40521
  • Renegade
    szerintem: f2p az a játékos aki 0 pénzt költött a játékra, az, hogy ki hány napot játszott az ebből a szempontból nem releváns.

más: várjátok a kieget?
    fogtok Whizbanggal játszani?
    előre utáljátok újra a dudut, mert 5. körben már infestationt fog tolni?
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.08.07. 08:49:15
  • Tinman #39595
    "The game entered its open beta phase on January 21st 2014. The beta phase ended with the full release of Hearthstone on March 11th 2014."

Te meg kihagytál később 8 hónapot. Bummtsssch.
  • Wootan
    Hát pont azért nem vagy nagyobb F2P-er, mint én :D
  • Tinman #39593
    Khm... erről beszélek... nekem 0 nap kihagyásom volt és a béta végén csatlakoztam.
  • Wootan
    "Nálam nagyobb F2P HS játékos ezen a fórumon nincs azt borítékolom, mert én aztán tényleg mindent goldból vettem. " Khm. Én is 100% free tolom béta óta. egyszer volt egy jó 8 hónapos kihagyásom, amikor csak a rank20at csináltam meg a hátlapért.

Egyébként a HS-nél azért érdemes megemlíteni hogy a pénzedért lényegében zsákbamacskát veszel, mert lehet szart se nyitsz a pénzen vett pakkokból.

Ahhoz képest viszont, hogy emberek milyen pénzeket képesek elkölteni böngészős és mobil játékokban (és itt több 10k-s nagyságrendekben kell gondolkodni dollar/euro-ban), a HS nem is drága.
  • Tinman #39591
    A Diabloval mondtál egy kivételt... tudom van még, pl. egy rakat Battle Royale játék, de nem ez a jellemző.

Ezek az összegek nekünk magyaroknak jelentősek. Tőlünk nyugatabbra ez aprópénz, említésre se méltó tétel. Nálam nagyobb F2P HS játékos ezen a fórumon nincs azt borítékolom, mert én aztán tényleg mindent goldból vettem.
  • morcosqtya
    HS-ért régen fizettem, előrendeltem stb, de nem éri meg. Okosan játszva ki lehet hozni goldból és dustból azt ami kell.. Szerintem. Legalább is egy ideje nem vagyok hajlandó 3 havonta 20-25 ezret kiadni egy játék miatt, lettek más célok, nomeg a feleségem letekerné a tökömet most hogy építkezni is fogunk stb.. Fejlesztői laptop is kell az is kb 400 ropi, szóval pár csomagért nem dobok ki 25 ezret. Pont ez lesz benne a kihívás, hogy ratyi lapkészletből meddig jutok.. :) Most van erre 4000 aranyam, az 40 pakli, meg maradt tegnap óta 2300 dustom.
  • morcosqtya
    Ez egy poén kép az EA miatt. Legendás az EA az ilyen dolgairól. Van egy csomó ilyen meme is a neten.
    Szerencsére ez nem EA hanem még mindig Blizzard.
    A másik dologra hadd reflektáljak: Diablo-ra költöttem max 10 ezer ft-ot összesen (egyszer kellett kiadni) meg egyszer egy 4ezret a necro pack-ra és kb 5 éve játszom vele, szóval nem minden esetben olyan rövid életű az a játék....
  • Tinman #39588
    Aki nem tegnap kezdte arra ezek nem élnek. Aki meg nem olyan rég szállt be, annak ezek nem nagy tételek, ha azt nézzük, hogy egy vadi új játék ára lassan nyaldossa a 20.000 Ft-ot és akkor az valószínűleg még csak nem is hosszú évekre szól.

Egyébként pont a múlt hónapban kísérleteztem azzal, hogy full base pakklival, amit a deck creator elsőként bead xy hősnél, megoldhatók-e a questek és azt kell mondjam nagyon is. Néha persze oltári zakó, de alapvetően sima ügy.
  • morcosqtya
    Pakknyitó szimulátor - Boomsday P
  • morcosqtya
  • cesar22
    Nagyon pörgetheti a statisztikákat ezek az eventek a blizzardnal mert mostanában két hetente jön egy.
  • morcosqtya
    boomsday-top10-hearthstonetopdeck-szavazas
  • TBTPumpa
    Patch 12.0 Notes

The Boomsday Project megjelenik augusztus 7-én, 135 új kártyalappal.
    - Új legendary spellek mind a 9 class számára
    - Magnetic kulcsszóval ellátott kártyák
    - Omega kártyák (10 manába kerülnek és Ultra erősek)
    - Puzzle Lab egyjátékos tartalom (teljesen ingyen) augusztus 21-én érkezik. 100 kihívó feladvánnyal: Lethal, Board Clear, Mirror és Survival típusú feladványok

A kiegészítő megjelenésekor és a játékba való bejelentkezéskor minden játékos kap 3 db kártyacsomagot illetve egy Class-hoz tartozó Legendary kártyát az új kiegészítőből.
    Továbbá, augusztus 21-én a Puzzle Lab indulásakor is kapunk 3 db kártyacsomagot az új kiegészítőből.

