Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Láttam, hogy van ilyen Twich prime loot akármicsoda amiből lehet elméletileg 1 darab arany classic packet szerezni, azt szeretném kérdezni, hogy ezt Magyarországról is meglehet oldani valahogy? vagy mindenképp olyan bankkártya kell, ami passzol az amazonhoz?
A Highlander priest onnan kapta a nevét, hogy a Highlander (magyar szinkronban Hegylakó) című filben elhangzik hogy "There can only be one." Kellett neki egy másik név mivel Reno Jackson kirotált standardból, bár azt hiszem Reno idejében is hívták páran Highlandernek.

A no duplicate deck-et hívják highlandernek, reno miatt ragadt rajta. Azt hittem a kínai kiscsaj elkeni pavelt elején eléggé úgy állt. Lehet mégis lesz ingyen pakk.

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"

morcosqtya
A Highlander Priest az = Big Priest?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Nem folyamatosan nézem, de eddig láttam tempo rugót meg highlander priestet. Pável anyukája biztos csuklik rendesen. Elég sokan őt választották bajnoknak.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.10.13. 22:21:00

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"

N1ggA
nagyon változatosak a deckek.. :D

Spread De Love!

https://go.twitch.tv/playhearthstone

Szegény purple mennyire éghet majd, ha visszanézi a videot és látja, fullhd-ban egy óriási fika lóg az orrából és közel 50 ezren röhögnek rajta.

Én úgy vettem észre, hogy a meta snapshot leginkább a magasabb szintű meccsekre érvényes (legend/versenyek), a gyors ladderezés más tészta.

ettől még grat :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

N1ggA
Én hsreplayt is néztem, statisztika szerint zoolock is 60% körül van.
Az is jó a zooban, hogy sokan játszanak még control vagy handlockot és így érzésre sokszor elrontja az ellenfél a muligant.
Egyébként pont most sikerül rank 5-ig eljutni zooval, életemben először rank 5 :) Kár hogy kevésbé élvezetes mint a kedvenceim, mint a régi jó golden monkey-s control warrior :)
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2017.10.13. 14:37:22

Spread De Love!

hááát most már nincs tier S, jelenleg a három legerősebb a temposok szerint a higlander priest, tempo rouge meg az örök favorit, a jade dudu

ráadásul lett egy tök érdekes midrange hunter valahol a T2 közepén

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Pont a priest/jade metára reakció a sok aggro.

N1ggA
Feladtam, craftoltam egy princet, aggro/zoo warlockkal kb. egyenes winstreak 6-ig.
Sajnálom, hogy mindig minden metában az aggro deckek a leghatékonyabbak. Ezért tetszett az un'goro, mert voltak jó control deckek pl taunt warrior, most meg csak ezek a canceraggro deckek vannak, meg a raza priest ami meg random mert azon múlik kihúzod-e razát meg anduint.
Még bízom a köv kiegben - sajnos az hogy abbahagyom nem opció mert kell valami szaráshoz...

Spread De Love!

Midrange hunter? Az mindig mindenre jó.

N1ggA
Lvl 9-en vagyok és úgy tűnik most mindenki ugyanazokat a hányadék brutál aggro deckeket játsza. Főleg warlock meg rouge. Ezt még lehetne hard counterelni, de közben még mindig rengeteg a raza priest, és most kb. tanácstalan vagyok mit toljak, napok óta 9-es szinten ragadtam. Jade druid kiesik mert 0 esélyem van ezek ellen az aggrok ellen, nagyon frusztráló ellenük játszani, ugyanígy raza priest ellen se tökéletes mert mindegyik játssza a geistot, de ott azért nem annyi rossz.
Tudtok valami decket ami bejött nektek a mostani metában? Szívesen játszanék olyat, ami kicsit ki is tűnik a népszerű deckek közül és nem számítanak rá.

Spread De Love!

TBTPumpa
Október:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

aki esetleg unja a standardot, úgy gondolja, hogy a felkapott netdeckek buzisak, azoknak továbbra is bátran ajánlom Dane videóit, beszarás, ahogy össze tudja rakni a releváns, de kommersznek semmiképpen nem nevezhető deckjeit. :)

//www.youtube.com/embed/SC2bd-YhQpc
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.10.01. 19:28:58

Sziasztok!
18:00 tol kezdődik a szeptemberi hearthstone házibajnokság.
Akinek van kedve beszállhat, vagy jöhet szurkolni. .)
Youtube link
https://www.youtube.com/watch?v=WyeeVKqW5dY

egy élmény volt használni google-t helyetted
sadface
LSD, Xanax stb

I decide when I'm done.

Szaisztok!

A Knigths of the frozen throne kiegészítő játékban a főelenséget túl erősre tervezték vagy én nem tudom hol lehet beszerzni az isten kártyát, ami örökéletet ad. Ugyanis az összes hösömet megátkozza, kivétel a priest és a warlock ez a két hős akivel van hangyányi esélyem, de még ezekkel sem sikerült a 30 pajzsát lecsapnom, akkor még mindig ott a 30 életpont, nekem csak 30 van!!!!

