Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Watch & Learn questem van. 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Csütörtökön új kiegészítő bejelentés!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Illetve az elmúlt éveket alapul véve, a héten meg kell történnie a következő kiegészítő bejelentésének!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1 classic deck múlt héten: arany Jones
1 classic deck a héten: Greenskin
o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

- Különféle Taverns of Time napi küldetések járnak minden nap, melyek aranyat és dust-ot adnak.
- 28 speciális aréna kártya érhető el.
- Mindenki kap egy ingyenes aréna belépőjegyet, hogy kipróbálhassa az ideiglenes aréna lapokat.
- Időtartam: június 11. - július 2.
Jó szórakozást!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.11. 17:11:17
Június 13-án el ne felejtsetek belépni a játékba!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.07. 19:09:33
https://gamer.hu/2018/06/06/hs-szavazzatok-ingyen-pakkert-hogy-kik-alkossak-magyar-hearthstone-valogatottat/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Swedish people are albino monkeys
Tartalma:
- Taverns of Time különleges esemény (június 11-től július 3-ig speciális Brawl időszak lesz, a Brawl teljesítése Goldot és Dustot ad)
- Get in Here kártyacsomag gyűjtemény (összesen 10 darab kártyacsomagot tartalmaz az alábbiakból: 2 db Classic, 2 db The Witchwood, 2 db Kobolds & Catacombs, 2 db Knights of the Frozen Throne, 2 db Journey to Un’Goro) - 7,99 euro
Ez a kártyacsomag gyűjtemény kizárólag június 19-ig érhető el!
A június 13-án bejelentkezők egy Arany Classic kártyacsomagot kapnak, amelynek minden egyes lapja arany:
- Játékmechanika változások
- Aréna változások
- Ugyanazon hősöknél új emote-ok (pl. Jaina vs Jaina)
- Rakás hibajavítás, játékmenet csiszolgatás és Monster Hunt változtatás
- Két új hátlap:
Back in Blue (a 2018-as júniusi rangsorolt szezon jutalma):
Lightforged (a 2018-as júliusi rangsorolt szezon jutalma):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.06.05. 20:31:54

I decide when I'm done.
Számomra teljesen logikus.
Ilyen Baron Gedon a Mage DK-val.
Vagy Wild pyro + Plague Scientist + spell full board clear.
Illetve ami nálam szokott még előferdülni, mert mindig elfelejtem: Paladin Dk weapon - lifesteal. Kivéve ha divine shieldet ütsz, mert akkor ugye nincs dmg. Néha elfelejtem.
Mert effektíve nem a lény ütött, hanem a halála utáni 2 dmg ölt meg mindenkit. Ráadásul a kártyára ilyenkor rossz helyre kerül akkor a poison felirat.
2 dmg = poison = full board clear. Hát ez nem tudom hol normális dolog...hacsak... ja a HS-ban -.-
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt a hunter hero-val lecraftolta úgy az ellenfél, hogy poison-t kapott. Belevertem a Gorehowl fejszével. Megdöglött.
3 lényem volt kint, egyiknek valóban 2 HP-je volt már csak, de az összes többinek 5 felett!!!
Erre mi történt? Ahogy megdöglött a Bloatbat, a 2 dmg-es deathrattle-je nyilván aktivizálódott. De hogy? AZ ÖSSZES lényem legyalulta! Azt is amelyiknek 9 HP-je volt!
Ezt így, hogy?
És nem! Nem a deathrattlehez került a poison felirat! A Deathrattle után annyi volt, hogy deal 2 dmg to all enemy minions!
El is vesztettem ezen a ranked meccsem -,-
Nekem csak a dark pact meg a Naga tűnik túlzásnak, bár tény, nem játszom olyan deckekkel amelyek használják ezeket a lapokat.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
*a nerfre akartam válaszolni sorry
Utoljára szerkesztette: sadface, 2018.05.17. 15:56:21
I decide when I'm done.
nyilván lesz egy csomó kreatív deck, de nekem ez így jó volt.