Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Lol ezt a keserű bagázst :-D

Minden nap tolom... ha melóhelyen van üresjárat, akkor több óra is beleszalad... lassan 3.5 éve már.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
:(

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Néha benézek, játék szinte már 0, de a többi kártyás is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már csak olvasgatok itt, én váltottam és az végleges, a HS-be visszajönni számomra már lehetetlen.
3 naponta végigszenvedem a questeket hogy legyen egy kis aranyam az újabb kiegekre, a topikra is nagyjából ekkor nézek fel
Én is már csak heti 1-2 alkalommal játszok. De a topikot rendszeressen olvasom.
REALista
Mint olvasó én is jelen vagyok, na meg játszom is rendszeresen.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mephike
Olvasom többnyire csak a topikot, legfőképpen az érdekel, hogy merre mozdul el a játék.

TBTPumpa
Szerintem te minden Blizzard játékhoz kapcsolódó topikot követsz, akárcsak én. És ez így van jól! <#eljen>

Én folyamatosan követem a Legends Hearthstone topikot.
A játékkal játszogatok, bár kicsit ritkábban, mondjuk olyan heti 1-2 alkalommal.
Tegnap néztem ezt a Hearthstone INNvitationalt, ami a vébédöntő helyett volt a Blizzconon, szerintem nagyon szórakoztató volt. És a döntőn mekkora fordítást láthattunk, csak azért a meccsért megérte követni az eventet.
hát elégé pang a topik, nem is hiszem, hogy nagyon elharapóznának az indulatok, de végül is mindjárt jön a kieg, ártani nem árthat.

Azért nézzünk már egy gyors tesztet:

JÁRSZ MÉG IDE?:

aktív
igen, de csak readonly

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Kellene egy új házigazda a topikhoz, mert az előző sajnos inaktív lett (a teljes fórum felületén is). Remélhetőleg nem történt vele semmi baj.
Mit szóltok?

sadface
Engem zavar, mégis játszom alkalomadtán. Piaci előny, nincs kedvem máshol a nulláról kezdeni.

I decide when I'm done.

ezen azért nem csodálkozom, szerintem a játékosok nagy részét nem zavarja annyira az RNG. Ha az ember képes elengedni azt, hogy van, hogy a "szerencse" mindent borít, akkor még mindig az egyik legjobb a műfajában, gyors, szineszagos, vicces.

Van olyan statisztika ami mutatja a PC-Teló arányt? Tuti sokan játsszák WC-n ülve, buszon zötykölődve, ilyesmi.

Remélem a Legends is jó nagy darabot harapott ki a tortából, így senki nem fog lazsálni. :)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Amúgy ma volt a Blizzard negyedéves jelentése is, amiből kiderült, hogy a HS továbbra is növekvőfélben van. És ez nem a regisztrált accountok számát, hanem az aktív júzerek számát jeleni (MAU, Monthly Active User).
sadface

I decide when I'm done.

ezek a kis apró szarok valamiért aggro lapokat vízionálnak elém :)
TBTPumpa
Ja, már rájöttem én is:

Szép is lenne. : )
A single lesz ingyenes. Meg kapunk egy Legendaryt, úgy mint anno Katót.
TBTPumpa
LOL

Teljesen ingyenes lesz az új kiegészítő és új Singleplayer játékmódot is kapunk.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:40:31

TBTPumpa
Amire mindenki várt. Koboldos kiegészítő bejelentve! <#idiota>

Kobold & Catacombs
//www.youtube.com/embed/Ko34YHK3Sjg
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.03. 19:34:33

Mephike
Kár szítani a tüzet. Sok más dolgot tudnék még írni, amiben a HS fényévekre le van maradva más játékoktól, de tiszteletben tartom, ha valaki ennél a játéknál maradt. Remélem a Blizzconon valami olyat jelentenek be, ami előrébb viszi majd ezt a játékot.

Na, ez az a hozzáállás, ami alapvetően hiányzik a HS fejlesztőcsapatából. Nézzétek meg, a Legends esetében mennyit számítanak a visszajelzéseink, és a meta aktuális állása :)

Ez tök jól néz ki :D Kár, hogy Legends-ben még nincsenek különböző card backek.
TBTPumpa

Devv
Figyu, befejeztem oké?
Tinman
Hozod a szokásos szinted. ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Devv
Told fel magadnak a cuccaidat. A w/l küldivel kapcsolatban ami a kutyát nem érdekli, szintén megmaradsz...
Utoljára szerkesztette: Devv, 2017.10.31. 21:25:29
Tinman
Mi a kínod, hogy itt offolsz?

Ja... megvan, hogy nem adom neked free a TES cuccokat? Még jó! Hát egy nyomorult W/L küldit nem vagy képes megcsinálni ;-)

szuper
Legendary mindig jó. Akkor is, ha nem.
és ez jó?
Devv
<#eljen>
sadface

imádlak :DD

I decide when I'm done.

sadface
Nekem jöhet :DD

I decide when I'm done.

Devv
Adjad a bádogembernek, eladja majd 2 euróért! lol!
az első jelentkező kap ingyen egy kártyapakli kódot.nekem nem kell
Mi lesz az első ajándék arénával, ha nem fejezem be amikorra adja a másodikat?
TBTPumpa

Sírokon a nerfelt lapok neveiért jár a pirospont. :D
TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/I3dF9M6zz2o

Lépjetek be és ingyen paklit + aréna belépőt kaptok!
Log in between Oct. 24 at 11:00 a.m. PDT and 10:00 p.m. PDT on Oct. 30 to receive one Whispers of the Old Gods card pack and an Arena ticket.
Log in between Oct. 31 at 12:01 am PDT and 10:00 p.m. PST on Nov. 5 to receive one Knights of the Frozen Throne card pack and an Arena ticket.

Jó szórakozást!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.24. 20:42:18

TBTPumpa
//www.youtube.com/embed/JOhSEqYrwS4

DarkHorSe
na majd este irok a blizzardnak aztan megmondjak a tutit

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Lehet valami interakcio amit meg nem fedezett fel senki :D

szinte semmi info nincsen róla, ezen kívül: Serrated Shadows is an enchantment from the Mean Streets of Gadgetzan set.

meg egy képtalálat

szerintem bug

DarkHorSe
+1/1 lett az egyik lenyem a semmitol
Ez volt az effekt neve, Serrated Shadows hogy lehet elerni? ez vmi bug?
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2017.10.16. 18:16:10

sadface
p2w xD

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Igen, az fixen adni fog egy legendary-t. BlizzCon Virtual Ticket vásárlás esetén pedig garantált golden legendary lapot kapsz a következő kiegészítő megjelenésekor (értelemszerűen abból származó legendary lesz).

Köszi a választ meg az info-t! Ha jól láttam majd következő hónapban lesz ez arany classic pack, majd akkor kipróbálom!
Ugyan úgy kell mint ahogy tyrande-t, itt pedig le van írva részletesen: https://hearthstonehungary.hu/forum/general/tyrande-hos-megszerzese

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bõrénél!\"