40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#39678 Az egész druid egy mocskos büdös nagy csalás! -
#39677 Frozen Throne meta van casualban! :D Egy-két ember csak olyan lapos deckekkel megy a küldi miatt, lehet egymást segíteni. :) -
#39676 Nem rossz...
Szívesen mennék egy renk49 meccset valami classic settel. :D -
#39675 Semmi extra szerintem. Az egyetlen aminek orulok, hogy az uj jatekosok majd nem kapjak az arcukba a meta dekkeket azonnal ellenfelkent. Lesz ido boven kiismerni a jatekot. -
Elindult valami. Néhány változtatás fog érkezni a közeljövőben!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.18. 18:11:51 -
#39673 Art:
-
#39672 Na megvan a havi cél, a rank15 (régen a 10 volt, de annyi türelmem meg időm nincs), secret hunterrel (-mossy horror) gyakorlatilag 19-ről streak. -
#39671 -
#39670 Szeptember 19-23 között érkezik a Days of the Frozen Throne esemény.
- Death Knight Brawl
- Happy Ghoul arany lap (az esemény alatti bejelentkezéskor kapjuk)
- Speciális küldetések 300 aranyért cserébe (összesen 600 arany gyűjthető)
- Bundle Up Bundle – 30 db Knights of the Frozen Throne kártyacsomag kedvezményes áron!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.12. 21:54:40 -
#39669 MSE in action -
1Darton1 #39668 Nem tűnik kötelezőnek a cheerelés. -
Renegade #39667 ezek érdekes gondolatok (pro-contra)
szerintem nem hasra ütésre állapították meg az árazást, én úgy gondolom, hogy arra jutottak, hogy lehet ennyit kérni.
-
#39666 Attól, hogy meg lehet tenni, még nem biztos, hogy meg is kell tenni. Mondjuk az Activi$ionnal a hátuk mögött, nem is értem mit várok. Örülhetek neki, hogy nem szabják ki a f2p seggem a játékból.
Azt még meg is érteném, hogy ha ez egy olyan Twitch közvetítés lenne, ahová a beugró mondjuk 5$ a cheer viszont free kellene legyen és aki többet kap az a "király". Ezt így érteném, el is fogadnám, de az, hogy kb. 60 dolcsiért nyithatsz 2 paklit, meg kapsz egy csúnya hátlapot azt nem tudom értelmezni semmilyen szinten.
Gondolj bele, ha nem ilyen kapzsik és tényleg a nézettség és a népszerűség lenne a cél, akkor a matek szerint tényleg olcsóbban kéne adni a lehetőséget a fenti apróságokra és DŐLNE a nép és ha a nép dől, akkor a pénz is! Jelenleg viszont a nép hülyének van nézve.
A visszhangok mindenesetre elég negatívak a húzás kapcsán és nem csak a YT-on...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.12. 13:07:21 -
#39665 Overwatch-nál megtették és ott nem kevés pénzt szedtek be. De nem ők az egyetlenek - League of Legends/Dota 2 is művel ilyeneket már.
Szerintem sem annyira etikus, de ez van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.12. 09:24:37 -
#39664 Lefordítom:
Drukkolni valakinek az ingyen van és jól esik neki. Drukkolni PÉNZÉRT (mert itt arról van szó!) gerinctelen kreténség.
A Blizz az ilyen húzásaival fogja leamortizálni a HS-t.
-
#39663 Szeptember 17-től november 4-ig a Hearthstone Twitch csatornáján lévő cheer-ekkel lehet támogatni a csapatokat és ezáltal játékbeli jutalmakat is szerezni.
Ha mindegyik lépcső elérésre kerül, minden cheerelő kap egy ilyen fantasztikus hátlapot:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 21:15:11 -
#39662 Köszi! -
#39661 80g
Boldog szülinapot utólag is TBT! -
#39660 Köszönöm! -
#39659 Boldog szülinapot HG! :) -
#39658 Nem miattam. :) -
#39657 Eltűnt egy-két hsz. Na mindegy...
