Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem nem hasra ütésre állapították meg az árazást, én úgy gondolom, hogy arra jutottak, hogy lehet ennyit kérni.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Azt még meg is érteném, hogy ha ez egy olyan Twitch közvetítés lenne, ahová a beugró mondjuk 5$ a cheer viszont free kellene legyen és aki többet kap az a "király". Ezt így érteném, el is fogadnám, de az, hogy kb. 60 dolcsiért nyithatsz 2 paklit, meg kapsz egy csúnya hátlapot azt nem tudom értelmezni semmilyen szinten.
Gondolj bele, ha nem ilyen kapzsik és tényleg a nézettség és a népszerűség lenne a cél, akkor a matek szerint tényleg olcsóbban kéne adni a lehetőséget a fenti apróságokra és DŐLNE a nép és ha a nép dől, akkor a pénz is! Jelenleg viszont a nép hülyének van nézve.
A visszhangok mindenesetre elég negatívak a húzás kapcsán és nem csak a YT-on...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.09.12. 13:07:21
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem sem annyira etikus, de ez van.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.12. 09:24:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Drukkolni valakinek az ingyen van és jól esik neki. Drukkolni PÉNZÉRT (mert itt arról van szó!) gerinctelen kreténség.
A Blizz az ilyen húzásaival fogja leamortizálni a HS-t.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha mindegyik lépcső elérésre kerül, minden cheerelő kap egy ilyen fantasztikus hátlapot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.09.10. 21:15:11
Nem szeretem az olyan a dekkeket, ahol meg kell várni, míg összeáll az otk kombó, de ez a maly rugó nagyon bejön! 😄
I decide when I'm done.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Másnak is van olyan hőse amit rohadtul utál és esély sincs rá, hogy meglépje a 60. szintet akár több mint 5 év játék után?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hova eshet még az a bizonyos vonal... :thinking:
I decide when I'm done.
5. A videó elején látni, hogy már megcsináltad a feladatokat és most lenyomod még egyszer papírról vagy bemagoltad vagy nemtom...
2. Pontosan az a Puzzle Lab lényege, hogy magadtól old meg.
3. Befejezed a saját csatornád rendszeres reklámozását, vagy szóljak egy modinak és megbeszéled vele?
Livestream:
Hogy mi az oka? Szerintem:
- aki csak tudja, baráttal teljesíti a napikat, így lényegesen kevesebb játékos van élesben
- jelentősen csökkent a játékosok száma
vagy a kettő kombinációja.
Direkt telehúztam a kezem, hogy minél kevesebb lapomat égesse el mikor kirakja azt a f*st...
"After 9 epic years at Blizzard, I am embarking on a new adventure. Thank you for your love and support over the years. I'm super excited to join @seconddinner to build something new & amazing together!"
Csatlakozik Ben Bród stúdiójához. Biztos hiányzik neki a fű.
Közben neteztem. NÉGY akkora baromságot elkövettem, mert nem figyeltem a játékra, hogy olyat az sem követ el, aki tegnap lépett be először. Mégis nyertem. Kis túlzással élve csak kattintgattam össze-vissza. Ez azért qrvára jól mutatja, hogy 1-1 build mennyire broken, mennyire nincs rá tisztességes válasz.
Wildban amúgy őrült deckek vannak, van egy Dane nevű streamer, na ő kimaxolta a hülyeséget, olyan deckeket rak össze, hogy nem hiszed el, a semmiből 50+ sebzés az kis túlzással alap nála.
Múltkor wildban egy priest úgy vert el 1 körrel a halála előtt, hogy kirakta a shadow boxert, arra rátette az épp köre elején felhúzott power word: shield-et, amiből húzott egy unindentified elixirt, ami TERMÉSZETESEN pont a lifestealos buffá alakult. Egy kör alatt leszedte az egész boardom, a fél életem, magát meg fullra visszatöltötte.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: Wootan, 2018.08.14. 20:32:06
En is ezt tolom most epp, mert soularium legendary kartyat nyitottam az meg pont illik ebbe a dekkbe.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"