40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #35108 Sima ooze jobb akkor már. -
1-ért 1/2-es kalóz ugyan ezt tudja és az rare. ;) -
Negritis #35106 közbe egy érdekesebb aggro lap
a statok vállalhatók az effect nem a legjobb de korrekt imo - hunter, warrior nem fogja szeretni shaman igen
-
Zozo0122 #35105 Nem. A 2017-es első kieggel fog kirotálni a teljes 2015. De ez is el lett cseszve, ugyanis így vannak olyan kiegek, amik tovább lesznek játékban, mint mások. Pl. a BRM tovább, mint a LoE, pedig pont a LoE volt eddig a legjobb. Úgy lett volna szerintme jó, ha minden kieg megjelenésével kirotál a legutolsó, így most kellene mennie a BRM-nek és a 2017 első kiegnél a TGT-nek. És így tovább.
-
Most hogy jön az új kártya széria, a blackrock mountain, grand tournament és league of explorers megy a kukákba?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.11.17. 23:28:05 -
Nagyon kreatív lap... -
Jó lap, még pár dolog, ami a secreteket okosítja, és nem kell hozzá nagy tehetség, hogy lesz valami titok varázsló deck. :) -
Negritis #35101 egyik kedvencem
nem hiszem h ettől még jó lenne majd a secretes tempo mage, de imádom :D -
Negritis #35100
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.17. 21:11:37 -
na a mage is kap egy "thing from belowt.."(6 mana 5/5) csak totem helyet secret csökkenti a lap költségét 2vel -
only rogue player Ryzen is ment egy 12 győzelmes brawlt egy Ragnaros+Yogg rúgóval (12-1), nem volt könnyű dolga, rengeteg sámán ellen játszott. Miracle meg Maly rúgóval csak 6-6 győzelemre futotta. -
Negritis #35097 karakus - reno deckek erősek lesznek -
Malarki #35096 Jó sok nagy aoe jön. -
Negritis #35095 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #35094 fellfire potion:
6 mana 5dam to all char -
Negritis #35093 ha valaki full time streamer akkor van 6-800 nézője nonstop
amihez tartozik kb 2-300 feliratkozó is
valamint elég szép mennyiségű donate is
nem heti 100-150$ról van szó ahogy te gondolod (sajnos) hanem jóval nagyobb összegekről
eleve nézd meg hol kezdődik az az összeg patreonon amikor az adott content creator úgy dönt h full time tolja -
Vannak ilyen életformák amiknek nem értem a létezését.... -
Kerekítve kb 20 ezer forint 5 heroic menet, ennyi a max(?)
Ez egy teljes árú játék ára kb, ez nem olyan sok, egy streamernek meg főleg, mert nagy eséllyel donatekből még keres is rajta. -
cesar22 #35090 nyilván van ilyen is, de én a streamerekről beszéltem, nem a a top-streamekről, minél népszerűbb valaki, annál kevésbé érinti -
Negritis #35089 nézd meg mi történik miköbe amaz, trump, forsen vagy satöbbi nyitogatják a packokat
nem 100-150€-ról beszélünk hanem minimum 10x az összeg ami mozog NAPONTA
ManvsGame 1 estére bekapcsolta az autoreadert és csak donateből összejött neki egy 5 számjegyű összeg $-ban -
cesar22 #35088 ezek full time streamerek, tehát ők ebből élnek, és ebben a helyzetben baromira nem mindegy hogy most heti 100-at vagy 150 eurót kaptak a paypal számlájukra, de nem is erről van szó, hanem hogy nekik megéri-e ez a heroic brawl, még csak azt sem állítom hogy hátrány, csak hogy profitálnak-e belőle HOSSZÚTÁVON, nem ebben a 3 napban, és szerintem egyértelmű hogy nem -
cesar22 #35087 honnan kapnak? -
Negritis #35086 de mikor kijön a kieg kapnak 100$okat kifejezetten azért hogy nyiss 100 paklit!
