40521
  • Tinman #39235
    Nem feltétlenül fizikai kamera kell, hanem egy felvevő progi, amit a HS mellett futtatsz. Azzal nyilván drasztikusan jobb minőséget fogsz elérni, mint egy külső kamerával, amivel kívülről veszed fel a monitorod képét.

A Druida crystal növelése tipikus, van rá számos lapja. A bal oldalon láthatod a korábban felhasznált lapokat egy ideig. Néha én is olyan gyorsan tolok ki 3-4 lapos kombót, hogy azt nem biztos, hogy azonnal átlátod, ezért célszérű figyelni a bal oldali függőleges sávot. (Ha a druidánál a 4. körben ott a Nourish, elsüt egy Innervate-et mellé, akkor ott helyben 2 manakristállyal lesz gazdagabb, vagyis a köv. körében már 7 kristályból dolgozik.)

A priest Lyra legendása miatt nagyon könnyen juthat kettő extra Divine Spirithez és ha volt neki még kettő a dekkjében máris 4-el gazdálkodik és duplázza az egekbe egy lénye HP-ját. Igen, a 92 sem lehetetlen.

A bunkót a játékbeli rossz modorú játékosokra írtam, pl.: 1 körben kötelet éget és közben well playedet nyom. Vagy amikor vesztésre áll égeti a kötelet. Vagy minden lépésed után pofázik, etc.
  • viktor25
    Elmondok még kettőt, csak most jutott eszembe. Egy arany kártyással játszottam igen jól megszorongattam kb 22 életpont körül voltam, de kirakott egy - két paklit a nevüket sem volt időm megjegyezni, de amint kirakta őket elindult belölük valami szellemi fény és az élet pontjaimat ketté vágták és szabályosan megdöglöttem. Lényeg a lényeg gyors befejezés volt.
    A másik meg az hogy ilyen kártyát sehol nem találtam ha csak a kobold dungeon teljesítésével nem kapod meg. A kártya képessége hogy kirobbantotta a fel nem húzott paklikat a decckből, na persze a következő körben meg jött a kaszás mivel nem volt már pakli a deckben. Tudom van olyan minion aminek képesítése hogy a valahányas cost kártyát kiirtja a deckből, de ez az összes costos kártyát kiirtotta, úgy tizen valahány volt még a deckben. Megigérhetem neked hogy ha lencsevégre kapok egy ilyet te leszel az első akivel megosztom. Lásd hogy nem az a messziről jött vagyok aki azt mond amit akar. Bár a gond az hogy az uttobbi kettő csak egyszer fordult velem elő ( ilyen véletlenszerüen nem tudnám kihúzni az 5 ös lottot? )
  • viktor25
    Csövi!
    Nagyon hálásan köszönöm hogy végre válaszoltál a kérdésemre így is fogok tenni, csak egy kicsit szar lessz berakni egy kamerát, de van egy régi Sony kamerám, na nem is olyan régi csak 1000 éves. Meg fogom csinálni mert rohadtul idegesít hogy a másik oldaon mivel ügyeskednek ellenem, de mivel másodjára elmondtad mit kell és hoha beküldeni az első helyett, ezért elmondok még egy érdekességet amit saját szememmel láttam.
    Druida ellen voltam, a játék még nagyon az elején volt, mikor nekem 5 kristályom volt a Druidának már 9. Na most én nem 90 éves vagyok akinek kihagy a memóriája pontosan emlékszem rá hogy csak egyetlen egy kristály növelő paklit használt fel. Ja igen, és én kezdtem a játokot Hunterrel, tehát a 6 vagy 7 helyett neki már 9 kristálya volt, de hála az ügyetlenkedéseinek így is sikerült legyöznöm. Ne mond nekem hogy ez nem csalás. Volt olyan mikor Priestel egymás után 4 healt duplikáló kártyát majd a végére megfejelte egy inner fire kártyával az így kapott sebzés érték elérte a 92. Kár hogy nem láttad a tekintetem, lestem mint hal a szatyorban ( ezt meg hogy csinálta ) tudom a varázskártyákat is le lehet a játékban másolni de ilyen nem történt meg.
    Az hogy néha szar paklik jönnek azt be tudom a véletlennek. A másik meg az hogy a játékban egy helyben topogok, ez azért van mert napi 30 percet vagyok elötte és nem ( 35 órát tolom napi szinten ). Ezért nem vagyok egy mágus, de vannak igen jó pakiaim. Sajnos munka mánia betegségben szenvedek, ezért hoztam létre egy kis vállalkozást. Nincs időm napi több órát a játék elött ülni, megcsinálom a küldetéseket aztán heló. Végezetül: bizonyos szöveget nem sértésnek szántam, vedd ( viccnek ), de igen sokat segítettél azzal hogy hova töltsem fel az ilyen videókat, bár csak ezzel kezdted volna, de ha lencsevégre kapok egy ilyen videót akkor megosztom veled is. Lásd nem a ( BUNKÓ ) vagyok. Végezetül még annyit hogy....
    Csá!!!
  • Tinman #39232
    Teljesen döbbenten olvasom amit írsz és még mindig nem tudom, hogy viccelsz-e?

