Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Boocs attól aki már olvasta a cikket netán. A BlizzConra kijutásra rendezett verseny pár érdekes paklija.

TurboX
és random bejött egy cursed lap ellene (1 hápén volt 10 kőr óta) besz@rás 😄
TurboX
ájszblokkot kivehették volna -.-
másik brutál ötlet a brave archer hunter 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

5 brawl wint kaptam
renounce lock jött szembe 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Kipróbáltam a Timber Wolf féle csodapaklit, működött. 😊

Darthmushroom
ez a brawl.. pick mind blast-->5. kör győzelem 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sadface
Ironizálni akartam eredetileg.. 😄

I decide when I'm done.

Mephike
Nos én ma első két ellenfélnek control warriorokat kaptam. Mindkettőben ott volt Yogg, az elsőt nyertem, Yogg nem sok mindent csinált. A másodikat azonban megnyerte Yogg, de valami brutáis módon. (Továbbra is fenntartom, hogy ezt a lapot nem gondolták át, és szerintem lesz még gond így is vele.)
Gyorsan meg is néztem a Temposok oldalát és Yogg ott is figyel az általuk játszott contol wariban...
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.10.12. 10:18:36

Ez igaz, mostanában nagyon kevés aggroval találkozom. Ellenben én most egy Facehunter verzióval rohangálok, valami hasonló, mint ami a hunter class challengeben volt, Secret Keeper + Cat trick, Lock and Load nélkül. Eddig 4-0 az eredmény vele, igaz csak R15. Idáig Kato druid meg Beast Hunter hozott el R22-röl. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mephike
Sadface megfogalmazta a lényeget, az aggro-t leváltotta a midrange, én még annyit tennék hozzá, hogy a hunterből is kevesebb van.

sadface
mostmár csak a midrange sámán a tier1 xd

I decide when I'm done.

Shep
Változatlan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy barátibb lett a nerf óta. Ilyen nerfeket sokkal hamarabb meg kellene lépniük egy kieg után és a köv kieg előtt valahol féltávon.
Persze csodát ne várj a játéktól, hatalmas változás nem történt.

Tegnap éjjel rászántam magam, hogy megnézzem a Warcraft filmet és tetszett. Sőt, még a HS-hez is meghozta újra a kedvem...a világot tökre bírom, de a játékosok kikészítenek. Milyen most a meta? Barátibb, mint volt a kieg előtt?
toltad mage-gel? 😄 képes hasonlót tolni, de abból nem lesz jó winrate 😄

Milyennek gondolod a mage lapjait:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És milyenek valójában a mage lapjai:
Mephike
Látod, azt sem tudom mit olvasok, 1 hónapot olvastam... lehet nem kellene írnom se, ha már olvasni sem tudok rendesen. 😊

dave9004
1 hét 3 hét mivan? 😄
Mephike
Ohh, nem is gondoltam a wiki-re, kösssz a linket!
Yogg bedarálásával lehetőségem nyílt Maly elkészítésére, ő volt az utolsó legend a classic lapok közl, ami még nem volt meg. Megnéztem egy raklapnyi rugó decket, amiben a sárkány szerepel, és összeraktam az egyiket. Eddig kellemes csalódás, gondolom én a legutóbbi nerfnek is köszönhető, hogy ismét játszható, de valami eszméletlen ez a deck 😊

wiki

"current selection of Standard card sets is updated when the first new expansion each year is released."

szal elvileg mikor jön az első 17es kieg akkor fog kiesni
gondolom a cél ezzel h mindig legalább 4 kieg legyen

Mephike
Az már csak azért sem fog megvalósulni, mert 3 hét és BlizzCon lesz, ahol remélem bejelentik az új kieget.
Jól emlékszem, hogy akkor még nem fog kirotálni a BlackRock kieg, hanem majd csak év végén vagy jövőre. Ugye?

