Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
finoman szólva nem értek egyet
Köszönöm előre is, ha valaki ezt megoldja nekem.
és a wild ugye nem competitív -> lehet tényleg vad -> ha itt nincs balansz nem gond
nem csak a molten miatt, elég sok deck lehet az évek során kiherélve
és (kibler mondta így) valaki valamiért nem tolja mondjuk 1 évig de visszatér
akkor lenne egy hely ahol a régebbi T1 deckje működhet nerfektől függetlenül
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
pl egy combo lock, miracle rugó ... tud néha sikerélményt adni
és ténylegesen wild combok lehetnének ha nem lennének az unbalanced kártyák nerfelve
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
mit szólnátok hozzá, HA ha Wildon a lapok nerf nélkül lennének?
ergo lényegében ugyanúgy lehetne handlock, molten wari ...
sztem hozna kis életet a wildba
sztetek?
de ahogy néztem kb ugyanazok a lépések
Ebből kell menni 3 db 12 wint, és megvan a 150 pack + 9 golden legendary...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Ahogy nézem ez is 6-7 győzelemtől térül meg.
de aláírom hogy ez sajnos "meta" cucc lesz megint
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
1. Az új kieg remélem tényleg erősít rajta majd valamit.
2. Nem fizet az oldal semmit sem nekem, csak tetszenek a cikkek/fordítások, bocs ha ez zavar valakit.
3. Nem tudom miért, de még így leggyengébben is az egyik kedvenc herom a pap.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: Devv, 2016.10.15. 17:43:45
Utoljára szerkesztette: Ingman12, 2016.10.15. 13:32:38

nyilván itt is elég gyorsan megvan a tuti, de lehet tovább agyalni h mi lehet annak a counterje ami über
valamint mivel gyorsak a meccsek nem tart sokáig
persze jó dolog a full decképítős, de nekem ahhoz pl nincs kedvem
Ha lehet én inkább valami olyat találnék ki, amivel végre ismét a szürkeállományt kellene megdolgoztatni. (Tudom ennek a játéknak, és különösen ennek a játékmódnak nem az a célja...)
Ilyenre gondolok, hogy 30 lapos deck készítése csak páros számú manát használó lapokból, vagy csak lényeket használhatsz, stb, stb.
Nem panaszkodok, mert tényleg heti szinten 0 idővel kap az ember egy ingyen packot, és van akit leköt a brawl, de sajnos nekem kevés brawl jött be eddig.
choose 2 cards from 2 different class
your hero power will be from a 3rd class
elszállhatna a képzelet 😄
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.10.13. 23:59:33
Az összes faszom pakliban ott figyel, kurvára unalmas. Időhúzó fos lap. Rageeee!!