Days of the Frozen Throne event érkezik!
    - Új küldetések magasan jutalmazva
    - Ingyen arany kártya
    - Témához kapcsolódó Tavern Brawl a Death Knight-okkal a főszerepben

Dr. Boom’s Lab hátlap (a szeptemberi ranked szezon hátlapja):

Boomsday! hátlap (a Puzzle Lab teljesítése után válik elérhetővé):

VanCardback hátlap (az októberi ranked szezon hátlapja):

Aréna változások + kártya változások
    Megannyi hibajavítás és játékmenet fejlesztés
    -
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.08.02. 20:17:26
  • Renegade
    szerintem igen, de ettől még meglepő hogy az elmúlt pár hónapban kétszer-háromszor ott volt legendben. OK, ugye most már csak R5-ről kell visszamenni.

elmondása szerint wild könnyebb.
  • Tinman #39581
    F2P only nem olyan rég csatlakozó, szemtelenül fiatal ismerősöm wild-ban rendszeresen 8 alatt van.
  • Tinman #39580
    Most is igaz: Idő kell hozzá, de nem úgy, hogy évek, hanem az ADOTT hónapban... lehetőleg napi 4-6 óra.
  • cesar22
    Nekem nagyon betalált most ez a kiegészítő, elő is rendeltem, eddig is bírtam a mech-es témát, mindig vártam hogy legyenek megint, erre itt van.
  • sadface #39578
    Standardban még csak-csak ha gecijól tolja az ember de wildban nem tudom elképzelni amilyen broken lapok vannak. Fizetett bele?
  • Renegade
    amúgy nektek is van olyan ismerősötök, aki pár hónapja kezdte és röhögve lement wild-ban legendásra? o0

én ezen picit kiborultam, mert itt sokan mondák, hogy ehhez idő kell o0
  • sadface #39576
    Röhejes.
  • TBTPumpa
    Augusztusi ranked szezon hátlap - Limonádé:
  • chopin42
    A mostani stream messze a legszarabb az összes közül...Bennél legalább lehetett röhögni, ez a rohadtul unalmas, savanyú Mike gyerek viszont folyamat szar tippeket ad, ami miatt eddig 2/2 bukó...Szegény Day9
  • morcosqtya
    A Druid baszó lesz megint....
  • TBTPumpa
    Nem.
  • Rockynhooo
    En nem ertek hozza, csak kivancsi vagyok mennyiert vesztegetnek egy-egy accot. Elso guglizasra az jott ki, hogy 70-80 dollar korul elbirna passzolni?!
  • CrashBoostZoom
    Nem akarlak megsérteni de ez kb. semmit sem ér :D
  • p00h
    Sziasztok, meguntam, kiszállnék, engedélyezett itt acc eladás?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha igen, akkor érdekel vkit f2p acc 28 legendaryval, 86 epic kártyával, 1600 dust, 1175 arannyal? Nem mondok árak, mondjon akit érdekel, köszi
  • Devv
    Elég az...
  • Tinman #39567
    Baromság.

Mióta a HS-el tolom 2.5-3k aranyat szoktam összeszedni közvetlenül a kieg előtt. Sose volt semmi gondom, amit össze akartam rakni dekket lazán össze is tudtam úgy, hogy legendary-t soha nem török (Millház és Csó kivétel), golden legendary-t mindig megtartom, gold kártyákat viszont igen, ha megvan belőle már a 2 alap.

Mire jön az event most is 2.5k ha lesz, elég.
  • morcosqtya
    3600 aranyat farmoltam rá. Haverom szerint az picsafüst... :(
  • TBTPumpa
    Eddig 74 lap került bemutatásra az új kiegészítőből (135 új lap van összesen).

Nem elfelejteni: Jövő hét kedden (08.07.) mindenki számára elérhetővé válik a The Boomsday Project!
  • Tinman #39564
    És valóban, ma már nincs dupla.
    Igaz, hogy egyetlen nyomorult warrior winhez tegnap 1 órát kellett játszanom a cubelock sereg ellen, de hát nyilván én vagyok a béna és még csak azt se mondanám, hogy megérte 100G-ért.
  • Devv
    Teljesen korrekt volt ez a dupla goldos móka, semmiféle eurókra nincs nekem szükségem, amit a játékba pumpáljak, 50 valahány pakk bőven elég lesz, a Witchwood-ból is elég volt 40 valahány. Hátlap és robot Jaraxxus?? Hagyjuk már, a klasszik Jaraxxus-nál nincs menőbb! :D
  • Tinman #39562
    Na remek... akkor minek magyaráztak július 30-ról?
  • TBTPumpa
    Tényleg érdemes. Most volt ez a Time-os event, ami a gold mellé dustot is adott, azt is korábban lelőtték.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.29. 20:44:23
  • Tinman #39560
    Ez tuti? 30-ig írják, az az én értelmezésemben 30 éjfél. Rosszul tudom?
  • morcosqtya
    Ma még tart, holnap nem, úgyhogy célszerű ma minden questedet teljesíteni a dupla goldért.
  • Wootan
    Meddig tart ez a dupla gold event?
  • CrashBoostZoom
    Nyerés = szórakozás. Ilyen egyszerű