40521
  • REALista
    Viszont a Mana Wyrm-nek örülök.:)
  • REALista
    Én napi szinten játszom de nem találkoztam konkrétan egyel sem már hetek óta, sőt hónapok óta is talán egyel vagy kettővel.
    Amúgy ezt a Giggling Inventor nerfet én sem értem, egyáltalán nem olyan őrületesen brutál erős lap szerintem, de ha már mindenképpen butítani akarták akkor meg miért nem volt elég a + 1 mana. Alapból se volt olyan olcsó igazából pont annyiba került amennyit ért, egyedül az volt jó benne, hogy egy lappal tudtál lerakni 2-3 lapnyi értéket...
  • Tinman #39716
    Rendben nem 3 lap hanem 1, de a mana költsége dettó ugyan az és az eredménye is annak ami kikerül. Igen, ez pont a quest rógnál nagyon nem mindegy, de mondom: nem találkoztam szinte egy quest róggal sem.
  • Tinman #39715
    Quest Róg? Tegye fel a kezét, aki legalább 5 Quest róggal találkozott az elmúlt pár hétben. Wild-ot nem tolok, ott lehet, hogy sok van.
  • N1ggA
    A 2x Annoy-O-Tron + Murloc Raider analógia eléggé sántít, azért ne hasonlítsunk 1 lapot 3-hoz.
    Ennyi erővel 10 mana deal 30 damage mondjuk 10 arcane missles, de a legjobb példa a Deathstalker Rexar hero power. Sokkal erősebbek a minionok pedig csak 2 van összegyúrva.
    Egyébként szerintem se kellett a Giggling Inventort nerfelni, minden deckben benne volt aggro, control, ez igaz, de legalább lelassította a játékot ami jó dolog.
    Mana Wyrm se volt nagy gáz, kb. aggro/tempo mageben volt benne, hiányozni fog onnan nagyon, pedig bár én is utálok aggro mage ellen játszani, egészséges ha a játékban van ilyen.
    Igazából amit nerfelni lehetett volna, az a Druid, ez így kb. lófasz.
  • Wootan
    A giglinget elsősorban a quest rogue miatt nerfelték így, mivel 20 féleképpen vissza tudja venni, és kirakni újra és újra. És nem mindegy, hogy 5 manáért 1 lapot használsz el, vagy 3at.
  • Tinman #39712
    Azon gondolkodom, hogy mennyire kell hülyének lenni ahhoz, hogy valaki a Giggling Inventor-t nerfelje, ráadásul úgy, hogy 2 manával drágább (gy.k.: megölje.)

Az Annoy-o-Tron 2 mana (jah már wild lap, de most ez who cares). Ebből kitol 2 db.-ot az 4 mana, mellé egy 2/1-es test, ami nem csinál tovább semmit. Van-e egy manáért egy ugyan ilyen semmit nem csináló minion? Persze a nyomi Murloc Raider. Vagyis a Giggling Inventor 5 mana költsége teljesen fair volt. A 6-ot nagy duzzogva elfogadtam volna, a 7 mana az teljesen komolytalan túlzás, a lap totális kicsinálása.

Ráadásul a rákot is jól megfogja a Giggling, mert akár coinnal a 4. körben, akár az 5.-ben nélküle, de akkor is elég jó rák elleni szer. Jah, lassítja a játékot, mert le kell szedni, de véletlenül se vészes leszedni.

Az meg, hogy cirka 4.5 év kellet ahhoz, hogy a Mana Wyrm meg legyen rakva, az tökéletesen minősíti a HS team értelmi szintjét. Eddig hol voltak vele? Nem mintha bármi gondom lenne vele. Autotaunt. Úgyis leveszed.
  • TBTPumpa
    Néhány lap változni fog
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    BlizzCon Virtual Ticket hátlap:

+ Néhány pakkocska:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.10. 22:01:21
  • sadface #39708
    Na megvettem ezt a sárkányos bundlit. Alexa volt a free lap, más legó nem esett. Viszont kaptam 4 epicet, meg 4 golden lapot. 1 pakk volt csak totál 40 dust.
  • 1Darton1
  • Tinman #39706
    Drága egy hobbi ez. :-P

Na de most viccen kívül: 99%-os F2P játékosként annyi dustom van már, hogy nincs mire elköltsem, mert hulladékot nem gyártok le.

Viszont goldom az alig, a köv. kiegre már el kéne kezdeni spórolni.
  • sadface #39705
    Most gondolj bele: az eddigi 0ft / óra a "szórakozásodért" megnőtt ~0,00001ft / órára.

