Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.13. 22:22:50
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.13. 15:40:45
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szarkazmus nélkül persze még megfejthetetlenebb, hogy mit is értesz kreativitás alatt, és jobb is, ha nem boncolgatjuk.
Köszönöm a bizalmat! <#worship>#worship>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Pio, 2018.03.12. 22:24:14
- Tetszik, nagyon is, a kreatív része a csapatnak 10 pontos munkát végzett. Ez a boszorkányos sötét erdő tök jó. De:
- Továbbra is tartom, hogy 1-2 elemben (tehát elenyésző százaléknyit/kieg) összelopkodják mindig az aktuális legjobb dolgokat egy-egy kiegjükhöz, de gondolom tartják a mondást, hogy jótól lopni nem bűn. Az Eternal picit jobban megoldotta az echot, de ez sem rossz. 1-2 lap pedig, még a színezésében is egy az egyben onnan lett behúzva, ugyanis hülyék lennének nem ránézni néha a konkurensekre.
Az ötletlopásos érvelés pedig már rég (még mindig) nem állja meg a helyét.
Az már más kérdés, hogy a bemutatott neutral legendaryk hulladéknak tűnnek 😄
Más: Mit gondoltok a közelgő Artifact-ról? (DOTA card game)
+ Újabb örömhír (nekem), hogy azt írták redditen, hogy Legendsben is "very soon" a kiegészítő bejelentése 😊
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.12. 19:42:19
Monster Hunt (Dungeon Run-hoz hasonló) játékmód:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.12. 18:45:47
The Witchwood kiegészítő oldala
50 kártyacsomag + 20 bónusz kártyacsomag előrendelés esetén (70 csomag kártya jár 50 euróért cserébe!)
"In a Dark Wood" kártyahátlap előrendelői ajándék
Rölíz: 2018. április közepe
Néhány új kártya
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.12. 18:24:36
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tényleg zsinórban 7x kapott ki, de 3 hónap alatt, tehát közben neki is volt rengeteg meccse, meg nekem is, de másokkal. Vele viszont tényleg zsinórban 7 volt. Párom (aki ráadásul gyerekekkel foglalkozik 1 évtizede, mert ez a szakmája) is ismeri a srácot, mert a 4. meccs után meséltem neki róla, majd a fejleményekről és ő mondta először, hogy pontosan azért fáj annyira veszíteni a srácnak, egy -vállalom-: hülyébb ellen, mert mind a 2 fél tudja, hogy ő az okosabb. Ez pedig rohadtul sérti az önbecsülését, büszkeségét, holott csak egy szaros játék, amiben ráadásul a random nagyon is jelen van.
Annak viszont örülök, hogy nem csak én tapasztalom ezt a nálam fiatalabbakkal... és bevallom tettem ki tavaly a friends listemről egy 22 éves csajt szintén bm miatt. Ezt is elmesélem, bár ez itt már nagyon off, de hátha valakinek hasznos lett.
Dettó ismerem a csajt IRL-t néha még beszélgetni is szoktunk, elég jókat. Ő jelölt be Steam-en én azt sem tudtam, hogy van neki accja. Nagy horror game rajongó, így amikor nekem valamiből dupla-tripla volt, a felesleget úgy gondoltam neki adom, az apjával is jóba vagyok, párszor segítettünk egymáson IRL, szóval gondoltam ebben nincs semmi rossz. Már legelőször is furcsa volt, hogy nem ő köszönte meg, csak használta, és az apja köszönte meg helyette. A 2.-at egyikük se köszönte meg, de láttam, hogy beaktiválta, mivel végig is tolta! Aztán a 3. ilyennél (2 év kellett ehhez), kellett volna egy másik havernak a játék és kérdeztem az online levő csajt, hogy beaktiválja-e amit 1 hete adtam neki, vagy adhatom másnak? Nem jött válasz. Másnap belépett megint, tolta is valamivel, megint ráírtam, nem válaszolt. Vártam 2 napot, majd úgy b. ki a listámról, mint macskát szrni és IRL sem fogok neki még csak köszönni sem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem tudom miért kell ezt ennyire komolyan venni, de azt tudom, hogy amit komolyan kellene venni, az a másikkal szembeni alapvető emberi viselkedés.
