40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Wootan #39881 A hátlap nem ér goldban semmit, mivel eddig is ingyen volt. A golden pakk erősen szerencse függő, ha nyitsz belőle legendet, akkor value, amúgy nem annyira.
Az meg hogy mennyire szórakoztató az ilyen AI vezérelte kieg, megint nézőpont kérdése. A régebbi tényleges kalandok elmentek egynek. A mostani runok meg sok esetben pofátlanul csalnak, amit én személy szerint nem neveznék szórakoztatónak.
Bár a részletek még nem tisztázottak, de eddig úgy néz ki, hogy kb. 300 gold mínusz szárnyanként, amiről ők is tudják hogy lehúzás, ezért kapsz egy golden legendary-t, ha megveszed az összes szárnyat. -
#39880 A 2019-es márciusi szezon hátlapja:
-
#39879 Igen, de én nem ilyesmit írtam? :-D
Nekem az a lényeg, hogy lesz solo kaland amit goldért tudok venni, sőt kapok is érte valamit a szórakozáson kívül: 3x5 booster + kártya hátlap + egy golden classic pack.
Nem érzem akkora gold sinknek. 15 booster = 1500G. 1 wing free, 4 maradt, az összesen 2800G. Mondhatnád, hogy 1300G bukó, de ott van még a kártya hátlap, annak fogalmam sincs mennyi lehet goldban az értéke, de legyen mondjuk 300G (mert szigorú vagyok :-D) a Golden Classic Pack értéke úgy gondolom simán van szintén 300G értékű, hiszen mindegyik lap golden benne.
Tehát alapvetően 700G "bukó", de közben reméljük jól is szórakoztál. Nekem ez így baromira oké! Ez a játék, még mindig F2P számomra és jól elvagyok vele full F2P módban továbbra is. Már pedig egy Activision atyáskodással ez kész csoda.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.01. 09:12:42 -
#39878 Igen, én is így értelmezem, hogy először jön a boosteres kiegészítő, rá 1-2 hétre meg a Solo kaland, ami goldért/20 euróért feloldható lesz. Nem annyira szimpatikus lépés számomra, de én már egy letűnt generációhoz tartozom. Az újak pedig szeretik, ha tejelhetnek.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.03.01. 08:51:41 -
Wootan #39877 "4. Végre megint lesz solo adventure, 5 szárny 700G/wing. Helyes!"
Lehet rosszul értelmeztem, de nekem úgy jött le a leírásból, hogy idén is ugyanúgy lesz 3 kieg 135 új lappal + ezekhez jönnek lényegében dlc formában a solo adventure-ök (tehát nem lesz dungeon run féle cucc). 5 szárny lesz, az első ingyenes, a többi 700 gold, amiért szintenként kapsz 3 új pakkot, és nem lesznek fix kártya jutalmak mint a régi adventure-kben.
Tehát ez lényegében egy gold sink lesz (szintenként -400 gold), amit persze nem kötelező megvenni. -
#39876 Az gondolom gáz, ha minden tetszik ami változik? Pedig tetszik.
1. Neutralize, Divine Favor, Doomguard mennek. Ideje volt, pedig nem vagyok a classic ellensége, de milliárd kellemetlen percet szereztek ezek a lapok. Kezdve a druid kreténségeivel, a pala aggroval, amikor üres kézzel felhúz egy rakat lapot 3 manáért, és a destroyos doomguardos combo se fog hiányozni egy cseppet sem.
2. Baku, Genn nem hatottak meg. Szerintem korrekt lapok voltak, hiszen az adott előny mellé hátrány is járt. Mindegyik verhető volt relatív könnyen és majdnem minden classnál volt jó megoldás ellenük.
3. Gloom Stag, Black Cat, Glitter Moth, and Murkspark Eel mennek... kb. who cares, de ok, menjenek.
4. Végre megint lesz solo adventure, 5 szárny 700G/wing. Helyes!
5. Márc 25 és április 2 közötti belogolásért ajándék boosterek. Thx. -
#39875 Rövidesen kezdetét veszi a Sárkány éve!
