40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#39759 Nem is rossz. -
#39758 100 millió játékos elérve:
Az új Creative Director (Ben Brode után) pedig Ben Thompson lett.
Ehhez egy kis jófejség is társul:
November 7-től 11-ig a játékba belépők 6 db The Boomsday Project csomagot kapnak.
Továbbá minden játékos kap egy Challenge a Friend szintű questet, ami most nem 80 aranyat ér, hanem 100-at.
Ez a quest minden nap 1x ismétlődni fog, így az adott időszakban 500 aranyat gyűjthetünk össze.
Patch is érkezett, amely új Classic kártyákat hozott, új hátlapokat és a Rastakhan’s Rumble kiegészítő megvásárlásának lehetőségét.
(Ha most behúzod a kiegészítőt, azonnal megkapod a hozzá tartozó kártyahátlapot és Sámán hőst.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.05. 19:53:38 -
Renegade #39757 -
#39756 Ne már! :D
Nálam 5+k arany, jöhet a kieg! -
#39755 Az eddig lapok hulladékok / opék. A mobilos diablo után feltette a koronát a blizzfos a mai napra. GG
ugyanitt account eladó /s -
#39754 Nekem is, gondolom ez a trollos téma kapóra jött nekik a Battle for Azeroth miatt. -
#39753 A víz alatti téma jobban tetszett volna. -
#39752 Akkor kezdjük, az új kiegészítő a Rastakhan’s Rumble címet viseli.
- Megjelenés: december 4.
- Új kulcsszó: Overkill (Az ilyen kulcsszóval rendelkező lapok további effekteket aktiválnak, ha úgy ölnek meg egy lényt, hogy az meghaladja a megölt lény életét)
- Új singleplayer tartalom: Rumble Run (ennek részletei később kerülnek bejelentésre)
2 féle változatban kapható:
Rastakhan's Rumble Challenger's Bundle 19.99 euró (17 csomag kártyát tartalmaz + egyedi előrendelői hátlap)
Rastakhan's Rumble - 49.99 euró (50 csomag kártya + egyedi előrendelői hátlap + új Sámán hős: King Rastakhan)
Úgy tűnik tanultak a The Boomsday Project szuper túlárazott megabundle hibájából, így ezt olcsóbban adják. :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.02. 20:56:34 -
#39751 Az új kiegészítő - Rastakhan’s Rumble:
Megjelenés: december 4.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.02. 20:33:24 -
#39750 A víz alatti téma jobban tetszett volna. -
#39749 Igen, úgy tűnik, trollos lesz a következő kiegészítő!
Rastakhan’s Rumble
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.02. 17:36:32 -
#39748 A novemberi rangsorolt szezon során megszerezhető hátlap:
-
#39747 Trollos kieg lesz a következő, valami Brawl of *akárki-trollnév*.
Pár nap és kiderül igaz-e... -
#39746 -
Wootan #39745 Azt már múlthéten megkaptam. -
#39744 Mert nem nyert a kiválasztott versenyződ, akire szavaztál. 1 akkor is jár. -
Wootan #39743 Én tegnap kaptam 1 boom pakkot belépéskor, de nem tudom milyen apropóból. -
#39742 BlizzCon ideje alatt a játékba bejelentkezők az alábbiakat kapják:
November 2. - arany Star Aligner és Secret Plans kártya.
