40521
  • Tinman #39556
    Ezzel az a gond, hogy nekem se gond nyilván egy cubelockot összerakni, minden van hozzá és mérgezni tovább a levegőt. De ki a bánatos francot szórakoztat ez most komolyan?
  • Wootan
    Ranked, casual, mindenhol ez megy, még rank 20 felett is. Múltkor egy warlock levert 4 kör alatt (1kör: flame imp, 2 kör: woodoo doctor+happy ghoul, stb.), csak lestem mi a fax ez. Azóta kiderült hogy csak az aktuális menő dekk a heal-zoo. Mindez rank24en.
  • Tinman #39554
    Casualba csinálnám a questeket sorba fullos cubelock. Ezt valaki pls. magyarázza el, hogy miért casualban vergődik vele? Azt ne mondjátok, hogy mindegyiknek pont warlock win questje van.
  • Devv
    Dettó, összeraktam egy random warrior decket és meglett elsőre. :)
  • Wootan
    Lehet csak szerencsém volt, de összehánytam egy priest dekket a helper segítségével, és simán meglett elsőre a brawl.
  • Tinman #39551
    Nagyon hálásak vagyunk! Nélküled Phisztos nem menne :-(
  • maladyce
    Megszületett az e heti Tavern Brawl guide is.
  • TBTPumpa
    Jaina és Garrosh szinkronszínészei egymás ellen játszanak:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.25. 22:43:12
  • TBTPumpa
    The Boomsday Project lap bemutató stream:
  • 1Darton1
    Tőled ez bók. <3
  • Tinman #39546
    Ja bocs, te tényleg kivétel vagy, elfelejtettelek. Jó szokásom :-D
  • 1Darton1
    Ez egy kicsit önironikus lett.
  • Tinman #39544
    Majd pls. valaki írja meg, hogy ebben mi volt a kedveskedés nekünk. Köszi.

A brólt' meg percek kérdése letudni, nem ótisták' járnak ide tudtommal.
  • maladyce
    Gondoltam kedveskedek egy kicsit a HS es bandának.
    Plusz esetleg segítség annak aki le akarja tudni a Tavern Brawlt!
  • TBTPumpa
    Új Shaman lap:

A The Boomsday Project kiegészítő is kap Singleplayer tartalmat. Ez a Puzzle Lab névre hallgató játékmód lesz.
    4 szárnyból álló kaland, 16 ellenféllel, mint a régi szép időkben:

A Puzzle Lab játékmód augusztus 21-től lesz elérhető!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.16. 21:54:08
  • TBTPumpa
    Ragnaros visszatért, hogy dupla aranyat osztogasson a napi questekért cserébe.

A Midsummer Fire Festival július 30-ig tart.
  • TBTPumpa
    Új Mage legendary:
  • CrashBoostZoom
    Fura vagy nem fura, a statok ez mutatják. Mondjuk én el is hiszem, főképpen ha a saját arena run-jaimból indulok ki. :D
  • TBTPumpa
    Fullos pakkot behúztam (+ van még 40 db Classic pakkom és 11000 goldom), mert kell a dust.
  • Renegade
    őőő a Bliz mióta küld havi összefoglalót? ...most látom, hogy már tavaly is küldött, hűű de képben vagyok o0

azért mókás, hogy olyan statokat válogat össze, ami jól néz ki. ami viszont fura, hogy szerintük átlagosan 2 winig jutnak az emberek arénában o0
  • Renegade
    én most nem tervezek csomagot venni, ami azt jelenti, hogy az utolsó napokban a hype hatására részegen lehet megveszem az 50-eset.
  • Madi92
    Ki mit vesz? :D
  • TBTPumpa
    Már 80 eurók. Gondolom a BlizzCon-on történő következő kiegészítő bejelentésnél is lesz Mega bundle 80 eurórét. Ez már standard lesz.
  • Renegade
    ha jobban belegondolok én voltam az egyike, aki értetlenkedett a WoW-osokon, hogy 10 euró havonta,ehhez képest itt meg negyedévente röpködnek az 50 eurók :)
  • TBTPumpa
    Igen, 50 euróért 50+20 pakk járt. Immáron csak a feláras verziónál van +30 pakk + egy MECHA-JARAXXUS.

Kihagyhatatlan ajánlat!
  • Renegade
    szerintem piszok sokat eladtak már most a 80 eurós csomagból. a világ boldogabbik felén pár órát kell csak dolgozni ezért a pénzért.

jól emlékszem amúgy, hogy az előző kiegben 50 pénzért 70 csomagot kaptunk?

• TBTPumpa
    26 000 Ft. Blizzard 325 forinttal váltja az eurót. De jah, eléggé átestek a ló túloldalára a srácok.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.11. 10:07:00
  • Devv
    50 euro meg 80 euro... vicc bazmeg.
  • morcosqtya
    Wow! Augusztusi hátlap rohadt jó lett szerintem!
  • TBTPumpa
    A Mega csomagot vásárlók azonnal játszhatnak az új Warlock hőssel:
  • TBTPumpa
    - A mobil kliens helyigénye kisebb lett.
    - Collection manager teljesítménye javítva.
    - Modern okostelefonok támogatása: iPhone X, Samsung Galaxy S8 & S9.

