40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#39195 Ti általában hol végeztek ladderen hónap végén?
Én általában (kazuárként) rank 14-15-ön és a legjobb eddig csak rank 10 volt.
Tudom szánalmas.
f2p vagyok. -
#39194 Mik azok a Pedo-farmerek? -
Renegade #39193 minden ami kedvez a kezdő vagy kazuár játékosoknak, azt én örömmel fogadom. Persze a Pedo farmerek majd így is megtalálják a helyüket, de hátha kevesebben lesznek. -
"Isten hozott!
Van néhány igen érdekes dolog amiről még ma beszélnünk kell! Meghallgattuk sokatok a visszajelzést a jelenlegi Ranked ladder élményeitekkel kapcsolatban, és van pár dolog amiben szeretnénk ha fejlődne. Az első felmerülő probléma az, hogy az élmény nagyban függ attól hol is végzel a szezon végén. Azok a játékosok akik a létra elejére kerülnek túl sok erőfeszítéssel tudnak csak visszajutni eredetileg megszerzett helyükre. Azok a varázskártyások pedig, akik nem végeztek olyan előkelő helyen végső soron nem fejlődnek annyit a szezonok végére. Csupán pár meccs leforgása alatt eljutnak a 20-as szintig, ott pedig, mintha a falnak ütköznének. Ebben az esetben a következőt fogjuk tenni: a februári szezon végén, de még a márciusi szezon előtt, mindenkit 4 Rank-kal hátrébb fogunk rakni. Azaz ha februárban Rank 15-ön végeztél, akkor márciusban Rank 19-en kezded a versengést. Ha pedig a Legend Rank-ig jutottál el, akkor márciusban már Rank 4-ben küzdhetsz ellenfeleiddel.
Mivel egy szezon alatt több mint 4 Rank-ot is fejlődhetsz, így jobb helyzetben indulsz majd mint eredetileg... Továbbá minden egyes Rank-ban 5 csillagot kell majd megszerezned a feljebb jutáshoz. Ez pedig kiegyenlíti majd őket, végeredményképpen pedig a gyengébb játékosok is érezhetik majd a fejlődésüket. Ezek a változtatások együttesen egy másik problémára is megoldást adnak: ami nem más, mint a meccskeresés. Mivel a profi játékosok nem fognak annyira hátra kerülni a létrán (a több csillag miatt), így a meccskereséseknek sokkal jobban kell működnie, főleg Rank 20 környékén. A másik fő változtatás pedig arra vonatkozik majd, hogy nem kell elérned a Rank 20-at csak azért, hogy meg tudd magadnak szerezni az egyedi hátlapot. Csupán 5 ranked meccset kell majd megnyerned ezért. Ez igen fontos, hiszen Rank 25 és Rank 20 között 10 meccset kell játszani (most) de a változtatást követően ez meg fog növekedni 25-re, viszont nem akartuk, hogy a hátlapot ezen újítások miatt nehezebben lehessen majd megszerezni..." -
Renegade #39191 de mákom volt, elsőre lehoztuk a brawl egy idegennel. o0 -
#39190 Nem ez a lényeg. Ha végigolvastad volna nekem azzal van problémám, hogy az egyik játékosnál 2x kifuccsolt a deck, a másiknál meg egyből jött a dreamhand. -
Pio #39189 Gondolom az a meccs is megvolt, amelyiken Ant-nek dupla shadowstep+keleseth+deckhand+swashburglar volt a kezdőkéz, mégis ShtanUdachi nyert... ;-) -
#39188 Jó ez a HCT. Surrender vs Tom:
A koreainál instant volt kézben a patches, másik meccsen meg első draw + meg cube ellen kellett tolni a tempó rugót.
Tomnál: Keleseth->shadowstep->dagger->deckhand(+patches)
Esport. -
Wootan #39187 RIP packs megint -
Renegade #39186 remek :( -
#39185 Ma, holnap és szombaton a játékba belépéskor kaptok egy ingyen pack-ot a világbajnokság apropóján.
Ma Ungoro pack jár.
Holnap Frozen Throne.
Szombaton Kobolds. -
#39184 Kolento és Hoey kiesett első nap. -
#39183 2 vereség a csoportban eddig... :( -
1Darton1 #39182 Végre egy rohadt jó brawl. Lehetne több ilyen, hiányoznak a régi élvezhető meták. -
#39181 Nincs kedve valakinek questelni (gold farmolás)? -
#39180 Ha a világranglistát nézed akkor Muzzy (USA) a mostani esélyes, (vr 1. hely) sokan őt mondják fb csoportokban is (Ragequit stb).
