinematicokból nem lehet megélni. Starcraft 2 és Diablo 3 cinematicokat pedig már nem kell gyártani. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Ja, tényleg 😊 Egyébként én nem is értem ez most miért is kellett, ok, hogy jópofa de úgy ennyi. Reklám értéke sem sok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Most már értem, miért lettek drágábbak a kártyacsomagok. Valamiből ki kellett termelni ezt a videót. <#idiota>

Shep
Most már értem miért volt az utóbbi kiegek videoja olyan gagyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Minek kivenni, nem olyan annyira fos t2 drop nem fegyveres classok ellen 😄D

I decide when I'm done.

lehet valami a druid S Tierben, mert az általam összerakott taunt duduval is el lehet marháskodni, az Oozet szoktam cserélgedni benne, persze a szokásos balszerencsés módon, ha kiveszem, akkor jönnek a fegyveres kasztok, ha visszarakom, akkor nem 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Megrendezésre kerül a következő házibajnokság.
Mindenkit várunk szeretettel aki ugy érzi szeretné magát megmérettetni egy baráti versenyben.
Tehát abszolút casual friendly, nem baj ha nem vagy pro. Lesznek bőven rajtad kívül is kezdők.
Aki kedvet kapott errefelé tud jelentkezni.
Házibajnokság Augusztus
morcosqtya
Ukrán csapat elég jó most, esélyesek.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

nem is tudtam, hogy max 45 kör lehet egy meccs

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Tök mindegy, úgyis csak 1 boostert ér 😊

TBTPumpa
Elvileg ma este US, holnap hajnalban EU.

Mikor nyílik ICC második szárnya? Ezen a héten vagy elöször csak jövö héten?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TBTPumpa

érdekes, ez az új midrange hunter, legó szerelmeseknek kötelező 😊

Az új kieg eddigi legjobb meccsét játszottam az imént.

Ellenfelem turn 1 Patches. Erre én Golakka, Ellenfelem: Concede
Well played
vegicsek
Rák bizony, nem sok jött szembe, de vegyes kimenetelüek voltak. Én most egy Raza priestet probálgatok, az is simán lement rank10-re.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

azoknak, akik hiányolták a zoot:

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.15. 17:39:30

easy R10, kíváncsi vagyok mennyi idő míg lemegy R5re

azoknak akik nem szeretik a piratewarriort (amúgy szerintem már vigyázni kéne rájuk, alig maradtak és rém szar a winratejük)

na szerintem meg is van az új rák

a mai százból egy: amikor Rascalt belerakod a mirrorba 😊

az kicsit elszomorít hogy az adventure rewardok mindössze 1 darab pakk szárnyanként
na megint áll a bál

aréna bugok

kripp legújabb videójában, a végtelen fatigue warrior paklit ajánlom mindenki figyelmébe

ez a deadman's hand így önmagában felbaszna hogy miért létezik, de így hogy már itt van a jade idol, legalább van valami amivel lehet counterelni late game-ben
morcosqtya
DK evolve Shamant raktam össze. Nem net deck hanem saját próbálkozás.
Nem túl erős de nagyon fun.
Most Rank 15-ön állok.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Lentebb linleltem én is összeállításomat. Van egy külön control amiben az acolyteok helyett corpsetaker van már. Meg kicsit feljebb van egy nzothos és handbuff deck is. Ha van kedved próbáld ki őket, kíváncsi vagyok a véleményedre.
Tegnap elég sokat játszottam mind3 verzióval. Controll<-handbuff<-nzoth a rangsorom jelenleg. Bár a nozothban erőssen megkérdőjelezhető lapok vannak.
Devv
Pala nekem is adja most. Renk15BOYS 😄
aha, nem nagyon találtam mást amire szükségem lenne, lich kingen gondolkodtam, de az sem szükséges mert a defenderből ki lehet húzni
Csak azt a lapot tetted bele? Többi a régi?
kihúztam a paladin DK hero power kombót, kicsit komolyabb animációra számítottam 😞

az előző control paladinba betettem az új DK lapot, és egyelőre még nem kaptam ki, tudom rank 15 hero
hirtelen felindulásból lecraftoltam Thrallt, háááát egyelőre nagyon nem érte meg, igazi win more, vagy nem csinál semmit, vagy már minek.

jaja ezt nem Madinak akartam, hanem csak úgy bele az éterbe. 😊

amikor Hadronox nagy ritkán beadja 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.14. 13:03:34

Lol most olvasom.. 😄
Amúgy az én metám van egyelőre. Szóval illene, de nincs sok időm.
Mióta behozták a nemvisszaesős szinteket, nincs sok értelme, casualban decket tesztelni. Ott úgysem tryhard deckek jönnek, szóval alig kapsz hasznos infót a decked képességeiről.
Casualnak pont az az értelme, hogy csinálhatod a daily questeket, próbálgathatod, tanulhatod a deckeket, és nem vesztesz vele semmit. Ráadásul játszhatsz anélkül, hogy rákényszerülj a Rankedre. Ez épp elég. De a Crosroad brawl is teljesen jó, ebben igazad van.
Utoljára szerkesztette: Ersiman, 2017.08.14. 09:33:52
ellenem egy reaktor (divine shield) paladin rakott össze egy 7/4es fegyvert, nem szerettem 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.08.14. 08:46:35

Én most ezt a decket próbálgatom, és nagyon szeretném, ha működne. Egyelőre 1 win, 2 lose 😄 Itt épp összejön az álom, Atiesh nem veszít durabilitációt 😄

És itt a handbuff paladin:

Végre kapott aggro ellen jó lapokat.
Némi replay.

Nem hittem, hogy végül megnyerem. Utolsó körben azért megtaláltam a megoldást, de nem volt elsőre egyértelmű, hogyan élem túl.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.08.13. 19:44:19
Következő paladin deck:

Nem olyan jó mint a control verzió, de azért nem rossz.
Shep
Nem tudom, valaki írta itt, hogy eladta és úgy rémlett te voltál, de akkro ezek szerint tévedtem 😊

Miért gondoltad ezt? 😄
Nyáron meló miatt alig van időm játszani, az igaz. De azért esténként mindig játszok pár partyt.
Shep
Ezt olvasva én is összeraktam egy kazakus priestet és egész jót streakeltem vele, de majd jön a fekete leves aztán visszavisz 20-ra 😄