40521
  • Renegade
    Az előző gondolatot folytatva.

Tényleg, valaki kipróbálta már, akár "mellékállásban"?

heti pár óra stream, fecsegés?
  • Renegade
    hááát, azért nem könnyű kenyér ez szerintem.
    heti 5 nap, 7+ óra, ugyanaz a játék, közben folyamatosan beszélni, nekem tuti nem menne, még akkor sem, ha okosabb lennék.
    ok, a sztár streamerek többet keresnek mint egy tanár

viszont elnézve Pónit meg Kiblert, kész, mindig örülnek, vidámak, hihetetlen.
  • dave9004
    jól beszél.
  • Madi92
    Haha, ezt muszáj megosztanom veletek is. :D
    Kép története: 7. körben kijátszottam Nefarian-t, (Dragon Consortal), amiből kaptam egy power of the wildot, meg egy mark of the wildot.
    Következő körben Lemulcsolta a Nefariant-t és Violet Teacher esett belőle. :DD

Ez lett az eredmény:
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.11.18. 23:21:31
  • DasIsFuck
  • Shep
    Ez amúgy egy fos, nem lehetett renora sem értelmes priest decket építeni erre sem lehet majd, ez egy halott lap, mint Herold.
  • Shep
    Hát te magyaráztad ,hogy problémás az overheal, írtam rá egy megoldást. Az meg akkor is vicc, hogy mindenki tudja második körben használni a hp-ét de a priest meg nem, max gyógyítja a semmit. A gyógyítást a BBB túlságosan túlértékeli, korábban még talán lehetett is alapja, de mostanra már nem sok.
  • Negritis
    sőt, jobb lenne ha valami egyedit találnának ki
    mondjuk ez a laplopás nekem pont nem tetszik, de pl ebbe az irányba is mehetnének akár
  • Negritis
    de miért legyen ugyanolyan mint a warrior? pont az lenne a jó ha lenne különbség a classok között
    legalábbis sztem
  • Shep
    Hát én sem.
  • Shep
    Akkor ne overheal legyen hanem gyógyító burok és mehet úgy, mint a warrior pajzsa, lényre meg nem hatna és kész. Egyébként meg a Blizznek mi az ami nem okoz gondot a a jó marketingen és átvezető videok készítésén kívül?
  • Negritis
    mondjuk nem tudom hogy a priest vs priest vagy a wari vs wari mirror control meccs a rosszabb :D
  • Shep
    Az itt a bökkenő ,hogy ez nem sima control vs control, hanem mirror, az meg mindig szar, mindegy, hogy aggro, vagy tempo vagy akármi más.
  • Negritis
    az első 3-4 körben igen nem ér semmit a hero power - kivéve ha már butkál hp-t aggro miatt :D de akkor meg úgysincs overheal
    viszont az a 6-8 hp meg control matchup-ban nem lesz releváns, ergo megint csak nem sokat ér az overheal

értelmes lap set szerintem fontosabb a priestnek mint az overheal
    azt most kb meg is kapta

valamint az overheal nem biztos hogy könnyen implementálható mechanika, és a blizznek már volt baja pár dologgal
  • JethroHUN
    47 000 dust.... aham... pff. Jól fizet a streamer "meló"
  • DasIsFuck
    Gain Health szócska viszont lehetne, ami még jobb is lenne, mert mehetne nem sérült célpontra is

Egyébként miért nem?
    A warriornak miért lehet a végtelenségig nyomni a páncélját vagy a warrior miért kaphat olyan mennyiségű és minőségű szinergiát a páncéllal?

De meglehetne a priestnél kerülni az overhealt is, ha lennének olyan lapjai amik szinergizálnak a hős képességeddel, pl hogy hányszor lőtted el a meccsen, hányszor gyógyultál és még vagy ezer fajta variációt figyelembe lehetne venni.