6-8 db. kártyát ugyan olyan kártyát nyitsz az előfordul, töröd az extrát és ennyi... de az, hogy az extra lapokat bepakolod a dekkedbe, majd azzal rankedezel, casual meccseket tolsz az nem mondom, hogy lehetetlen, de SOHA nem találkoztam még ilyennel.

A WLAN eltulajdonítása nyilván nem ide tartozik, de valóban törhető, az olcsó routereknek megvannak a maguk gyengeségei, bár nem jellemző a mai olcsó net árak mellett, hogy valaki ebbe komoly órákat ölne... ettől persze még lehetséges.

A bizonyítás rém egyszerű! Vedd fel a meccseket folyamatosan, nem kell jó minőségbe és amikor csalóval futsz össze már tudod is mutatni, hiszen YT-re free feltöltheted és megoszthatod. Használhatod erre az nVidia Shadowplay-ét, ha nVidia kártyát van, vagy pl. Fraps, Bandicam és társai.

Ha régebben 50-50%-ban nyertél, akkor folyamatosan 1 helyben topogtál, ami nem jó :-(

A meta folyamatosan változik, most a nerf megint nagyot kavart a dolgokon, alkalmazkodni kell, különben tényleg folyamatosan lenyomnak a víz alá. Hint: Most a warlock inkább a top.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 08:14:15
  • viktor25
    Szóval PECHEMRE egymás után POTYOGNAK egy azon tipusu varázskártyák legyen az 6 vagy akár 8 darab ezeket én felhasználhatom.
    nem is beszélve arról hogy a paklimba minden lapból egy azon falytából csak 2 kerülhet, de ha véletlenségből PECHEMRE ebbből 2 helyett 10 fog POTYOGNI akkor mind a tizet felhasználhatom ( utólag is bocsi hogy a szavaiddal éltem ) továbbra is rosszul aludnék ha ezt nem írnám le. Bizonyítottam embereknek szavaik ellenkezőjét, az utobbi a WLAN eltulajdonítása volt, na meg hogy a központban a majmok is célra vezetőbb válaszokat adnak. nem csak sérelmeztem de be is bizonyítottam mielőtt le akarta cserélni azzal az indokkal hogy hibás, meg mutattam neki hogy is csináltam.
    Visszatérve hozzád, neked csak úgy tudnám bizonyítani ha én is úgy tudnék csalni mint sokan mások kihívnálak egy barátságtalan mérközésre és minden körben más - más csalással vernélek le. Én sem találkoztam csalókkal a kezdetek kezdetén, de mostanában egyre több ilyen fordul elő. Régebben 50 - 50% -ban nyertem most hogy még ütösebb paklit rakok össze, csak 25% nyerek a játékban.
  • Tinman #39230
    WTF?

