Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy ezt a Giggling Inventor nerfet én sem értem, egyáltalán nem olyan őrületesen brutál erős lap szerintem, de ha már mindenképpen butítani akarták akkor meg miért nem volt elég a + 1 mana. Alapból se volt olyan olcsó igazából pont annyiba került amennyit ért, egyedül az volt jó benne, hogy egy lappal tudtál lerakni 2-3 lapnyi értéket...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ennyi erővel 10 mana deal 30 damage mondjuk 10 arcane missles, de a legjobb példa a Deathstalker Rexar hero power. Sokkal erősebbek a minionok pedig csak 2 van összegyúrva.
Egyébként szerintem se kellett a Giggling Inventort nerfelni, minden deckben benne volt aggro, control, ez igaz, de legalább lelassította a játékot ami jó dolog.
Mana Wyrm se volt nagy gáz, kb. aggro/tempo mageben volt benne, hiányozni fog onnan nagyon, pedig bár én is utálok aggro mage ellen játszani, egészséges ha a játékban van ilyen.
Igazából amit nerfelni lehetett volna, az a Druid, ez így kb. lófasz.
Spread De Love!
Az Annoy-o-Tron 2 mana (jah már wild lap, de most ez who cares). Ebből kitol 2 db.-ot az 4 mana, mellé egy 2/1-es test, ami nem csinál tovább semmit. Van-e egy manáért egy ugyan ilyen semmit nem csináló minion? Persze a nyomi Murloc Raider. Vagyis a Giggling Inventor 5 mana költsége teljesen fair volt. A 6-ot nagy duzzogva elfogadtam volna, a 7 mana az teljesen komolytalan túlzás, a lap totális kicsinálása.
Ráadásul a rákot is jól megfogja a Giggling, mert akár coinnal a 4. körben, akár az 5.-ben nélküle, de akkor is elég jó rák elleni szer. Jah, lassítja a játékot, mert le kell szedni, de véletlenül se vészes leszedni.
Az meg, hogy cirka 4.5 év kellet ahhoz, hogy a Mana Wyrm meg legyen rakva, az tökéletesen minősíti a HS team értelmi szintjét. Eddig hol voltak vele? Nem mintha bármi gondom lenne vele. Autotaunt. Úgyis leveszed.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
+ Néhány pakkocska:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.10. 22:01:21
I decide when I'm done.
Na de most viccen kívül: 99%-os F2P játékosként annyi dustom van már, hogy nincs mire elköltsem, mert hulladékot nem gyártok le.
Viszont goldom az alig, a köv. kiegre már el kéne kezdeni spórolni.
(nem számoltam utána, de mivel te is kb a kezdetek óta játszol, megengedtem magamnak a hasraütést 😊 )
I decide when I'm done.
Hát ez jogos... prosti lettem. Eladtam magam a Blizznek 5 ojróért... mentségemre legyen mondva, hogy a pénz egy másik játék eladásából származott <#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Rockynhooo, 2018.10.06. 19:56:51
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#soros #háttérhatalom
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
3 legendet nyitottam, köztük egy arany Cho-t. Szerencsére meg lett itt korábban mondva, hogy szó nincs arról, hogy ha pénzes pakkot veszel nagyobb eséllyel nyitsz legendet. Ehhez tartsuk magunkat, mindenki tagadjon le legalább 2 legendet. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.10.06. 16:45:04
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.06. 11:02:04
I decide when I'm done.
Nekem most Deathwinget, minden vágyam az volt. Ja, nem... 😊

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.10.01. 19:55:44
Ellenfélnek 2 HP, 5 mana, nekem 4 lényem a boardon köztük egy Imp Gang Boss. Kazakus poiton-t játszik ki => Deal 4 damage to all minions, deal 5 damage. Az 5 sebet is rányomta az Imp Gang Bossra, ezért a potion után 2 kis imp lett, amivel beütöttem a 2 HP-t. 😄
Előtte napokba egy még epicebb play ellenem:
Lent van egy Brann Bronzebeard-em, ellenfél nyom egy Starfall-t => deal 2 damage to all enemy minions 😄
Erre éppen most az előbb játszottam egy döntetlent. Elfogytak a kártyalapok mindkét játékosnál miközben mindkét játékosnak lapot kellett volna húznia, s ezért mindkét játékos bázisa felrobbant. Sem vereséget sem győzelmet nem írt ki.
Ez a lap csinálta:
Elindult valami. Néhány változtatás fog érkezni a közeljövőben!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.18. 18:11:51
- Death Knight Brawl
- Happy Ghoul arany lap (az esemény alatti bejelentkezéskor kapjuk)
- Speciális küldetések 300 aranyért cserébe (összesen 600 arany gyűjthető)
- Bundle Up Bundle – 30 db Knights of the Frozen Throne kártyacsomag kedvezményes áron!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.12. 21:54:40