Én megszokásból Kolentóra tettem de nem racionális hanem érzelmi alapon. Korántsem biztos, hogy bejön mert a rossz nyelvek szerint egy komoly hullámvölgyben van most a srác. -
#39179 Kolentoval szerintem nagyon nem lehet mellényúlni :D -
Wootan #39178 Na de kire szavazzunk?
Tavaly mikor Thijs-et választottam, kiesett az első körben. Másikon Pavel-t, ő meg ha jól rémlik a 2ik körben hullott ki -
#39177 Choose Your Champion van megint, 1-6 pack járhat annak aki szavaz -
#39176 Bocs a spammért, de ehhez még több run kellett, mint a warihoz... olyan 20-25-ből lett meg. Nyilván nem egyszerre. Mindig ha volt egy kis üresjárat mentem 1-2 menetet.
Nem mondom, hogy nem kellett hozzá mázli, mert először a +1 mana crystal-os giftet kaptam, utána megint felajánlotta, de ekkor a +1/+1 all miniont választottam, a final boss előtt meg a destroy 2 enemy mana crystals & discard 2 enemy cards.
Eddig ezt a final bosst még soha nem adta, JÓVAL könnyebb, mint a sárkány, amelyik 0/8-as ládákkal ver a betonba, mert azokat buffolja állandóan, aztán ha kinyírsz párat a hero powerjéval állandóan boardot takarít eleinte 1, a vége felé meg már max 5 dmg-el -.-
Ja és végig az overload-os lapokat választottam, egyedül a final boss előtt választottam az evolve-ot.
Shaman pipa. Végre.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.01.08. 18:29:28 -
#39175 Nekem egy fiatal ismerősöm 1.5 éve nyáron kezdett bele, 0 Ft-ot költött rá és elég jól áll. Nem lehetetlen egy kezdőnek sem, csak ész kell hozzá, az meg neki bőven van, mindig mindenhol példás. Eleinte aggroval tolta, mással esélye nem volt és szépen lépdelt felfelé, utána a legolcsóbb ctrl build felé evezett (anno warlock) és azzal nyomult. 3/4 éve rankeden már mindig 12-10 körül látom.
De igen olyat is ismerek, aki nekiesett, belevert 25 ezret majd 2 hét múlva kiszállt. Mondjuk róla meg is van a véleményem amúgy is -.- -
#39174 Ha belinkeled eskü kipróbálom :-) -
#39173 Igen, csak úgy van értelme ennek a dungeon témának, ha éppen vársz valahol valamire, vagy utazol/unatkozol, de a telód nálad van. Amúgy 1 mp-et sem érdemel. -
#39172 "Megint egy tök jó lehetőség, hogy normális rewardot osszanak, de erre csak egy nyomorult hátlap, ráadásul az összes hősért. Legalább 1 classic pakli illene minden sikeresen legyőzött 8. boss után. "
Így van.
Nem kell az új kiegészítőből csak egy classic pack, mondjuk felzárkóztatás gyanánt.... De nem.
Biztos fogy. -
#39171 Ja, kinyitottam én is azt a nőt, de még nem próbáltam ki. -
Madi92 #39170 Én az egyik paladinomban Lynessara szoktam elnyomni, de egy új aldor vagy pyro is jól tud esni. -
#39169 Hú én is nagyon szidtam azt a lapot, ki is bontottam persze. Prince Keleseth mellé rógba nekem nagyon bejött, plusz a slayerből is tök jó egy másolat a kezedbe. De másoltam vele már szinte mindent... :) -
#39168 Én már nagyon régóta szinte csak a Fatigue rugómat finomítgatom, más pakli nem érdekel. Abba a pakliba pl. pont jó lenne ez a Zola :D És ami a durva: 20-12 között (ahol nagyon sok az aggro, zoo) iszonyat eredményes az a pakli, pedig régen szinte csak Controll ellen nyertem vele, az aggro kb. 4-5 kör alatt lezúzott.