4 fiery úgy szokott összejönni, hogy a beast-et adó lapból is pechére az potyogott neki. Napi szinten tolom a játékot 3.5 éve, SOHA nem találkoztam csalókkal. (Csak bunkókkal.)
  • viktor25
    Sziasztok!
    Mostanában igen sokan a játék során kiraknak 1 kártyából akár négyet is Pl: 4 fiery bat, vagy 4 timber wolf és még sokan mások.
    Én is próbáltam a pakliaim közé rakni 2 - nél többet de a progi nem engedte, így elkönyveltem hogy csak 2 lapot lehet 1 fajtából.
    Na persze ismerem a szabályokat mert vannak lapmásoló varázskártyák amivel megjátszhatok 1 lapot akár 8* is, de eggyesk varázskártya használata nélkül dobálnak ki a harctérre 4-5-6 kártyát 1 lapból.
    Jól látom hogy igen sokan csalással nyerik meg a játékot, vagy én nem tudok valamit?

( Talán nekem is csalnom kéne hogy fer legyen a játék )
  • TBTPumpa
    Megérkezett a 10.2.0-es javítás

Benne:
    Ranked játékmód változások (érvényes március 1-től)
    Kártyalap nerfek
    Mammoth Kártyacsomag bundle (limitált ideig érhető el, 20€ a 30 pakk):
    10 Un'Goro Packs
    10 Frozen Throne Packs
    10 Kobolds Packs

1 accounton csak 1x vásárolható meg. A vásárlás után eltűnik a Shop-ból ez a lehetőség, gyakorlatilag olyan, mint a Welcome Bundle volt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.07. 09:40:40
  • sadface #39227
    Warlockkal aktuálisabb lenne. :DD
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    Eddigi 5 leggagyibban benne van...
  • Devv
    Ezek a hátlapok izgatnak bárkit is?
  • sadface #39223
    Elfogyott a kreativitás gondolom..
  • TBTPumpa
    Februári szezon hátlap:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.02. 17:48:01
  • morcosqtya
  • Renegade
    láttátok a HS lottót? 3000 Pack o0

• TBTPumpa
    Szintén Fr0zen, szintén 5 pakk. Csak gyűlnek a boosterek. Lesz mit kinyitni majd év végén.
    Kipörgött a cseresznye.
  • Tinman #39218
    Oh... tényleg!!! Köszönöm, Fr0zen-re tettem, Kolento-t sokra nem tartom, akkor ezért járt a 5 pakk.
  • morcosqtya
    Championship-en jó emberre tettél? :)
    Én egyet kaptam Kolento után.
  • Tinman #39216
    Tudja valaki, hogy miért kaptam 5 pakkot csak úgy? Amikor beléptem véletlenül elnyomtam, nem láttam mit írt ki :-(
  • Pio
    Cube lock többféle deckkel is viszonylag konzisztensen counterelhető, viszont ezek a deckek eddig hurkák voltak sok olyan deckkel szemben, amik most nerfelve lettek. Mivel a cubelock counterei életképesebbé válnak, ezért közvetve maga a cubelock is nerfelve lesz.

Borzasztó összetett módon alakul ki egy-egy meta.
  • Madi92
    Ja, meg creeper helyett majd kell bele valami más.
  • morcosqtya
    Jónak tűnik... (Y)
  • Dreadshade
    Király, nem is azt mondom, hogy legyőzhetetlen a Cube Lock, de nagyon annoying ellene játszani :D Meg nyílván ladderezni tök jó egy ilyen deckkel, ha elszaporodik esetleg a cube lock, de nekem inkább a questelés fáj ilyenkor :d Érted rám erőltetnek egy classot, amihez normális deckem sincs aztán még nyerjek is vele és akkor ráadásként egy ilyen deck/deckek ellen kéne nyerem. Nem is értettem ezt, hogy miért erőltetik mindenképp a win-t egy küldetésnél, miért nem elég, hogy csak játsz 3 matchet X classal stb, na de ez már másik probléma a játékkal elkanyarodtam :D
  • Madi92
    Tessék, nerf után valami ilyesmi deck, aztán a cubelock nézelődhet.
    Még fejlesztés alatt van a cucc. Harrison nincs meg, de szerintem jó lenne bele.
  • Madi92
    Mert Cubra annyi a counter mint égen a csillag. Csak senki sem veszi a fáradtságot, hogy techeljen ellene.
  • Dreadshade
    Epic-é tenni a bonemaret? szerintem semmi értelme nem lenne, ugyanúgy meglenne minden embernek, mert erős, + így csak a kezdőket szívatná meg a blizzard, hogy ismét egy drága lap amit nehezebb elérni és meta lap. Viszont azt nem értem, hogy az Ultimate Infestation és a Cube Lock-ot, miért nem nerfelték, főleg az utóbbit, mert most azzal lesz tele a ladder és ugyanúgy élvezhetetlen lesz a játék.
  • morcosqtya
    :)

