Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.10.13. 22:21:00
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"
Szegény purple mennyire éghet majd, ha visszanézi a videot és látja, fullhd-ban egy óriási fika lóg az orrából és közel 50 ezren röhögnek rajta.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Az is jó a zooban, hogy sokan játszanak még control vagy handlockot és így érzésre sokszor elrontja az ellenfél a muligant.
Egyébként pont most sikerül rank 5-ig eljutni zooval, életemben először rank 5 :) Kár hogy kevésbé élvezetes mint a kedvenceim, mint a régi jó golden monkey-s control warrior :)
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.10.13. 14:37:22
Spread De Love!
ráadásul lett egy tök érdekes midrange hunter valahol a T2 közepén
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Sajnálom, hogy mindig minden metában az aggro deckek a leghatékonyabbak. Ezért tetszett az un'goro, mert voltak jó control deckek pl taunt warrior, most meg csak ezek a canceraggro deckek vannak, meg a raza priest ami meg random mert azon múlik kihúzod-e razát meg anduint.
Még bízom a köv kiegben - sajnos az hogy abbahagyom nem opció mert kell valami szaráshoz...
Spread De Love!
Tudtok valami decket ami bejött nektek a mostani metában? Szívesen játszanék olyat, ami kicsit ki is tűnik a népszerű deckek közül és nem számítanak rá.
Spread De Love!

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.10.01. 19:28:58
18:00 tol kezdődik a szeptemberi hearthstone házibajnokság.
Akinek van kedve beszállhat, vagy jöhet szurkolni. .)
Youtube link
A Knigths of the frozen throne kiegészítő játékban a főelenséget túl erősre tervezték vagy én nem tudom hol lehet beszerzni az isten kártyát, ami örökéletet ad. Ugyanis az összes hösömet megátkozza, kivétel a priest és a warlock ez a két hős akivel van hangyányi esélyem, de még ezekkel sem sikerült a 30 pajzsát lecsapnom, akkor még mindig ott a 30 életpont, nekem csak 30 van!!!!
Segítséget szeretnék tőletek kérni hogy hogyan tudok én is ilyen jó kis csalásokat elvégezni, mint amilyenenket a lich király csinál, vagy miyen csalást kell beütni hogy én is ilyen jól érezzem magamat mint a lich király egy olyan 100 000 vereség után!!!
Elvileg 4 deckből 1-et bannoltak és akkor 3 győzelemig megy, de a végén az lett, hogy csak 1-et játszott mindenki és a döntősök játszottak csak 3-at. Ez így nem jött be, de megértem, hogy sok idő lett volna. Ki is kaptam egy facevadásztól első körben, szóval nem volt többre esélyem. :D Szervező azt mondta, legközelebb jobban átgondolja. Elvileg minden csütörtökön lesz verseny.
Ja és él a patch.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.17. 23:21:55
sajnos esélye sincsen a mostani metában, szóval majd talán leküzdi magát R10-re, viszont nagyon szórakoztató, sajnos a golden control playerek nagyrészt még mindig ovisok, mert minden második nyomja az üziket (ha kikapnak akkor nem, rejtély miért). Pár hónap és nekem is lesz DK rugóm. :)
Viszont amikor százból egyszer beadja az első körös Edwint, az nagy jóság :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.16. 21:15:05
Közösségi játék is kapcsolódik hozzá - 2 csapatot lehet segíteni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.12. 14:13:52
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Elég közel lesz, elvileg lesznek Hs versenyek meg ilyesmik. :D
Kocsmázni is szeretek, szóval 9-én megnyitó. Kíváncsi leszek.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.09.07. 14:26:42
Innervate is megérdemelte, nem akarok több turn one dr 3-t látni. Még így is megtörténhet coinnal, de az már nem éri meg nekik.
Spreding Plague meg nem tudom. Én egyáltalán nem tartottam erősnek, de gondolom egy minion heavy deck ellen elég kellemetlen lehet. Én olyannal ritkán játszom.
Hex végre megkapta a 4 mannát, amivel még mindig simán játszható lesz. Szerintem 5 mannért is játszanák. Nem is értem. Sokkal jobb mint egy assassinate és 2 mannával olcsóbb volt. What? Csak mert az ellenfél kap egy 0/1 taunot?
A legviccesebb az, amikor valaki beírja, hogy "idióta Blizzard, hát X lapot Y módon kellett volna nerfelni mert én azt mondom", aztán valaki rákontráz, hogy "dehogy is, Z módon" és aztán egymással vesznek össze. :)
Emellett biztos akad még számos egyéb lehetőséged is, ha vettél egy rakás boostert.
szerintem kár volt nerfelni, egy warrior kasztnak legyen már erős kezdőfegyvere.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 11:10:01
Egyébként én már nem játszok, végleg befejeztem. Már csak szemlélődök :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 08:43:02