Nekem rocket league-ben voltak hasonló élményeim. Kb 20-szor volt, és most nem túlzok, tényleg legalább 20-szor fordult elő, hogy mindenféle indok nélkül egy ilyen steam barát, akivel előtte játszottunk, vagy beszéltünk róla hogy játszunk, a következő alkalommal egyszerűen ignorált. Nem tilt le, csak nem válaszol, látom hogy online, játékban van, még azt is látom hogy meccset játszik, de ő nem ír vissza. Ha csak annyit írna hogy bocs most nincs kedvem, teljes oké lenne, de ez a tahó módszer visszataszító. Szóval ja, az online-gaming világ tele van ilyen félreszocializálódott fiatalokkal.
Van egy ismerős srác, aki 1 évvel később csatlakozott a HS-hez a javaslatomra és napi szinten tolja, gyakran R10 alatt tanyázik. Korábban rengeteget szoktunk a HS-ről és másról is dumálni. Engem nem feszít a ranked, annyi időm nincs a HS-re... amikor egyszer volt sok időm, 7-ig mentem, azóta se, nincs nekem erre fél napom.
Na a lényeg az, hogy a srác nálam jóval fiatalabb, de okosabb, intelligensebb, még a saját társai közül is kitűnik. Sokra fogja vinni. Tudom.
Szoktunk 80G meccseket tolni, 60-65% wint simán hozott ellenem, aztán történt valami, nem tudom mi. Az biztos, hogy én az évek múlásával csak figyelmetlenebb és hülyébb vagyok, ő meg egyre okosabb, mert még fiatal, egyetemre jár, ott is kitűnő.
Eltelt az elmúlt kb. 3 hónapban 7 db. 80G-s baráti meccs és most már ott tart, hogy nem beszél velem, ha kérdezek tőle valamit ignorál, pedig egyetlen szóval se bántottam meg, sőt, mindig kedves voltam vele, még ingyen játékokat is adtam neki ami a Steam wish-én volt.
1. Meccs -> Elvertem. Közben dumáltunk, hülyültünk. Aztán köszi, köszi, ment mindenki a dolgára.
2. Meccs -> Elvertem. Dettó, de itt közben már nem beszélgetett velem, csak a végén, de még kedves volt.
3. Meccs -> Elvertem. Itt már szóvá tette, hogy ez most nem jött neki össze, vagy én húztam jobb lapokat, vagy nem is tudja, mi van, na mindegy, thx-thx.
4. Meccs -> Elvertem. Közölte, hogy ő most akkor ezt kezdi nem érteni, majd viccesen(!) beszólt, hogy többet nem játszik velem inkább.
5. Meccs -> Elvertem. Megköszöntem neki a meccset, le sem tojt, még a köszönés is elmaradt. Kérdeztem tőle valamit, de kilépett, később se reagált rá.
6. Meccs -> Elvertem. Na innentől a Hello - Hello-n kívül más kommunikációt nem sikerült vele folytatni, egyértelműen kiba. felhúzta már magát, nyilván el se köszönt. Nem beszél velem semmiről... 1x próbáltam nem jött össze.
7. Meccs -> Elvertem. És elértünk a BM-ig! Baráti meccsen. BM-ig. A 4. körben vesztésre állt*... nézegette egy ideig a lapjait, majd direkt hagyta végigégetni a kötelét. Majd a köv. körben is, a köv. meg ment neki a lethal. Azt sem mondta bukjak fel.
(*Vesztésre állt -> Midrange szerű saját palával mentem, mert a komolyabbhoz nincs meg minden lapom, de sikerült a 3. körben elég jól felhúznom egy lényem, pedig rohadt szar kézzel kezdtem.)
Mind a ketten tudjuk, hogy az ő logikai készsége, intelligenciája az enyém felett áll. Mégis egy kibebaszott kártyajátékban, ahol jól tudjuk, hogy a randomnak nem kis szerep jut, a 7. meccs után már trógerkedik egy olyan emberrel szemben, akit IRL is ismer és aki nem 1x segített neki. (Azt is tudni illik, hogy mindig váltogatom friendek ellen a dekkjeim, amúgy is igyekszem mindig a metához alkalmazkodni.)
