Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden nap tolom... ha melóhelyen van üresjárat, akkor több óra is beleszalad... lassan 3.5 éve már.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A játékkal játszogatok, bár kicsit ritkábban, mondjuk olyan heti 1-2 alkalommal.
Tegnap néztem ezt a Hearthstone INNvitationalt, ami a vébédöntő helyett volt a Blizzconon, szerintem nagyon szórakoztató volt. És a döntőn mekkora fordítást láthattunk, csak azért a meccsért megérte követni az eventet.
Azért nézzünk már egy gyors tesztet:
JÁRSZ MÉG IDE?:
aktív
igen, de csak readonly
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mit szóltok?
I decide when I'm done.
Van olyan statisztika ami mutatja a PC-Teló arányt? Tuti sokan játsszák WC-n ülve, buszon zötykölődve, ilyesmi.
Remélem a Legends is jó nagy darabot harapott ki a tortából, így senki nem fog lazsálni. :)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

A single lesz ingyenes. Meg kapunk egy Legendaryt, úgy mint anno Katót.
Teljesen ingyenes lesz az új kiegészítő és új Singleplayer játékmódot is kapunk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:40:31
Kobold & Catacombs
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:34:33
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.10.31. 21:25:29
Ja... megvan, hogy nem adom neked free a TES cuccokat? Még jó! Hát egy nyomorult W/L küldit nem vagy képes megcsinálni ;-)
Lépjetek be és ingyen paklit + aréna belépőt kaptok!
Log in between Oct. 24 at 11:00 a.m. PDT and 10:00 p.m. PDT on Oct. 30 to receive one Whispers of the Old Gods card pack and an Arena ticket.
Log in between Oct. 31 at 12:01 am PDT and 10:00 p.m. PST on Nov. 5 to receive one Knights of the Frozen Throne card pack and an Arena ticket.
Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.24. 20:42:18
Swedish people are albino monkeys
meg egy képtalálat
szerintem bug
Ez volt az effekt neve, Serrated Shadows hogy lehet elerni? ez vmi bug?
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2017.10.16. 18:16:10
\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"