Segítséget szeretnék tőletek kérni hogy hogyan tudok én is ilyen jó kis csalásokat elvégezni, mint amilyenenket a lich király csinál, vagy miyen csalást kell beütni hogy én is ilyen jól érezzem magamat mint a lich király egy olyan 100 000 vereség után!!!
Az ellenfeled bizonyára rohadt büszke volt magára :D
:D első Hs verseny volt.
Elvileg 4 deckből 1-et bannoltak és akkor 3 győzelemig megy, de a végén az lett, hogy csak 1-et játszott mindenki és a döntősök játszottak csak 3-at. Ez így nem jött be, de megértem, hogy sok idő lett volna. Ki is kaptam egy facevadásztól első körben, szóval nem volt többre esélyem. :D Szervező azt mondta, legközelebb jobban átgondolja. Elvileg minden csütörtökön lesz verseny.
dobogós hehezet nélkül vissza se gyere! ;)

Na ma lesz pécsen a bar of legendsben hs verseny. :D Be is neveztem. Kaptam egy manapotiont is. Majd rakok fel képet!:D
agro hunterrel :D

És mivel lehet techelni ellene?
mennyire vicces már, hogy a nerfek után az emberek pap ellen teckkelnek :)

vegicsek
Ma 100g jár egy loginért, mert kalóznap van, főleg kocajátékosok kedvéért mondom. :)
Ja és él a patch.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Ismerős valakinek? :DDD Itt nem lőttek túl a célon egy ilyen kártyával :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.09.17. 23:21:55
új kedvenc deck:

sajnos esélye sincsen a mostani metában, szóval majd talán leküzdi magát R10-re, viszont nagyon szórakoztató, sajnos a golden control playerek nagyrészt még mindig ovisok, mert minden második nyomja az üziket (ha kikapnak akkor nem, rejtély miért). Pár hónap és nekem is lesz DK rugóm. :)
Viszont amikor százból egyszer beadja az első körös Edwint, az nagy jóság :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.16. 21:15:05

Ők kajak csak ennyit adnak? 2 hátlapot? :D
TBTPumpa
Szeptemberi/októberi Twitch Prime loot:

Közösségi játék is kapcsolódik hozzá - 2 csapatot lehet segíteni.

//www.youtube.com/embed/jCmLxOHrIWA
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.09.12. 14:13:52

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

:D

//www.youtube.com/embed/tlnZ9dhHZjs

jöhet a story time

kontrollosoknak:

//www.youtube.com/embed/nEVd-mVPNz4

Jelenleg Pécsen tanulok. Ma találtam: Link
Elég közel lesz, elvileg lesznek Hs versenyek meg ilyesmik. :D
Kocsmázni is szeretek, szóval 9-én megnyitó. Kíváncsi leszek.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.09.07. 14:26:42
Amúgy pl az axenál ez nem nerf volt, egyszerűen csak ott volt minden egyes warrior deckben, tök 8 hogy face vagy nem face. Kell egy kis felrázódás. Vagy ez vagy hall of fame. Mondjuk valami textet elbírt volna. Pl Battlecry, gain armor eq as your card in your opponent hand.
Innervate is megérdemelte, nem akarok több turn one dr 3-t látni. Még így is megtörténhet coinnal, de az már nem éri meg nekik.
Spreding Plague meg nem tudom. Én egyáltalán nem tartottam erősnek, de gondolom egy minion heavy deck ellen elég kellemetlen lehet. Én olyannal ritkán játszom.
Hex végre megkapta a 4 mannát, amivel még mindig simán játszható lesz. Szerintem 5 mannért is játszanák. Nem is értem. Sokkal jobb mint egy assassinate és 2 mannával olcsóbb volt. What? Csak mert az ellenfél kap egy 0/1 taunot?
Az internet reakciója a nerfekre tökéletesen alátámasztja, hogy miért nem szeret a Blizzard semmilyen laphoz hozzányúlni. Egyszerűen szégyenteljes, még nem is aktívak a nerfek, még nem is igazodik a változásokhoz a meta, de már mindenki jobban tudja mit hogyan kellett/nem kellett volna nerfelni és különben is hogy képzeli a Blizzard, hogy ilyen kártyákhoz hozzányúl.
A legviccesebb az, amikor valaki beírja, hogy "idióta Blizzard, hát X lapot Y módon kellett volna nerfelni mert én azt mondom", aztán valaki rákontráz, hogy "dehogy is, Z módon" és aztán egymással vesznek össze. :)
Nem tudom milyen paklid lett használhatatlan, de feltételezem, hogy a benne lévő lapokat bele tudod rakni másik top tier deckbe is.
Emellett biztos akad még számos egyéb lehetőséged is, ha vettél egy rakás boostert.

De mivel basszák szét? Oké van 1-2 Opé lap, de mindennek meg van az ellenszere. A játékosok basszák szét a játékot, mert kieg után, már azt lesik mit lehet lemásolni a netről, aztán ennyi a gameplay.
amikor ilyen szinten szétbasszák a játékot, akkor igazán visszaadhatnák a pénzt, amit a kieg paklikra költöttem, így semmi értelme a köv kiegig a játéknak, jade druid, meg kombó dekkek, amik vagy bejönnek vagy nem... nevetséges amit csinálnak, a köv kiegbe biztos nem szállok be már

hát, általános dolog, hogy az új kiegekben, azonos mana költségért erősebb lapok járnak

szerintem kár volt nerfelni, egy warrior kasztnak legyen már erős kezdőfegyvere.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 11:10:01

Egyetértek azzal, hogy a war axe-nek nerf jár. De amit kapott, az egy rossz vicc :D Főleg, hogy a warinak van már egy sokkal jobb fegyója 3 manáért ugyanezekkel a statokkal :D

Egyébként én már nem játszok, végleg befejeztem. Már csak szemlélődök :)
mellett, na :)

What? :D
véletlenül nem azok közé tartoztál te is, akik sírtak a nerf/kivezetés miatt? :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.06. 08:43:02