40521
  • Negritis
    2 mana 2/2 + inner rage?
    nem jut eszembe a neve :D
  • Madi92
    Jó ez így!
    After turn 2.

Mielőtt meghaltam turn 4.ben.

Jó meccs volt, mind az 1 percét élveztem.
  • Zozo0122 #35787
    Tempo van kiírva, de sokszor át lett alakítva, úgy hagytam :D Ragnaros nagyon jó ötlet amúgy, de nincs meg...az Informantok teszt jeleggel vannak benn, eddig beváltak, de egyet valszeg kiszedek a sebességért. Hancho is jó lehet, de őt egyelőre nem craftolom, viszont szerintem berakok egy revenget, vagy valamit, hogy legyen még Grom aktivátor :)
  • dave9004
    És rotációnál csak a finleyt bukja :D
  • dave9004
    Ja ez inkább grinder mint tempo
  • Negritis
    ahogy én nézem és amit Zozo akar vele, ez inkább egy grit&grind wari

kell elég armor hogy a threat-ek beverjék a lethalt
  • dave9004
    Egy tempo warrinak a több fegyó is alapja nem? Vagy én értelmezem a tempot rosszul?
  • Mephike
    De a második körödben nem csinál semmit. Hiába ad valami op lapot, ebben a gyors metában ott ez iszonyú tempo veszteség. Ha meg tartogatod, hogy majd akkor teszed ki, ha már normális teste van, akkor meg szintén csak van a kezedben. Arról ne is beszéljünk, ha a 3 lap amiből választhatunk netán nem túl jó lapok. Szerintem a 2 informantnál van jobb lap a játékban. (Közben látom, hogy a reggelnek köszönhetően benéztem és a ghoulok már benne vannak a deckedben :D)
  • Madi92
    Egy Grimstreet jó tud lenni, mivel simán kap buffolos lapokat, vagy akár call of the wildot is. :D Én már kaptam.
  • Mephike
    Nincs nagy tapasztalatom az új metában warriorral, szóval amit írok, lehet könnyedén meg tudod/tudjátok cáfolni.
    - Justicar
    - 2 Grimestreet Informant
    + Ragnaros vagy Don HanCho
    + Ravaging Ghoul
    Mínuszok: Justicar nekem lassúnak tűnik Ragnaros képes feltenni az i betűre a pontot, Don meg passzolna amúgy is ebbe a deckbe. A 2 informant azonban borzalmas, értem én, hogy lapot ad, de szinte semmi testük nincs, ha ugyanazt a buffot, amit adsz nekik odaadod a két ghoulnak, normálisabb test kerül le, a kalózok megérzik az 1 sebzést.
  • Madi92
    Felélesztettem Reno Palát. :D
    Nem olyan rossz, mint amilyenek tűnik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Humility
    Mistress of Mixtures
    Redemption
    A Light in the Darkness
    Acidic Swamp Ooze
    Dirty Rat
    Doomsayer
    Equality
    Grimestreet Informant
    Wild Pyromancer
    Youthful Brewmaster
    Acolyte of Pain
    Aldor Peacekeeper
    Consecration
    Keeper of Uldaman
    Truesilver Champion
    Twilight Drake
    Faceless Manipulator
    Second-Rate Bruiser
    Tuskarr Jouster
    Cairne Bloodhoof
    Emperor Thaurissan
    Enter the Coliseum
    Ivory Knight
    Reno Jackson
    Sylvanas Windrunner
    Lay on Hands
    Ragnaros, Lightlord
    Tirion Fordring
    N'Zoth, the Corruptor
  • Madi92
    Krippet nézi valaki? :D
    Ilyen combot tol: Aviana+Kun+Bran+Dark Arakoa+C'thun+Brewmaster. Jó sok drawal karöltve. Controll ellen OP :D
  • Zozo0122 #35777
    Legyen 0,543 % -kal jobb, de csak Pirate Priest ellen :D
  • dave9004
    Mit szeretnél, jobb vagy rosszabb legyen?
  • Zozo0122 #35774
    Mit változtatnátok ezen a decken? Eddig nem szuperál rosszul.

• cesar22
    most látom hogy az ÚJJ pirate warriornak össz-viszz kettő darab lapja van ebből a kiegből, a többi az a full meglévő fész warrior
    mekkora újítás, feels like a new game pfff
  • Mephike
    A játék figyeli, hogy van-e nálad sárkánybomba, ha van, akkor a piratek is sárkányként idéződnek meg ellened, ennyi idő múlva ezt már észre kellett volna venned! :)
    Amúgy igen, ezzel már én is jártam így.
  • Shep
    A sárkánybomba marha jó lap, lenne, ha nem mindenki sárkánypriesttel játszana.
  • Matte
    nekem se, pedig egész nap reno priestet nyomtam :D Mondjuk ma már elvakultan, mert csak 12 win kell arany paphoz.
    Auctionmaster nekem sincs meg, de szvsz nem éltbevágó.
  • Mephike
    Tetszik sajnos a kis gnóm nincs meg belőle, de holnap tuti kipróbálom ezt a decket is, mert báe egy hasonlót játszok én is, de Nexus csampi nekem eszembe se jutott.
  • Zozo0122 #35768
    És a Shadow Madness ráadásul rare. Power creep.
  • Renegade
    ezt a potion of madnesst nem értem, 1 mana, kölcsönvesz egy ketteset, na de a régi meg 4, ami a hármasat? o0
  • Renegade
    Nexus champion is back :)