• morcosqtya
    Ilyenkor meg kell várni a patch kijövetelét (ami azt hiszem 10.2 lesz) és akkor betörni a nerfelt lapokat amikor az üdvözlőképernyőn is közlik a változtatásokat nemde?
    Azaz a teljes dust mennyiség csak akkor jár majd értük.
  • Renegade
    Hát nem tudom, Bonemare ok, bár jobb lett volna lilára színezni :(

a többi nem tetszik, ok bontottam egy Creepert, jól jön majd a dust... mondjuk hunterbe még talán.
    Meg sanszos, hogy akkor a bontott golden Patchesból is más lesz.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.01.29. 22:37:17
  • Devv
    Corridor Creeper LOL! Nemrég gyártottam le őket, mennek vissza dustba.
  • N1ggA
    Érdekes, azt hittem a cubelockot is nerfelni fogják. Corridor Creepernek, Bonemare-nek nagyon örülök, főleg hogy a creeper így kb. játszhatatlan, raza, patches igazából mindegy mert nem játszok wild-ot.
  • sadface #39203
    BÁLÁNSZ
  • Renegade
    viszont kevesebben lesznek, meg nagyobb lesz a létszám egy adott rangon, tehát megnőnek az esélyeid, hogy többet találkozz hasonló szintű játékosokkal. Illetve, ha csak nem időmilliomos hamarabb kell elkezdenie létrázni. Tehát lehet, hogy már adott hó tizedikén megindul lefelé nem pedig mondjuk tizenötödikén mint eddig.

Még mindig nem tökéletes ez a megoldás, de nagy előre lépés szerintem.

Viszont amellett sem lehet elmenni, hogy sok olyan játékossal is össze fognak futni a kezdők mint én: decens lapkészlet, némi rutin, és nagyon kevés játék, tehát nem ritkán 20 felett kezdek a hónapban. Na ez ellen is jó lenne tenni valamit.
  • Wootan
    Igen, erre gondoltam. Lemegy max rank12-re, aztán visszateszi 16-ra, és simán visszatud "menni" rank20ig. Tehát igazából semmi nem változik. Aki akar, az továbbra is farmolgathat rank20on. Plusz emellé jön, hogy a tier1 netdekkek vannak olyan erősek, hogy szar játékkal is lehet vele nyerni azok ellen, akik most/nem rég kezdték, és nem tudnak erős dekket összerakni.
  • Pio
    5 rankonként van egy fal az adott szezonon belül, szóval 20-ra csak akkor tudsz visszaesni, ha legfeljebb 16-on kezdted a szezont, vagyis az előző szezonban nem jutottál 12 fölé.
    Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.01.26. 23:40:59
  • Wootan
    Egyébként ebben az új rendszerben mi akadályozza meg, hogy konszídeléssel vissza tudjanak menni rank20-ra patkánykodni?
    Utoljára szerkesztette: Wootan, 2018.01.26. 22:16:04
  • Devv
    R18 BOYS! XD
  • Renegade
    nekem R5 ment régen, ott ért véget a tudásom. Mostmár nagyon keveset játszok. Hónapok óta nem voltam szrintem R15 alatt.
  • Renegade
    azok akik tudatosan megálltak R20-on kellő tudással és kimaxolt deckkel és várták a kezdőket, ha olyan deck jött amit ver az övé vagy kezdő akkor játszott, ha nem akkor insta concede. Régen sokan farmolták a kezdőket, hogy hamarabb meglegyen a golden hero, napi 100 gold.