Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tűnik kötelezőnek a cheerelés.

ezek érdekes gondolatok (pro-contra)

szerintem nem hasra ütésre állapították meg az árazást, én úgy gondolom, hogy arra jutottak, hogy lehet ennyit kérni.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tinman
Attól, hogy meg lehet tenni, még nem biztos, hogy meg is kell tenni. Mondjuk az Activi$ionnal a hátuk mögött, nem is értem mit várok. Örülhetek neki, hogy nem szabják ki a f2p seggem a játékból.

Azt még meg is érteném, hogy ha ez egy olyan Twitch közvetítés lenne, ahová a beugró mondjuk 5$ a cheer viszont free kellene legyen és aki többet kap az a "király". Ezt így érteném, el is fogadnám, de az, hogy kb. 60 dolcsiért nyithatsz 2 paklit, meg kapsz egy csúnya hátlapot azt nem tudom értelmezni semmilyen szinten.

Gondolj bele, ha nem ilyen kapzsik és tényleg a nézettség és a népszerűség lenne a cél, akkor a matek szerint tényleg olcsóbban kéne adni a lehetőséget a fenti apróságokra és DŐLNE a nép és ha a nép dől, akkor a pénz is! Jelenleg viszont a nép hülyének van nézve.

A visszhangok mindenesetre elég negatívak a húzás kapcsán és nem csak a YT-on...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.12. 13:07:21

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Overwatch-nál megtették és ott nem kevés pénzt szedtek be. De nem ők az egyetlenek - League of Legends/Dota 2 is művel ilyeneket már.
Szerintem sem annyira etikus, de ez van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.12. 09:24:37

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Lefordítom:

Drukkolni valakinek az ingyen van és jól esik neki. Drukkolni PÉNZÉRT (mert itt arról van szó!) gerinctelen kreténség.

A Blizz az ilyen húzásaival fogja leamortizálni a HS-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Szeptember 17-től november 4-ig a Hearthstone Twitch csatornáján lévő cheer-ekkel lehet támogatni a csapatokat és ezáltal játékbeli jutalmakat is szerezni.

Ha mindegyik lépcső elérésre kerül, minden cheerelő kap egy ilyen fantasztikus hátlapot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 21:15:11

TBTPumpa
Köszi!

sadface
80g

Boldog szülinapot utólag is TBT!

I decide when I'm done.

TBTPumpa
Köszönöm! <#worship>

Devv
Boldog szülinapot HG! 😊
TBTPumpa
Nem miattam. 😊

Devv
Eltűnt egy-két hsz. Na mindegy...

Nem szeretem az olyan a dekkeket, ahol meg kell várni, míg összeáll az otk kombó, de ez a maly rugó nagyon bejön! 😄
Woodpecker
Kellene meg par lap amivel a druid meg tobb armort bir osszeszedni pikkpakk... <#idiota>

sadface

Mókás.. 😄

I decide when I'm done.

sadface
Csak a rugóm arany. Más kaszt mondjuk nem is érdekel annyira.. Pala, Priest, Warlock 60-as a többi mind 20 körül a basic lapok miatt.

I decide when I'm done.

o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
Én '14 aug. óta nyomom 0 megszakítással, csak a palám golden, most nemsokára a warlock jön (440 körül van). Warrior 58-as szintű 107 win, a rugó 50-es szint és 95 win. A rugóra az utóbbi időben kaptam rá. A többi 60-as.
Akkor te jobban állsz, mint én, én anno béta alatt kezdtem, még egyik hösöm SEM 60., de még csak golden hösöm sincs, a hunteremnek van a legtöbb winje, 214 az 500-ból. És nem azért, mert annyira béna lennék, ennyi idö alatt még egy majom is meglépi az 500 wint adott hössel. 😊 Viszont olyan kihagyásaim voltak, hogy csak na, a legrövidebb 3 hónap, a leghosszabb 10 hónap. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

hehe, most néztem, hogy bár van pár golden heroem, meg egy kivételével már rég mindegyik 60. szintű, de így több mint 3 év után a warriorom még mindig csak 53, nevetséges win számmal.

Másnak is van olyan hőse amit rohadtul utál és esély sincs rá, hogy meglépje a 60. szintet akár több mint 5 év játék után?

sadface
logika in 2k18...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hova eshet még az a bizonyos vonal... :thinking:

I decide when I'm done.

Devv
4. Ilyen úgy sincs még youtube-on,
5. A videó elején látni, hogy már megcsináltad a feladatokat és most lenyomod még egyszer papírról vagy bemagoltad vagy nemtom...
Tinman
1. Az első 2 szint kb. annyira bonyolult, mint lábon lőni magad.
2. Pontosan az a Puzzle Lab lényege, hogy magadtól old meg.
3. Befejezed a saját csatornád rendszeres reklámozását, vagy szóljak egy modinak és megbeszéled vele?

Elkészült Hs puzzle lab első két részéhez 1-1 video, ha valaki elakadna, lehet lesni. 😊

TBTPumpa
Elérhető a Puzzle Lab! A bejelentkezéskor 3 csomag The Boomsday Project kártyát is kapni fogtok!

Livestream:

Devv
A fullos alatt gondolom azt érted, hogy tartalmaz minden lapot. Mert ezek a receptek szerintem elég hulladékok, persze nem mind.
Tinman
Vagy mindenkinek volt 1600 dustja, legyártotta a Whizbanget és onnantól evidens, hogy fullos dekkel jön casualban a teljesen kezdő is.