Lesznek változások szép számmal.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.28. 15:27:47 -
#39874 Igen. Lassan bejelentésre kerül a következő kiegészítő is. -
#39873 Ezek a brólok mostanában baromi jók! -
#39872 Téged lehetetlen... -
1Darton1 #39871 A te esetedben már megelőztek. -
#39870 Most már biztos, hogy te vagy a szerzője, a "How to give brain cancer w. comments" c. műnek. Mondanám, hogy hálásak vagyunk a munkásságodért, de nettó hazugság lenne. -
1Darton1 #39869 Játssz működőképes decket! Szívesen. -
#39868 Minden pala dekkbe nem tehetem bele nyilván. Ki a tökömet zavart a pala aoe, ami ráadásul combo? Hihetetlen kretén a blizzard. -
#39867 pyro+equality 6 mana -
#39866 Most, hogy a kretén Bli$$ard nerfelte az Equality-t mi a szart csinálják palával a 6. körben amikor már tele van a hunter boardja?
Azon kívül, hogy tauntot kő' kirakni, amit egy kattintással szed le nyilván. -
atibacsi1977 #39865 Rajottem!
Wild-ban elerhetoek a lapok amiket kerestem.
Standardben nem minden lap lathato.
Ez volt a baj. -
#39864 Choose Your Champion van megint. -
atibacsi1977 #39863 Hali
Tegnap talalkoztam ket lappal, sajnos a nevukeetnem jegyeztem meg, de...
Az egyik egy paladin lap 3 vpert 2/4es es a silver handeknek ad +1sebzest. Miert nem birom lekraftolni nincs a lehetosegek kozott
A masikkal is ugyanez. Semleges lap 2ert 1/3 es kihozatalkor ad egy sarkanyt.
Koszi a segitseget!
Udv -
Wootan #39862 Na sikerült megint rekordot döntenem. Klasszikból 34-re, rastakanból 39-re jött a legendary.
Ha valakit érdelkel, az eddigi pakknyitási eredményeim/statisztika. -
#39861 Most kaptam. Remek ötlet! ("Fertőzött" hátlap, kapod is, ha olyan ellen tolod, akinek már meg volt. Bárkivel játszol utána és ez az aktív hátlapod, az is megkapja.)
-
#39860 Szia.
Igen, ha teljesíteni szeretnéd.
Hálásan köszönöm a felajánlást!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.05. 21:08:36 -
Wootan #39859 Van egy 80g-m, felnézel még ma? -
#39858 Lunar New Year 2019 Ünnepség
A ma este érkező patchben (EU-ban várhatóan holnap hajnalban a karbantartás után) érkezik egy új esemény is, amely február 13-ig tart.
Belépéskor Golden Fireworks Tech kártya jár + a napi küldetések a Gold mellett Dustot is adni fognak.
+ Minden hős kapott ünnepi emote-ot az esemény ideje alatt.
The Lunar New Year Bundle - 30 kártyacsomag 20 euróért
Tartalma:
- 10 db The Witchwood
- 10 db The Boomsday Project
- 10 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.05. 14:54:41 -
#39857 Azért gondolom szarrá nerfelésnek, mert erre a két lapra épült kb az összes druid deck, token, big druid, mindegy volt, wild growth és nourish az minden deckben benne volt.
Ezzel a nerffel 2-3 tiert zuhant az összes druid deck, Mecha'thun-on kívül egyik se élte túl a nerfet, ladderen nem találkozni más druiddal. Szerintem ez kimeríti a szarrá nerfelés feltételeit.