• Negritis
    szivesen :D
  • Renegade
    örülök, hogy nem kötöttél bele, és rájöttél mire gondoltam :D
  • Negritis
    hunter lapoknak amúgy kevés értelmes battle cry-ja van :D
  • Negritis
    lehet hogy most már jobb, de 2-3 hete kaptam és nem volt egyszerű megfelelő decket összerakni
    aztán fogtam magam és dragon wari
  • Renegade
    jóóó, mr Paladin, nem kell nagyzolni :)
    menne 50 hunter lappal is? :)
  • Renegade
    amúgy van értelme ott tovább is játszani mint 3-4, néha jönnek kezdő játékosok és az innentől mindkettőtöknek izgalmas, nekem az imént sikerült vagy 20 lapot kiraknom egy hunter ellen :)
  • Madi92
    Pont ma csináltam olyat buff palával. :D 4-5 party volt kb.
  • Negritis
    én wild - casual és a legolcsóbb lapok
    aztán t3-4 környékén concede

ezek a küldik szarok, a győzelmes küldi esetén legalább van ösztönzés arra hogy értelmes dolgot pakolj össze

a leggázabb sztem a 75 battlecry az összes küldiből
  • Mephike
    Az ilyen küldiknél szoktam én is casualba menni és új deckeket kipróbálni.
  • JethroHUN
    még mindig jobb mintha 2-3-5x kellene nyerni olyan kaszttal amihez nincs craftolt deckje az embernek. lehetetlen megcsinalni
  • Renegade
    nyerj=játssz ki
  • Renegade
    utálom az új küldiket, nyerj 50-et palával, mentem 4-et secrettel, (12), ok ez bullshit, asszem összerakok egy tök értelmetlen decket, csak olcsó pala lapokkal és irány a casual, 6. körben felad, újra.
  • Mephike
    Szerintem várj még, a tempostorm oldalán is még a előző meta deckjei vannak fent, illetve még most is mindenki próbálgat, tesztelget.
  • cesar22
    reno paklikkal játszatok, mert nemsokára kirotál, azután már csak a secret paladinok ellen látjátok
  • JethroHUN
    már lehet tudni mik lesznek a top deckek hosszútávon vagy még korai lenne dustot befektetni? csak egy paklit tudok összecraftolni szóval nem akarom megszívni.
  • Mephike
    5 meccset játszottam, röviden és tömören: beteg. Szerintem van olyan jó, sőt bizonyos dolgokban jobb, mint a régi csoda rugó.
    Az első meccsem egy divine shieldes pala volt, ez volt az egyetlen meccs, amit buktam, iszonyú kezdőkezem volt, 1 új coin, és 2 cold bloodra még ráhúztam az auctioneert. Ezzel a kezdőkézzel bárki megvert volna, ez sajnos benne van ebben a deckben is.
    A második meccsem handlock ellen volt. Jól jöttek a lapok, nem volt gond abból sem, hogy a harmadik körben combo nélkül raktam ki SI7 agentet, egyszerűen a tempó elvitte a srácot, Leeroy volt a finisher.
    A harmadik meccs egy tempo warrior volt (nem találta a kalózokat?), eleinte sok HP-ba fájt feltartani a tagot, de aztán átvettem az irányítást, és onnantól nem volt esélye. Burgly Bully azon kívül, hogy 2 coint termelt, tradelt és arcra is adott, nagyon jó lap.
    A negyedik meccs egy Shámi volt, ahol nekem jó kezdőkezem volt, neki meg szerencsére nem, féltávon tartottam attól, hogy elszaporodik, de nem jött tőle béka a Tome Pillagereimre, mire felállt volna kevés volt a HP-je és agyonlőttem spellekkel.
    Az ötödik meccs Renolock volt, ez volt a legjobb meccsem, hiába tolta az AOE potiont, a hellfiret egyszerűen mindent felhúztam, Edwin is megnőtt a végére (16/16), bár már addigra simán agyonvertem nélküle is. A meccs a 7. körben véget ért, és nekem már csak 2 lapom volt, amit felhúzhattam volna, a 6. és 7. kör valami eszméletlen brutális volt nálam.
    Szóval jó deck volt, kíváncsi vagyok versenyen fogják-e counter decknek használni.
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.06. 14:49:29
  • Renegade
    Jöhet majd az élménybeszámoló :)