Telejesen egyedi pakli, hónapok óta még csak fatigue paklival sem találkoztam, az ellenfelek nemigen számítanak rá :D Kedvencem mikor első körben a priest kiteszi a Cleric-et, 2. körben karddal beleütök, nyomok egy "misstake"-et. Ő meg büszkén belenyom gyógyítást, kapja a lapot és röhög. Aztán köv körben még egyszer belenyomok egy heropower ütést, "misstake", erre neki nem esik le még mindig, nyomja a gyógyítás bele megint egy jól irányzott "Well Played"-el, aztán beindul az égetésen tartás :D Aztán csak pislog :D
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy már nem teljesen Fatigue pakli, mert az életképtelen lenne, hanem Fatigue + Questing Adventurer, Gang Up, Edvin buffolós pakli. Próbáljátok ki, NAGYON hatékony. Nyilván alacsony szinten lehet semmit nem ér, de a looser kategóriában 20-10 között iszonyat nagy winrattel rendelkezik :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2018.01.05. 08:11:25 -
Madi92 #39167 Nekem bejön, de tény, hogy annak aki meg metadeckek után kajtat, nyilván nem fog. :D -
Wootan #39166 És jó valamire, mert eddig egyszer sem láttam játékban, még streameken sem.
Mondjuk wildben brannel még jó is lehet. Szóval amit az előbb írtam módosítom annyival, hogy nem Zola, hanem a runespear a játék "legjobb" lapja. Rakd ki, öld meg vele valamelyik saját lényedet, és még overloadol is, teljesen jó. -
Madi92 #39165 Zola volt az első amit craftoltam. : ) -
Wootan #39164 Nekem is megjött, volt benne egy Zola the Gorgon, a játék LEGJOBB lapja minden értelemben.
Érdekelne amúgy, hogy a kedves blizzárd hogy a jó édes anyukájába képzelte ezt a lapot. Teszem azt ha valaki valódi pénzért vesz pakkokat, és ezt a szart kapja belőle... és csodálkoznak, hogy csökken a játékosszám.
Eddig 75 goblins pakkot nyitottam, 5 legendary volt bennük (zola, temporus, runespear, manariskull, oakhart). Tehát 5 legendaryból sikerült "megkapni" a 3 legrosszabbat. Biztos csak a véletlen műve.
Mint ahogy az is biztos csak a véletlen műve, hogy lényegében megint nem nyitottam egy olyan lapot sem, ami a meta része.
Na ezért nem fog a blizzard egy kurva fillért se látni tőlem ebben a fosban soha. -
#39163 Szintén. A giftek között keressétek! -
#39162 Nekem megjött a 3 cobold & catacombs. -
1Darton1 #39161 Új játékosok nélkül is magasan piacvezető, így sajnos semmi nem készteti őket jobb teljesítményre. -
Zozo0122 #39160 Nincs rá szükségük, hogy kedvezményeket osztogassanak az elvakult fanok miatt. Új játékos alig jön, mert teljes halál számukra a játék. A Legendsben a mostani kieg master módjának teljesítése után egy aranyozott legendary kártyát kapsz + minden küldi után 20 dustot. Viszonylag könnyűek is voltak a questek, meg volt 1-2 unfair, de a HS-nél ez kb. mindegyiknél így volt az adventureokben:D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.01.03. 00:38:42 -
Wootan #39159 Jah, csak azzal. Más kérdés, hogy eddig annyit dándzsönöztem összvissz, hogy meglegyenek a questek amiért adta a pakkokat. Egy hátlapért biztos nem fogok időt pazarolni erre, főleg hogy még a napi questeket sem lehet így csinálni. -
#39158 Nem tudom, ott még nem tartok, sorban haladnék, de nem egyszerű.
Megint egy tök jó lehetőség, hogy normális rewardot osszanak, de erre csak egy nyomorult hátlap, ráadásul az összes hősért. Legalább 1 classic pakli illene minden sikeresen legyőzött 8. boss után. Pontosan ezzel tudnának a kezdőknek kedvezni, mert ha van ideje azokkal a fixen dobált lapokkal és k. sok türelemmel, meg kitartással nyithatna néha... ááá de nem. Röhej. -
#39157 Az bizony. Utána sámánnal elsőre, mint kés a vajban elmentem a 8. bossig (sárkány) és k. jól jött ki, mert 10. körben tele volt a boardom legendary lapokkal, aztán beleverte a ládákat az erős lényeimbe, ettől a köv. körben meg már brutált sebzett hero powerjével 1 manáért és itt el is ment a meccs kb.
Neked is eddig csak 1 hero-val van meg?
Nem mondom, hogy sokat próbálkoztam eddig, de ha van üresjárat, akkor megyek 1-2 kört. Eddig összesen talán 20-25 próbám lehet, ebből warival legalább 15. -
#39156 A priest állítólag a legnagyobb szívás. Én azt hagynám utoljára. :)