Az alábbi lapok típusa megváltozott:
    - Mountain Giant mostantól Elemental
    - Molten Giant mostantól Elemental
    - Witchwood Piper mostantól Demon
    - North Sea Kraken mostantól Beast
    - Jungle Moonkin többé már nem Beast

A Witchwood Grizzly lap festménye módosítva lett.

És még megannyi hibajavítás és játékélmény fejlesztés:
    - Resolved an issue where Echoed spells converted by Liliana Voss would remain “ghostly” and were discarded at the end of turn.
    - Resolved an issue where Choose One choices would persist on the board if a player used King Togwaggle to swap decks with the opponent.
    - Resolved an issue where Genn Greymane would not trigger in an even deck if Clockwork Giant was in the opening hand.
    - Resolved an issue where freezing a Rush minion the turn it was played would cause it to skip two attacks.
    - Resolved an issue where the UI would become unresponsive in certain cases when the Windows Game Bar was enabled.
    - Resolved an issue where games that ended in a Draw while Rewind is active would create strange behavior.
    - Resolved an issue where Skelemancers killed by an end of turn effect would crash iOS devices.
    - Resolved an issue with the display of Primordial Glyph and cards that are Discovered.
    - [Monster Hunt] Resolved an issue where Vampiric Fangs would heal Heroes based on the printed health of minions instead of remaining health.
    - Resolved an issue with Lorewalker Cho’s interaction with Unstable Evolution and cards with Echo.
    - Resolved an issue where Weasel Tunneller would cause a deck display issue while in Fatigue.

A 80 eurós árnak hála ez a játék a valaha volt legdrágább a Blizzard digitális boltjában (Blizzard játékokon belül mozogva).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 20:11:23
  • TBTPumpa
    Hivatalos trailer:

A kiegészítő weboldala

The Boomsday Project - 49.99 euró (15800 Ft)
    The Boomsday Project Mega Bundle - 79.99 euró (25200 Ft)

Előrendelői hátlap:

Befutott a 11.4-es Patch, ami már tartalmazza a The Boomsday Project kiegészítőt.
    11.4 Patch Notes

Hamarosan visszatér a Midsummer Fire Festival is!
    - Új emote effektek (a minionok elpusztításával fejlesztheted a WOW emote tűzijáték effektjét)
    - Új PvE Tavern Brawl meglepetésekkel
    - Napi küldetések dupla aranyért
    - Fire Festival témájú "Greetings" emote

Augusztusi rangsorolt szezon hátlapja - Limonádé:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 20:01:39
  • TBTPumpa
    Immár hivatalos csatornáról:
  • CrashBoostZoom
    Hihetetlen, hogy mekkora szutyok kártyára ment el egy legendary slot.
  • TBTPumpa
    Új képesség – Magnetic: Az ilyen kulcsszóval ellátott minionokat nem csak önmagukban lehet kijátszani, hanem hozzá lehet “csatolni” őket egy mech típusú lényhez. Ilyenkor a képességeik és a statjaik összeadódnak.

Néhány új lap:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 16:03:49
  • TBTPumpa

The Boomsday Project:
    Kártyabemutató stream július 23-án a Hearthstone Twitch csatornáján: twitch.tv/playhearthstone.
    The Boomsday Project alap csomag előrendelés: 50 kártyából álló csomag + véletlenszerű Arany Legendás kártyalap (a kiegészítőből) + Mecha-Jaraxxus kártyahátlap.
    The Boomsday Project mega csomag előrendelés: 80 kártyából álló csomag + véletlenszerű Arany Legendás kártyalap (a kiegészítőből) + Mecha-Jaraxxus kártyahátlap + új Warlock hős: MECHA-JARAXXUS.

A megjelenés idején történő bejelentkezéskor mindenki kap 3 kártyacsomagot a The Boomsday Project kiegészítőből és egy Véletlenszerű legendás kártyát (szintén a kiegészítőből).

The Boomsday Project megjelenése: 2018. augusztus 7.

Árat az előrendelői csomagokra még nem találtam, de gondolom az alapcsomag 50 euró lesz, a bővebb csomag meg 70 euró.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 15:32:03
  • CrashBoostZoom
    Valaki félrenyomott valamit és már ki is került a videó. Jó szórakozást! Nézzétek meg amíg le nem veszik.
  • TBTPumpa
    Ideje lesz már. 4 hónapja jelentették be a The Witchwood kiegészítőt (2018. március 12-én).
  • CrashBoostZoom
    Ez már a kieg bejelentésének a bejelentése lesz. Jövő hónapban már érkezik. Ideje legalább a nevét megtudni.

(Amúgy ez a fruit vendor keze Netherstorm-ból ami egybevág a teaser képpel)
  • Devv
    Asszem ez nem kieg bejelentés lesz, hanem egy fireside gathering Brazíliában.