• Pio
    OFF
    Na, végignéztem Kibler Eternalos videóját, érdekes a játék, de a harc része kaotikus, ebből esport tuti nem lesz. Illetve valahogy az egész ritmusával is voltak bajok, első pár körben mindenki kitolt mindent a kezéből aztán ült minden körben max manán és 3 körön át húzta a fieldeket vagy hogy hívják itt, de ezen nyilván lehet optimalizálni megfelelő paklikkal.
    Összességében érdekes játék, ha megjelenik szerintem megnézem.

Ami a legnagyobb bajom vele, hogy ez is erősen hearthstone jellegű, az interfész, a képességek, satöbbi, satöbbi. Persze ebbe bele lehet kötni, hogy a HS meg sok szempontból XY-tól nyúlt, ezt nem is egy ilyen ördögi kör megkezdése miatt említettem, csak azért, mert ilyen jellegű játéknak már ott a HS és inkább játszanék valami egészen mással. És persze az is tiszta sor, hogy rengeteg az apró különbség és a más mechanizmus, itt gyógyulnak a lényeg, van gyűjtő, dobathatsz az ellentől, van flying, a védekező választ targetet, satöbbi, de az alapvetés akkor is ugyan az, mint a HSben (vagy a magicben).
    Szerintem ezt a műfajt a HS kimaxolja, nem kell belőle több és epekedve várom azokat az online gyűjtögetős kártyajátékokat, amik tényleg kihasználják a számítógép adta lehetőségeket és valami újat hoznak a piacra.

Nagyon kellemes meglepetés volt számomra a totálisan fű alatt érkező Chronicle: RuneScape Legends. Nem egy kiemelkedő játék, viszont mert totál újat alkotni ebben az online gyűjtögetős kártya műfajban és nem egy n+1-edik olyan, mint a HS csak kicsit más játékot csináltak. Ingyenes ő is, elérhető steamen, szóval simán mindenkinek ajánlom kipróbálásra, ha meg szeretné nézni, hogy lehet totál máshogy közelíteni ehhez a műfajhoz és kihasználja a virtuális voltát a játéknak valami teljesen újszerűt alkotni. A 2 játékos itt is 1-1 hőst irányít, de a hősök itt mielőtt megküzdenek egymással végigmennek egy hosszú küldetéssorozaton és a lapjaink pont ezeket a küldetésteket, vendorokat, satöbbit jelentik a saját hősünk számára. A végén pedig megütközik a két hős.
    Itt egy trailer:

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.07.30. 15:50:50