40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Két új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #35067 amaz most épp egész jól megy reno lockal
előtte meg a priestek bealázták mikor priesttel volt :D -
cesar22 #35066 pont azért hogy költsék el a goldjukat, a pakkokat meg vegyék meg pénzért -
Negritis #35065 új lap
sztem fos: bomb squad -
én meg azt nem értem miért az új kieg előtt pár héttel rakták be, így még kevesebb ember próbálja ki mert spórolnak az új packokra. -
cesar22 #35063 ezt mondjuk megoldhatták volna úgy hogy a sima arena helyett legyen, ne pedig a brawl helyett, azért ez mégiscsak inkább egy heroic arena, és nem tavern brawl, dehát a blizzard logika -
elméletileg nem, helyette van a heroic és nem mellette -
Kolento maly duduzik brawlban és micsoda meglepetés csak sámántól kapott ki :D (6-2 most) mondjuk nem sokkal találkozott, de meccs keresésnél ki is írja a játék h lehet továbbtart meccset találni a megfelelő ellenfél keresése miatt. -
Akkor most nem lesz sima brawl? -
Reno verzióba én is használnám, de pl. egy miracle vagy n'zoth rúgóba szerintem gyenge. előbbibe pont a random miatt, utóbbiba meg szerintem jobb deathr. minionok is vannak. (persze a discover spellel még így is be lehet húzni) -
Megnéztem Xixo Heroic brawlját, 6 wint ért el egy warrior deckkel, hét boostert, némi dustot és goldot kapott.
Amúgy emlékeztetőnek itt a reward hozzá. -
cesar22 #35057 én azért játszom, reno rógba 1 manás draw, vagy az 1 manás shadowstep a renora elég hasznos, a stealth is csak az inkább más jellegű paklikba -
ígéretes lapnak indult de igazából jelenleg nem fér be egy rúgó pakliba se. maga a lény gyenge, a spellek meg nem elég hasznosak és ráadásul randomba kapod őket. -
Lesz mit nézni akkor a streamereknél :) -
Köszönöm az infót.
-
Megjelenéskor mindenki sokat várt tőle (én is), aztán kiderült, hogy 4 manáért 3/2-es test kevés. Probléma még az is, hogy a Deathrattle rugóhoz még kellene pár jó lap, ami játszhatóvá tenné ezt a decktípust. Szerintem amíg nem jön ki az új meta ne törd be semmiképpen se, illetve ez még mindig a használható legók közé tartozik. -
Ma indul a heroic brawl. Hajrá! :) -
Mai nyitás:
Pedig kb 5. pakli a gold antonitas óta.
Nem tudom mennyire jó ez a lap, elválik.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.11.16. 18:15:01 -
A fejem, amikor elővettem az ezer éve nem használt dragon pala deckem, és zsinorban 6-ot nyertem, amiből kettő sámán volt.
Negritis #35049 új warloc
Na még adjanak a magenek egy who am i lapot és megvagyunk:DDD -
Itt az új Poly is:
Madi92 #35046 A paladin meg kapja a murlocokat.. noooo. Miért kell a paladinnál is az aggrot erőltetni? Legalább egy normális controll lapot kapott volna. Az a 7mana 6/6 is elég körülményes. A legendary meg meh. Nem rossz, de önmagában, nem sokat ér. -
am jól csinálja a blizzard. bemutattak a papnak rögtön egy csomó érdekes lapot h felhypolják a lesajnált a kasztot, és utána meg persze a legendás lapját az istenért se mutatják be... nekem mondjuk gyanús h mivel már két dragonnal kapcsolatos lapot kap ezért a trailer vége felé látható sárkány lesz az. (mondjuk lehet neutral dragon lesz) -
Ha a coin nálad van, akkor már 6. körben ki tudod játszani ezt a legot, és utána mehet is az AOE, és nem üres boarddal adod át a kört, hanem van lent egy 5/5-s lényed. Tetszik, határozottan tetszik. -
Nekem van mocskos fantáziám, vagy nem csak én gondoltam a csaj és a teremtmény közt vmi kis szexre? :D -
Negritis #35042 úgy értettem, hogy nekem kurvára tetszik :D és sztem elég erős lesz
főleg kazakus - reno deckekben lehet erős
és ez is elég csúnya :D
főleg kazakussal :D -
Ezt jól kitalálták, ez pont Kiblernek való lap :D
-
cesar22 #35040 kurvajó, már azelőtt nerfelni kéne hogy kijönne a kieg -
1Darton1 #35039 Pedig egész jó tempó lap. -
Negritis #35038 új mage lap
nem fogjátok szeretni :D
Madi92 #35037 Mage..
Első körben kirakott egy mana gyíkot.
Másodikban egy apprentic-t, ezt lecsaptam egy argent lancel.
Harmadik babling book, majd frostbolt face, erre én kiraktam egy doomsayert.
Negyedik kör Fireball arcba!!!!!! Doomsayer takarított.
Nálam nem volt reno, csak pakoltam a boardra 5.körben 11Hpval.
Ő nyitott egy cabalist tomot.
Hatodik kör még egy apprentice majd dragon breath face a cabalistból.
Hetedik kör Fireball face a cabalistból. Majd nyomott egy well playdet. -
Reggel egy olyan jó priest vs mage meccset játszottam:D
Még egy C'thunon is átjutottam és végül úgy nyertem:)
Úgy látszik most kezdek ráérezni a játékra, meg szeretem nyitogatni a boostereket is és itt a Magic Duelsel ellentétben megvan a feelingje is:)
Csak az zavar, hogy túl kevésnek érzem a 3 win/10 goldot... -
Matte #35035 illetve hát:
https://youtu.be/Z_hc07O_ykc?t=32s
:D :D :D :D
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.11.15. 10:34:34 -
Negritis #35034 amúgy sztem az infernalból 1 lesz majd :D
és az is a reno - karakus deckekben mer jó removal oda -
egész kreatív a technika. (dread inernal LUL) -
Madi92 #35032 Jézus... -
Zozo0122 #35031 Az milyen, hogy én ezzel vagyok winstreakben rank12-n ?:D Olyan jól szórakozom ezzel, mint anno a mill druiddal :D Bár még csak ma csináltam így kevés a tapasztalat, de az ellenfeleknek kb. fingjuk nincs, hogy mit kéne csinálni :DDD Csak ki akartam próbálni a Karazhan lapokat, mert ugye kihagytam pár hónapot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.14. 22:23:52 -
Zozo0122 #35030 A paladin minden lapja kinn van :) -
Madi92 #35029 Remélem Paladin is kap majd valami jót, mert eddig nem nagyon vagyok lenyűgözve ezzel a murlocos témával.