Maga a mecha'thun druid meg nem egy nagy szám. Az egész a naturalize-ra épül, ha kijátszotta a 2 spellstonet és a 2 wild pyromancert, akkor egyszerűen nem szabad megölni a minionjait (főleg az auctioneert jó ott hagyni), ő sem tudja megölni őket, és hamar meghal a fatiguetól. -
#39856 2 hónapja be sem léptem, erre a kedvenc lapom 4 mana? Ez valami vicc?? -
#39854 Szarrá nerfelve... 2 basic lapja, 1 manával többe kerül. Most tolják más aspektusát. R5 alatt biztos nincs egy darab se, de mi nem R5 alatt lakunk, van életünk. -
#39853 Azért a "szarrá" nerfeles kicsit erős. De valóban kapott nerfet, így amit írtam lejebb nem állja meg a helyét. Ettől függetlenül a Tinman által többször leírt bajok ugyanúgy ott vannak. -
#39852 Azt ugye tudod hogy 2 hónapja lett szarrá nerfelve a druid és azóta alig találkozni vele ladderen, ugye? -
#39851 Vertem már én is mechatunt, direkt az erre a célra összerakott priest-emmel, ami ugye Hadronox ellen is jó a manakristály "törés" miatt. Na de hát 10 meccsből volt 1 ilyen, a többiben meg küzdöttem a fulladással, néha behúztam 1 wint. Csináltam vele kb. 35%-os wr-et, ami elég szar.
Ja meg 1x lapégetőssel sikerült kiégetni neki a Mecha'thun-t onnantól nyilván win.
Ez a gond... összeraksz egy dekket az op dekk ellen, az a többi ellen meg kb. esélytelen. Vagyis? Vagyis nerfelni kéne a druidnál, de nagyon.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.02.01. 14:54:39 -
#39850 Egy normális CCG játékban a classic/base dekk az kb. soha a büdös életben nem változik, mert AHHOZ igazítják hozzá az összes többi eljövendő kiegészítőt. Itt meg? Átgondolatlanul szórják a lapokat, aztán ha valami félrecsúszik, akkor nerfelnek base lapokat is rendre, ami mindfuck. -
#39849 Igen es a legnagyobb gaz, hogy meg pici nerfeket se kap a druid, olyan mintha nem is tudnanak rola a keszitok.
Egyebkent pont tegnap volt egy oromteli pillanatom egy Mechathun ellen. Warlock deckem ami semmire sem jo, csak, hogy combot apritson ket demonic projectel meg gnomish vampirrel pont erre lett osszerakva. Be is sorsolt egy druidot, nyilvan huzta felfele a lapokat ahogy tudta. Nem is csinaltam semmit, csak kivartam, hogy felhuzzon mindent aztan ment a demonic project. Ki is lepett azonnal a srac.
Ilyen persze 20 gamebol egyszer van, mert ha nem specifikusan druid ellen van osszerakva a deck akkor nem sokat erek. -
#39848 Következő hónapban úgyis bejelentik az új kiegészítőt, majd az megoldást hoz mindenre. -
#39847 A classic kártyákat kell nerfelni? LOL!
Közben a druida 3234234 db. pajzsot rak magára vicc manáért, a végén meg meghalsz... ha nem Hadronox, akkor majd Mecha'thun.
A palának normális leszedője az ekvalitikánzekrésön', egészen biztos, hogy azt kell nerfelni, hogy nőjön a rák, főleg a hunter részéről? -
#39846 Balance Update - néhány kártya változni fog február 5-től + ugye változik ezzel együtt a Ranked mód is.
Ez pedig a 2019-es februári ranked szezon hátlapja - Pizza Stone:
-
#39845 Lunar New Year Bundle
10 db The Witchwood, 10 db The Boomsday Project és 10 db Rastakhan’s Rumble kártyacsomag 20 euróért. -
#39844 Ranked változások - Gyorsabb létrázás februártól -
Renegade #39843 barátkozol? :) -
cesar22 #39842 Na. Kellett nektek emlegetni.
-
#39841 Óóó a fél HS fejlesztőcsapat itt van: