Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze a többi Blizzard játékban is lesznek ajándékok, szóval érdemes lesz azokkal is játszani:
StarCraft Remastered: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skin
StarCraft II: StarCraft 20. évfordulós kezelőfelület skinek és portrék
Diablo III: Dominion’s Revenge Pet (Battlecruiser témájú pet)
Overwatch: Sarah Kerrigan Ghost skin Widowmaker számára
World of Warcraft: Szalutálás animáció
Heroes of the Storm: StarCraft 20. évfordulós portrék
Hearthstone: StarCraft témájú Tavern Brawl és 3 Kobolds & Catacombs kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.04. 16:10:42
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Amúgy az ice block is alapvetően design space/noninteractive problémakör, régóta hall of fame jelölt. Mivel nagyon érdekes és egyedi kártya, ezért első körben tettek egy próbát az ice lance-el, hátha a freeze mage-el együtt az ice block is kihalt, de aztán szépen kiderült, hogy ennél összetettebb az ice block-al a helyzet.
Tempon megnéztem a secret tempot, kapásból nincs benne az ice... minek is lenne, tempo. A ctrl meg kb. használhatatlanul halott. 30 meccsemből jó ha 1 próbálkozót kapok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De a hall of fame alapvetően nem a jelenlegi balance kipofozgatásáról szól, a balance-t teljesen át fogja alakítani az, hogy jön egy új kieg és 3 kikerül.
A hall of fame lényege kettős:
- kivenni az autoinclude lapokat, amik szinte minden deckben fixen ott vannak (azure drake, sylvanas, ragnaros)
- kivenni azokat a lapokat, amik gátolnak valamilyen design space-t vagy alapját képezik valamilyen nem interaktív playstyle-nak (conceal, power overwhelming, old murk-eye, ice lance)
Erre értettem, hogy nem zavart az már senkit se... mondom ezt úgy, hogy mindig is szerettem mage-el rankedezni, de az rég volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Spread De Love!
A többit én sem értem, lehet hogy az új kártyák alapján majd egyértelmű lesz, várjuk ki.
Spread De Love!
- Mill-nek még totálisabban RIP (eddig is az volt), ami azért k. nagy gond, mert egy nem mill is tudott a Coldlight-ból profitálni ctrl ellen, ráadásul a Murloc szinergiához passzolt egy használható laphúzás. Ezért kellett kivenni, mert sokrétű és jól használható lap volt? But why?
- Moltent már rég elszabták, értelmezni se tudom a kivételét
RIP Mammoth
Standard játékmódban elérhető kártyák:
- Basic
- Classic
- Journey to Un’Goro
- Knights of the Frozen Throne
- Kobolds & Catacombs
- The first 2018 expansion
RIP (kikerülnek a szerelemdobozból):
- Whispers of the Old Gods
- One Night in Karazhan
- Mean Streets of Gadgetzan
Kiegészítő tease, lehet készíteni a bankkártyákat:
Hall of Fame lapok (kikerülnek Standardból, mint tavaly Sylvanas Boobsrunner):
Ice Block
Coldlight Oracle
Molten Giant
Változnak a Questek:
Only the Mighty
OLD: Play 20 minions that cost 5 or more. Reward 40 gold
NEW: Play 12 minions that cost 5 or more. Reward: 50 gold
Class Victory
OLD: Win 2 games with one of two Classes. Reward: 40 gold.
NEW: Win 1 game with one of two Classes. Reward: 50 gold
Class Mastery
OLD: Play 50 Class cards. Reward: 60 gold
NEW: Play 30 Class cards. Reward: 60 gold
Új hős is érkezik Lunara személyében:
Megszerzéséhez 10 meccset kell nyerni Standard Casual játékmódban vagy Rankeden.
Lesznek játékbeli bajnokságok is. További információk és esetleges következő kiegészítő bejelentés március 2-án a Tviccsen.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.27. 19:26:38
Végére értünk az útnak , sikerült behúzni a legendet!
Köszönöm mindenkinek a szurkolást, meg a rengeteg pozitív energia sugarat. Ebbe beleszámolom a nem fogadott facebook hívást is! Aki tudja érti! 😊
Itten lehet kattolni a kicsit megszerkesztett videóra , aki az eredetire kíváncsi a nyomi murlokos zene nélkül az csekkolja le a road to legend #17 videó végét 😊

Ha a Hearthstone-al problémáid vannak a játékmechanikát illetve a kártyákat illetöen, akkor mi lenne veled a Legends-ben vagy mondjuk a Gwent-ben?
Hearthstone-ban egyféle csalásról tudok a játék eddigi története során, amikor valaki egy bot segítségével játszott, azaz a gép játszott helyette. De hogy valaki megbuherálta a játék fájljait, csak azért, hogy 2-nél több lapot tehessen a paklijába, olyanról még nem hallottam. Nem is érné meg.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2018.02.10. 10:57:54
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy lenyűgöző hogy a sok munka meg a család mellett azért tudsz időt szakítani arra hogy fórumokon kérdezősködjél hogy miért nem tudsz sikeresebb lenni egy gyerekjátékban, sőt akár még kamerázni és feltölteni youtubera.
Rint megtaláltam, de sajnos még nincs a kezembe. A kobold kártyákat a hónap vége fele tudom megszerezni, akkor lessz elég kreditem hogy megvegyek egy csomó kártyát, vagy elkezdjek arénázni. Reménykedek abban hogy kapok egy ilyet, de ha nem akkor megveszem. Pénzt nem áldozok a játékba ( valódi euró ) annyira fanatikus nem vagyok. utólag is köszönöm a segítségeteket, sajnos én nem tudok hasznos tanácsokkal szolgálni, csak kérdésekkel tudok szlogálni. Amiket most tapasztalok az a családi élet, sajnos ez nem egy játék, bár csak az lenne, mert rögtön kiszálnék belőle. Viszont annak nagyon örülök, hogy a cesar22 stílusú embereknél vannak 1000 szer különbek.
Mégegyszer köszi!
Nem hinném hogy a színfalak mögé látsz, mert akkor tudnád hogy én nem a számítógép elött ülő 35 órákat játszó himbilimbit veregető egyén vagyok. Lehet hogy ez most neked kínai lesz, de nekem van munkahelyem, s családom, viszont nincs ötezer gyözelmem arany, gyémánt fokozatom, nincs meg az összes paklim, sem 1 millió kredit, lehet hogy neked köckának ez egy luzer dolog, de nekem a család az első, annyit próbálok meg csinálni hogy legalább a küldetéseket meg tudjam csinálni. Nekem a játszmáim során egyszer fordult elő Azari akinek a nevét itt tudtam meg. Nekem ez volt kínaí, ahogy neked a számitógépen kívüli élet. Nem vitázni járok ide, hanem segítséget kérni, mert sok mindenhez nem értek, de annyit mondhatok hogy vegyél példát a többi idejáró emberekről, mint például: Tinman, morcosgtya. Inkább segítenél, mert én sem kértem idiótán. De válaszolok neked a te stílusoddal: húzd ki a falból a konektort és kezdj élni, szerez barátokat ( fizikai ) nem online mert az CSALÁS- nak számít. szerez barátnőt és kezdj élni, de ha nem tudnád hogy mi az a nő, akkor a barátok felvilágosítannak, de a számítógéped is tud téged frissíteni a google weboldalon.
Hát gratulálok, a kamerázással szerintem ne fáradj, nem fog rajtad segíteni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Most csupa jóindulatból szóltam, hogy ne dőlj be a trollnak.
Nem bántásból, de én magam sem találkoztam még csalóval (max. buggal ami az ellenfélnek kedvezett), pedig egy ideje már játszom, úgyhogy szerintem te nézhettél be valamit.
Utoljára szerkesztette: dudusrac, 2018.02.08. 16:50:44
Azari
HP-t 15-re pl. Alexa tudja levinni.
A többire egyszerűen nem tudom mit írni... egész biztos, hogy nem valami tört szerveren játszol? Létezik egyáltalán tört szerver HS-ból? Nem tudok róla.
