40521
  • Mephike
    Oks, azt hiszem ez nem az én napom, lehet nem kellene írogatnom, mert csak benézek mindent ;)
    Most megyek és letesztelem Renegade által belinket (#35730) csoda rugó decket, tegnap igencsak felkeltette az érdeklődésemet.
  • Negritis
    amúgy nem a grimy vezet, hanem a Kabal :D

és semmi gond :D mondjuk te magyarul toltad be én csak angolul
  • Mephike
    Ohhh és tényleg! Bocsánat, de hajnalban nem eléggé néztem át mi történt az éjjel, most meg úgy megörültem, hogy a pirate wari miatt a Goons vezet, hogy rögtön linkeltem a cikket.
    Huntert még látni amúgy, szerintem én egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi jött szembe a megjelenés óta.
  • Negritis
    ezt linkeltem éjjel :D
  • JethroHUN
    A mean streets 3 questjére gondoltam, azok "nyerj 3x"
  • Mephike
    Na melyik banda a legnépszerűbbb eddig?
  • Shep
    Játssz ki 20db 5+ manás lényt :DDDD
  • Mephike
    Pedig most könnyebb megcsinálni, mint régen, amikor többnyire csak a "nyerj X alkalommal Y heroval" küldetések voltak, most teli van egyszerűbbnél-egyszerűbb feladatokkal a napi küldik.
  • hawkie22
    Nem feltétlen vagyok a célközönsége a paklinak, de egy stresszes nap után a sürgösségin, amikor a betegek halálra idegesítenek, a fönököd se hagy nyugton, még enni sincs idöd, akkor nem ahhoz van kedvem, hogy még gondolkodjak is, viszont sikerélményt akarok.

Ellenben a hónap második felétöl csak control paklival játszom/játszottam.
  • Negritis
    hát nemtom, sztem mind3 frakcióból van életképes deck ami nem használ MSoG lapokat

tempo mage, mid shaman, régi pirate wari
  • JethroHUN
    Én meg a questeket se tudom megcsinálni... nem lehet labdába rúgni fullra craftolt mean streat deck nélkül...
  • dave9004
    Megvan a célközönsége a paklinak. Ha mással nem tud valaki az menjen arcba
  • Madi92
    Hát, ha ez neked örömet okoz, akkor hajrá.
  • hawkie22
    Az elözö hónapban csak addig mentem el, hogy meglegyen a hátlapom. Ebben a hónapban druiddal kezdtem el játszani, R23-nál viszont beragadtam. A fene se tudja miért. Akkor rátaláltam erre az új pirate warriorra és mivel nyitottam összesen 72 paklit, így nem volt gond összerakni.
    Hát mit mondjak, undorító egy pakli. R23-ról R17-ig vereség nélkül, még a mirror meccset is lehoztam, pedig a 4. körig jobb lapjárása volt az ellenfélnek, csak aztán valahogy elfogyott a szufla, végül neki is meg nekem is 9 HP, nálam volt egy Arcanite Reaper, Upgrade és egy Leeeeeroy. :D 8. körben vége lett a meccsnek. Druiddal kéne menni, meg hunterrel, meg tauntos paklival, mert ahhoz vannak küldijeim, de ha egyszer ez a pakli eddig nagyon adja. :D Pedig én inkább controlos paklikkal szoktam játszani. De most ez a pakli nagyon tetszik, egy stresszes nap után csak pakolgatom ki a lapokat és nyerek xD (Most lehet megkövezni, meg utálni, de ez van.)
  • dave9004
    A warrior is grimy. Tehát az összes kalóz warri
  • Madi92
    Én grimy deckel szinte nem is találkozok. Jade meg Cabal a menő.
  • Shep
    Ez a körítés ér valamit eddig ebben a kiegben.
  • Negritis
    jelenlegi deck usage rate
    engem meglep, aszittem több a grimy deck

na jó lehet a győzelmi arányok, nemtom nem teljsen értem a képet a linket meg lusta vagyok megnyitni :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.05. 23:35:33
  • Renegade
    hűűű

• Renegade
    hehe, szerintem is kell bele valamilyen evo, én egyelőre csak a spellel teszteltem. :)
  • Madi92
    Jó az sámánban.
    Én ilyet raktam össze.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tunnel Trogg x 2
    Flametongue Totem
    Jade Claws x 2
    Stormcrack x 2
    Totem Golem x 2
    Brann Bronzebeard
    Hex x 2
    Lightning Storm x 2
    Mana Tide Totem x 2
    Jade Lightning x 2
    Jade Spirit x 2
    Jinyu Waterspeaker
    Master of Evolution x 2
    Hallazeal the Ascended
    Lotus Agents
    Aya Blackpaw
    Thing from Below x 2
    Jade Chieftain x 2