ezt felejted el -
szerinted egy "profi" játékosnak aki még streamel is számít h mennyi goldja van? leírtad Te is h megveszi pénzből az új dolgokat. Nem átlag játékosokról beszélünk akiknek számít a gold/pénz főleg egy kieg előtt.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.17. 15:55:01 -
cesar22 #35084 most hülyéskedsz? ha kijön egy új kieg akkor a nézők pakknyitást akarnak látni, minél többet, melyik idióta streamer csinálná azt hogy nem vesz egyet se, hanem lekrafoltja az összeset dustból? mert abból úgyis sok van :DD
amikor póninak volt 80k dustja és kijött a wotog vett +200 pakkot euróbó.
minél több goljdja van annál kevesebb igazi pénzt kell költeni a pakkokra, vagy ezek után majd arénára meg erre a heroicra -
és a gold minek? az ilyen játékosoknak annyi dust van felhalmozva ha nem vesz egy packot se akkor is letudja kraftolni az összes új lapot.
viszont JELENLEG rengeteg nézőt vonz az h heroic brawlt játszik és nem laddert, nem mellesleg simán többszörösét megkeresi a belépő árának egy stream alatt. -
cesar22 #35082 Gold
megvan nekik minden lap amire szükségük van, meg többezer dust, semmi hasznuk nincsen ebből a heroic brawl rewardokból -
cesar22 #35081 most éppen érdekes persze, pár napig, a következő már nem lesz ennyire az, mert rájönnek hogy ugyanazt látják mint eddig amikor legenden játszottak, unásig játszott top-tier deckek tryhardolnak egymás ellen -
tegnap amíg néztem kolentot ahogy játszik nem egy donate volt amit azért küldtek h játsszon még és elküldték a teljes belépő árát. -
Miért, mi más kellene még nekik a pakkokon és duston kívül.
-
Negritis #35078 a streamereknek ez mocskosul megéri :D
érdekes content -> more donate -
cesar22 #35077 igazából a streamereknek egyáltalán nem éri meg ez a heroic brawl, mert konkrétan van egy teljes kollekciójuk, a rewardokból meg csak dustot meg pakkokat, (ami szintén dust) kapnak, a goldot meg csak bukják, ha csak nem folyamatosan 12 wineket hoznak ami hát nem túl valószínű. ki van ez találva, hogy 11 winért kb a belépő gold felét kapod meg, 12 winért meg kb visszakaptad, de addig nagyjából arányosan növekszik a reward gold a winek számával, jajj blizzard bárcsak a lapok kreálásánál vagy a balanszolásnál lennének ennyire furmányosak -
Köszi a választ! -
Negritis #35075 kabal chemist elvileg ad egy random potit ami bármelyik lehet
ez még nincs hozzáadva az oldalhoz ahonnan a link van, de elnézve ez is benne lehet
+ ugye van a Kabal Curier ami meg discover a mage,lock,priest card
abban is feljöhet -
Köszönjük Emese...
Más: Van most olyan lap, ami ezt a potit adhatja? -
cesar22 #35073 úgy látszik a 12 wines brawl nem lesz akkora dolog amire számítottam, már a fél világnak megvolt, persze nem kolentoéknak, hanem sima usereknek a sámán deckel mert a skill számít -
Full pay 2 win brawl... fasza. 10 euróért... haha. mekkora szánalmas cash grab.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.11.17. 11:22:19 -
Negritis #35071 a random kapom : van lap hogy kapsz potit v discover a poti
így értettem
egyébként sztem a demonfire pl jobb
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.17. 10:33:44 -
Demonfusenak hasonló a szövegezése, és targetelős. (Give a Demon +3/+3 - Give a minion... )
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.17. 10:31:44 -
Negritis #35069 a leper sztem gyenge, de kell a gyenge dr is hogy a discover / random lap ereje csökkenjen
a poti érdekes, ha "random" kapom lehet jó lesz de nem biztos h magamtól beteszem