November 3. - 1db The Boomsday Project kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.30. 21:31:46 -
#39741 BlizzCon 2018 leak - úgy tűnik a tenger mélyére visz minket a következő HS kiegészítő:
Érdemes fenntartásokkal kezelni... :)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.30. 10:48:29 -
Ariakus #39740 Hat ez a hos borzalmasan gagyi mint a kartyak jo resze. Art design teren sokat tanulhatnanak a Gwenttol. Jatekmechanikailag jo a HS de a kartyalapok grafikaja sokszor kritikan aluli. Kar erte mert a legjobb kartyajatek mobilon. -
Wootan #39739 Remélem az új kiegben a puzzle labot bővítik tovább, és nem a pofátlanul csaló dándzsönran/monszter hantot. -
#39738 És megérkezett az új Paladin hős is (Sir Annoy-O), mely mellé 20 db Witchwood kártyacsomag is jár:
Hallow! Hallow! Bundle
Ára: 20 euró (~6500 Ft)
Csak korlátozott ideig (október 31.) érhető el a csomag!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.17. 21:11:08 -
#39737 Elkezdődött a Halloween-i event:
-
#39736 Jó lap, nem vitás, de attól, hogy jó, miért kell kicsinálni? Ami miatt viszont gyakrabban harapok a fűbe, mint kéne, az a Fungalmancer. Erre várom a nerfet, mert abszolút az aggro legdurvább support lapja. -
#39735 A Whizbang pl. a HS legjobb húzása volt ever. Aki ismer kezdő HS játékosokat az tudja miről regélek. -
#39734 Oké... akkor nerfeljük az Northsire-t is, hiszen a priest őrület value-t kihúz belőle, vagy rommá buffolja és lethalt ad vele pár körrel később. Meg ehhez 4.5 év kell? Jah... jöttek azóta jó mage spellek, de mentek is. Engem pl. akkor sokkal jobban irritált a Wyrm, amikor még a standard része volt a Flamewaker. -
#39733 Így van... ha zavarja őket a "kézifék", akkor nem megölni kell a lapot. Egyébként abszolút jót tesz a játéknak a Giggling lassítása. Biztos van aki szeret az 5. körben concedet nyomni 5HP-ról, de nem hiszem, hogy a többségnek erről szól ez az egész. -
#39732 Én többnyire arénázok, ott is elég OP a Giggling Inventor. Nem azért mert hú de nagy statokat kipakolsz 5 manáért, de ha kirakja az enemy, és nincs Mossy Horror-od, mire leszedsz 2 db divine shield&taunt miniont, olyan value tradeket csinál az enemy, hogy esélyed nincs visszajönni valami kemény temposwing lap nélkül. -
#39731 Ezek a kiegek már rég készen voltak amikor Ben Brode elment. -
CrashBoostZoom #39730 Vagy azért lépett le mert fenntről közölték vele, hogy milyen irányba kellene elvinni a játékot és Ő azt mondta erre, hogy köszöni szépen de nem. Ha jobban megnézed ez már csak nem is egyedi eset ebben az évben a Blizzard-nál. Az Activision szépen beeszi magát oda úgy, hogy az elment emberek helyére olyanokat ültetnek akik az Ő üzletpolitikájukat viszik tovább és nem a régi irányvonalat. -
Malarki #39729 Amúgy sokat röhögtünk rajta meg köpködtük állandóan, de amióta Ben Brode elment elég rossz irányba halad az egész játék. Lehet hogy valamit mégis csak tudott az az idióta? -
#39728 Napokon belül elérhető az új Paladin hős (Sir Annoy-O)
Ehhh :/ -
#39727 A fene se gondolta volna, hogy wild renk11-en vár a final boss!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #39726 áh, sosem felejtem el, kezdő csíra noob voltam, goblin deckeket lehetett nyerni arénában és elsőre boomot bontottam legendásként, bár én nem tudtam még értékelni, de itt sokan nem szerettek. :D -
1Darton1 #39725 Régen minden jobb volt. :( -
#39724 A régi szép időkben 7-ért kaptál egy 7/7-et meg két pici bombát 1-4 sebzéssel.
-
#39723 Igen errol van szo, hogy hanyszor tortenik ez meg? Keves alkalommal. Inkabb veszitek 1 mannas lap ellen szokoevente, mint minden kb 3. jatekom druid ellen legyen aki gyakorlatilag minion lap jatszasa nelkul legyalulja a boardom meg +40 armorral fejezi be a gamet. Vagy emlithetnem a shudderwockot... legalabb az animaciot ne kene vegigneznem, inkabb az instant halal :D
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.10.16. 13:01:40 -
Renegade #39722 mikor fordult ez veled elő utoljára?
velem előző kiegben egy szerencsés burst mage-nél. Illetve egy arénát kedvelő srác mesélte, hogy volt egy runja a pár százból , amikor így lett meg a 12 win.
Nem vitatom, hogy érdemes kipróbálni mi lesz vel két manánál, de nem tűnt op-nak, de tény, hónapok óta nem játszom mage-el. -
Madi92 #39720 Attól függetlenül ki szeret 1 manás lap ellen veszíteni? Vagy wyrm coin wyrm GG. Jó játék volt! -
Renegade #39719 én sem értem, a két manás nerf általában temetőt jelent egy lap számára.
lehet, hogy azért, hogy továbbra is játszhassák (nem fogják, vagy csak egyet) az odd paklik?
mana kukucank nem örülök, nagy ritkán bejött az álom és tényleg gyilkológép volt, de azért azt mindenki egy kezén megtudta számolni, per sok játék.