40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#39275 Én inkább lolozok meg starbound. -
cesar22 #39274 Én egyszerűen csak beleuntam. Nem szórakoztat a játék. Már régóta nem adtak hozzá számomra semmi újat vagy olyat ami miatt újra tudnék lelkesedni hosszútávon. Nem vagyok az aki különösebben felbaszná magát a játék hülyeségein, ranked-rng, holott ezekkel mind egyetértek hogy nem jók, de ezek miatt még nem hagynám rá. Hanem inkább mert ugyanolyan meccsek, ugyanolyan deckek, ugyanazok a questek. Egyszerűen dögunalmas. -
#39273 Mai napig szeretem a HS-t. Időnként megnézek pár videót, de a topichoz már nem szólok hozzá, mert már nem játszok a játékkal. Ahogy Zozo írta én is egy másik kártyajátékot találtam, és ez miatt váltottam. Az okok egyszerűek:
- Jobb balance team.
- Gyorsabb reagálás.
- Olcsóbb.
- Kevesebb rng.
- Jobb jutalmazás.
- Fényévekkel jobb ranked rendszer, éppen ezért nem monoton.
- Jobban odafigyelnek a játékosokra.
- Persze van kontra is: kisebb a fejlesztő cég, és néha kapkodnak a srácok, ezért kijön úgy az új tartalom, hogy helyenként bugos, de ezeket hamar javítják.
Röviden ennyi, de mondom én személy szerint drukkolok a HS-nek, mert ők húzóerői még jelenleg ennek a piacnak, és remélem a kupamód (saját 6 fős versenyek szervezésének lehetősége) vagy mi lesz a neve, rettentő sikeres lesz és idővel mindenki másolni fogja. -
Renegade #39272 ez de ocsmány deck :D
-
Zozo0122 #39271 Nálam a TES Legends kiütéssel legyőzte a HS-t. Mikor megérett a váltás összehasonlítottam a 2 gamet kb. 25 szempont alapján, hogy mi miben jobb (ilyenek voltak, hogy kinézet, random mennyisége, bonyolultság, hány lap van egy boosterban, jutalmak, ranked rendszer, achievementek, keywordok száma, stb szóval elég mélyrehatóan) és a HS azt hiszem 5 pontot kapott, a Legends 20-at. Így nem volt nehéz.
Azóta a Legends-ben többszörös legend vagyok. És élvezem. 1-2x megszületik itt is 1-2 cancer deck, amit mindenki gyűlöl, de tonnányi tech lap van reagálni rá. Amikor valami túl erős, a fejlesztők érdemben reagálnak, és NAGYON odafigyelnek a communityre. Néha előadom a hisztit redditen, ha valami nem tetszik, nem egy esetben Bethesda vagy DireWolf alkalmazott válaszolt. Nemrég kiadtak egy lapot, ami elég erős volt egy bizonyos comboban, pár napja kapta a nerfet. Tegnap volt egy olyan ingame bajnokság, ahol ha lehoztál 12 wint (csak egyszer mehettél) akkor 75! pack ütötte a markodat. Nekem csak 6 sikerült, de így is 14 packot kaptam...amiben darabonként 6 kártya van. Hagyjuk is, könnyű döntés volt az én szememben, az én szempontjaim alapján. Tudnám még játszani a HS-t, de csak funolni, számomra komolyan vehetetlen. Főleg BB miatt. Amíg nem ő volt a góré, sokkal jobb volt a HS.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.04. 22:15:33 -
Wootan #39270 Én még nem ábrándultam ki végleg, de ami eléggé zavar:
- kazsuál felesleges játékmód, ugyanaz mint ranked csak még nyeremény sincs
- ranked unalom a köbön, és már egy ideje (questek baráttal letudhatósága óta észrevételem szerint) átment netdekk fesztiválba ranktól függetlenül (rank20 felett is rendszeresen jönnek tier 1-2es netdekkel)
- aréna nekem nagyon random (random hős, random dekk összerakás, stb.), az ingyeneseket lejátszom, de fizetni nem fizetnék érte még gold-al sem
- emellé jön az érezhetően manipulált pakk nyitás, ami valamilyen csoda folytán nagy általánosságban pont a értékesebb meta lapokat nem adja
- ami még itt tart az a játék egyedi hangulata (jól néz ki, jók az interakciók, kiváló a zene), + a full random brawlok, azok legalább viccesek úgy általában, és az esélyek is egyenlőek (nem úgy mint a pay2win netdeck-es ranked).
