40521
  • TBTPumpa
    Nekem második quest után Witchwood pakkot adott, de a 80g quest teljesítés után (barát hívott meg, nem nekem volt sajnos) is adott egy Ungoro pakkot (azt hittem csak a Goldot kapom meg), a Brawl-ból meg érkezett a Classic. Kinyertük az értéket már is ebből a játékból.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.29. 19:20:41
  • Tinman #39354
    Az hagyj ám... de nekem is :-D

Az anyjukat!
  • Pio
    Nekem Un'Goro decket adott a második. :)
  • Tinman #39352
    Na most akkor megyek és letolom a 2. questem. :-P
  • Pio
    Én továbbra is úgy gondolom, hogy totál random. :)
  • TBTPumpa
    Ehh, akkor megyek rédzselni a hivatalos fórumra AngryJoe stílusban.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.29. 11:13:13
  • Tinman #39349
    Hát nem.

1 daily-t megcsináltam nem WW volt hanem Kobolds, gondolom megint csak a második WW.

Szerk.: Igen, mindenhol írják, hogy a második megint 100%, hogy WW.

Most akkor nem lesz olyan nap, amikor mindegyik WW? Tud erről valaki valamit?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.29. 11:05:37
  • TBTPumpa
    Jah, 10000 Gold. 100 pakkra elegendő gempa van és egyre csak gyűlik.
  • Madi92
    Nem tudom melyiket írtad el, de 1000 gold = 10 pack :D
  • TBTPumpa
    Igen, de a hivatalos fórumon biztosak benne, hogy holnap ez lesz.
    Nekem mindegy milyen pakkot ad, preorder megvolt, az már eleve 70 pakk, meg van 1000 Goldom, amiből 100 pakkot tudok még venni, ha nagyon szeretnék még bontogatni. Bárminek tudok örülni, ami plusz. Jöhet Classic, Ungoro, Frozen Throne és még a koboldos pakkok is. Legrosszabb esetben is ingyen dust.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.28. 09:34:48
  • Renegade
    basszus, mennyire bugos már megint, egyszerre meglett két küldi, na, már megint csak egy pakkot adott. :((
  • Pio
    Ez egyébként továbbra is találgatás, nem? A mai alapján totál random osztja.
  • TBTPumpa
    Igen, csütörtökön elvileg mindhárom után WW pack jár. Április 9-ig tart a móka.
  • Rockynhooo
    Nekem is ww packet adott masodiknak. Meddig tart ez, hogy a dailykert jar egy pakli? Ha csutortokre megtartom a dailyket akkor mindegyikert ww jar aznap?
    Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.03.27. 21:23:18
  • Renegade
    azt azért tegyük hozzá, hogy azért nincs meg neked minden lap, mert nem akarsz dustot költeni rá. Tehát a lehetőséged megvan. Ez HS-ről nem mondható el.
  • TBTPumpa
    Igen, a második Quest teljesítése után nekem is Witchwood pakkot dobott.
  • Tinman #39339
    Aham, a 2. az WW garantáltan.

Csütörtökön kasza!
  • TBTPumpa
    Megy már az event!
    Ahogy olvasom többen is már Witchwood packot kaptak a Quest teljesítése után. Csütörtökön elvileg pedig mindenkinek fix Witchwood pack jár.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 11:39:01
  • Mephike
    "amúgy mennyire védi a kezdő játékosokat a Legends?"
    Nem Legends-el játszom, de azért legyünk őszinték, ez a probléma, amit felvetettél a HS-re jellemző totál. Félreértés ne essék, nem akarom ekézni a HS-t, mert szép, jó a legnagyobb játékosbázissal rendelkezik, mai napig imádom, mert letette az alapokat. (Tudom volt már előtte is kártyajáték PC-n.)
    De a kezdők védelme abszolút a rossz ranked felfogásnak, a rossz reward rendszernek köszönhető. Jelenleg a HS egyik legnagyobb gondja, hogy R20-25 környékén ott ül egy halom ember, aki farmolja az ott lévő kezdőket. E a jelenség már több hónapos, több éves...
    Közben teljesen egyszerűen meg lehetne oldani. Egyszerűen ez az általam játszott kártyajátékban nem történhet meg rankeden.
  • Zozo0122 #39336
    NEM lehet közel sem azonnal teljes lapkészlete az embernek, nekem mai napig sincs közel sem :D Nagyon védi a kezdőket, mert sok a jutalom, sok a challenge, és a twitch dropok is naponta jönnek, ezen kívül a ranked rendszer is kifejezetten kedvez nekik. Mivel 50 lap a minimum egy deckben, ezért a legendások értéke jelentősen lecsökken, nehezebb felhúzni őket, így nehezebb is kikapni a fullos paklik ellen. Egy jól játszó kezdő nagyon hamar megszedheti magát annyira, hogy kiállhasson a régi playerek ellen, és mivel a random sokkal kevesebb, a skilligény pedig sokkal magasabb (nem rosszból írom, ez tény, komplexebb az egész), ezért egy ügyes kezdő feltörli a padlót a béna fulldeckesekkel. :)

Tehát: nincs piszok nagy előny :) Ami előny pedig van, azt szerintem 3-4 hónap intenzív játékkal be lehet hozni, 1 év alatt pedig feltornászni közel azonos szintre, mert rendesen meg vagy jutalmazva mindenért, ergo ha sokat játszol ömlik minden.
  • Renegade
    fél off:

amúgy mennyire védi a kezdő játékosokat a Legends?

ugye nálatok relatív azonnal lehet max közeli lapkészlete az embernek, tehát egy olyan játékos aki mondjuk egy éve játszik, piszok nagy előnnyel indul.