(nem számoltam utána, de mivel te is kb a kezdetek óta játszol, megengedtem magamnak a hasraütést :) )
  • Tinman #39704
    :-D

Hát ez jogos... prosti lettem. Eladtam magam a Blizznek 5 ojróért... mentségemre legyen mondva, hogy a pénz egy másik játék eladásából származott
  • Devv
    +1 golden doomsayer (Y)
  • Rockynhooo
    Neee...Akkor most elvesztetted az SG legnagyobb ftp jatekosa cimet (Kivancsi vagyok lesz e most eszreveheto valtozas nalad? jobb arena lapok, szerencse, stb) Igazabol ez a penz nem tetel erte es engem is csabit, de meg kicsit kitartok az elveim mellett.
    Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.10.06. 19:56:51
  • sadface #39701
    Aha, itt a hosszászólás:
  • Renegade
    akkor én buktam 2 legendaryt

#soros #háttérhatalom
  • Tinman #39699
    Beszálltam én is. ^^

3 legendet nyitottam, köztük egy arany Cho-t. Szerencsére meg lett itt korábban mondva, hogy szó nincs arról, hogy ha pénzes pakkot veszel nagyobb eséllyel nyitsz legendet. Ehhez tartsuk magunkat, mindenki tagadjon le legalább 2 legendet. Köszönöm.
  • Devv
    Ja megint lehet szavazni a bajnokra pakkokért.
  • Renegade

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.10.06. 16:45:04
  • Rockynhooo
    4 legendet nyitottal 10 pakkbol? :O én 20 nyitás után szoktam kapni egy millhouse manastormot :D
  • Devv
    Én amúgy még egy Velent is nyitottam, az se volt meg.
    Nekem már rég megjött a fizu... :D
  • TBTPumpa
    Akkor sikerült kinyerni az értéket 5 euróból.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.06. 11:02:04
  • sadface #39693
    Aha, Edwint adott és a 10 pakkból 4 legót szórt. :) (leeroy, arany king crush, thalnos, geddon)
  • TBTPumpa
    Múltkor is megvetted, nem? Akkor mit adott?
    Nekem most Deathwinget, minden vágyam az volt. Ja, nem... :)
  • sadface #39691
    Ja fizu után belefér. Csak először jöjjön meg . :D
  • Devv
    Na! :D
  • Devv
    Megveszitek ezt a welcome bundle-t? Én gondolkozom rajta, bár csak 2 sárkány nincs meg (Onyxia és Nozdormu), az valszeg dust lenne, de hátha esne valami a 10 pakkból... :D
  • TBTPumpa
    Update 12.2
  • TBTPumpa
    Októberi rangsorolt szezon hátlap:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.01. 19:55:44
  • Devv
    Jártam ugyanígy én is...
  • Rockynhooo
    En magamat szivattam meg oruletesen tegnap casualban. Hunterral toltam Warlock ellen. 4 hp-n volt en meg maxon. Benyomta az a lapot, hogy mindket jatekos egy miniont a kezeben random demonra alakit at. O kapott egy flame impet en meg Lord Jaraxust. Meg is orultem, mondom jatszok kicsit vele meg nem probaltam soha, lehoztam Lord JAraxust es nyomtam end turnre. Erre volt neki egy Sacrificial Pactja (destroy a demon)... kaptam is az extraordinaryt amig le nem egett a kotel :D
  • Devv
    Epic play ellenem tegnap wildban:
    Ellenfélnek 2 HP, 5 mana, nekem 4 lényem a boardon köztük egy Imp Gang Boss. Kazakus poiton-t játszik ki => Deal 4 damage to all minions, deal 5 damage. Az 5 sebet is rányomta az Imp Gang Bossra, ezért a potion után 2 kis imp lett, amivel beütöttem a 2 HP-t. :D

Előtte napokba egy még epicebb play ellenem:
    Lent van egy Brann Bronzebeard-em, ellenfél nyom egy Starfall-t => deal 2 damage to all enemy minions :D
  • Pio
    Lehet döntetlen, ha egyszerre haltok meg, sőt, ha 45 körön keresztül nem dől el egy meccs, akkor szintén automatikusan döntetlen lesz belőle (mindkét játékos felrobban).
  • Tinman #39682
    Legalább 10x volt már döntetlenem az elmúlt 4 évben.
  • Akitlosz
    Úgy tudtam, mert úgy olvastam, hogy ebben a játékban nem létezik, nem lehetséges döntetlen.
    Erre éppen most az előbb játszottam egy döntetlent. Elfogytak a kártyalapok mindkét játékosnál miközben mindkét játékosnak lapot kellett volna húznia, s ezért mindkét játékos bázisa felrobbant. Sem vereséget sem győzelmet nem írt ki.
    Ez a lap csinálta:
  • Rockynhooo
    Nagyon adom! Úgy fel tud mérgelni, ahogy pillanatok alatt összeszedi a millió armort aztán a tauntok amiket még ha le is verek feltamasztja őket minimum kétszer.. gratula az 500hoz!
  • Devv
    Na a Paladin után megvan a Warlock is... Jöhet a Hunter!