Megmondom mi van: Valójában ez az ember engem lenéz. Lenéz, mert hülyének tart, hülyébbnek magánál és személyes sértésnek veszi, ha elverem egy szaros játékban, ezért a frusztrációját abban éli ki, hogy már semmibe néz inkább. Nem kötelező velem 1 percet se játszani, de egy újabb kibaxott komoly leckét kaptam az emberi természetből.
Ha másra nem is, erre mocskosul jó a Hearthstone, mert előbb-utóbb megmutatja, hogy ki is vagy!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.10. 20:28:30
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.08. 17:33:25
Mindettől függetlenül örülök, hogy van egy lassabb, tényleg ingyenes játék.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- Jobb balance team.
- Gyorsabb reagálás.
- Olcsóbb.
- Kevesebb rng.
- Jobb jutalmazás.
- Fényévekkel jobb ranked rendszer, éppen ezért nem monoton.
- Jobban odafigyelnek a játékosokra.
- Persze van kontra is: kisebb a fejlesztő cég, és néha kapkodnak a srácok, ezért kijön úgy az új tartalom, hogy helyenként bugos, de ezeket hamar javítják.
Röviden ennyi, de mondom én személy szerint drukkolok a HS-nek, mert ők húzóerői még jelenleg ennek a piacnak, és remélem a kupamód (saját 6 fős versenyek szervezésének lehetősége) vagy mi lesz a neve, rettentő sikeres lesz és idővel mindenki másolni fogja.
Azóta a Legends-ben többszörös legend vagyok. És élvezem. 1-2x megszületik itt is 1-2 cancer deck, amit mindenki gyűlöl, de tonnányi tech lap van reagálni rá. Amikor valami túl erős, a fejlesztők érdemben reagálnak, és NAGYON odafigyelnek a communityre. Néha előadom a hisztit redditen, ha valami nem tetszik, nem egy esetben Bethesda vagy DireWolf alkalmazott válaszolt. Nemrég kiadtak egy lapot, ami elég erős volt egy bizonyos comboban, pár napja kapta a nerfet. Tegnap volt egy olyan ingame bajnokság, ahol ha lehoztál 12 wint (csak egyszer mehettél) akkor 75! pack ütötte a markodat. Nekem csak 6 sikerült, de így is 14 packot kaptam...amiben darabonként 6 kártya van. Hagyjuk is, könnyű döntés volt az én szememben, az én szempontjaim alapján. Tudnám még játszani a HS-t, de csak funolni, számomra komolyan vehetetlen. Főleg BB miatt. Amíg nem ő volt a góré, sokkal jobb volt a HS.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.04. 22:15:33
- kazsuál felesleges játékmód, ugyanaz mint ranked csak még nyeremény sincs
- ranked unalom a köbön, és már egy ideje (questek baráttal letudhatósága óta észrevételem szerint) átment netdekk fesztiválba ranktól függetlenül (rank20 felett is rendszeresen jönnek tier 1-2es netdekkel)
- aréna nekem nagyon random (random hős, random dekk összerakás, stb.), az ingyeneseket lejátszom, de fizetni nem fizetnék érte még gold-al sem
- emellé jön az érezhetően manipulált pakk nyitás, ami valamilyen csoda folytán nagy általánosságban pont a értékesebb meta lapokat nem adja
- ami még itt tart az a játék egyedi hangulata (jól néz ki, jók az interakciók, kiváló a zene), + a full random brawlok, azok legalább viccesek úgy általában, és az esélyek is egyenlőek (nem úgy mint a pay2win netdeck-es ranked).
Szóval nálam a HS jó ideje: - havi hátlap megszerzése / napi quest letudása / random brawlokkal szórakozás
azok közül, akik kiábrándultak, mi volt az indok?
nálam a tudás hiánya + nagyon nehezen viselem, ha az ellenfél decktől függetlenül, állom kéz mellett elkezd BM-elni. 😞
léci-léci mellőzük az olyat, hogy én vagyok a kerekesszék mentes Hawking, csak mindig pechem van, meg csal a játék, etc.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.