Más:
    Igen, greed voltam, de mikor még teszteltem a decket, akkor nem voltam greede és rossz volt úgy. :D
    Szóval igen, kicsit ki kell várni és bízni benne, hogy a true silver és a buffok megfogja az ellenfelet.
  • Devv
    Én raktam a rugómba argust, ha már taunt. Wari ellen jól jön.
  • Renegade
    ez már tegnap eszembe jutott, amíg néztem Madit: megint a wallet warrioroknak kedvez a meta, már az agro is 6K+ dust, viszont az is igaz, hogy a sok érdekes szinergia miatt, a legélvezetesebb lesz nézni szerintem. Szóval a pénzesek, szerencsésen bontók/lapokat betörők játszanak 2-3 klassz kis deckkel, a többiek meg nézik :)
    én pl szerelemből legyártottam Aya-t, majd rájöttem, hogy esély nincsen arra, hogy összerakjak egy rugót, vagy dudut, sámánban, meg olyan kis béna. :(

• Mephike
    Kb rank legalja ahol tanyázok. Ebben a hónapban a kisujjam sem vagyok hajlandó azért megmozdítani, hogy bármit is kraftoljak, ha R25-re esek vissza az sem érdekel. Megvárom, hogy mik lesznek a meta deckek, utána majd craftolok, most élvezem, hogy működnek a saját deckjeim vagy éppen nem szuperálnak, és levonom a következtetéseket belőle.
    Xaril lesz, akit kiveszek, akármennyire is szeretném, hogy működjön, még egy tauntos lénnyel is jobban járok, mint vele...
  • Renegade
  • Devv
    Renk mennyi? :D
    Aya-val ugyanígy vagyok, ma majdnem megcsináltam, de aztán mégse... :)
    Az nzoth vonalat én kivettem az enyémből...
  • Renegade
    szerintem:

túl greedin játszottál, indokolatlanul sokszor csináltál tokent, ahelyett, hogy kiraktál volna ugyanannyi manáért egy lényt és ezért megesett, hogy hátrányba kerültél, persze, lehet, hogy ezzel a deckkel így kel játszani :)
  • Negritis
    emperor helyett még 1 shadowcaster
    cairne helyett inkább még 1 gadget vagy egy sprint
    és nzoth helyére ragnaros :D

jah és evis helyett nem lenne jobb si7? mondjuk akkor meg sok a 2 prep
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.05. 18:55:08
  • Mephike
    Csináltam egy saját jade rugo decket. Tudom az internet tele van hasonlóval. De ez akkor is az enyém :)
    (Aya-ra még nem költenék, tudom azzal jobbá válhatna a deck, de így is jó vagyok eddig.)
    A kérdés egyszerű, mit módosítsak benne? Itt a lista, köszi, hogy ránéztek:
  • Negritis
    pirate warri hangok :D

• dave9004
    beléptem ma a free packért, r25-ön agyonvert a teljes netdeck pirátwarri minden legenddel, 6. körre :D
  • Devv
  • Zozo0122 #35716
    Retek zoo megint erősnek tűnik. Sajnálatos, ezerszer inkább a pirate wari...
  • Negritis
    na jó ezen nehéz nem röhögni :D

• Madi92
    Aki nézte streamet annak mi a vélemenye a deckről?
    Nagyjából kezdek ráérezni, de még mindig csak tanuló fázisban járok.
    Így egy nap után: aggro általában esélytelen, illetve zoo típusú deckek. Rouge ellen nagyon nehéz, mindegy hogy jade vagy nzoth. Warlocknál meg észnél kell lenni és akkor van esély. Druid fifty-fifty. Sámán, Hunter általában easy. Priest very easy. :D
  • Matte
    miracle jade duduval találkoztam eddig tízszer kb, 10 easy win dragon priesttel v. renolockkal.

btw renolockot imádom, kazakus + krul = isten.
  • Renegade
    ez azért valahol elég beteg: 15-ről két óra alatt visszabukok 17-re mindenféle teszt deckkel, majd 20 perc alatt visszamegyek 15-re kalózzal, ezek a 6. körös endgamek tényleg a régi facehuntert idézik o0
  • Icegrind
    Gang upos jade rugóval a renokat, controlokat verem, a jade druidot kb 60%-ban, a midrange 50-50 viszont az aggro megaláz. Hiába vagyok tele 2droppal, ha nem csinálnak semmit, csak laphúzás vagy dr efekt.

Amúgy igen a "top tier" kb az elehet amit Negritis ír csak én kiszedném belőle a palát és renolockot tennék a helyére.
    Mellesleg Thijs ma elérte a legendet jade druiddal 26-9-et ment kb.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.04. 19:40:12
  • Negritis
    dragon priest, van egy új aggro pala ami kézbe buffol
    pirate warrior és a miracle jade dudu is elvileg erős
  • chopin42
    Szevasztok! Ritkán írok ide, főként olvasom a topikot. Mit érdemes most játszani? Próbálkozom egy deathrattle-jade rugóval, az új pirate warrival, meg egy jade duduval, de nem igazán működik egyik se nekem.