A Druida crystal növelése tipikus, van rá számos lapja. A bal oldalon láthatod a korábban felhasznált lapokat egy ideig. Néha én is olyan gyorsan tolok ki 3-4 lapos kombót, hogy azt nem biztos, hogy azonnal átlátod, ezért célszérű figyelni a bal oldali függőleges sávot. (Ha a druidánál a 4. körben ott a Nourish, elsüt egy Innervate-et mellé, akkor ott helyben 2 manakristállyal lesz gazdagabb, vagyis a köv. körében már 7 kristályból dolgozik.)
A priest Lyra legendása miatt nagyon könnyen juthat kettő extra Divine Spirithez és ha volt neki még kettő a dekkjében máris 4-el gazdálkodik és duplázza az egekbe egy lénye HP-ját. Igen, a 92 sem lehetetlen.
A bunkót a játékbeli rossz modorú játékosokra írtam, pl.: 1 körben kötelet éget és közben well playedet nyom. Vagy amikor vesztésre áll égeti a kötelet. Vagy minden lépésed után pofázik, etc.
A másik meg az hogy ilyen kártyát sehol nem találtam ha csak a kobold dungeon teljesítésével nem kapod meg. A kártya képessége hogy kirobbantotta a fel nem húzott paklikat a decckből, na persze a következő körben meg jött a kaszás mivel nem volt már pakli a deckben. Tudom van olyan minion aminek képesítése hogy a valahányas cost kártyát kiirtja a deckből, de ez az összes costos kártyát kiirtotta, úgy tizen valahány volt még a deckben. Megigérhetem neked hogy ha lencsevégre kapok egy ilyet te leszel az első akivel megosztom. Lásd hogy nem az a messziről jött vagyok aki azt mond amit akar. Bár a gond az hogy az uttobbi kettő csak egyszer fordult velem elő ( ilyen véletlenszerüen nem tudnám kihúzni az 5 ös lottot? )
Nagyon hálásan köszönöm hogy végre válaszoltál a kérdésemre így is fogok tenni, csak egy kicsit szar lessz berakni egy kamerát, de van egy régi Sony kamerám, na nem is olyan régi csak 1000 éves. Meg fogom csinálni mert rohadtul idegesít hogy a másik oldaon mivel ügyeskednek ellenem, de mivel másodjára elmondtad mit kell és hoha beküldeni az első helyett, ezért elmondok még egy érdekességet amit saját szememmel láttam.
Druida ellen voltam, a játék még nagyon az elején volt, mikor nekem 5 kristályom volt a Druidának már 9. Na most én nem 90 éves vagyok akinek kihagy a memóriája pontosan emlékszem rá hogy csak egyetlen egy kristály növelő paklit használt fel. Ja igen, és én kezdtem a játokot Hunterrel, tehát a 6 vagy 7 helyett neki már 9 kristálya volt, de hála az ügyetlenkedéseinek így is sikerült legyöznöm. Ne mond nekem hogy ez nem csalás. Volt olyan mikor Priestel egymás után 4 healt duplikáló kártyát majd a végére megfejelte egy inner fire kártyával az így kapott sebzés érték elérte a 92. Kár hogy nem láttad a tekintetem, lestem mint hal a szatyorban ( ezt meg hogy csinálta ) tudom a varázskártyákat is le lehet a játékban másolni de ilyen nem történt meg.
Az hogy néha szar paklik jönnek azt be tudom a véletlennek. A másik meg az hogy a játékban egy helyben topogok, ez azért van mert napi 30 percet vagyok elötte és nem ( 35 órát tolom napi szinten ). Ezért nem vagyok egy mágus, de vannak igen jó pakiaim. Sajnos munka mánia betegségben szenvedek, ezért hoztam létre egy kis vállalkozást. Nincs időm napi több órát a játék elött ülni, megcsinálom a küldetéseket aztán heló. Végezetül: bizonyos szöveget nem sértésnek szántam, vedd ( viccnek ), de igen sokat segítettél azzal hogy hova töltsem fel az ilyen videókat, bár csak ezzel kezdted volna, de ha lencsevégre kapok egy ilyen videót akkor megosztom veled is. Lásd nem a ( BUNKÓ ) vagyok. Végezetül még annyit hogy....
Csá!!!
