Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(Ettől függetlenül bárkinek segítek... dob egy p.ü.-t és elmondom mit csináljon.)
Még csak annyit, hogy ez a Blizz hibája is ám! És mielőtt... azért a Blizz hibája is, mert nincs érdemi kommunikáció player és player között! Ha lenne egy bővítettebb pl. egy PLEASE emotion már az is segítség lenne. Mert így sokan veszik a játék eleji thank you-t trollkodásnak... egyszerűen nem tudsz jelezni az ellenfelednek, hogy mit szeretnél.
Eleve egy ilyen skin témáért adtam volna 80G questet, vagy segítettem volna neki napi küldiben, vagy akármi... de esélyem sincs vele kommunikálni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Direkt kilépett az egyik Cseh concede-el, csak, hogy ne kaphassam meg!
A másik meg saját magát kezdte el támadni direkté és igyekezett úgy intézni, hogy ne dögöljek meg, végül sikerült kinyírnom magam és meg is lett :-)
Szóval már nem kell help :-)
Azért egy skinért nem mennék 50-100km-t az tuti.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.04.20. 09:56:06
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.20. 09:43:28
100% legál, csak kiutazunk "papíron" Csehországba. Garantáltan működik.
Most mi is ez a borrow deck lehetöség? Illetve hol érem el a játékban?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.15. 18:57:18
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Illetve az számíthat, hogy Dokinak nincsenek wild lapjai?
Utoljára szerkesztette: Devv, 2018.04.15. 18:38:59
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.15. 17:14:51
Játssz le egy mérkőzést Wild játékmódban egy barát ellen. A meccs kimenetelétől függetlenül mindketten megkapjátok a Fireside kártyahátlapot:

Kezdésnek a jó öreg paladinka.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ ugye ki kell várni, amíg megöl.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.04.12. 23:18:13
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
88 csomag
epic: 15
legendary: 4+1
golden lapok: 8C, 5R, 0E, 0L
9+os ismétlődés: 13
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Class Legendary (Mage) - Archmage Arugal
Genn Greymane
Baku the Mooneater
Azalina Soulthief
Lady in White
Tess Greymane
Prince Liam
Blackhowl Gunspire
Hagatha the Witch
Fárasztó volt ennyit kinyitni. Valószínűleg eddig ez a legtöbb, amit kinyitottam egy kiegészítő megjelenésekor. <#hehe>#hehe>
Most már csak Lunarát kell kifarmolni. <#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.12. 21:01:28
Nálam is All tables full volt indításkor, de pár perc után bejutott.
100 paki (93 gold + 7 free):
6 legend, abból 1 arany + 1db a belépőért.
Átlagos, bár az utóbbi kiegekben 7-8 volt ennyiből.
Most az utolsó 45-ben egy darab volt...
Igen, időközben elérhető lett a kiegészítő!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.12. 17:46:02
El nem hiszem amiket nekem küld... most ilyen 81.8% (Total wins: 93), korábban meg mindig 70% fölött. Ki van zárva. Az egészbe toszok bele, saját szarokkal questelgetek és abs. nem érzem azt, hogy ennyit nyernék.
Nálatok?
Holnap ilyenkor már nyitás....
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Tartalma:
The Witchwood kiegészítő (feloldás: április 12-én az US indulással egy időben)
- 135 új lap
- Új kulcsszavak: Rush és Echo
- Bejelentkezéskor 3 Witchwood kártyacsomagot kapunk, illetve egy valamely classhoz rendelt Legendary kártyát.
- A Monster Hunt játékmód 2 hét múlva érkezik.
A The Witchwood kiegészítő csomagot április 11. 23:59 óráig lehet előrendelni!
Az alábbi kiegészítők kártyái átkerülnek a Wild játékmódba:
- Whispers of the Old Gods (2016. április)
- One Night in Karazhan (2016. augusztus)
- Mean Streets of Gadgetzan (2016. december)
Az alábbi Classic kártyák a Hall of Fame keretében átkerülnek a Wild játékmódba:
- Iceblock
- Coldlight Oracle
- Molten Giant
Ezekért a kártyákért a teljes dust mennyiséget visszakapjuk (Arany verzióra is vonatkozik - nem szükséges bedarálni őket)!
Új Druida hős: Lunara
Megszerzéséhez 10 győzelmet kell szerezni Casual vagy Ranked Standard játékmódban a The Year of the Raven végéig (2019. tavasz)!
Fontos, hogy a tavalyi (The Year of the Mammoth) Rouge hős: Maiev már csak néhány óráig szerezhető meg (szintén 10 Casual vagy Ranked Standard módbeli győzelem kell)!
A továbbiakban már nem lehet majd hozzájutni.
Napi küldetések frissülnek:
Minden korábbi 40 goldos küldetés ezentúl 50 goldot fog érni (eltárolt küldetésekre nem vonatkozik).
Új küldetéseket is kapunk.
Friendly Challenge pakli megosztás:
Mostantól megosztható lesz a kártyapakli a barátunkkal a Friendly Challenge játékmódban.
Tavern Brawl vagy Fireside Brawl keretében ez a megosztás nem érhető el.
Új kártyahátlapok:
Raise the Roof - az áprilisi rangsorolt szezon jutalom kártyahátlapja:
Monster Hunter - a Monster Hunter játékmód teljesítésének jutalom kártyahátlapja:
Lunara's Garden - a májusi rangsorolt szezon jutalom kártyahátlapja:
Aréna változások:
Az átlagos kártyák ismétlődésének esélye lecsökkentve.
Humongous Razorleaf és Ancient Watcher kártyák többé nem érhetőek el az Arénában.
Egy halom bugfix
Ezek a változtatások a The Witchwood kiegészítő indulásával fognak érvénybe lépni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.10. 20:03:05
Bejelentkezéskor 3 Witchwood kártyacsomagot kapunk, illetve egy valamely classhoz rendelt Legendary kártyát.
Questeket is fogunk ismét kapni, amelyekkel szintén Witchwood kártyacsomagokat szerezhetünk.
Várhatóan ekkor érkezik az új Druida hős is: Lunara
Megszerzéséhez 10 győzelmet kell összeszedni Casual vagy Ranked Standard játékmódban (Wild és gép elleni mód nem játszik).
Kapunk egy új játékmódot is - Monster Hunt, amiben 4 hőssel kell felvennünk a harcot a szörnyek ellen.
Amennyiben mind a 4 hős küldetéssorozatát teljesítjük, egyedi hátlapot kapunk (mint a Dungeon Run esetében):
Ez a játékmód 1-2 héttel később fog érkezni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.04.08. 09:00:47
hááát srácok, ez az a deck, amit kb azonnal vissza akartam vonultatni miután összepickeltem, 66 a tápszáma (ami manapság a cuki kategória) és kb 1 szinergia van benne. 6-3, ami kb a vicc kategória, de néha megéri játszani fostalicska deckkel is.

Csináltam egy spellhuntert. 3 év alatt ez az első aggróbb deck amivel játszottam. Na jó anno midrange sámánt is kiporóbáltam. Sok gondolkodást nem igényel. Max annyit hogy mikor melyik secretet játszad ki. Bár így hogy hunterrel még sosem laddereztem így bevallom kicsit élvezem. A hunter deathknight meg Op😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.04.04. 12:47:39
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I decide when I'm done.