• Matte
    mondjuk így hogy fossák a no duplicate cuccokat, látni vélek némi esélyt Reno classic-ká válására.
  • Zozo0122 #35131
    Én azért gondolom, hogy kellene, mert túl sokszor van az, hogy a priest hero power nem ér semmit. Ezt maximum egy picit árnyalja, hogy a priest képes a classic lapkészletből rotáció nélkül manipulálni a HP-jét (shadowform), de ez sem elég erős érv azért, hogy ez legalább 1-2 évre ne változzon meg.
  • Negritis
    over heal sztem sose lesz, és nem is vagyok benne biztos hogy kellene
  • Renegade
    23:26-tól: kontroll fetisiszták, ez tényleg érdekes? Izé, akkor miért nem sakkoztok? o0
  • 1Darton1
    Ez a midrange secret hunter egész jó a mostani egysíkú metában, még a végén megint megjön a kedvem a játékhoz.
    Ha már a Reno vagy handlock visszajövetelére hiába várok.
  • Mephike
    Most néztem meg Amaz videóját. Igaza van, Sir Finley-vel is jó lesz ez.
    Lehet be kell törnöm az egyetlen gold legend lapomat, ami nem más mint...
    [spoiler][spoiler]
    Vagy ebben a deckben használhatóbb lesz? :D
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.18. 17:17:26
  • Zozo0122 #35126
    Jó, hagyjuk az overhealt és a várakozásokat...

A lap maga baromi jó, csak már megint full szituációs. Ha bejön a dolog (ami no duplicate decknél könnyű lesz de az priestben messze nem olyan jó mint warlockban, duplicatesnél piszok nehéz) akkor az valszeg win. Millió lehetőség van a lapban, csak na :D
  • Mephike
    Ez a priest legend nagyon erős lesz. Tudom nincs overheal, és baksza meg a Blizz, hogy ilyen hülyék, de tegyük magunkat túl az első sokkon és nézzük meg már alaposan ezt a lapot.
    5. körben kiteszel egy 5/5-s testet, s utána ingyen van a heal körönként. Kétségtelen ez nem a 10+ körben lesz erős, hanem a 6-7-8 körben.
    Miért mondom ezt? A papnak sosem a lategame volt a gondja, egy kontroll pappal bármelyik másik decket meg lehetett fogni a lategameben. De a sámán és a hunter nagy többségében megzabálta a 8-9. körre, mert vagy healelnie kellett magát, és nem tudott mellé értelmes lapot kirakni, mert folyamatos 2 manás mínuszban volt, vagy pakolt max manából, de lehalt a heal hiánya miatt.
    Szóval SZERINTEM ez jó lap lesz, jobb, mint a preast legendek általában (Vol'jin hiányzol!), egy dolgot sajnálok, hogy csak a no duplicate deckekben kaphat helyet. Megmondom őszintén, hogy ennél én sokkal rosszabb legot vártam.
  • Darthmushroom
    új priest legend 1600 dust, de ha már ilyen deck típus akkor már Kazakus se ártana a pakliba +1600 dust. Drága lesz ez a kieg, főleg ha a fontosabb epic lapokat se sikerül majd kinyitni :D
  • Renegade
    ezüst sapisoknak: ha nem szereted, ne nézd meg :)

• cesar22
    akkor megyek még egyet

szerintem ez kurvajó, és jó nagy upgrade lesz az 1 éves shadowform inspire pap paklimba
  • Zozo0122 #35121
    Ez a lap a Blizzard gyávaságát tükrözi. Francért neem lehetett overhealt betenni? Így most az van, hogy hosszútávon nyersz nagyot egy Reno deckben, vagy egy olyan deckbe teszed, ahol csak late lategamebem tudod kijátszani, ha használsz trackert és tuti vagy benne, hogy nincs mér duplicate semmiből. Dr akkorra már nem az fog számítani, hogy mennyiből hero powerezel, mert akkor már simán marad 2 mana, hanem az, hogy mit húzol...ennyire szituúciós legendet istenem a pap átka ez a szituációs buziskodás állandóan :D
  • sadface #35120
    Na és mivan ha bennragad mindkettő a deckben? Én justicarral, velennel egy otk priestben előbb tudom elképzelni.

too bad, a blizzard picsa ahhoz, hogy meglépje
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.18. 16:38:07
  • Devv
    Overheal kellett volna.
  • Madi92
    Én látom benne a lehetőségeket! :)
  • Darthmushroom
    hmm ha mage és a priest is ilyen "no duplicates" lapot kapott a warlock is valószínűleg ilyet fog..
  • cesar22
    shadowform?
  • sadface #35115
    hát ez... ehm.. ?:/
  • Darthmushroom
    nem örülök..
  • Malarki
    Itt a priest legend:
  • sadface #35112
    WHO AM I? I WILL HUNT YOU DOWN
  • dave9004
    kár h a linkek eltűntek banner alól :/