40521
  • Renegade
    viszont szembejött egy resurect priest, az is elég jópofa most, csak mákkal nyertem
  • Renegade
    nekem még csak 6/6 a rekord :)
  • Zozo0122 #35706
    Na, mi van hülyegyerek? :DDDD Kedvenc lapom a kiegből :D Rektálja a pirate warit kb mindig :D (Amúgy a srác még Patchest se keverte le kézből, pedig kalózzal kezdett...)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.04. 19:09:36
  • Negritis
    grimy palával én elég szépen pakolom ki őket :D
    néha brannel is
    kár hogy nincs meg a marlon branDon :D
  • Zozo0122 #35704
    Az álom valóra vált :D Aztán fagyasztás + Doomsayer :DDD

• Renegade
    óóóóó
  • Mephike
    Köszi, megvan akkor a ma esti program is :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    MI most a The Boy-t néztük meg. Egész jó volt, persze nem egy Oscar díjas alkotás, de egy megnézésre pont jó volt.
  • Mephike
    Saját véleményem az, hogy ez egy jól sikerült kieg. De ne vegyél semmit, mert látom, hogy neked ez most nem tetszik. Tényleg nem bántásként mondom, de várj még egy kicsit, mert ha most pénzt adsz ki, és két hét múlva rájössz, hogy ez neked továbbra sem jön, be, akkor bánni fogod a dolgot.
    Gyűjts goldot, abból vásárolj, de rendes pénzt majd pár hét múlva fektess bele, amikor már látjuk, hogy mi lesz/lett az új meta.
  • Devv
    Itt az én warim első verziója:

Ami hibádzik sztem az a legendás, de hát kinyitottam ezért muszáj volt belerakni, ill. a late game-en kéne igazítani, valamint hamar kifutok a lapokból... :)
  • Madi92
    Na, kicsit előbb kezdek, viszont, dumálni nem fogok, mert nincs most hozzá lelki erőm. :(
  • Renegade
    na ja, szerintem mondjuk ilyen csak az elején lesz, hogy valaki beletolja a 6/1X-be a bordját, aztán meglepődik és kilép :)
  • Renegade
    #35663 :)

persze már nem így néz ki, mert csiszolgatom :)
  • cesar22
    itt van a jade druid counterje :D

• Darthmushroom
    Én meccset néztem, de én biztos fogok még jó párat venni. Alig sikerült valamit kinyitni, annyi dust meg a világon nincs h mindet lekraftoljam :D
  • Zozo0122 #35694
    Na, csak nem rápróbáltál arra amit nálam néztél? :D Amúgy szerintme a wari nagyon jól járt ezzel a kieggel, az Alley Armorsmith zseniális lap.
  • Renegade
    basszus, csak most olvastam el rendesen a sikátor kovács szövegét, miután egy dudu egy kör alatt adott 24 armort o0
  • dave9004
    ennyien játszanak és csak egy ember írt érdemben a kérdésre.
  • Zozo0122 #35691
    Amúgy egy érdekesség, amit most vettem észre: az új kiegben nem érkezett 8 manás lap. (0-10-ig a többiből van)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.04. 16:22:13
  • Zozo0122 #35690
    Vagy nyomj le még több palát :D
  • sadface #35689
    The Conjuring 2 ha még nem láttátok volna. :D
  • Mephike
    Tegnap ülök a gép előtt, asszony megkérdi:
    - Nézünk alami jó horror filmet?
    - Jah, de ezt még befejezem, ezt a nyomorékot (agro pala) le kell verjem. (A hangom olyan, amin érezni, hogy most a játék mindennél fontosabb, jobb ha nem zavar senki.)
    Mire Ő:
    - Neked szívem nem kell horror film, kikészít ez a vacak idegileg egyedül is :)
  • sadface #35687
    MIndeközben én az outdated fagymágussal ütöm el az időt. NICE MEME BLIZZARD
  • Negritis
    agyalok összerakni egy új facehuntert mert mér ne :D
  • Zozo0122 #35685
    Most még nálam az van, hogy a deckjeimben részben beáldozom a hatékonyságot, hogy minél több lapot ki tudjak próbálni az új kiegből. Amire már rájöttem, hogy pl. a Finders Keepers vagy az I know a guy sokkal jobban teljesítenek, mint az előzőleg gondoltam.
  • Mephike
    Nos én egy Reno+Kaza+sárkányok decket próbálgatok. Totál saját fejlesztés, egész működőképes R19-en :DDD
    Amúgy sima dragon priestezek is. Mire ezekt megunom, talán addigra letisztul a meta valamelyest.
  • Zozo0122 #35683
    Annyira rossz, hogy sokan, ha nem tudják, hogy mi ellen játszanak, egyszerűen feladják, ahelyett, hogy gondolkodnának. És ezt most egy dragon priest csinálta a buffolós/tauntos warriorom ellen. Bár volt egy nagyon jó köröm, egy körben húztam 8 lapot, lehet ez törte meg kicsit, vagy egyszerűen csak hirtelen dolga akadt :D
  • Negritis
    reno deckbe eléggé fontos Kazakus sztem
  • Negritis
    sztem nem éri meg annyit költeni rá
    viszont tolni megéri talán :D

