Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.30. 09:43:33
még mindig nem tudom, hogy ezek az emberek nagyon fiatalok, vagy csak megkeseredett trollok.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Még a napi questeket is ott tudtam le.
Másrészt rémes volt, mert az ellenfelek simán 90%-a rendre égette a kötelet, mert ha már nem netdekkel azt sem tudja hol van -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem szerencsém volt, mert 5 brawl küldit kaptam, szóval sétagalopp volt, de már megint, mi van az újoncokkal?
Ez azért érdekes kérdés, mert szerencsére van néhány olyan átlagos lap, amivel lehet boardot építeni olyanok ellen akik szintén kezdők.
amúgy eddig: vagy kobold, vagy boszi deck, semmi más.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.29. 19:20:41
Az anyjukat! <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.29. 11:13:13
1 daily-t megcsináltam nem WW volt hanem Kobolds, gondolom megint csak a második WW.
Szerk.: Igen, mindenhol írják, hogy a második megint 100%, hogy WW.
Most akkor nem lesz olyan nap, amikor mindegyik WW? Tud erről valaki valamit?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.03.29. 11:05:37
Nekem mindegy milyen pakkot ad, preorder megvolt, az már eleve 70 pakk, meg van 1000 Goldom, amiből 100 pakkot tudok még venni, ha nagyon szeretnék még bontogatni. Bárminek tudok örülni, ami plusz. Jöhet Classic, Ungoro, Frozen Throne és még a koboldos pakkok is. Legrosszabb esetben is ingyen dust.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.28. 09:34:48
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.03.27. 21:23:18
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Csütörtökön kasza!
Ahogy olvasom többen is már Witchwood packot kaptak a Quest teljesítése után. Csütörtökön elvileg pedig mindenkinek fix Witchwood pack jár.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.03.27. 11:39:01
Nem Legends-el játszom, de azért legyünk őszinték, ez a probléma, amit felvetettél a HS-re jellemző totál. Félreértés ne essék, nem akarom ekézni a HS-t, mert szép, jó a legnagyobb játékosbázissal rendelkezik, mai napig imádom, mert letette az alapokat. (Tudom volt már előtte is kártyajáték PC-n.)
De a kezdők védelme abszolút a rossz ranked felfogásnak, a rossz reward rendszernek köszönhető. Jelenleg a HS egyik legnagyobb gondja, hogy R20-25 környékén ott ül egy halom ember, aki farmolja az ott lévő kezdőket. E a jelenség már több hónapos, több éves...
Közben teljesen egyszerűen meg lehetne oldani. Egyszerűen ez az általam játszott kártyajátékban nem történhet meg rankeden.
Tehát: nincs piszok nagy előny 😊 Ami előny pedig van, azt szerintem 3-4 hónap intenzív játékkal be lehet hozni, 1 év alatt pedig feltornászni közel azonos szintre, mert rendesen meg vagy jutalmazva mindenért, ergo ha sokat játszol ömlik minden.
amúgy mennyire védi a kezdő játékosokat a Legends?
ugye nálatok relatív azonnal lehet max közeli lapkészlete az embernek, tehát egy olyan játékos aki mondjuk egy éve játszik, piszok nagy előnnyel indul.
HS: hogyan látjátok az új létrát? Én nagyon ritkán játszom, szóval elégé pedo helyen vagyok rankeden, tehát az én tapasztalataim nem relevánsak most. Van itt olyan akinek szerény a lap készlete, jobb lett valamivel a létrázás?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.26. 23:12:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.26. 20:45:40
Úgy tűnik, hogy ezúttal a Legends másolt le (részben) egy kártyát a HS-ből, konkrétan az új monthly cardba beimplementáltak egy swipe-ot, megalkotva ezzel ezt a kártyát...wow.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2018.03.26. 16:22:46
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha 23:59-kor 3 van nálad, jön a forduló 0:00-kor, kapod az aznapi daily-t, ami nem fér el, mert tele a slotod.
- It looks like you can complete multiple dailies in a day and get multiple card packs should you forget to login one day.
- Make sure you have 3 dailies in your quest log before the fun starts on March 26 at 11:59 p.m. PDT in Americas and 23:59 CEST in Europe.
Szóval érdemes betárazni 3 dailyt.
Sajnos én is beálltam pedomacinak, így wild R25-ön csináltam meg a játssz ki 10 darab nyolcnál drágább kártyát...astral dudu lighttal (nincsenek meg a potens druid lapok) próbálkoztam, ami tudom most a legalja, de ha beadja, akkor azonnal nyer...na nem is nagyon nyertem. 😊 Cserébe láttam sok arany hőst. Remélem constructeden labdába rúgnak a kezdők.
Szóval remélem constructeden jobban kijön majd a tudás és lapkészlet.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.13. 22:34:38