dave9004
eh. pedig azt hittem kihúzza a topik egy hétig 0 hsz-szel 😄
tempostormon már van tier5 is 😄
a renounce lock befért oda

erről az jut eszembe mikor Al Bundynak énekli a családja hogy "senki nem tudja mit szenvedett"

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.10.04. 10:26:19

Shep
Jó az negyvennek is, legalábbis nálam úgy van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Ez teljesen korrekt bontás. Ennél sokkal rosszabbat nyitottam, nekem csak egy epic lap jött.

alapvetően 20 pakli ~ 1 legend

Darthmushroom
vettem én is egy Welcome Bundlet..hát messze nem vagyok elégedett. Cenarius és két darab epic (Acient of Lore és Murloc Warleader) ettől azért többet vártam volna ennyi packból.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
Nekem elég volt a trailerét megnézni
Kis off/érdekesség akit érdekel:

Elkerülhetetlenül, de van néhány párhuzam a Legends és a HS között 😊 Pl. erre a lapra ha ránéz bárki:

Vagy ez itt a Legends Shredderje 😄

pedig direkt options-t írtam ami ugye a hs-nél van ha rámész
míg egyébként (akár logika szerint is) a settings alatt kéne lennie D:

Mephike
Ez a scan and repair eltartott egy ideig míg megtaláltam... 😊

akinek nem sikerül az update után elindítani, annak javaslom az options/scan and repair gombot

Nah megjött a nerf, viszont az az érdekes, hogy nálam 1,8 gb-ot írt. Mi lehet benne?

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

Mephike
Tegnap előtt: Nyerj pappal 5-ször.
Tegnap: Nyerj pappal 2-szer.
Ma: Nyerj pappal 3-szor.
Úgy nézem velem teszteltetik ezt a herot 😊

Mephike
National HearthCup Championship megy éppen, egész jó meccsek vannak.

még van addig 1 hónap, szal nem jelenteném ezt ki így

de ott volt az apple promóció is

TBTPumpa
November 5-ig él csak az akció és számos Európai ország kimaradt belőle.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

sadface
vpn.

I decide when I'm done.

ezt a hozzáállást sose fogom megérteni
nyilván hamarosan elérhető lesz jóval több országban is a twitch prime (amit meg se kell venni mert első hónap ingyenes)

ez olyan mint mikor a pokemon go kijött 4-5 országban és azóta is megy a hiszti h fail mert nem worldwide jött ki
vagy a netflix fail ....

nem néztem meg rendesen, de ha nem csak 1 hétig érhető el így Tyrande hanem "forever" akkor nem fail egyáltalán

"A Twitch Prime hivatalosan az alábbi országokban érhető el 2016. október 1-étől: Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Spanyolország és Olaszország"

Én látok ezek között Európai országot.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
Úgy fail, hogy csak trükközéssel lehet megvenni. EU-s címmel ne is álmodj róla, gyakorlatilag mintha a Blizzardot nem érdekelné az EU-s játékosbázis.

sztem önmagában nem fail, annak tükrében az hogy közben az első 3 hős meg 10€

TBTPumpa
Családban marad:

Mindenképp kellett, Tyrande a másik kedvencem Sylvanas mellett. Szép az animációja és a hátlap is, de ez a promóció kicsit fail a Blizzard/Amazon/Twitch részéről.
És igen vannak emote-ok, ha Malfurion jön szembe és Illidan is a boardra kerül. <#hehe>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.01. 21:12:43

Erre céloztam 😊
Még jó, hogy van Amazon Prime accountom. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Mephike
Tévedtem, itt a megszerzés módja.

Mephike
Esélyes, hogy Nov. 4-5 BlizzCon ideje alatt lesz majd meg a válasz arra, hogy miképpen szerezhető meg.
Talán a köv kieget is ott jelentik be, de erre semmi nyom nincs, ez csak az én tippem. (Valószínű nem lesz még bejelentés.)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.10.01. 08:13:19

Na kiderült hogy lehet megszerezni az új priest hőst. Ben Brode-ot kell hozzá megnevettetni.