én most tök jó meccset toltam reno lock ellen :D
  • TBTPumpa
    60 pakkból 5 legend:
    Kun the Forgotten King
    Aya Blackpaw
    Madam Goya
    Finja, the Flying Star
    Auctionmaster Beardo

+ rengeteg common, rare és epic. Golden változatokban is + 900 dust. Most van 2500 dust.

Ebből csak a 2 Pandás lapnak örülök, a többivel nem tudok mit kezdeni. :)
    Érdemes valami legendás lapot kraftolni a jelenlegi kiegészítőből?

Inkmaster Solia, Kazakus vagy Raza the Chained?
    Vagy kraftoljak Antonidas-t/Alexstrasza-t/Malygost?
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.04. 15:24:04
  • Zozo0122 #35679
    Jó kis lap ez. Ha aggro jön, akkor ki lehet tenni, majd beleüti a lényeit valszeg. Ha meg nem aggro, akkor addig kézben kell tartani, amíg nincs a kézben jó removal. Nekem már 2-3x kiszedte Renot (2 van a priestemben), de szedtek ki Emperort, meg Justicart is az előbb egy nagyjából mirrorban :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.04. 15:20:15
  • cesar22
    nyitottam a 6 pakkból egy dirty ratet, állítólag ez az új deathlord, hát én még nem mertem berakni semmibe, mert elég visszásnak tűnik, a deathworldot legalább meg kellett ölni, így meg kirak a kezéből valamit ami nagy valószínűséggel letradeli ezt a 2/6-os testet, plusz még ott a maradék a boardon
  • Zozo0122 #35677
    Áhh, egy Dirty Rat vagy Madness potion jó eséllyel rektálja a pirate warit. Persze csak ha korán jön :) Eddig szerencsém volt ellenük, 6-2-re állok ellenük tracker szerint. Duplalapos Priest nekem bevált, de még korai persze ítéletet mondani.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.04. 15:11:03
  • Negritis
    hát, amit én látok az alapján a a pirate wari alázza a priestet továbbra is, max a reno tud megállni ellene - amaz, trump, kibler streamek alapján
    viszont a reno priest meg esélytelen a jade deckek ellen

mondjuk én most csináltam egy grimy palát és jót el mókázok vele
  • Zozo0122 #35675
    Mert az előző metának totál vége és mert erős lett a priest. Most vertem el az új dragonpriestet control priesttel. (olyannal, amiben vannak duplák, szóval nincs Reno és Kazakus) Így, hogy van jó early game és big AoE, újra erős szereplő :) Bár a Dragonfire potion pont nem ér semmit a drgaon priest ellen, a kezemben is maradt mind a 2. Szerintem jók az új lapok, eddig tetszik nekem. Shamanból is sokféle decket lehet most csinálni.

Druidot is szereted, van abból is jade meg új tempo. Jadeből is én egy lassabb, controlosabbat csináltam, újra játszható pl. az Ancient of War is.

Már látszik, hogy az új rák a pirate warrior lesz, de én azokat eddig agyonvertem a pappal vagy jó ellene az újfajta tempo wari is, a 0/7 taunt nagyon zsír :D A Control Wari szerintem ebben a kiegben halott lesz, de az már úgyis unalmas.
  • Shep
    Azért, hogy BB tovább röhöghessen, egyéb jó indokom nincsen rá.
  • dave9004
    Eltelt pár nap a kiegből, mivel vennétek rá, hogy vegyek 60+ packot a kiegből? Kiv vok miért éri meg?
  • Devv
    Ezt a warit én is elvertem volna bármivel, az első 5 körben nem csinált semmit, fegyvert sem rakott ki...
  • TBTPumpa
    Én valószínűleg nézni fogom, de akkor told majd be a Stream-hez vezető linket. :)
  • Madi92
    Reggel nyomtam egy kis streamet, de elfelejtettem beírni ide is.
    Este szerintem 6kor megint belevetem magam a pirate deckek elleni hiábavaló harcba. Ha valaki szeretne rajta szörnyülködni, szívesen látom! :D
  • Renegade
    de addig is, lehet szörnyülködni :)