139
-
M2 #19 Szerintem határozottan jobb lett a külső. Jó telefon lett ez! -
G22 #18 Jó, csak egy valami nem tetszik, hogy nem lehet normálisan görgetni az ablakokat,mert bal oldalt középen ott van egy kis ikon, ha hozzáérsz bejön egy minimenü az oldalsávban, aztán hányszor görgetnéd az ablakot, mindig bejön, mert akaratlanul is hozzáérsz.De ha kilehetne kapcsolni, akkor nem gáz. -
#17 az infra tudtommal azért van benne, hogy lehessen távirányítóként használni -
FoodLFG #16 A design kifejezetten szar. -
coolbboy83 #15 Nemtudom mit csodálkoztok - a iPhone 4S-hez képest az 5 sem nagy változás.... nem kell évente telefont lecserélni, felesleges! A Samsung sem tud évente olyan hatalmasat ugrani... Barátaim, akiknek S3 van, nem fognak váltani, mert nincs értelme - csak felesleges pénzkidobás.
Akinek S2 van, és megteheti, annak megéri - vagy aki esetleg iPhone-rol vált annak lehet.... Új vásárlók más tészta...
Itt is az van, hogy sok apróság változott, de az nem innováció - pedig valahol az... Megnéztem a youtube-n streamelt rendezvényüket - jópofa színházi előadás volt, az csillagos 5. leszámítva a visongóhangú picsákat.... inkább a sokak által semmire használt funkciókat emelték ki...
Összességében kiváló cucc - a karbonos hátlap miatt talán már nem olyan hitvány az anyaga....
Arra leszek kíváncsi, hogy mit hoz ki az Apple idén - és lesz e Note méretű nekik, arra vevő lennék i4S után... -
xSethx #14 Egy csoda amit a designerek műveltek.És ez még csak a külső, lesz ám benne infraport is, utoljára a 10 éve volt olyan telefonom, amiben volt.Nem is tudtam mennyire hiányzik ez nekem, mostantól a bluetooth mehet a szemétbe.
-
MaRee #13 tröll -
Major #12 Ki van a pénz. Nekem egy zsák krumplira nincs pénzem, nem hogy okos-telefonra. -
#11 Magyarország elég kis piac:D Vannak olyan országok ahol van pénze az embereknek, plusz hűséggel nem 5% olcsóbb a telefon kb mint itthon..... -
MaRee #10 http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1352690442_gif-popcorn-thriller-2664d86.gif -
paj01 #9 pont azért, hogy a II/III ára lejebb tudjon menni:) Tényleg kitalálhatnának vmi faszább dizájnt már ezeknek a galaxyknak, annyira casual... -
#8 aszittem azt az apple csinálja :O :D -
xSethx #7 Így kell a szart szépen eladni. -
#6 Miért csinálják két féle CPU-val? Annak mi értelme van? Gondolom teljesítményben sem egyforma.?! A többi "újdonság" leginkább szoftveres ahogy nézem tehát elérhető lesz a többi android telefonra is. -
tomboy013 #5 Megfizethetetlen az S3? =D T-nél 120 ezer előfizuval és részletre is meg lehet venni. Egyszerűen nem a ti pénztárcátoknak való, de a világon azért van rá igény.
Egyébként meg szerintem ronda ez a forma. Az S3 sem tetszett külsőre. Most már tuti hogy HTC One lesz a vétel, ott normális az anyaghasználat is meg sokkal szebb számomra a külseje és ilyen értékű telefonnál már az sem mellékes. De belsőt tekintve nem egy rossz telefon, csak felhagyhatnának ezzel a külsővel, az s2 még normálisan nézett ki a szögletes formája miatt.De ezek a lekerekített élek a a szögletes kijelzővel elég bután néz ki. -
Kotomicuki #4 Nézd, ez nem a már kisemmizetteknek készült. Aki össze tudja lopni az árát, annak meg hetente is jöhet egy csúcsmodell. -
SanMaster #3 Pont úgy néz ki, mint az S3-om. A kis szenzorok is kb majdnem ugyan ott vannak, mint az S3 előlapján. 100% u.a. a design. Ez a telefon nem Galaxy S4, inkább S3 2.0. -
Jááánoskkaaa #2 MI a francnak?? Még az SII-re gyűjt javába ismerőseim nagy része, mert még az is drága, a SIII csúcskészülék és még megfizethetetlen alig van pár embernek, erre már itt van az S4, DE MINEK??????????? -
socheater #1 Nah, kíváncsi leszek arra a DAC-ra... :o