Nem szeretem az olyan a dekkeket, ahol meg kell várni, míg összeáll az otk kombó, de ez a maly rugó nagyon bejön! :D -
#39654 Kellene meg par lap amivel a druid meg tobb armort bir osszeszedni pikkpakk... -
Mókás.. :D -
#39652 Csak a rugóm arany. Más kaszt mondjuk nem is érdekel annyira.. Pala, Priest, Warlock 60-as a többi mind 20 körül a basic lapok miatt. -
Renegade #39651 o0 -
#39650 Én '14 aug. óta nyomom 0 megszakítással, csak a palám golden, most nemsokára a warlock jön (440 körül van). Warrior 58-as szintű 107 win, a rugó 50-es szint és 95 win. A rugóra az utóbbi időben kaptam rá. A többi 60-as. -
hawkie22 #39649 Akkor te jobban állsz, mint én, én anno béta alatt kezdtem, még egyik hösöm SEM 60., de még csak golden hösöm sincs, a hunteremnek van a legtöbb winje, 214 az 500-ból. És nem azért, mert annyira béna lennék, ennyi idö alatt még egy majom is meglépi az 500 wint adott hössel. :) Viszont olyan kihagyásaim voltak, hogy csak na, a legrövidebb 3 hónap, a leghosszabb 10 hónap. :) -
Renegade #39648 hehe, most néztem, hogy bár van pár golden heroem, meg egy kivételével már rég mindegyik 60. szintű, de így több mint 3 év után a warriorom még mindig csak 53, nevetséges win számmal.
Másnak is van olyan hőse amit rohadtul utál és esély sincs rá, hogy meglépje a 60. szintet akár több mint 5 év játék után? -
#39647 logika in 2k18...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hova eshet még az a bizonyos vonal... :thinking:
-
#39646 4. Ilyen úgy sincs még youtube-on,
5. A videó elején látni, hogy már megcsináltad a feladatokat és most lenyomod még egyszer papírról vagy bemagoltad vagy nemtom... -
#39645 1. Az első 2 szint kb. annyira bonyolult, mint lábon lőni magad.
2. Pontosan az a Puzzle Lab lényege, hogy magadtól old meg.
3. Befejezed a saját csatornád rendszeres reklámozását, vagy szóljak egy modinak és megbeszéled vele? -
maladyce #39644 Elkészült Hs puzzle lab első két részéhez 1-1 video, ha valaki elakadna, lehet lesni. :)
-
#39643 Elérhető a Puzzle Lab! A bejelentkezéskor 3 csomag The Boomsday Project kártyát is kapni fogtok!
Livestream:
-
#39642 A fullos alatt gondolom azt érted, hogy tartalmaz minden lapot. Mert ezek a receptek szerintem elég hulladékok, persze nem mind. -
#39641 Vagy mindenkinek volt 1600 dustja, legyártotta a Whizbanget és onnantól evidens, hogy fullos dekkel jön casualban a teljesen kezdő is. -
Wootan #39640 Ez így van, erről beszélek már egy ideje itt. Ranked, casual, mindenhol ez megy. 10ből legalább 8 ember fullos netdekkel jön még rank25ön is.
Hogy mi az oka? Szerintem:
- aki csak tudja, baráttal teljesíti a napikat, így lényegesen kevesebb játékos van élesben
- jelentősen csökkent a játékosok száma
vagy a kettő kombinációja. -
#39639 Csak nekem tunik ugy, hogy a kiegeszito ota nehezebb lehozni egy nyamvadt napi questet? 2 warrior winem volt mara de tobb mint orat baszakodtam vele, jo igaz egy fun warrior deckem van 0 legendel meg fillert nem koltottem erre a szarra soha. De olyan 10bol 8 enemy sima casualban olyan fullos deckekkel jon, hogy csak pislogok. Warlock minden szarral, Rogue ami vagy 3szor bekuldi a pokokat a dekkjebe aztan lecopyz 2szer 10 karyat a classombol... -
Wootan #39638 Csak hogy legyen min röhögni. A játék megint megajándékozott egy fantasztikus esport mozzanattal:
Direkt telehúztam a kezem, hogy minél kevesebb lapomat égesse el mikor kirakja azt a f*st... -
#39637 Mókás ez a Pogo deck :D