Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem elfelejteni: Jövő hét kedden (08.07.) mindenki számára elérhetővé válik a The Boomsday Project!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Igaz, hogy egyetlen nyomorult warrior winhez tegnap 1 órát kellett játszanom a cubelock sereg ellen, de hát nyilván én vagyok a béna és még csak azt se mondanám, hogy megérte 100G-ért.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.29. 20:44:23
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.25. 22:43:12
A brólt' meg percek kérdése letudni, nem ótisták' járnak ide tudtommal.
Plusz esetleg segítség annak aki le akarja tudni a Tavern Brawlt!
A The Boomsday Project kiegészítő is kap Singleplayer tartalmat. Ez a Puzzle Lab névre hallgató játékmód lesz.
4 szárnyból álló kaland, 16 ellenféllel, mint a régi szép időkben:
A Puzzle Lab játékmód augusztus 21-től lesz elérhető!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.16. 21:54:08
A Midsummer Fire Festival július 30-ig tart.

azért mókás, hogy olyan statokat válogat össze, ami jól néz ki. ami viszont fura, hogy szerintük átlagosan 2 winig jutnak az emberek arénában o0
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Kihagyhatatlan ajánlat! <#idiota>#idiota>
jól emlékszem amúgy, hogy az előző kiegben 50 pénzért 70 csomagot kaptunk?
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.11. 10:07:00

- Collection manager teljesítménye javítva.
- Modern okostelefonok támogatása: iPhone X, Samsung Galaxy S8 & S9.
Az alábbi lapok típusa megváltozott:
- Mountain Giant mostantól Elemental
- Molten Giant mostantól Elemental
- Witchwood Piper mostantól Demon
- North Sea Kraken mostantól Beast
- Jungle Moonkin többé már nem Beast
A Witchwood Grizzly lap festménye módosítva lett.
És még megannyi hibajavítás és játékélmény fejlesztés:
- Resolved an issue where Echoed spells converted by Liliana Voss would remain “ghostly” and were discarded at the end of turn.
- Resolved an issue where Choose One choices would persist on the board if a player used King Togwaggle to swap decks with the opponent.
- Resolved an issue where Genn Greymane would not trigger in an even deck if Clockwork Giant was in the opening hand.
- Resolved an issue where freezing a Rush minion the turn it was played would cause it to skip two attacks.
- Resolved an issue where the UI would become unresponsive in certain cases when the Windows Game Bar was enabled.
- Resolved an issue where games that ended in a Draw while Rewind is active would create strange behavior.
- Resolved an issue where Skelemancers killed by an end of turn effect would crash iOS devices.
- Resolved an issue with the display of Primordial Glyph and cards that are Discovered.
-
- Resolved an issue with Lorewalker Cho’s interaction with Unstable Evolution and cards with Echo.
- Resolved an issue where Weasel Tunneller would cause a deck display issue while in Fatigue.
A 80 eurós árnak hála ez a játék a valaha volt legdrágább a Blizzard digitális boltjában (Blizzard játékokon belül mozogva).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 20:11:23
A kiegészítő weboldala
The Boomsday Project - 49.99 euró (15800 Ft)
The Boomsday Project Mega Bundle - 79.99 euró (25200 Ft)
Előrendelői hátlap:
Befutott a 11.4-es Patch, ami már tartalmazza a The Boomsday Project kiegészítőt.
11.4 Patch Notes
Hamarosan visszatér a Midsummer Fire Festival is!
- Új emote effektek (a minionok elpusztításával fejlesztheted a WOW emote tűzijáték effektjét)
- Új PvE Tavern Brawl meglepetésekkel
- Napi küldetések dupla aranyért
- Fire Festival témájú "Greetings" emote
Augusztusi rangsorolt szezon hátlapja - Limonádé:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 20:01:39
Néhány új lap:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 16:03:49
The Boomsday Project:
Kártyabemutató stream július 23-án a Hearthstone Twitch csatornáján: twitch.tv/playhearthstone.
The Boomsday Project alap csomag előrendelés: 50 kártyából álló csomag + véletlenszerű Arany Legendás kártyalap (a kiegészítőből) + Mecha-Jaraxxus kártyahátlap.
The Boomsday Project mega csomag előrendelés: 80 kártyából álló csomag + véletlenszerű Arany Legendás kártyalap (a kiegészítőből) + Mecha-Jaraxxus kártyahátlap + új Warlock hős: MECHA-JARAXXUS.
A megjelenés idején történő bejelentkezéskor mindenki kap 3 kártyacsomagot a The Boomsday Project kiegészítőből és egy Véletlenszerű legendás kártyát (szintén a kiegészítőből).
The Boomsday Project megjelenése: 2018. augusztus 7.
Árat az előrendelői csomagokra még nem találtam, de gondolom az alapcsomag 50 euró lesz, a bővebb csomag meg 70 euró.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.07.10. 15:32:03
(Amúgy ez a fruit vendor keze Netherstorm-ból ami egybevág a teaser képpel)