HS: hogyan látjátok az új létrát? Én nagyon ritkán játszom, szóval elégé pedo helyen vagyok rankeden, tehát az én tapasztalataim nem relevánsak most. Van itt olyan akinek szerény a lap készlete, jobb lett valamivel a létrázás?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.26. 23:12:20
  • TBTPumpa
  • Zozo0122 #39333
    Na de már jött is a kontra a HS részéről, redditről van a kép :D Egyébként nem rosszból írom ezeket, csak érdekesség, nyilvánvaló, hogy az élet minden területén megy az oda-vissza copyzás :)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.26. 20:45:40
  • Zozo0122 #39332
    Na kis off, akit érdekel :)

Úgy tűnik, hogy ezúttal a Legends másolt le (részben) egy kártyát a HS-ből, konkrétan az új monthly cardba beimplementáltak egy swipe-ot, megalkotva ezzel ezt a kártyát...wow.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.26. 16:22:46
  • TBTPumpa
    Pletykák szerint április 19-én érkezik az új kiegészítő. Meglátjuk mit mond a Blizzard.
  • morcosqtya
    5-én, 10-én és 15-n kapunk witchwood-ot.
  • Dreadshade
    Köszi, csak azért volt zavaros mert, ami most jön pack szerzős event az úgy volt kiírva hogy: "Year of the Raven Celebratory Card Packs Begin Next Week". Szóval ebből azt hittem, már az jön is, ha a kieg még nem is.
  • N1ggA
    új kiegkor jön
  • Dreadshade
    Na király! Akkor már ma érdemes is lecraftolni őket nem? vagy holnap még nem jön a year of the raven? Azért itt kérdem, mert nem találtam sehol egyértelmű választ erre. Azt tudom, hogy holnaptól lesz valami packes event, de hogy ezzel együtt már jön az új season vagy sem azt nemtudom. Vagy lehet az új kiegkor jön csak a year of the raven?
  • TBTPumpa
    Jövő héttől indul az új lapok bemutatása
  • Pio
    Még annyi, hogy egyelőre találgatás valami metainfó alapján, de az a tipp, hogy egy adott nap egy adott típusú pakli fog járni, szóval érdemes naponta 1-1 questet csinálni és ha azért az 1-ért Witchwood pakli járt, akkor megcsinálni a többit is.
  • Tinman #39324
    Kettőt.

Ha 23:59-kor 3 van nálad, jön a forduló 0:00-kor, kapod az aznapi daily-t, ami nem fér el, mert tele a slotod.
  • 1Darton1
    - Every daily quest that you complete will give you a free card pack from any Year of the Raven set including Witchwood.
    - It looks like you can complete multiple dailies in a day and get multiple card packs should you forget to login one day.
    - Make sure you have 3 dailies in your quest log before the fun starts on March 26 at 11:59 p.m. PDT in Americas and 23:59 CEST in Europe.

Szóval érdemes betárazni 3 dailyt.
  • TBTPumpa
    A héten érkezik a StarCraft tematikájú Brawl, amivel 3 Kobolds & Catacombs pack szerezhető.
  • morcosqtya
    Igen.
  • Dreadshade
    Hali! Láttam, hogy jön új kiegészítő, meg hogy pár régebbi lap ki megy Hall of Fame-be. Azt szeretném kérdezni, ha most Craftolok 2 Golden Molten giantet meg 2 Golden Ice blockot, akkor azoknak is vissza kapom a dust árát majd? Csak azért érdekelne, mert ha igen akkor megérné ezt a műveletet véghez vinni mielőtt season váltás van :D Előre is köszi!
  • Zozo0122 #39319
    Kijött 4 új lap.
  • TBTPumpa
    Még nincs kész, csupán próbálkozás van. :)
  • sadface #39317
    Ugyan már mindegy, de tőlem is +1
  • Renegade
    kinek mi a tapasztalata az új rankig kapcsán?

Sajnos én is beálltam pedomacinak, így wild R25-ön csináltam meg a játssz ki 10 darab nyolcnál drágább kártyát...astral dudu lighttal (nincsenek meg a potens druid lapok) próbálkoztam, ami tudom most a legalja, de ha beadja, akkor azonnal nyer...na nem is nagyon nyertem. :) Cserébe láttam sok arany hőst. Remélem constructeden labdába rúgnak a kezdők.

Szóval remélem constructeden jobban kijön majd a tudás és lapkészlet.

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.13. 22:34:38