Szóval nálam a HS jó ideje: - havi hátlap megszerzése / napi quest letudása / random brawlokkal szórakozás -
Renegade #39269 más, kíváncsiskodás:
azok közül, akik kiábrándultak, mi volt az indok?
nálam a tudás hiánya + nagyon nehezen viselem, ha az ellenfél decktől függetlenül, állom kéz mellett elkezd BM-elni. :(
léci-léci mellőzük az olyat, hogy én vagyok a kerekesszék mentes Hawking, csak mindig pechem van, meg csal a játék, etc. -
Renegade #39268 amúgy ja, az utóbbi időben ő az aki a régiek közül aktív maradt és normálisan kezeli a topikot. -
Malarki #39267 Van 80g-s questem, este 8 után ha kell valakinek írjon rám. -
#39266 Mér nem te vagy a házigazda?? -
#39265 Március közepén (21-től 25-ig) StarCraft témájú Tavern Brawl érkezik és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomagot kapunk a StarCraft 20. évfordulós esemény alkalmából.
Persze a többi Blizzard játékban is lesznek ajándékok, szóval érdemes lesz azokkal is játszani:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.04. 16:10:42 -
Renegade #39264 neki ugrott már valaki a heti brawlnak? -
#39263 Köszi, ez korrekt volt! -
Pio #39262 Érdemes EZT az oldalt nézni statisztikák végett, mert valódi adatokból dolgozik, a meta snapshot pedig végső soron egy becslés, az adott paklikkal játszó pro-k leírása.
Amúgy az ice block is alapvetően design space/noninteractive problémakör, régóta hall of fame jelölt. Mivel nagyon érdekes és egyedi kártya, ezért első körben tettek egy próbát az ice lance-el, hátha a freeze mage-el együtt az ice block is kihalt, de aztán szépen kiderült, hogy ennél összetettebb az ice block-al a helyzet. -
#39261 Nem nagyon rankedeztek már... látszik :-(
Tempon megnéztem a secret tempot, kapásból nincs benne az ice... minek is lenne, tempo. A ctrl meg kb. használhatatlanul halott. 30 meccsemből jó ha 1 próbálkozót kapok. -
Pio #39260 A secret/tempo mage tier 1/2 deck, elég sokan játszanak vele. Az 5. legnépszerűbb mágus kártya jelenleg az ice block, a deckek 72,1%-ában van jelen.
De a hall of fame alapvetően nem a jelenlegi balance kipofozgatásáról szól, a balance-t teljesen át fogja alakítani az, hogy jön egy új kieg és 3 kikerül.
A hall of fame lényege kettős:
- kivenni az autoinclude lapokat, amik szinte minden deckben fixen ott vannak (azure drake, sylvanas, ragnaros)
- kivenni azokat a lapokat, amik gátolnak valamilyen design space-t vagy alapját képezik valamilyen nem interaktív playstyle-nak (conceal, power overwhelming, old murk-eye, ice lance) -
#39259 Nem így értettem... az utóbbi jó pár hónapban ki tolt mage-el komolyan rankeden? Még a nyomorult tempo secret mage-be se tette be kb. senki. A ctrl mage meg rohadt szarul működött, kínzásnak jó volt, de rankedre nagyon nem.
Erre értettem, hogy nem zavart az már senkit se... mondom ezt úgy, hogy mindig is szerettem mage-el rankedezni, de az rég volt. -
#39258 Szerk.: Hivatalos válasz szerint a Coldlight Oracle limitálta a design spacet (szokásos csakúgy szöveg), a Molten Giant pedig újra 20 mana lesz és Wild -
#39257 Ice Block - gyakorilatilag az összes mage deckben benne volt, freeze, control, zárójelben elemental, mostanában a tempo secret mageben is, nem értem mire gondolsz hogy kutya se használta
A többit én sem értem, lehet hogy az új kártyák alapján majd egyértelmű lesz, várjuk ki. -
#39256 - Ico Block - kutya se használta, kiveszik-nem veszik, nem is értem kit zavart
- Mill-nek még totálisabban RIP (eddig is az volt), ami azért k. nagy gond, mert egy nem mill is tudott a Coldlight-ból profitálni ctrl ellen, ráadásul a Murloc szinergiához passzolt egy használható laphúzás. Ezért kellett kivenni, mert sokrétű és jól használható lap volt? But why?