6-8 db. kártyát ugyan olyan kártyát nyitsz az előfordul, töröd az extrát és ennyi... de az, hogy az extra lapokat bepakolod a dekkedbe, majd azzal rankedezel, casual meccseket tolsz az nem mondom, hogy lehetetlen, de SOHA nem találkoztam még ilyennel.
A WLAN eltulajdonítása nyilván nem ide tartozik, de valóban törhető, az olcsó routereknek megvannak a maguk gyengeségei, bár nem jellemző a mai olcsó net árak mellett, hogy valaki ebbe komoly órákat ölne... ettől persze még lehetséges.
A bizonyítás rém egyszerű! Vedd fel a meccseket folyamatosan, nem kell jó minőségbe és amikor csalóval futsz össze már tudod is mutatni, hiszen YT-re free feltöltheted és megoszthatod. Használhatod erre az nVidia Shadowplay-ét, ha nVidia kártyát van, vagy pl. Fraps, Bandicam és társai.
Ha régebben 50-50%-ban nyertél, akkor folyamatosan 1 helyben topogtál, ami nem jó :-(
A meta folyamatosan változik, most a nerf megint nagyot kavart a dolgokon, alkalmazkodni kell, különben tényleg folyamatosan lenyomnak a víz alá. Hint: Most a warlock inkább a top.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.02.08. 08:14:15
nem is beszélve arról hogy a paklimba minden lapból egy azon falytából csak 2 kerülhet, de ha véletlenségből PECHEMRE ebbből 2 helyett 10 fog POTYOGNI akkor mind a tizet felhasználhatom ( utólag is bocsi hogy a szavaiddal éltem ) továbbra is rosszul aludnék ha ezt nem írnám le. Bizonyítottam embereknek szavaik ellenkezőjét, az utobbi a WLAN eltulajdonítása volt, na meg hogy a központban a majmok is célra vezetőbb válaszokat adnak. nem csak sérelmeztem de be is bizonyítottam mielőtt le akarta cserélni azzal az indokkal hogy hibás, meg mutattam neki hogy is csináltam.
Visszatérve hozzád, neked csak úgy tudnám bizonyítani ha én is úgy tudnék csalni mint sokan mások kihívnálak egy barátságtalan mérközésre és minden körben más - más csalással vernélek le. Én sem találkoztam csalókkal a kezdetek kezdetén, de mostanában egyre több ilyen fordul elő. Régebben 50 - 50% -ban nyertem most hogy még ütösebb paklit rakok össze, csak 25% nyerek a játékban.
4 fiery úgy szokott összejönni, hogy a beast-et adó lapból is pechére az potyogott neki. Napi szinten tolom a játékot 3.5 éve, SOHA nem találkoztam csalókkal. (Csak bunkókkal.)
Mostanában igen sokan a játék során kiraknak 1 kártyából akár négyet is Pl: 4 fiery bat, vagy 4 timber wolf és még sokan mások.
Én is próbáltam a pakliaim közé rakni 2 - nél többet de a progi nem engedte, így elkönyveltem hogy csak 2 lapot lehet 1 fajtából.
Na persze ismerem a szabályokat mert vannak lapmásoló varázskártyák amivel megjátszhatok 1 lapot akár 8* is, de eggyesk varázskártya használata nélkül dobálnak ki a harctérre 4-5-6 kártyát 1 lapból.
Jól látom hogy igen sokan csalással nyerik meg a játékot, vagy én nem tudok valamit?
( Talán nekem is csalnom kéne hogy fer legyen a játék )
Benne:
Ranked játékmód változások (érvényes március 1-től)
Kártyalap nerfek
Mammoth Kártyacsomag bundle (limitált ideig érhető el, 20€ a 30 pakk):
10 Un'Goro Packs
10 Frozen Throne Packs
10 Kobolds Packs
1 accounton csak 1x vásárolható meg. A vásárlás után eltűnik a Shop-ból ez a lehetőség, gyakorlatilag olyan, mint a Welcome Bundle volt.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.07. 09:40:40

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.02.02. 17:48:01
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kipörgött a cseresznye. <#hehe>#hehe>
Én egyet kaptam Kolento után.