Ez így van, erről beszélek már egy ideje itt. Ranked, casual, mindenhol ez megy. 10ből legalább 8 ember fullos netdekkel jön még rank25ön is.

Hogy mi az oka? Szerintem:

- aki csak tudja, baráttal teljesíti a napikat, így lényegesen kevesebb játékos van élesben
- jelentősen csökkent a játékosok száma

vagy a kettő kombinációja.
Woodpecker
Csak nekem tunik ugy, hogy a kiegeszito ota nehezebb lehozni egy nyamvadt napi questet? 2 warrior winem volt mara de tobb mint orat baszakodtam vele, jo igaz egy fun warrior deckem van 0 legendel meg fillert nem koltottem erre a szarra soha. De olyan 10bol 8 enemy sima casualban olyan fullos deckekkel jon, hogy csak pislogok. Warlock minden szarral, Rogue ami vagy 3szor bekuldi a pokokat a dekkjebe aztan lecopyz 2szer 10 karyat a classombol...

Csak hogy legyen min röhögni. A játék megint megajándékozott egy fantasztikus esport mozzanattal:

Direkt telehúztam a kezem, hogy minél kevesebb lapomat égesse el mikor kirakja azt a f*st...
Devv
Mókás ez a Pogo deck 😄
Ahogy mondtam, én minden napra kapok legalább egy esportolót. Ma rank22-re egy togwaggle/azalina druid jutott, természetesen perfect lapjárással.
TBTPumpa
Yong Woo (Hearthstone Production Director) is lelép a Blizzardtól:
"After 9 epic years at Blizzard, I am embarking on a new adventure. Thank you for your love and support over the years. I'm super excited to join @seconddinner to build something new & amazing together!"

Csatlakozik Ben Bród stúdiójához. Biztos hiányzik neki a fű.

Tinman
Whizbang. Warlock vs warlock nekem a demon upgradelős genyóság jutott, soha az életben nem játszottam még vele. Az ellenfél ranked dmg-heal dekkel jött, perfektül játszott!

Közben neteztem. NÉGY akkora baromságot elkövettem, mert nem figyeltem a játékra, hogy olyat az sem követ el, aki tegnap lépett be először. Mégis nyertem. Kis túlzással élve csak kattintgattam össze-vissza. Ez azért qrvára jól mutatja, hogy 1-1 build mennyire broken, mennyire nincs rá tisztességes válasz.

Devv
Én még rage-elek, a többiek meg eladták az accot. 😊
nem is értem mi történt, egyik napról a másikra számotokra is elfogadható lett a játék, vagy csak elengedtétek a rage-et.

Devv
Szerinted van még olyan?
ez amúgy egy elég szórakoztató deck, nem jó, de mókás vele játszani:

Ha komolyan venném, már rég uninstall lenne. Igazándiból az az érdekes, hogy játszom napi átlag fél órát (2-3 meccs), és mégis kb. minden napra jut egy ilyen "esportoló".
próbáld meg leszarni, komolyan, vagy becsavarodsz és azon kapod magad, hogy átkerültél a sötét oldalra (HS dühöngő).

Wildban amúgy őrült deckek vannak, van egy Dane nevű streamer, na ő kimaxolta a hülyeséget, olyan deckeket rak össze, hogy nem hiszed el, a semmiből 50+ sebzés az kis túlzással alap nála.

Jah. Úgy tűnik én nem vagyok az.

Múltkor wildban egy priest úgy vert el 1 körrel a halála előtt, hogy kirakta a shadow boxert, arra rátette az épp köre elején felhúzott power word: shield-et, amiből húzott egy unindentified elixirt, ami TERMÉSZETESEN pont a lifestealos buffá alakult. Egy kör alatt leszedte az egész boardom, a fél életem, magát meg fullra visszatöltötte.
esport 😊

Konkrétan 100% kéz, főleg hogy még a coint is megkapta. Egyébként pont az ilyen bullshitek miatt nem rankedezek, és vagyok rank23on. Ha jól tudom ez simán legend képes dekk, és rank 20 felett is ez megy már egy ideje................
Rockynhooo
uhh sorry. Annyira megorultem, hogy vegre tudom valamire a valaszt, szandek a fontos :'D Komoly alom kez az teny.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

😊))))))))))) A magyarázatot NYILVÁN arra értettem, hogy hogy a f*szba húzzák fel így a lapokat.
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2018.08.14. 20:32:06
Rockynhooo
Lerakja a flame impet, aztan coin, woodo doctorral healel. A ket szelso lenyt ingyen rakhatod ha a korben healelted a herodat.
En is ezt tolom most epp, mert soularium legendary kartyat nyitottam az meg pont illik ebbe a dekkbe.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Valaki magyarázza már el nekem, hogy ezt mégis hogy csinálják. Eddig 2 ilyen warlockkal találkoztam, mindkettő megcsinálta ugyanezt (ezt mondjuk most elvertem).

Devv
80g bárkinek.
TBTPumpa

morcosqtya
😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Nem robban fel senki csak animáció. Neked Ő robban fel neki meg Te. Tegnap Brawloztunk feleségemmel onnan tudom. Szóval nyertetek az a lényeg.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.