- Moltent már rég elszabták, értelmezni se tudom a kivételét -
#39255 -
#39254 Érkezik a Holló éve
RIP Mammoth
Standard játékmódban elérhető kártyák:
- Basic
- Classic
- Journey to Un’Goro
- Knights of the Frozen Throne
- Kobolds & Catacombs
- The first 2018 expansion
RIP (kikerülnek a szerelemdobozból):
- Whispers of the Old Gods
- One Night in Karazhan
- Mean Streets of Gadgetzan
Kiegészítő tease, lehet készíteni a bankkártyákat:
Hall of Fame lapok (kikerülnek Standardból, mint tavaly Sylvanas Boobsrunner):
Ice Block
Coldlight Oracle
Molten Giant
Változnak a Questek:
Only the Mighty
OLD: Play 20 minions that cost 5 or more. Reward 40 gold
NEW: Play 12 minions that cost 5 or more. Reward: 50 gold
Class Victory
OLD: Win 2 games with one of two Classes. Reward: 40 gold.
NEW: Win 1 game with one of two Classes. Reward: 50 gold
Class Mastery
OLD: Play 50 Class cards. Reward: 60 gold
NEW: Play 30 Class cards. Reward: 60 gold
Új hős is érkezik Lunara személyében:
Megszerzéséhez 10 meccset kell nyerni Standard Casual játékmódban vagy Rankeden.
Lesznek játékbeli bajnokságok is. További információk és esetleges következő kiegészítő bejelentés március 2-án a Tviccsen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.27. 19:26:38 -
maladyce #39253 Sziasztok!
Végére értünk az útnak , sikerült behúzni a legendet!
Köszönöm mindenkinek a szurkolást, meg a rengeteg pozitív energia sugarat. Ebbe beleszámolom a nem fogadott facebook hívást is! Aki tudja érti! :)
Itten lehet kattolni a kicsit megszerkesztett videóra , aki az eredetire kíváncsi a nyomi murlokos zene nélkül az csekkolja le a road to legend #17 videó végét :)
-
#39252 Hát ez is megvan... végre. Palával volt a legnehezebb. 110 körüli bosst vertem le vele, mire meglett. A többi jóval könnyebb volt. Priest-et mondják a legnehezebbnek, de igazából nem olyan vészes, vele végeztem az előbb, az volt az utolsó.
-
#39251 Azért az jó dolog, hogy a blizz küld mailt statisztikákkal az előző hónapról. -
hawkie22 #39250 Nekem is van családom, én se a gép elött ülök a nap 24 órájában, de azért a Hearthstone alapvetö mechanikájával azért tisztában vagyok. Cesar22 nem arra utalt, hogy csak az ismeri ezeket a kártyákat, aki kockaként a gép elött ül naphosszat, hanem hogy ha már játszol egy játékkal, akkor legalább az alap dolgokat illene tudni. Azért ehhez nem kell atomfizikusi diploma.
Ha a Hearthstone-al problémáid vannak a játékmechanikát illetve a kártyákat illetöen, akkor mi lenne veled a Legends-ben vagy mondjuk a Gwent-ben?
Hearthstone-ban egyféle csalásról tudok a játék eddigi története során, amikor valaki egy bot segítségével játszott, azaz a gép játszott helyette. De hogy valaki megbuherálta a játék fájljait, csak azért, hogy 2-nél több lapot tehessen a paklijába, olyanról még nem hallottam. Nem is érné meg.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.02.10. 10:57:54 -
cesar22 #39249 :D Te is aztán értesz mindenhez, csak lófaszt se tudsz, nyilván nem fog érdekelni a sok böffentésed rólam, a lényeg hogy azért látom eljutottál onnan hogy csalás, oda hogy itt az egyetlen probléma a te inkompetenciád.
Amúgy lenyűgöző hogy a sok munka meg a család mellett azért tudsz időt szakítani arra hogy fórumokon kérdezősködjél hogy miért nem tudsz sikeresebb lenni egy gyerekjátékban, sőt akár még kamerázni és feltölteni youtubera. -
viktor25 #39248 Köszönöm a segítséget!
Rint megtaláltam, de sajnos még nincs a kezembe. A kobold kártyákat a hónap vége fele tudom megszerezni, akkor lessz elég kreditem hogy megvegyek egy csomó kártyát, vagy elkezdjek arénázni. Reménykedek abban hogy kapok egy ilyet, de ha nem akkor megveszem. Pénzt nem áldozok a játékba ( valódi euró ) annyira fanatikus nem vagyok. utólag is köszönöm a segítségeteket, sajnos én nem tudok hasznos tanácsokkal szolgálni, csak kérdésekkel tudok szlogálni. Amiket most tapasztalok az a családi élet, sajnos ez nem egy játék, bár csak az lenne, mert rögtön kiszálnék belőle. Viszont annak nagyon örülök, hogy a cesar22 stílusú embereknél vannak 1000 szer különbek.
Mégegyszer köszi! -
viktor25 #39247 Könnyű a háttérben pofázni!
Nem hinném hogy a színfalak mögé látsz, mert akkor tudnád hogy én nem a számítógép elött ülő 35 órákat játszó himbilimbit veregető egyén vagyok. Lehet hogy ez most neked kínai lesz, de nekem van munkahelyem, s családom, viszont nincs ötezer gyözelmem arany, gyémánt fokozatom, nincs meg az összes paklim, sem 1 millió kredit, lehet hogy neked köckának ez egy luzer dolog, de nekem a család az első, annyit próbálok meg csinálni hogy legalább a küldetéseket meg tudjam csinálni. Nekem a játszmáim során egyszer fordult elő Azari akinek a nevét itt tudtam meg. Nekem ez volt kínaí, ahogy neked a számitógépen kívüli élet. Nem vitázni járok ide, hanem segítséget kérni, mert sok mindenhez nem értek, de annyit mondhatok hogy vegyél példát a többi idejáró emberekről, mint például: Tinman, morcosgtya. Inkább segítenél, mert én sem kértem idiótán. De válaszolok neked a te stílusoddal: húzd ki a falból a konektort és kezdj élni, szerez barátokat ( fizikai ) nem online mert az CSALÁS- nak számít. szerez barátnőt és kezdj élni, de ha nem tudnád hogy mi az a nő, akkor a barátok felvilágosítannak, de a számítógéped is tud téged frissíteni a google weboldalon. -
cesar22 #39246 Ez most komoly? Kijátszanak ellened egy Azarit és te csalásozol? Ahelyett hogy rávinnéd az egeret és elolvasnád hogy mit csinál az a lap, ha elolvasni sem tudod akkor rákeresel a nevére. Nem mintha ez az Azari csak úgy a semmiből jönne, 5-6 lapot kell kijátszania a playernek hogy elérhető legyen, de az elmondottak alapján neked hót fogalmad nincsen hogy mik történnek egy adott játékon belül, egy a biztos: hogy Csalás!
Hát gratulálok, a kamerázással szerintem ne fáradj, nem fog rajtad segíteni. -
#39245 Ja mer' az fel merül benned, hogy lehet olyan, aki nem ezzel a játékkal kel és fekszik. A segítség helyett neked mindig egyszerűbb offolni, vagy beszólogatni. Rendkívül hasznos viselkedés tényleg. (Lószart.) -
#39244 Rin-t kell betenni a paklidba és a Seal-eket feltörni végig a Final seal-ig. Akkor kapod kézbe Azarit. -
viktor25 #39243 És hogy jutok hozzá Azarihoz, mert a megvásárolható paklikban nincs lehetőség ezt a lapot megvásárolni. -
1Darton1 #39242 Te pedig távoztál a másik topicba. Tudjuk.
Most csupa jóindulatból szóltam, hogy ne dőlj be a trollnak. -
#39241 Ja és még annyi, hogy nem lehet, hogy pont arénában játszottál? -
#39240 Ja és tényleg érdemes nézni a bal oldalon mit is játszott az ellenfél, ugyanis a kártyáknál amik nem a paklidban kezdtek, általában kiírja, hogy honnan kerültek oda. Pl.: ha Lyrából esik egy spell és azt ellövi akkor a kártya alá az lesz írva, hogy "created by Lyra, the sunshard.
Nem bántásból, de én magam sem találkoztam még csalóval (max. buggal ami az ellenfélnek kedvezett), pedig egy ideje már játszom, úgyhogy szerintem te nézhettél be valamit.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2018.02.08. 16:50:44 -
#39239 Valószínűleg Azari ette meg a maradék decked.
Azari -
#39238 Egyetlen értelmes hsz még mindig nem jött tőled. Pedig évek óta várjuk. -
1Darton1 #39237 Nem akarom lelőni a poént, de éppen tükröt tartanak eléd, mégha kicsit görbe is. -
#39236 A koboldos dungeon run teljesítéséért kizárólag egy hátlap skin jár, semmilyen extra lapot nem ad.
HP-t 15-re pl. Alexa tudja levinni.
A többire egyszerűen nem tudom mit írni... egész biztos, hogy nem valami tört szerveren játszol? Létezik egyáltalán tört szerver HS-ból? Nem tudok róla.